El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Η ψυχή που δεν μπορούν να σκοτωθεί - Ματθαίος 10,28

Τι είναι ο θάνατος;

408_duse_ktera_nemeze_byt_zabita.jpg

Η ψυχή που δεν μπορούν να σκοτωθεί - Ματθαίος 10,28

Added: 05.04.2011
Απόψεις: 211601x
Θέματα: Τι είναι ο θάνατος;
PrintTisk

Ματθαίος 10,28 - Να μην φοβούνται εκείνους που σκοτώνουν το σώμα αλλά δεν μπορούν να σκοτώσουν την ψυχή. Μάλλον, τον φοβούνται οι οποίοι μπορούν να καταστρέψουν τόσο την ψυχή και το σώμα στην κόλαση.

Τα 10 κεφάλαια του Ευαγγελίου του Ματθαίου, ο Ιησούς μιλάει από 16 στίχους του τα βάσανα που έρχονται με τους οπαδούς του. Μιλά για αυτά που οι άνθρωποι μπορούν να λάβουν αυτή τη ζωή, αλλά η δύναμή τους είναι περιορισμένη. Ο Ιησούς τονίζει τη διαφορά που υπάρχει μεταξύ «θανάτωση του σώματος» και την τελική κατάρρευση που θα προκαλέσει ο Θεός.

Το ίδιο πράγμα είναι στο Κατά Ματθαίον 10,28, ο Λουκάς λέει έτσι.

Λουκάς 12,4-5 - εσείς, φίλοι μου, λέω: Μην φοβηθείτε αυτούς που σκοτώνουν το σώμα, και στη συνέχεια, δεν έχουν τίποτα να κάνουν περισσότερα. Θα σου δείξω τα οποία μπορείτε φόβο: Ο φόβος Αυτόν, που όταν σκοτώνονται, έχει την εξουσία να πεταχτεί στην κόλαση. Ναι, σου λέω, Αυτός είναι ο φόβος.

Βλέπουμε εδώ ότι ο Ιησούς προβαίνει σε διάκριση μεταξύ του θανάτου, η οποία επηρεάζει όλους τους άνδρες, και ένα τελικό θανάτου για εκείνους που δεν έχουν μετανοήσει. Οι άνθρωποι μπορούν να προκαλέσουν μόνο οι πιστοί πρώτο θάνατο, αλλά όχι το άλλο!

5,29-30 Σύμφωνα με τον Matthew - θα είναι "κόλαση" που ρίχνονται όλο το σώμα, ο αμετανόητος αμαρτωλός. Σύμφωνα με τον Matthew 10,28 χαθεί στην κόλαση, το σώμα και την ψυχή. Τα λόγια του Ιησού και των προφητών είναι σαφές ότι το κακό δεν θα υποφέρει για πάντα, αλλά εκείνη την ημέρα θα έρθει όταν όλοι θα καούν και θα πεθάνουν.

Ματθαίος 5,29-30 - δελεαστικές σας, αν το δεξί μάτι σου, αηδία τους και πέφτω. Είναι καλύτερο για σας να χάσει ένα από ανδρισμό σας, ό, τι για ολόκληρο το σώμα σου να πεταχτεί στην κόλαση. Είναι δελεαστικό, όταν το δεξί σας χέρι κόβεται και το αφήσει. Είναι καλύτερο για σας να χάσει ένα από ανδρισμό σας, ό, τι για ολόκληρο το σώμα σας έχει χαθεί στην κόλαση.

Ματθαίος 13,40-42 - Όπως τα ζιζάνια συλλέγονται και στη συνέχεια έκαψαν στη φωτιά, έτσι θα τελειώσει ο κόσμος. Υιός του Ανθρώπου θα στείλει τους αγγέλους του, και εκείνοι που έχουν επιλεγεί από το βασίλειό του όλα τα συγκλονιστικά, επειδή εκείνοι που διαπράττουν το κακό, και να τα ρίξει στο φλογερό φούρνο. Εκεί θα είναι το κλάμα και το τρίξιμο των δοντιών.

Κατά Ματθαίον 13, 49-50 - Το ίδιο θα συμβεί στο τέλος του κόσμου: οι άγγελοι θα έρθει εμπρός, χωριστά οι κακοί από τους δικαίους και θα τους ρίξει τη καμίνω ». Εκεί θα είναι το κλάμα και το τρίξιμο των δοντιών.

Το ζήτημα του κατά πόσον ένα άτομο έχει μια αθάνατη ψυχή, μπορεί να συμβεί μόνο εάν το λάθος λέξη καταλαβαίνουμε την ψυχή και του δίνει μια αίσθηση που δεν προβλεπόταν αρχικά.

Body + Πνεύμα = ψυχή (ζωή)

1 Κορινθίους 15,45 - Όπως είναι γραμμένο: "Ο πρώτος άνθρωπος Αδάμ έγινε ζωντανή ψυχή,"

Μην ξεχνάτε ότι η ελληνική λέξη "Ψυχή", η οποία συχνά μεταφράζεται ως Soul, μεταξύ άλλων μέσων, καθώς και -. Life

Διώκτες μπορεί να σκοτώσει τους Χριστιανούς, αλλά δεν μπορούμε να υποσχεθούμε να λάβει τη δική τους ζωή. Ήταν επίσης η πεποίθηση του Αποστόλου Παύλου.

Ρωμαίους 8,38-39 - Είμαι σίγουρος ότι ο θάνατος ούτε ζωή, ούτε άγγελοι δαίμονες, τα πράγματα σήμερα ούτε στο μέλλον, τις αρμοδιότητες, το ύψος ούτε το βάθος ούτε οτιδήποτε άλλο σε όλη την πλάση μπορεί να μας χωρίσει από την αγάπη του Θεού εν Χριστώ Ο Ιησούς ο Κύριός μας!

Η Αγία Γραφή μιλάει για την ελπίδα της ανάστασης και της νέας ζωής μετά από το δεύτερο ερχομό του Ιησού Χριστού, ο οποίος έχει εξουσία επί του θανάτου. Δεν μπορούμε να πάρουμε ένα στίχο, ο οποίος καλά κατανοητός και αρνήθηκε ορισμένα σαφή και κατανοητό στίχους μιλώντας για την ανάσταση του ανθρώπου και του κράτους μετά το θάνατο.

Ντάνιελ 12,13 - Αλλά θα κρατήσει μέχρι τον τελικό. Στη συνέχεια το υπόλοιπο, την τελευταία μέρα ξυπνάς, να παραλάβει την αμοιβή. "

Εκκλησιαστής 9,5-6 - οι ζωντανοί γνωρίζουν ότι θα πρέπει να πεθάνει, αλλά οι νεκροί δεν γνωρίζουν τίποτα. Δεν αντίποινα είναι ήδη σε θέση να κερδίσει ακόμη και η απλή μνήμη τους χάθηκαν. Η αγάπη τους και το μίσος τους, όλο το πάθος έχει φύγει. Κανείς δεν θα έχει μερίδιο σε ό, τι συμβαίνει κάτω από τον ήλιο.

Ψαλμός 78, 50 - (Smid) που δεν διατηρούν την ψυχή τους, από τον θάνατο ....

Ιωάννης 11,11-14 - Ο φίλος μας ο Λάζαρος κοιμάται ...., Έτσι ο Ιησούς είπε ξεκάθαρα, «Ο Λάζαρος πέθανε.

Ψαλμός 115,17 - Νεκρός ο Λόρδος δεν έπαινος δεν, δεν, που κατέβηκε στη σφαίρα της σιωπής.

Ψαλμός 146,3-4 - Μη βασίζεστε στην ισχυρή - ο θνητός δεν θα μπορούσε να σώσει κανέναν. Μετά από να χάσει την αναπνοή του, την επιστροφή στις προθέσεις της χώρας είναι κατεστραμμένο εκείνη την ημέρα.

John 5,28 - μην εκπλαγείτε, διότι ο χρόνος έρχεται όταν όλοι όσοι βρίσκονται στους τάφους πρέπει να ακούσουν τη φωνή του και να προοδεύουν - εκείνους που έχουν κάνει καλή θα αναστηθούν στη ζωή, αλλά από όσους το κακό με την ανάσταση του δικαστηρίου .

1 Κορινθίους 15, 51-54 - θα σας δείξει το μυστικό τώρα: Καθένας πεθαίνει, αλλά όλοι θα αλλάξει - μία φορά, όταν ο ήχος των σαλπίγγων κηρύξουν τη λήξη. Μέχρι να φυσήξει, οι νεκροί θα αναστηθούν για την αθανασία και την αλλάξαμε. Αυτό το παροδικό πρέπει να θέσει nepomíjivost, αυτό το θνητό να ντυθεί αθανασία. Και όταν το φθαρτό αυτό βάζει μην ματαιοδοξία και αυτό το θνητό βάζει την αθανασία, τότε θα έρθουν σε αυτό που είναι γραμμένο: "Ο θάνατος είναι κατάπιε, έχασε τη νίκη!"


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Τι είναι ο θάνατος;

Η πλουσίου και του πτωχού Λαζάρου - Λουκά 16, 19-31

162_bible_lukas_16_19_31.jpg Πάνω απ 'αυτό το κεφάλαιο με παζλ πολλούς ανθρώπους - γιατί ξεχνάμε ότι πρόκειται για μια παραβολή.Όπως και άλλες παραβολές, ο Χριστός ήρθε στην αναπαράσταση της ζωής των πλουσίων και των ...
Added: 05.10.2010
Απόψεις: 297703x

Θανάτου, είναι κάτι που μετά τον θάνατο;

72_co_je_po_smrti.jpg Τι είναι ο θάνατος;Υποδιαιρείται κατ 'αρχάς τους ανθρώπους σε δύο μέρη - το σώμα και την ψυχή του φιλόσοφου Πλάτωνα. Ανέφερε ότι το σώμα είναι θνητός και αθάνατη ψυχή. Που έχουν ...
Added: 12.08.2010
Απόψεις: 192336x

Τι συμβαίνει στον άνθρωπο μετά θάνατον

57_hrbitov.jpg Ο θάνατος δεν είναι πραγματικά πολύ ωραία λέξη, η οποία θα ήταν οι άνθρωποι να μιλήσουν. Περιβάλλεται από ένα μεγάλο μυστήριο. Για πολλούς ανθρώπους αυτό είναι ένα μεγάλο μυστήριο, ένα μεγάλο ...
Added: 29.07.2010
Απόψεις: 359475x

Βίντεο - αναζήτηση της αλήθειας - τα καλά νέα για την κόλαση

196_dobre_zpravy_o_pekle.jpg Τι είναι ο θάνατος και τι είναι μετά το θάνατο; Τι είναι η κόλαση, όπου η κόλαση είναι; Είναι η κόλαση πραγματική, ή είναι απλή φαντασία; Είναι πραγματικά ένας αγαπώντας Θεός ...
Added: 01.11.2010
Απόψεις: 202837x

Ψευδείς δόγμα της αθανασίας της ψυχής

58_duch.jpg Είναι πραγματικά αθάνατη ψυχή, ή μήπως είναι μια ψευδαίσθηση; Τι μας λέει αυτό κατά νου την Αγία Γραφή;Πολλές εκκλησίες έχουν λάβει παγανιστική δόγμα του θανάτου. Πιστεύουν ότι μετά το θάνατο είναι ...
Added: 30.07.2010
Απόψεις: 188459x

El.AmazingHope.net - Η ψυχή που δεν μπορούν να σκοτωθεί - Ματθαίος 10,28