El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Πώς έρθει ο Ιησούς Χριστός;

Σημείο των καιρών πάνω, το δεύτερο ερχομό του Ιησού Χριστού

71_druhy_prichod_jezise_krista.jpg

Πώς έρθει ο Ιησούς Χριστός;

Added: 12.08.2010
Απόψεις: 189708x
Θέματα: Σημείο των καιρών πάνω, το δεύτερο ερχομό του Ιησού Χριστού
PrintTisk

Πώς έρθει ο Ιησούς Χριστός;

Ο Ιησούς Χριστός θα έρθει αθόρυβα, και σταδιακά, όταν ο κόσμος έτοιμος γι 'Αυτόν; Έρχεται και εμφανίζεται στην τηλεόραση ή σε διαφορετικές τοποθεσίες;

Ο Χριστός θα έρθει προσωπικά και ορατό στους ουρανούς. Σύμφωνα με τη Βίβλο, όπως έφυγε για να έρθει και να δει τον κάθε άνθρωπο.

Έρχεται ως Κύριος των κυρίων και Βασιλεύς των βασιλέων. Ο καθένας καταλαβαίνει σαφώς ότι αυτός είναι ο Δημιουργός του κόσμου και ο κυβερνήτης του σύμπαντος. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, δεδομένου ότι την άφιξή του, καθώς τα φώτα αστραπής επάνω ολόκληρο ουρανό από το ένα άκρο στο άλλο. Η γη τρέμει, οι τάφοι ανοιχτό και από το οποίο υψώνεται ως το πρώτο αληθινό λαό του Θεού. Ο Ιησούς Χριστός έχει έρθει και μαζί με αυτήν, οι άνθρωποι αναμένεται η ανάσταση στη νέα ζωή, ή τιμωρία.

Έλευση του Ιησού Χριστού δεν είναι κάτι προοδευτικό, ή μυστικές, αλλά αρκετά συγκλονίζοντας για όλους. Η Βίβλος λέει ότι όλοι θα τον δείτε, ακόμη και εκείνους που τον διαπέρασε. Όλοι οι άνθρωποι είναι με δέος μπροστά Του τόξο. Οι άνθρωποι που αγαπούν τον Ιησού Χριστό, ήταν γεμάτη με αγάπη και σεβασμό του δικαιώματός του από το νόμο που πρέπει να γεμίσει με χαρά και ευτυχία που θα δει τελικά τον αγαπημένο της ο βασιλιάς τους και Λυτρωτή. Οι άνθρωποι που δεν έχουν δεχθεί τον Ιησού Χριστό στην καρδιά σου και με αυτό τον καθαρισμό από τις αμαρτίες του, θα γεμίσει με φρίκη, τη θλίψη του σπατάλη ευκαιριών.

Δημιουργός μας μας υπέστη οικειοθελώς μια σοβαρή και ταπεινωτικό θάνατο για τις αμαρτίες μας, έτσι ώστε να μπορεί να καθαρίζεται και να πάει πίσω στον Θεό Πατέρα. Πάρτε τον στην καρδιά σου με ευγνωμοσύνη και αγάπη. Αναμένουμε στην ευχάριστη θέση να Δευτέρα Παρουσία Του για να μας ελευθερώσει από την αμαρτία και τον πόνο.

Θυσία Του για μας, ο Ιησούς Χριστός έχει ήδη καθορίσει, τώρα έρχεται ως νικητής και ο βασιλιάς του ουρανού με μεγάλη δόξα.

Πράξεις 1,9-11 - Μετά από αυτό, είχε ληφθεί πριν από τα μάτια τους προς τα πάνω και εξαφανίστηκε από τα μάτια τους σε ένα σύννεφο. Ενώ η προσήλωση βλέποντας τον να πάει στον ουρανό, ιδού, ήρθε σε αυτούς, δύο άνδρες με λευκά φορέματα και τους είπε: «Τι στέκεστε κοιτάζοντας τον ουρανό, Γαλιλαίοι; Αυτός ο Ιησούς, ο οποίος ελήφθη από σας στον ουρανό, θα επιστρέψει μόνο όπως είδατε τον να φύγει. "

Αποκάλυψη 1,7 - Ιδού, έρχεται με τα σύννεφα και κάθε μάτι θα τον δει, ακόμη και εκείνους που τον διαπέρασε. Όλες οι φυλές της γης γι 'αυτόν να κλαίει. Ναι, αμήν.

Λουκ 17,24 - Σαν αστραπή ανάβει το τοπίο από τη μια άκρη του ουρανού στην άλλη, οπότε θα τον Υιό του ανθρώπου στην εποχή του.

Ματθαίος 24,30-31 - τότε ο ουρανός θα εμφανιστεί το σημείο του Υιού του ανθρώπου και, στη συνέχεια και όλες οι φυλές της γης κλαίνε και να δουν τον Υιό του ανθρώπου έρχονται τα σύννεφα του ουρανού με δύναμη και πολλή δόξα. Και θα στείλει τους αγγέλους του με δυνατή τρομπέτα, και θα μαζέψουν τους εκλεκτους αυτου εκ των τεσσαρων σημεία του ορίζοντα, από τη μια άκρη του ουρανού στην άλλη.

Mark 13,26 - τότε δουν τον Υιό του ανθρώπου έρχονται σε σύννεφα με μεγάλη δύναμη και τη δόξα.

John 5,28-29 - Μην θαυμάσουν αυτό, έρχεται η στιγμή, όταν όλοι όσοι βρίσκονται σε τάφους πρέπει να ακούσουν τη φωνή του και να βγει - αυτούς που έχουν κάνει καλή θέληση να αναστηθεί στη ζωή, αλλά εκείνοι που έκαναν το κακό Θα την ανάσταση του δικαστηρίου.

Ο Χριστός έρχεται σε δόξα του ως Λόρδο και τον βασιλιά του σύμπαντος. Αν και δεν μπορεί να φανταστεί την ομορφιά, τη σαφήνεια και την αξιοπρέπεια, ότι ο Χριστός θα περιβάλλουν. Κάτι τόσο εκπληκτικό κανείς δεν είχε δει ποτέ.

Ματθαίος 25,31-32 - Όταν ο Υιός του ανθρώπου στη δόξα του, όλοι οι άγγελοι μαζί του, κάθεται στον ένδοξο θρόνο του. Όλα τα έθνη θα πρέπει να συλλέγονται πριν από αυτόν, και αυτός πρέπει να διαχωρίζουμε μεταξύ τους ως βοσκός χωρίζει τα πρόβατα από τα κατσίκια.

Ψαλμός 50,3-4 - Εδώ έρχεται ο Θεός μας δεν θα σωπάσει, πριν από αυτόν, όπως πυρκαγιά καταναλώνει τα πάντα γύρω από τον έντονες καταιγίδες! Συγκληθεί κάτω από πάνω από τον ουρανό και τη γη, οι άνθρωποι που δικάστηκε.

1 Θεσσαλονικείς 4,16 - Θα ακούσετε ένα ξεσηκωτικό εντολή, τη φωνή του αρχαγγέλου και το ατού του Θεού, ο Κύριος ο ίδιος θα κατεβεί από τον ουρανό και η πρώτη φορά που οι νεκροί εν Χριστώ θα αυξηθεί.

1 Θεσσαλονικείς 5,1-3 - Οι ώρες και μέρες δεν χρειάζεται να γράψω τίποτα, αδελφοί μου. Ίδιοι γνωρίζουν καλά εκείνη την ημέρα του Κυρίου θα έρθει σαν κλέφτης μέσα στη νύχτα. Όταν οι άνθρωποι θα έλεγαν: "Ειρήνη! Ασφάλεια» αποτελεί έκπληξη ξαφνικά μοίρα, λες και ο πόνος θα έρθει έγκυος, και δεν θα διαρρεύσει.

Ματθαίος 24,37-39 - αλλά και οι ημέρες του Νώε, έτσι πρέπει, επίσης, η παρουσία του Υιού του ανθρώπου. Όπως και κατά τις ημέρες πριν από τον κατακλυσμό έτρωγαν και κατανάλωσης, που να συνδυάζει και να δώσει στο γάμο μέχρι την ημέρα που ο Νώε εισήλθε στην κιβωτό, και δεν παρατήρησαν τίποτα μέχρι την πλημμύρα ήρθε και απαλλάχθηκαν από όλες, γι 'αυτό θα είναι η παρουσία του Υιού του ανθρώπου.

Ο Ιησούς Χριστός επίσης προειδοποίησε κατά της απομίμησης και παραποίησης Του δεύτερη έλευση και είπε στους αποστόλους του ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.

Ο Ιησούς προειδοποίησε ότι ο Σατανάς θα ήθελε να ενσαρκώσει τον άγγελο του φωτός. Θα θελήσουν να μιμηθούν τον ερχομό του Ιησού Χριστού και να φέρει τον κόσμο ενωμένο υπό την ηγεμονία του. Επομένως, εάν you ακούσετε για τα επόμενα της Νέας Εποχής ότι ο Μεσσίας θα εμφανιστεί στην τηλεόραση, ή ακόμα και ότι υπάρχει ήδη alive and εμφανίζεται σε διαφορετικούς τόπους, δεν το πιστεύω. Αρετή δεν είναι πλέον η λέξη του Ιησού Χριστού, ο οποίος λίγο πριν η συγκέντρωση, προειδοποίησε.

Ματθαίος 24,26-27 - σας λέει: «Κοιτάξτε, είναι στην έρημο! "Δεν πάω, ή να πούμε:« Ιδού, η μυστική θέση, «δεν πιστεύουν. Ερχομός του Υιού του Ανθρώπου έρχεται σαν αστραπή - φώτισαν τον ουρανό από τα ανατολικά προς τα δυτικά.

Ματθαίος 24,11 - Και πολλοί ψευδοπροφήτες θα προκύψουν και να εξαπατήσει πολλούς.

Ματθαίος 24,23-25 - Εάν είχατε πει κάποιος, Ιδού, ο Μεσσίας είναι εδώ! »Ή,« Να τος! "Το πιστέψει. Άνοδος είναι ψευδείς μεσσίες και ψευδοπροφήτες, και θα κάνει μεγάλη θαύματα και θαύματα, οπότε θα φέρει (αν είναι δυνατόν), ακόμη και τους εκλεκτούς. Ιδού, εγώ σας είπα προηγουμένως.

2ο Κορίνθιοι 11,14 - και δεν προκαλεί έκπληξη, ο ίδιος ο σατανάς προσποιείται ότι είναι ένας άγγελος του φωτός!

2ο Θεσσαλονικείς 2,3-4 - Ας κανένας άνθρωπος δεν εξαπατούν με οποιονδήποτε τρόπο. Πριν έρθει αυτή η μέρα, πρέπει να προέρχονται από τον Θεό αποφευχθούν. Πρέπει να φαίνεται ότι το κακό και καταδικάζω, οι οποίοι θα αντισταθούν και να υψώσει τον εαυτό του πάνω από όλα όσα λέγονται και τι είναι ο Θεός λατρεύεται. Εγκατασταθούν ακόμη και σε ναό του Θεού και φέρει το όνομα του Θεού!


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Σημείο των καιρών πάνω, το δεύτερο ερχομό του Ιησού Χριστού

Χρειαζόμαστε αναγέννηση και ανάπλαση στη ζωή μας, όχι μόνο λόγια!

528_oziveni_a_reformace.jpg Οι πιστοί άνθρωποι διακαώς προσεύχεται για επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος που υποσχέθηκε η εργασία έχει ολοκληρωθεί, και ο Ιησούς Χριστός θα μπορούσε να τεθεί τέρμα στη ιστορία του κακού. Όλοι θέλουμε ...
Added: 04.01.2012
Απόψεις: 214082x

Βίντεο - Η τελευταία μάχη

449_posledni_bitva.jpg Πώς θα μοιάζουν με την τελική σκηνή αυτού του κόσμου; Αντβεντιστές από τη Βραζιλία καταγράφεται μια ταινία βασίζεται σε προφητείες που μιλούν για το τέλος της ιστορίας.Γραφή μήνυμα trojandělském σε 14 ...
Added: 18.07.2011
Απόψεις: 163109x

Νέα Εποχή - ο Μεσσίας Maitrea στις προφητείες

281_jezis_vs_lucifer_2.jpg Νέα Εποχή Κινήματος τα τελευταία χρόνια, αυξάνεται σταδιακά και ανεπαίσθητα, και παίρνει σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Η κίνηση έγινε σύντομα κρυφά, αλλά από το 1984, όταν είχε την ...
Added: 30.11.2010
Απόψεις: 177261x

Πρόσκληση για το λαό του Θεού - να μελετήσει τις προφητικές γραφές

419_studujte_prorocka_pisma.jpg Αποκάλυψη 1:1-3 - Αποκάλυψη του Ιησού Χριστού, που ο Θεός του εμπιστεύθηκε για να δείξει τους υπηρέτες του τι πρέπει να συμβεί σύντομα. Την έδειξε με τον άγγελό του, έστειλε τον ...
Added: 04.05.2011
Απόψεις: 166384x

Μετανοείτε - είναι τώρα το πιο σημαντικό πράγμα!

484_pokani.jpg Matthew 4.17 - Από εκείνη τη στιγμή ο Ιησούς άρχισε να κηρύττει, "! Μετανοείτε Βασιλεία των Ουρανών είναι κοντά!"Όταν ο Ιησούς Χριστός και ο Ιωάννης ο Βαπτιστής κήρυττε ένα κοντινό βασιλεία ...
Added: 25.09.2011
Απόψεις: 216245x

El.AmazingHope.net - Πώς έρθει ο Ιησούς Χριστός;