El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Η προσευχή ως συνομιλία με το Θεό

Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;

418_modlitba_rozhovor_s_bohem.jpg

Η προσευχή ως συνομιλία με το Θεό

Added: 03.05.2011
Απόψεις: 297428x
Θέματα: Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;
PrintTisk

Luke 11,1 - "Κύριε, μας διδάσκουν να προσευχόμαστε, όπως ότι ο John δίδαξε τους μαθητές του."

Luke 18,1 - Είπε τους μια παραβολή, καθώς εξακολουθεί να είναι απαραίτητη για να προσευχηθούν και να μην παραιτηθεί:

Τι είναι η προσευχή;

Για να έχετε μια πνευματική ζωή και την πνευματική δύναμη, ζούμε σε συνδυασμό με τον ουράνιο Πατέρα μας. Αν και είναι αγκαλιάζει το μυαλό του, ακόμα και όταν σκεφτόμαστε για το έργο του, χάρη και την ευλογία του, πρέπει να έχουμε κοινωνία με τον Θεό, πρέπει να στραφούμε σε αυτόν για συμβουλές σε θέματα της καθημερινής ζωής.

Η προσευχή είναι το άνοιγμα της καρδιάς προς τον Θεό ως φίλος. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να παράσχει μια προσευχή στο Θεό, είμαστε, αλλά μπορούμε να το πάρετε στα σοβαρά. Η προσευχή δεν φέρνει ο Θεός για μας, αλλά μας φέρνει στο Θεό. Οι άνθρωποι κατά το παρελθόν χιλιετίες πίστευαν στον Θεό, και λαχταρούσε για αυτό. Αισθάνθηκαν ότι έπρεπε η σύνδεση με το Θεό. Μέχρι τον προηγούμενο αιώνα, χάρη στην ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας έχει επιφέρει μια μεγάλη καμπή. Οι άνθρωποι δεν χρειάζονται πλέον τον Θεό. Αλλά κάποιος αισθάνεται ενστικτωδώς ότι χρειάζεται προσευχή, είναι ανεξίτηλα κωδικοποιούνται στην ανθρώπινη καρδιά σε στιγμές μεγάλης ανάγκης ή κινδύνου για πρόσωπο συχνά αποδόσεις της.

Η προσευχή είναι μια σπάνια επικοινωνία ανάμεσα σε ένα συνηθισμένο άνθρωπο και το μεγαλείο του χώρου, ο Δημιουργός του κόσμου. Στην προσευχή που βιώνουμε την παρουσία του Θεού εδώ στη γη. Η προσευχή είναι η συνομιλία ανάμεσα στον άνθρωπο και το Θεό: ο άνθρωπος θα παρουσιάσει τις σκέψεις του στο Θεό και ο Θεός περιμένει μια απάντηση. Η προσευχή είναι η αναπνοή της ψυχής, την οικοδόμηση πίστης, διατήρησαν σκοπίμως συνδέσεις με μια πηγή δύναμης και σοφίας. Ο Ιησούς Χριστός είναι το παράδειγμά μας και δική μας ερμηνεία της φύσης και επεσήμανε τη σημασία της προσευχής. Προσευχή του Θεού αμφισβήτηση και επιβεβαίωσε τα λόγια του προφήτες της Παλαιάς Διαθήκης.

Ιερεμίας 33,3 - Τηλεφώνησέ μου και εγώ θα απαντήσω, εγώ θα σας δείξω ένα μεγάλο μυστικό, που δεν ξέρεις.

Η προσευχή μπορεί να είναι ανά πάσα στιγμή όπου και αν βρισκόμαστε. Μπορούμε ακόμη διαπραγματευθεί με τον Θεό αυτό που κάνουμε, ή έπαινο και ζητώντας βοήθεια και προστασία.

1 Θεσσαλονικείς 5,17 - συνεχώς προσευχόταν. Επιπλέον, είναι επίσης σημαντικό βαθιά προσευχή κατ 'ιδίαν.

ΟΡΟΙ άκουσε τις προσευχές μας

1 Η προσευχή της πίστης.

Είναι η εσωτερική πεποίθηση ότι ο Θεός είναι και ότι μας αγαπά και θέλει να οδηγήσει τη ζωή που θέλουμε να διατηρήσουν φιλίες.

Εβραίους 11,6 - χωρίς πίστη έκανε η δημοτικότητά του κανείς δεν θα αποκτήσει. Αυτός που έρχεται στον Θεό πρέπει να πιστεύει ότι ο Θεός είναι και ότι ανταμείβει όσους το ζητούν.

2ο Προσευχή στον Ιησού Χριστό.

Ο Θεός μας δέχεται για την καλοσύνη, την αριστεία και την εντιμότητα μας. Είμαστε στην προοπτική του Θεού πολύ αμαρτωλή. Ο Θεός μας δέχεται στον Ιησού Χριστό.

Ιωάννης 14:6 - "Εγώ είμαι η Οδός, η Αλήθεια και η Ζωή," Ο Ιησούς απάντησε. «Κανείς δεν έρχεται στον Πατέρα παρά μέσω εμού.

Πράξεις 4,12 - σε κανένας άλλος δεν, δεν υπάρχει σωτηρία - οι άνθρωποι στον κόσμο είναι δεδομένη ένα άλλο όνομα, με τον οποίο πρέπει να σωθούμε! "

Ιωάννης 14,13-14 - Όσα τι ζητήσετε στο όνομά μου, εγώ, ότι ο πατέρας μπορεί να δοξαστεί στο γιο.

3 Προσδιορισμός με το θέλημα του Θεού.

Ενώ παρουσιάζοντας ικεσία μου προς το Θεό, πάντα να επισυνάψετε το Χριστός "δεν θα μου αλλά το δικό σου να γίνει".

1 Ιωάννη 5,14 - Αυτή είναι η τόλμη που την έχουμε: Κάθε φορά που ζητάμε κάτι στη διαθήκη του, μας ακούει.

4 Χρόνος, τόπος και τρόπος προσευχής.

Ο Ιησούς μας έδειξε το παράδειγμα ότι είναι καλό να προσευχόμαστε στον ιδιωτικό και ειδικά το πρωί. Στην πρωινή προσευχή, ένα άτομο λαμβάνει πνευματική δύναμη για την ημέρα. Στη συνέχεια, για την καλύτερη εκτέλεση των καθηκόντων τους, και να αντέξει τον πειρασμό. Σερβίρετε άλλους πιστά και με υπευθυνότητα να αποφασίσουν.

Ματθαίος 6,6 - Αντίθετα, όταν προσεύχεσαι, πήγαινε στο δωμάτιό σας, κλείστε την πόρτα και να παρακαλέσω τον Πατέρα σου που είναι κρυφά.

Mark 1,35 - Το πρωί σηκώθηκε πολύ πριν από την αυγή και βγήκε. Πήγε σε ένα ερημικό μέρος και προσευχήθηκε εκεί.

Καθώς πλησιάζουμε στην προσευχή προς τον Θεό Μεγαλειότητας του σύμπαντος, θα πρέπει να καταστήσουμε σαφές από τη στάση τους. Είναι καλό για την ιδιωτική γονατίζουν προσευχή, κατά προτίμηση, κλείστε τα μάτια σας και τα χέρια κούμπωμα. Στο τέλος της προσευχής για να πουν «Αμήν».

Δανιήλ 6,10 - γονάτισε εκεί τρεις φορές την ημέρα για να προσεύχονται στον Θεό του και του έδωσε επαίνους όπως πριν.

5 Κατ 'αρχάς, να συγχωρούμε τους άλλους.

Ο Κύριος Ιησούς σε πολλά σημεία έχει δείξει ότι τα πρώτα εμείς συγχωρούμε τους άλλους.

Ματθαίος 5, 23-24 - Επομένως, αν σας έφερε δώρο σου στο θυσιαστήριο και εκεί να θυμάστε ότι ο αδελφός σου έχει κάτι εναντίον σου, άφησε το δώρο σας εκεί πριν από το θυσιαστήριο και πήγαινε πρώτα να συμφιλιωθεί με τον αδελφό σου. Και ως εκ τούτου στο «Πάτερ ημών» είναι οι λέξεις, και άφες ημίν τα οφειλήματα ημών ως και ημείς συγχωρούμε οφειλέτες μας.

6o Οι βασικοί τύποι της προσευχής.

1 Τιμόθεο 2,1 - Πρώτα απ 'όλα, παρακαλώ, να κατέχει προσευχές, προσευχές, μεσιτεία και ευχαριστία για όλους τους άνδρες, για τους βασιλείς και όλους τους ανώτερους επίπεδο, μπορεί να οδηγήσει σε μια ήσυχη και ειρηνική ζωή σε όλα τα ευσέβεια και εντιμότητα.

Λάθος ιδέες για προσευχή

Ακόμη και η προσευχή έχει κανόνες και όρους που πρέπει να ακολουθηθεί. Ο Ιησούς Χριστός ως παράδειγμά μας, το μεγαλύτερο προσευχή επεσήμανε σειρά παραγόντων που εμποδίζουν την ακρόαση των προσευχών.

1 Οι Λανθασμένη αλόγιστη προσευχές έψαλλαν μάθει απ 'έξω.

Η προσευχή είναι συνομιλία με τον Θεό, και δεν πρέπει να τα μάθουν και να επαναλάβω ξανά και ξανά. Ακόμη και η προσευχή «Πάτερ Ημών». Τότε ο Χριστός είπε, ως πρότυπο.

Ιερεμίας 29,12-13 - Όταν μου τηλεφωνήσει και να έρθει σε μένα με προσευχές, σας ακούω. Θα μου αναζητήσει και να βρει εμένα όταν μου ζητούν με όλη την καρδιά σας.

2ο Εσφαλμένη μακρά και λεπτομερή προσευχές.

Ματθαίος 6,7 - Έτσι, όταν προσεύχεσαι, μην πω κενά λόγια, όπως οι ειδωλολάτρες, που νομίζουν ότι θα ακουστεί για πολλά λόγια τους. Η προσευχή δεν προσπαθεί να ενημερώσει τον Θεό, αλλά - για να του πει τις ιδέες και τα αιτήματά τους και στη συνέχεια προσπαθούν να ταυτιστούν με τη λύση.

3 Λάθος είναι μια θεαματική παρέλαση της προσευχής.

Ματθαίος 6,5 - Επίσης, όταν προσεύχεσαι, μην είσαι όπως οι υποκριτές. Θα είναι στην ευχάριστη θέση να σταθεί στην προσευχή στις συναγωγές και στις γωνιές του δρόμου που πρέπει να αναγράφονται μπροστά από τους ανθρώπους. Αληθώς σας λέγω, ότι έχουν λάβει την ανταμοιβή τους.

4 Άχρηστο προσευχές στους αγίους και τους νεκρούς.

Αποκάλυψη 19,10 - τότε έπεσε στα πόδια του, τον λατρεύω, αλλά εκείνος μου είπε: "Δεν Προσοχή, μπορώ να είμαι δούλος του Θεού, όπως και οι αδελφοί σας, οι οποίοι έχουν τη μαρτυρία του Ιησού λατρεύουν τον Θεό!.!"

Δεν χρειάζεται καν λατρεία των αγγέλων πόσο μάλλον για τους ανθρώπους, ακόμη και εάν έχει δηλωθεί να είναι ιερό.

5 Δεν μπορούμε να επιβάλουν τις ιδέες τους στον Θεό και την θέλησή του.

Ως εκ τούτου, η προσευχή μοντέλο είναι οι λέξεις:

Ματθαίος 6,10 - "Γενηθήτω το θέλημά Σου ως εν ουρανώ και επί γης».

Ματθαίος 26,42 - "Ο πατέρας μου, αν αυτό το ποτήρι μου περάσει, αλλά εγώ το ποτό, ας είναι, θα σου!"

6o Είναι κακό όταν ένα άτομο πληρώνει μόνο ο Θεός υπόλοιπο χρόνο του, όταν είναι κουρασμένος.

Mark 1,35 - Το πρωί σηκώθηκε πολύ πριν από την αυγή και βγήκε. Πήγε σε ένα ερημικό μέρος και προσευχήθηκε εκεί.

Ο Ιησούς προσευχήθηκε αρκετές φορές την ημέρα γιατί δεν δίστασε να σηκωθεί ακόμα νωρίτερα. Ομοίως, ο Ντάνιελ προσευχήθηκε τρεις φορές την ημέρα τουλάχιστον.


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;

Ο Ιησούς Χριστός είναι ο Θεός ή η δημιουργία της; - Μέρος 1

374_jezis_kristus_1.jpg Όλοι οι στίχοι αυτοί να μας οδηγήσει στη συνειδητοποίηση ότι ο Θεός, ο Δημιουργός του σύμπαντος και όλη η ζωή ήρθε προσωπικά σε αυτή τη γη στο σώμα του ανθρώπου, ο ...
Added: 10.03.2011
Απόψεις: 208636x

1η Ποιος είναι η πηγή της ζωής;

83_cesta_ke_kristu.jpg Μας ο ουράνιος Πατέρας είναι η πηγή της ζωής, της αλήθειας και της χαράς. Όμορφη χώρα, δεν φορούσε κανένα ίχνος της καταστροφής και τις κατάρες της αμαρτίας. Το σύνολο όμορφη φύση ...
Added: 07.09.2010
Απόψεις: 142209x

Ο Θεός και της αδικίας στον κόσμο

314_ukrizovani.jpg Γιατί υπάρχει τόσο πολύ κακό και τα παθήματα; Γιατί ο Θεός δεν παρεμβαίνει και να κάνει κάτι; Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται εάν ο Θεός ήταν πολύ καιρό πριν θα είχε κάνει κάτι. ...
Added: 17.01.2011
Απόψεις: 199879x

Μετανοείτε - είναι τώρα το πιο σημαντικό πράγμα!

484_pokani.jpg Matthew 4.17 - Από εκείνη τη στιγμή ο Ιησούς άρχισε να κηρύττει, "! Μετανοείτε Βασιλεία των Ουρανών είναι κοντά!"Όταν ο Ιησούς Χριστός και ο Ιωάννης ο Βαπτιστής κήρυττε ένα κοντινό βασιλεία ...
Added: 25.09.2011
Απόψεις: 227026x

Σεμινάριο - Ανάπτυξη χαρακτήρα

479_seminar.jpg Ζούμε όπως ο Χριστός; Το ερώτημα που θα πρέπει να ζητήσει κάθε Χριστιανός, επειδή ο Ιησούς μας καλεί να ζήσουμε σαν κι αυτόν.Το σεμινάριο έχει ως στόχο να παρέχει το χτίσιμο ...
Added: 20.09.2011
Απόψεις: 137265x

El.AmazingHope.net - Η προσευχή ως συνομιλία με το Θεό