El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Αγία Γραφή Προφητεία - Daniel 2 - Παγκόσμια Ιστορία

Οι προφήτες της Βίβλου και σήμερα

182_socha_bible_daniel.jpg

Αγία Γραφή Προφητεία - Daniel 2 - Παγκόσμια Ιστορία

Added: 18.10.2010
Απόψεις: 288545x
Θέματα: Οι προφήτες της Βίβλου και σήμερα
PrintTisk

Αγία Γραφή Προφητεία - Το Άγαλμα του Δανιήλ, μια επισκόπηση της ιστορίας του κόσμου

Ο Κύριος ο Θεός είναι η ιστορία του πλανήτη μας σταθερά στα χέρια τους, με τη χώρα μας έχει μεγάλα σχέδια. Όλοι είχαν εμπειρία σε δύο προφητικά βιβλία της Αγίας Γραφής - το βιβλίο του Δανιήλ και του βιβλίου της Αποκάλυψης του Ιωάννη. Ο Θεός θέλει να γνωρίζει τι θα συμβεί και είχαμε προειδοποιήσει. Θέλει να επιστήσω την προσοχή στο χρόνο της Δευτέρας Παρουσίας του Ιησού Χριστού και γνωρίζουμε ότι, παρά τη χώρα μας ότι η κυβέρνηση εκδιώχθηκε ο Σατανάς ο Θεός έχει τα πάντα υπό έλεγχο και ο λόγος αυτού είναι τελεσίδικη.

Στο βιβλίο του Δανιήλ στο κεφάλαιο 2 είναι ένα προφητικό όνειρο της παγκόσμιας ιστορίας, είναι μια περίληψη της ιστορίας μέχρι το τέλος του κόσμου και η έλευση του Μεσσία απεικονίζεται ένα μεγάλο άγαλμα. Πολλά χρόνια αργότερα, ήταν ήδη ένα νέο βασιλιά της Βαβυλώνας, ο Βαλτάσαρ, Δανιήλ είχε ένα προφητικό όνειρο, πάλι, αυτή τη στιγμή Δανιήλ είδε τα τέσσερα μεγάλα ζώα και προφητική έννοια του κεφαλαίου Δανιήλ 7. Καθώς και διάφορα γλυπτά από μέταλλο, αυτά τα τέσσερα θηρία αντιπροσωπεύουν τέσσερις επίγεια βασιλεία, η οποία θα ακολουθήσουν διαδοχικά.

Amos 3,7 - Ναι! Κύριος δεν δεν κάνει τίποτα, αλλά μοιράζεται τα μυστικά του στους δούλους του τους προφήτες.

Δανιήλ 2,1 - 3,10 - Κατά το δεύτερο έτος της βασιλείας του Ναβουχοδονόσορα είχε ένα όνειρο που τον αναστατωμένος, έτσι ώστε δεν μπορούσε να κοιμηθεί.

Κανένας από τους σοφούς θα μπορούσε να πει στον βασιλιά αυτό που ονειρευόταν και να ερμηνεύσει το όνειρο, και έναν αληθινό άνθρωπο του Θεού, Δανιήλ, τον οποίο ο Θεός αποκαλύφθηκε το ίδιο όνειρο με την ερμηνεία.

Ντάνιελ 2,31-45 - Λοιπόν, ο βασιλιάς, που είχε ένα όραμα, και ιδού, σας είδα μια μεγάλη εικόνα. Ήταν ένα τεράστιο άγαλμα του μια εξαιρετική εμφάνιση. Εδραίωσε τη θέση μπροστά σου και ξύπνησε το φόβο. Η κεφαλή του αγάλματος ήταν από ατόφιο χρυσάφι, το στήθος και τα χέρια του αργύρου, κοιλιά και τους μηρούς του χαλκού, του σιδήρου πόδια και τα πόδια του σιδήρου μέρος και πηλό μέρος. Εσείς κοίταξε, και ιδού τα βράχια δεν αγγίζουν ένα ανθρώπινο χέρι, να σπάσει το πέτρινο άγαλμα που επλήγησαν από τα πόδια σιδήρου και αργίλου και συνθλίβονται αυτά. Ξαφνικά όλοι ότι ο σίδηρος, πηλό, χαλκό, ασήμι και χρυσό, σπασμένα κομμάτια - όπως τα σκύβαλα, όταν το καλοκαίρι Το αλώνισμα των σιτηρών. Ο άνεμος είναι γνωστό ότι μετά την αποχώρησή μνημεία. Αλλά η πέτρα που χτύπησε το άγαλμα, έγινε ένα μεγάλο βουνό και γέμισε ολόκληρη τη γη.

Τόσα όνειρα. Τώρα Βασιλικής Υψηλότητας θα συζητήσει την ερμηνεία της. Εσείς, βασιλιά, τέχνη ένας βασιλιάς των βασιλέων, διότι ο Θεός έχει δώσει τη βασιλεία των ουρανών και τη δύναμη, τη δύναμη και τη δόξα. Πήρες στα χέρια του ολόκληρο τον κατοικημένο κόσμο, όλους τους ανθρώπους, ζώα και πουλιά, και έκανε εσένα κυβερνήτη πάνω από όλα.

Εσύ είσαι το κεφάλι του χρυσού. Ναβουχοδονόσορ χαρακτήρισε Βαβυλωνιακή Αυτοκρατορία (606 - 539 π.Χ.), μιλά για την αυτοκρατορία, οι βασιλείς ήταν οι ηγέτες της μοναρχίας τους.

Γραφή δείχνει με ακρίβεια την αρχή του προφητικού ιστορίας, και μπορούμε να ανοίξουμε ένα βιβλίο ιστορίας και να δείτε ότι η αυτοκρατορία ακολούθησε.

Δανιήλ 2,39 - αλλά μετά από σένα, θα προκύπτει ένα άλλο βασίλειο κατώτερα δικά σας.

Silver Medo-περσικό του μαστού είναι ένα σύμβολο της αυτοκρατορίας (539-331 π.Χ.). Το 539 π.Χ. ο βασιλιάς Κύρος ο Μέγας οδήγησε την Medo-περσικό στρατό μετά από μακρά πολιορκία, κατέλαβε την Βαβυλώνα. Και η Medo-Περσική Αυτοκρατορία μπορεί να τεκμηριωθεί δεν είναι μόνο ιστορική, αλλά και η Αγία Γραφή: Δανιήλ 5,28: ". ... Βασιλεία σου ήταν το σπάσιμο και το Μήδων και Περσών δεδομένη»

Ησαΐας 45,1 - Έτσι λέει ο Κύριος για να χρίσμα του, να Κύρου, του οποίου το δεξί χέρι μου με πήγε να κερδίσει τον έλεγχο των εθνών και των βασιλιάδων πριν από αυτόν, μου αφοπλιστεί άνοιξε τις πύλες και οι πόρτες μένουν κλειστές.

Αυτό είναι ακριβώς Μήδων, ο Πέρσης βασιλιάς Κύρος παραδώσει τους Ισραηλίτες από τη Βαβυλώνα είχε προβλεφθεί πριν από 200 χρόνια.

Δανιήλ 2,39 - και μετά από ένα τρίτο βασίλειο του χαλκού, που δεσπόζει σε ολόκληρο τον κόσμο.

Κοιλιά ενός Ελλάδα Αυτοκρατορίας χαλκού (331-168 π.Χ.). Οι Έλληνες - υπό την ηγεσία του μεγάλου βασιλιά ο Μέγας Αλέξανδρος - να θέσει τέρμα στην αυτοκρατορία, Μήδων και Περσική Αυτοκρατορία ίδρυσε τον Τρίτο Κόσμο. Οι Έλληνες στρατιώτες είχαν όπλα κυρίως από χαλκό και κλήθηκαν, διότι οι στρατιώτες.

Στην Ιερουσαλήμ, οι ιερείς έδειξε προφητεία του Αλεξάνδρου ότι η Ελλάδα θα κερδίσει πάνω από την Περσία, και ο Αλέξανδρος πίστευε ότι αυτή η προφητεία αναφέρεται σε αυτόν. Στο 25, έγινε ο κυρίαρχος του κόσμου. Μετά το θάνατό του τη διάσπαση αυτοκρατορία σε 4 τμήματα, όπου μιλούν για το κεφάλαιο Δανιήλ 7 και αργότερα κατέκτησαν σταδιακά τους Ρωμαίους κατακτητές.

Δανιήλ 2,40 - Τέλος, πάρτε ένα τέταρτο βασίλειο, ισχυρή όπως ο σίδηρος. Ο σίδηρος είναι όλα σπασμένα και να τσακίσει, και όπως ο σίδηρος τα πάντα διακοπές, οπότε θα διαταράξει το βασίλειο και να καταστρέψουν τα πάντα.

Πόδια σίδηρο είναι ένα σύμβολο της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας (168 π.Χ. - 476). Οι Ρωμαίοι νίκησαν τους Έλληνες και γίνονται κυρίαρχοι του κόσμου. Αυτή η αυτοκρατορία ήταν μεγαλύτερη από προηγούμενες αυτοκρατορίες. Ι, Παλαιστίνη τέθηκε υπό ρωμαϊκή κυριαρχία. Από βιβλική άποψη, επέτρεψε τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, το ευαγγέλιο θα μπορούσε να εξαπλωθεί ταχύτατα στον ειδωλολατρικό κόσμο.

Οι ιστορικοί γράφουν για μια μακρά, σκληρή και αιματηρή κυριαρχία της Ρώμης. Ήταν αιώνες καταπίεσης από άλλα έθνη, όπου η κυβέρνηση βάναυση αίμα αυτοκράτορες έρεε ελεύθερα. Όμως ακόμη και έτσι πανίσχυρη αυτοκρατορία κατέρρευσε. Ρώμη χώρισε σε δέκα μέρη, δέκα δακτύλων της προφητείας του Θεού.

1.Saxoni, ο οποίος έδωσε την εμφάνιση της Αγγλίας. 2.Franks, ο οποίος έδωσε την εμφάνιση της Γαλλίας. 3.Alamani, ο οποίος έδωσε την εμφάνιση της Γερμανίας 4. Βησιγότθοι, ο οποίος έδωσε την εμφάνιση της Ισπανίας. 5.Suevovs που οδήγησε την Πορτογαλία. 6.Lombardi, ο οποίος έδωσε την εμφάνιση της Ιταλίας. 7.Burgundi που προκάλεσε την Ελβετία. 8.Herulovs ο οποίος εξαφανίστηκε. 9.Vandals ο οποίος εξαφανίστηκε. 10ης Οστρογότθοι, ο οποίος εξαφανίστηκε.

Μέχρι τώρα, μια λογική αυτοκρατορία μετά την άλλη. Ωστόσο, μετά την ρωμαϊκή αυτοκρατορία της προφητείας του Θεού προλέγει κάτι πέρα από τη λογική της ιστορίας! Αυτό ήταν ήδη δεν θα αυξηθεί πολύ, το οποίο θα είναι ενωμένοι κάτω από μια κυβέρνηση την προηγούμενη έθνη και τα εδάφη, παρά το γεγονός ότι πολλοί θα προσπαθήσουν.

Δανιήλ 2,41 - Και είδες τα πόδια και τα δάχτυλα των ποδιών εν μέρει από πηλό και εν μέρει σίδηρος που σημαίνει ότι το βασίλειο θα χωριστούν. Ωστόσο, θα πρέπει από μόνες τους κάτι από τη δύναμη του σιδήρου, όπως είδατε στο πλαίσιο συνήθων πηλό μικτή σιδήρου πλήθος. Δάχτυλα εν μέρει σίδηρος και εν μέρει από πηλό σημαίνει ότι το βασίλειο πρέπει να είναι εν μέρει ισχυρή και εν μέρει εύθραυστη. Και λαμβάνοντας υπόψη ότι είδατε σίδερο αναμιγνύεται με κοινή πηλό σημαίνει ότι η ανθρώπινη φυλή θα πρέπει να αναμιγνύεται, αλλά δεν κολλάνε μεταξύ τους, ακριβώς όπως ο σίδηρος δεν είναι ο πηλός.

Έξι αξιοσημείωτη κυβερνώντες προσπάθησαν επίσης την ενοποίηση της Ευρώπης:

Big Charlie (Γαλλία, 8ος αι.) Καρόλου Ε (Ισπανία, 16ος αιώνας.), Louis XIV. (Γαλλία, 18ος αι.), Ναπολέων (Γαλλία, 19ος αιώνας.) Kaiser Wilhelm (Γερμανία, 20ος αιώνας.) Χίτλερ (Γερμανία, 20ος αιώνας.). Γιατί κανείς δεν έχει μια ενωμένη Ευρώπη; Καθώς ο άνθρωπος προσπάθησε λίγο από αυτό που ο Θεός έχει δηλώσει ότι δεν θα συμβεί ποτέ - δεν στο μέλλον!

Αν και το σίδερο, αλλά ήταν μια αυτοκρατορία (Ρώμη) διαταραχθεί, φαίνεται ότι τα πόδια σίδηρο, ακόμη και γλυπτικής. Ρώμη, συνεπώς, σε κάποια μορφή εξακολουθεί να παρουσιάσει μέχρι το τέλος της ανθρώπινης ιστορίας. Αυτός άλλαξε την εμφάνισή του, αλλά είναι ακόμα εδώ. Αυτό επιβεβαιώνεται και από πολλές άλλες προφητείες του Δανιήλ 7 και Αποκάλυψη του Ιωάννη.

Δανιήλ 2,44 - Στις ημέρες αυτών των βασιλιάδων, ο Θεός του ουρανού θα δημιουργήσει ένα βασίλειο που ποτέ δεν θα καταρρεύσει, το βασίλειο που δεν έχει κλέψει τους ανθρώπους. Αυτή η βασιλεία θα συντρίψει και θα κλείσει όλες τις άλλες βασίλειο παίρνει για πάντα. Είναι η αίσθηση της όρασης, το οποίο είδατε από τα βράχια δεν αγγίζουν ένα ανθρώπινο χέρι σπάσει το λιθοτρίμματα και σίδηρο, χαλκό, πηλό, ασήμι και χρυσό. Ο Θεός έδειξε μεγάλος βασιλιάς, τι θα συμβεί στο μέλλον.

Δεν έχετε να ανησυχείτε για το σύνολο των πυρηνικών εξόντωση ή άλλων όπλων που ο άνθρωπος έχει παραχθεί, αλλά πρέπει να αποφασίσει κατά πόσον ή δεν θέλουν να ζουν σε βασίλειο του Θεού, η νέα χώρα. Τώρα ζει - μιλώντας μεταφορικά - στα δάχτυλα Ναβουχοδονόσορ γλυπτά. Άγαλμα τελειώνει, δεν συμμορφώνεται με οποιαδήποτε άλλη αυτοκρατορία. Η ιστορία του τότε γνωστού κόσμου βρίσκεται σε ένα τέλος. Σύνθλιψη πέτρα χτύπημα - χωρίς την παρέμβαση του ανθρώπινα χέρια - είναι η βασιλεία του Θεού, το δεύτερο ερχομό του Ιησού Χριστού, δικαστήριο του Θεού.

Πράξεις 4,11 - ο Ιησούς είναι αυτός που καταδίκασε την πέτρα σας οικοδόμοι, που έχει γίνει από τη γωνία.

Ιωάννης 3:16 - Για το Θεό τόσο αγαπούσε ο κόσμος που έδωσε Το μόνο begotten Son, ότι όποιος πιστεύει σ 'Αυτόν δεν πρέπει να χαθεί αλλά έχουν αιώνια ζωή.

2ο Peter 3,9-10 - Κύριος δεν διστάζει εκπληρώσει την υπόσχεσή του, όπως μερικοί πιστεύουν, αλλά δείχνει την υπομονή σας. Δεν θέλει κανείς να χαθεί, αλλά ότι όλοι θα πρέπει να έρθουν σε μετάνοια. ημέρα του Κυρίου, όμως, έρχονται σαν κλέφτης.


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Οι προφήτες της Βίβλου και σήμερα

Η προφητεία ότι ο Ιησούς είναι ο Μεσσίας προείπε

191_jezis.jpg Ατομικά βιβλία της Παλαιάς Διαθήκης γράφτηκαν κατά τα έτη 1400-425 π.Χ. και βρέθηκαν σε αυτά περίπου 60 έως 270 μεγάλα και μικρά προφητείες Μεσσίας σχετικά με τη γέννηση, τη ζωή και ...
Added: 24.10.2010
Απόψεις: 239895x

Προφητεία - Νέα Υόρκη 09/11 - WTC κατάρρευση - 11 Σεπτεμβρίου του 2001

288_dvojcata_wtc_utok_september_archiv.jpg Διαβάστε αυτό το ενδιαφέρον προφητεία. Ellen White είδε τα οράματά τους για το τι συμβαίνει στη Νέα Υόρκη από 11 Σεπτεμβρίου, 2001; Για εμάς, τα γεγονότα αυτά εξακολουθούν να περιμένουν στο ...
Added: 09.12.2010
Απόψεις: 243819x

Νέα Εποχή - ο Μεσσίας Maitrea στις προφητείες

281_jezis_vs_lucifer_2.jpg Νέα Εποχή Κινήματος τα τελευταία χρόνια, αυξάνεται σταδιακά και ανεπαίσθητα, και παίρνει σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Η κίνηση έγινε σύντομα κρυφά, αλλά από το 1984, όταν είχε την ...
Added: 30.11.2010
Απόψεις: 160627x

Δοκιμή αληθινός προφήτης - Πώς μπορούμε να γνωρίζουν την πραγματική του ψευδοπροφήτη;

293_jak_se_pozna_prorok.jpg Εικόνα TEST 1Δευτερονόμιο 18,21-22 - Λες: «Πώς γνωρίζουμε ότι δεν μιλάει μια λέξη του Κυρίου;" Λοιπόν, αν ο προφήτης λέει ο Κύριος, εξ ονόματος της κάτι που συμβαίνει, τότε ο Κύριος ...
Added: 09.12.2010
Απόψεις: 238488x

MP3 - Ποιος είναι ο Αντίχριστος; - Καθ. Δρ Walter Veith

301_antikrist_papezsky_system.jpg Ακούστε αυτή τη διάλεξη ο καθηγητής. Ο Δρ Walter Veith, ο οποίος θα απαντήσει στο ερώτημα ποιος είναι ο Αντίχριστος; Είναι πραγματικά το παπικό σύστημα; ...
Added: 28.12.2010
Απόψεις: 232958x

El.AmazingHope.net - Αγία Γραφή Προφητεία - Daniel 2 - Παγκόσμια Ιστορία