El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Δίωξη των πιστών στον καιρό του τέλους

Σημείο των καιρών πάνω, το δεύτερο ερχομό του Ιησού Χριστού

498_pronasledovani.jpg

Δίωξη των πιστών στον καιρό του τέλους

Added: 17.10.2011
Απόψεις: 339937x
Θέματα: Σημείο των καιρών πάνω, το δεύτερο ερχομό του Ιησού Χριστού
PrintTisk

Καθένας ο οποίος μελετά το θέμα του χρόνου και το τέλος της Κυριακής νόμους, πρέπει να γνωρίζουν ότι δύσκολους καιρούς είναι μπροστά. Υπάρχουν αρκετές στίχους ότι η δίωξη θα συμβεί, αλλά σημειώστε ότι κάθε ένα από αυτούς τους στίχους έχει δύο τμήματα - την πρόβλεψη του Θεού ότι θα υπάρξουν διώξεις, και στη συνέχεια οι υποσχέσεις του Θεού για τους πιστούς. Διώξεις πραγματοποιήθηκε σε διάφορες μορφές από αμνημονεύτων χρόνων. Όλοι όσοι υπηρετούν τον Θεό, για να συναντηθεί με αντιπολίτευση του Σατανά και των βοηθών του. Και τώρα ο Σατανάς είναι πολύ περιορισμένο χρονικό διάστημα, και ξέρει ότι έχει ένα μικρό χρονικό διάστημα. Αποκάλυψη 12.12.

Daniel 12.1 - Στο διάστημα αυτό θα προκύψει ο Michael, ο μεγάλος πρίγκιπας και προστάτης του λαού σας. Ώρα πρόβλημα εμφανίζεται όταν ό, τι έχει να γίνει από ένα έθνος. Εκείνη την εποχή οι άνθρωποι σας θα σωθεί - ο καθένας που είναι εγγεγραμμένος στο βιβλίο.

Matthew 24,9-13 - Τότε θα ανησυχείτε και να σκοτώσουν εξαιτίας της το όνομά μου και θα είσαι μισητός από όλα τα έθνη. Εκείνη την εποχή πολλοί θα πέσει μακριά και προδίδουν ο ένας τον άλλον και το μίσος, και πολλοί ψευδοπροφήτες θα αυξηθούν και θα πλανήσουν πολλούς. Και από κακία εξάπλωση, η αγάπη των πολλών έχει κρυώσει. Αλλά ποιος αντέχει μέχρι το τέλος θα σωθεί.

Αποκάλυψη 2.10 - Δεν έχει τίποτα να φοβάται ό, τι έχετε υπομείνει. Ιδού, ο διάβολος θα ρίξει μερικούς από εσάς στη φυλακή, που θα ελέγχονται, θα έχετε δοκιμασία για δέκα μέρες. Γίνου πιστός μέχρι θανάτου, και θα δώσω σοι τον στέφανον της ζωής.

Ο Ιησούς υπέφερε πολλά από αυτά που δημιούργησε. Και αν υποφέρουμε, είμαστε σε μας Ιησού, που υπέφεραν για μας. Παράθεση της Ellen Gould White (το απόσπασμα):... "Κανένας από τους ανθρώπους ήταν τόσο κακοποιηθεί και δυσφημιστεί ως ο Υιός του ανθρώπου Τον ειρωνεύεται και χλευάζει τον επειδή πληρούνται υπάκουα ιερό νόμο του Θεού Hated του για κανένα λόγο Στάθηκε στη σιωπή Ωστόσο, πριν από τους εχθρούς τους, και είπε ότι η ταπείνωση και ντροπή είναι μέρος της κληρονομιάς των χριστιανών. Συμβούλεψε τους οπαδούς του να αντισταθούν θυμό, και τους παρότρυναν να neochabovali το κυνηγητό. "(Υιοί και Θυγατέρες του Θεού, s.308 )

Πιστεύετε ότι θα διώξει τις θρησκευτικές τους ανθρώπους, και οι εγκληματίες; Αλλά η Αγία Γραφή έχει προβλέψει ότι η πιο σκληρή δίωξη από το "Χριστιανούς" που θα σκεφτείτε ακόμη και ότι είναι Θεός.

John 16,1-4 - Αυτό, σας είπα να παρασύρθηκε. Αφορίσει σας από το εκκλησίασμα. Ναι, έρχεται η εποχή που ο οποιοσδήποτε που θα σας σκοτώσουν, θα νομίζουν ότι με την εξυπηρέτηση του Θεού. Το κάνουν επειδή δεν έχουν γνωστό τον Πατέρα, ούτε εμένα. Έχω πει ότι θυμάστε την ώρα που σας είπα.

Για πολλούς αιώνες, ο Σατανάς διωκόμενους της πρώτης Εκκλησίας, μέσω του παγανισμού. Αλλά όταν η εκκλησία με το πρόσχημα της παροχής υπηρεσιών προς τον Θεό συμφώνησαν σε μια συμβιβαστική λύση με την ειδωλολατρία, έγινε σκληρότερη και πιο επικίνδυνο εχθρό. Η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία πιστεύει ότι ο Θεός της έδωσε το δικαίωμα να ελέγχει τη συνείδηση, να ορίσουμε τι είναι αίρεση, και την τιμωρία του. Αυτή είναι μία από τις πιο βαθιά ριζωμένες της παπικής λάθη. Ποιο θα είναι το τέλος του χρόνου; Παράθεση: "Δίωξη του Προτεσταντισμού Ρώμης, η οποία κατέστρεψε σχεδόν τη θρησκεία του Ιησού Χριστού, θα είναι ακόμη χειρότερα, να ενωθούν με τον παπισμό Προτεσταντισμό." (Maranatha, 194)

Διώξεις προβλεφθεί στην Αγία Γραφή και προφητικό πνεύμα είναι κάτι πολύ περισσότερο από ό, τι ακριβώς στρες και το άγχος. Σε ορισμένες περιπτώσεις θα είναι τα βασανιστήρια και το θάνατο. Παράθεση:.. "Επειδή οι υπέρμαχοι αλήθεια αρνούνται να προσκυνήσουν την Κυριακή το Σάββατο, πολλοί από αυτούς είναι φυλακισμένοι, άλλοι εξορίστηκαν από τη χώρα, οι άλλοι θα υποφέρουν ως σκλάβοι Σήμερα βρίσκουμε κάτι τέτοιο αδύνατο τη στιγμή που αποσύρθηκε, ωστόσο, ο λαός του Θεού Πνεύμα, που τους προστατεύει, και όταν άφησε τη δύναμη του Σατανά, που μισεί τις εντολές του Θεού, είναι ασυνήθιστα πράγματα να συμβούν. Η ανθρώπινη καρδιά μπορεί να είναι πολύ σκληρή όταν εξαφανίζεται από την αγάπη και το σεβασμό του Θεού. (το μεγάλο δράμα των ηλικιών, 381, 382)

Κάποιοι έχασαν την περιουσία τους. Πολλοί θα βιώσουν τη φτώχεια μετά τη δημοσίευσή της, ότι αυτός που ακολουθεί Sabbath του Θεού, δεν μπορούν να αγοράσουν ή να πωλήσουν. Αλλά πιο δύσκολο από όλα θα μοιραστεί στην οικογένεια και πιο αγαπητούς φίλους αποξένωση.

Ματθαίος 10,36 - 37-Man θα έχει εχθρούς στη δική μας οικογένεια. Ποιος αγαπά τον πατέρα ή τη μητέρα περισσότερο από εμένα δεν είναι άξιος για μένα. Ποιος αγαπάει το γιο ή την κόρη περισσότερο από εμένα δεν είναι άξιος για μένα.

Ο κύριος λόγος για τη δίωξη του πιστού λαού του Θεού δεν επιθυμεί να προσαρμοστούν για να σπάσει την εντολή και τη βιβλική Σάββατο, μια ιερή ημέρα ανάπαυσης. Η αποδοχή ή η απόρριψη της Κυριακής ως ημέρας λατρείας στο εγγύς μέλλον, που είναι απαραίτητες για τη σωτηρία. Η Βίβλος αναφέρεται σε αυτή τη διαδικασία ως ένα σημάδι του κτήνους έκδοση ή η αποδοχή της σφραγίδας του Θεού. (Διαβάστε περισσότερα σε αριθμό άρθρου 666 θηρίο, χάραγμα του θηρίου και την σφραγίδα του Θεού)

Παράθεση:. "Έρχεται μια εποχή που οι άνθρωποι του Θεού γνωρίζουν τον πλήρη αντίκτυπο της δίωξης, καθώς σέβεται την ιερότητα της έβδομης ημέρας .... Αλλά οι άνθρωποι του Θεού να είναι πλήρως αναφερθεί σε αυτόν και ο Κύριος θα λειτουργήσει υπέρ τους και να αποδείξει ότι είναι ο Θεός πάνω απ 'όλα θεούς. "(Chritsian Υπηρεσία, 156)

Κατά την εξέταση των αποδεικτικών στοιχείων της συνεργασίας μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και το Βατικανό, γνωρίζουμε ότι αυτή τη φορά δεν είναι μακριά.

Παράθεση: "Ξέρουμε ότι« όταν η Εκκλησία στη χώρα μας να ενώσουν μαζί τα σημεία φανερά την πίστη, θα επηρεάσει τις Ηνωμένες Πολιτείες να επιβάλουν τους κανονισμούς της και την υποστήριξη των θεσμικών της οργάνων, τότε προτεσταντική Αμερική θα δημιουργήσει μια εικόνα της ρωμαϊκής ιεραρχίας. Η αληθινή Εκκλησία θα πρέπει να εκτίθενται σε διώξεις, καθώς οι άνθρωποι του Θεού στο παρελθόν. "(Το πνεύμα της προφητείας, τόμος 4, 278)

Επίσης, μας είπαν ότι τις δύσκολες στιγμές δεν θα διαρκέσει πολύ. Παράθεση: "Βρισκόμαστε στο κατώφλι μεγάλων και σοβαρών συμβάντων Η προφητεία εκπληρώνεται Ο τελευταίος μεγάλος αγώνας θα είναι σύντομη, αλλά φοβερό .... Πόσο καιρό θα πάρει μόνο λίγο..;.» (Επιλεγμένα μηνύματα, svazek3 , 419)

Ο Θεός υποσχέθηκε προστασία

Βασιζόμαστε στη βεβαιότητα ότι ο Θεός μας αγαπά, και αφήστε ό, τι συμβαίνει, μείνετε μαζί μας και να μας οδηγήσει στο βασίλειο της δόξας. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το μέλλον, διότι ο Θεός έχει υποσχεθεί ότι θα είναι μαζί μας. Παράθεση:. "Υπάρχει πάντα μια πιθανότητα που έχουμε βάλει σε μπελάδες και προσωπικό κίνδυνο, αλλά δεν χάνουν την καρδιά, εμείς, ως λαός του Θεού να αυξήσουν τις προσπάθειες και τις ελπίδες τους για όταν έρθει η ώρα να τον κίνδυνο για τους ανθρώπους του Θεού, είναι η ώρα για το Θεό να παρέχει σαφείς αποδείξεις της δύναμής του. "(Maranatha 194, 191)," Ο λαός του Θεού δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Σατανάς δεν μπορεί να υπερβαίνει το επιτρεπόμενο όριο. Θεός προστατεύει τους ανθρώπους του ».

Ellen White έγραψε πολλά άρθρα που σχετίζονται με τον χρόνο που θα τεθούν σε εφαρμογή την Κυριακή το νόμο. Εάν απέχει από την εργασία την Κυριακή, θα αφιερώσουμε την Κυριακή ιεραποστολικό έργο για ένα μικρό χρονικό διάστημα αφοπλίσουν τους εχθρούς τους. Μέχρι την Κυριακή θα επικεντρωθεί στην αποστολή να πάρει χάραγμα του θηρίου.

Βδέλυγμα ότι μας προειδοποιεί

Ματθαίος 24,15-22 -. "Όταν βλέπεις τον ιερό τόπο του κράτους, φρικτές βδέλυγμα», η οποία μίλησε ο προφήτης Δανιήλ (ας καταλάβει ο αναγνώστης), τότε αφήστε αυτούς που είναι στην Ιουδαία διαφύγουν στα βουνά Ποιος θα είναι στη σκεπή μην κατέβει να πάρει κάτι από το σπίτι, και οι οποίοι στο πεδίο, έστω και επιστρέφοντας πίσω στο σακάκι. Αλίμονο, σε εκείνες τις ημέρες για τις έγκυες και θηλάζουσες. Προσευχήσου να μην τρέξει το χειμώνα ή την ημέρα του Σαββάτου. Εκείνη τη στιγμή υπάρχει μια μεγάλη δοκιμασία, όπως δεν ήταν μέχρι τις αρχές του κόσμου, και αυτό δεν θα είναι ποτέ. Αν εκείνη την εποχή ήταν μικρότερη, δεν θα σώσει κανέναν. Λόγω της εκλέγει εκείνες τις ημέρες δεν θα να είναι μικρότερη. "

Οι στίχοι E. White λέει: «Δεν έχει πολύ χρόνο στον οποίο είμαστε αναγκασμένοι να φύγουν με την απομάκρυνση και μοναξιά, όπως κάποτε έκαναν οι μαθητές, όπως και την πολιορκία της Ιερουσαλήμ από τον Ρωμαίο στρατοί ήταν το σύνθημα για τους Ιουδαίους Χριστιανούς, επίσης. ως κατάληψη της εξουσίας πάνω από τμήματα του έθνους μας (Ηνωμένες Πολιτείες) με την έκδοση του διατάγματος, η οποία θα επιβάλει την παπική Σάββατο Κυριακή, προειδοποιώντας μας για να είναι. Τότε ήρθε η ώρα να αποχωρήσει από την μεγάλη πόλη και θα προετοιμάζονται να φύγουν στις πόλεις και κωμοπόλεις σε απομακρυσμένες σπίτια σε απομονωμένες περιοχές στα βουνά »(5T 464 465)

Με άλλα λόγια, όταν οι ΗΠΑ ένας νόμος που οφείλει να συμμορφωθεί με μια ημέρα ανάπαυσης την Κυριακή, είναι για μας ένα σημάδι για να αφήσει τις πόλεις και τα άλλα προετοιμασία.

Ο Θεός στην άπειρη σοφία Του, θα απαιτήσει λίγη ξεκούραση πριν από τη δίωξη, για να αποφευχθεί η εμπειρία διώξεις. Πολλοί θα αποθηκευτεί στον τάφο πριν από την επίφοβη εξετάσεις, ενώ υποφέρουν πέφτει πάνω στον κόσμο. Ως εκ τούτου, θα πρέπει πάντα να είναι στο αίτημα προσευχής μου να λέει:. "Μου δεν θα γίνει (Λουκ. 22:42) (Συμβούλων για την υγεία 375)

Γιατί ο Θεός επιτρέπει δίωξη;

Υπάρχουν πολλά θετικά λόγους ότι η δίωξη φέρνει. Αποδεικνύεται στην πραγματικότητα πίσω από τον Σατανά, επειδή έχει θετικό αντίκτυπο τόσο στην διώκονται, καθώς και σε εκείνους τους μάρτυρες.

Πρώτη Η διαμόρφωση του χαρακτήρα - Απόσπασμα: "Ο Θεός σε μεγάλη αγάπη Του μας θέλει να αναπτύξει σπάνια δώρα του πνεύματός του: μας επιτρέπει να ξεπεραστούν τα εμπόδια, τις διώξεις και τις κακουχίες, όχι σαν κατάρα, αλλά ως η μεγαλύτερη ευλογία στη ζωή μας κάθε.. ξεπεραστούν πειρασμός, κάθε πόνο που υπέμεινε με θάρρος, μας φέρνει μια νέα εμπειρία για τη διαμόρφωση του χαρακτήρα μας. "(Υπουργείο colporteur, 67)

Δεύτερη μαρτυρία για τον κόσμο - Απόσπασμα: "Πάντα όταν υπάρχει δίωξη, εκείνους που βιώνουν είτε να αποφασίσει για τον Χριστό ή εναντίον του." (Ζωή του Χριστού 442) Μέχρι να ενισχυθεί περαιτέρω η κίνηση για την επιβολή Κυριακή, κάποιες θα συλληφθούν και θα προσαχθούν στη δικαιοσύνη. "Οι άνθρωποι που παρέλασαν ενώπιον των δικαστηρίων, να υπερασπιστεί σθεναρά την αλήθεια. Πολλοί από εκείνους που ακούνε την απόφασή του να κρατήσει όλες τις εντολές του Θεού. Έτσι γνωρίσουν την αλήθεια, χιλιάδες άνθρωποι που διαφορετικά δεν θα ακούσει γι 'αυτό." (Big Δράμα Ηλικίες 381)

Τρίτον Εκφράσεις της χάρης του Θεού - μέσα από βάσανα και τις διώξεις των πιστών στις επιδείξεις του, τη φήμη και το χαρακτήρα του. Θεατές έπρεπε να είναι σαφές ότι ο Θεός ήταν μαζί με τους μάρτυρες, που βασανίστηκαν και σκοτώθηκαν. Πολλοί αντί να βρίζουν και απελπισμένη κραυγή, όταν ο θάνατος προσευχήθηκε και τραγούδησε και κατέθεσε σχετικά με τη διαρκή παρουσία του Θεού και μεγάλη χάρη.

4ος μας βάζει στο ρόλο των υπηρεσιών και την ευλογία - Παράθεση: «Με την αποδοχή ότι ο Ιωάννης ήταν εξόριστος στο νησί της Πάτμου, ο Χριστός χτίστηκε μαθητές του σε ένα μέρος όπου θα μπορούσε να λάβει το πιο πολύτιμο δικαίωμα να αναθέσει εκκλησίες δίωξη .... John ήταν ένα μέσο χάριτος ... Ποτέ μου δεν έμαθα τόσα πολλά για τον Ιησού. Ποτέ ακούσει τόσα πολλά uplifting αλήθεια. "(High Καλώντας μας 315)

Η διάδοση του Ευαγγελίου - Οι άνθρωποι έχουν την τάση να συνδέσει τις αποικίες. Παράθεση: "Αλλά ο Κύριος θέλει το λαό Του να είναι διάσπαρτα σε όλη την χώρα δεν έχει να συνδέσει σε ένα σημείο ο Ιησούς είπε: Πηγαίνετε εσείς σε όλο τον κόσμο και να κηρύξει το ευαγγέλιο σε κάθε πλάσμα Όταν οι απόστολοι επέλεξε να μείνει στο μεγαλύτερο... αριθμοί στην Ιερουσαλήμ, έπεσαν επάνω τους διωγμούς και διασκορπίστηκαν σε όλες τις γωνιές του κόσμου κατοικείται. "(8T 215)

5η Απόδειξη μετά τον Θεό - Ο Σατανάς προσπαθεί σκληρά για να αποτρέψουν το λαό του Θεού. Ως εκ τούτου, οι δυσκολίες και έστειλε κάτω είναι απόδειξη ότι είμαστε στο πλευρό του Θεού. Παράθεση:.. "Όταν οι άνθρωποι προσπαθούν να συμβιβαστούν με το Θεό, ξέρουν ότι η ταπείνωση του σταυρού εξακολουθεί να υφίσταται Οι δυνάμεις και οι δυνάμεις του κακού επίθεση εναντίον όλων εκείνων που τηρούν τους νόμους του Θεού Ως εκ τούτου, αντί για τη δίωξη των μαθητών του Χριστού θλιμμένοι, θα πρέπει να χαρά αιτία. Δείχνει ότι το περπάτημα στα βήματα του Κυρίου του. "(Σκέψεις από την Μακαρισμούς Όρος 29)

Όταν η καταιγίδα θα έρθει επάνω μας διώξεις, πολλοί πέφτουν μακριά και δεν θα είναι πρόθυμοι να υποφέρουν για αυτό που πιστεύουν και προσθέτουν στην πλευρά του εχθρού. Παράθεση: Αλλά από την άλλη πλευρά, η αλήθεια πρόβατα θα ακούσει τη φωνή του αληθινού ποιμένα τους. Με την τεράστια αφοσίωση θα επιδιώξει να χάσει τη διάσωση και πολλοί από εκείνους που έχουν απομακρυνθεί από το κοπάδι, και θα επιστρέψει για να ακολουθήσει τον Μέγα Ποιμένα. Λαό του Θεού να συσπειρώσει εναντίον του εχθρού και να δημιουργήσει ένα ενιαίο μέτωπο. Από την οπτική γωνία ενός κοινού κινδύνου για τις διαφορές σχετικά με την ανώτερη θέση. Δεν θα μιλήσω για το ποιος πρέπει να θεωρείται ως η υψηλότερη. "(Maranatha 194)

Διάσημοι ανταμοιβή

Η διάσημη, η αμοιβή που έλαβε από τους πιστούς εργάτες, να συγκεντρωθούν γύρω από το θρόνο του Θεού και του Αρνίου. Όταν ο John στο θνητό σώμα του, είδε τη δόξα του Θεού, έπεσε ως λάθος, δεν μπορεί να ανεχτεί το θέαμα. Αλλά, ως παιδιά του Θεού, ντυμένα αθάνατος, δείτε "τον όπως είναι." (1 Ιωάννη 3:2) Θα σταθούμε μπροστά στο θρόνο, παραδέχτηκε στην αγαπημένη του. Όλες οι αμαρτίες τους έχουν σβηστεί, αφαιρεθεί όλες τις παραβάσεις τους. Τώρα να δείτε στις παρουσίασε δόξα του θρόνου του Θεού. Συμμετέχουμε με τον Χριστό στον πόνο του, και μαζί του εργάζεται πάνω σε ένα σχέδιο εξαγοράς και μαζί του και χαίρονται στη θέα των ψυχών αποθηκεύονται στη βασιλεία του Θεού, που υπάρχει για όλη την αιωνιότητα δοξάζοντας τον Θεό. (9T 285)

Beg από σας, ετοιμαστείτε για του Χριστού έρχεται επάνω στα σύννεφα του ουρανού. ... Προετοιμαστείτε για το δικαστήριο, έτσι ώστε όταν έρχεται ο Χριστός, γιορτάζεται από όλους όσοι πιστεύουν σ 'Αυτόν, θα μπορούσε να είναι μεταξύ εκείνων που πληρούν μαζί του στην ειρήνη. (9T 285)

Προέρχονται από το βιβλίο του Γ. Edward Reid - "Κυριακή έρχεται», μετάφραση από το αγγλικό πρωτότυπο "της Κυριακής Coming Διατίθεται σε εκδόσεις Jupos!

Σας συνιστούμε την ανάγνωση του βιβλίου Η μεγάλη διαμάχη με την Ellen White Gould.


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Σημείο των καιρών πάνω, το δεύτερο ερχομό του Ιησού Χριστού

Η εμφάνιση των ψευδών θεωριών στο χριστιανισμό, μέχρι το τέλος του κόσμου

263_vznik_falesnych_teorii_v_krestanstvi.jpg Οι πρώτοι ΧριστιανοίΟ Ιησούς, όταν ζούσε σε αυτή τη γη για να διδάξει τους ανθρώπους και τους μαθητές τους ότι τα πάντα είναι σωστό και τι παρατηρούν. Ήρθε για να αποκαλύψει ...
Added: 15.11.2010
Απόψεις: 224238x

Η έκκληση για έναν νόμο της Κυριακής στις ΗΠΑ

456_vlajka_usa.jpg Ήδη από τον 19ο αιώνα είχε προβλέψει ότι οι Προτεστάντες είναι λαχτάρα για ένα θεσπιστεί ημέρα ανάπαυσης την Κυριακή και να ζητήσει τη βοήθεια της Καθολικής Εκκλησίας. Τον 19ο αιώνα θα ...
Added: 05.08.2011
Απόψεις: 233374x

Σημεία των καιρών - Το Ευαγγέλιο θα κηρυχτούν στον κόσμο

257_evangelium_bude_hlasano_celemu_svetu.jpg Ματθαίος 24,16 - Αυτό το ευαγγέλιο της βασιλείας θα κηρυχθεί σε όλο τον κόσμο για μια εις μαρτυρία όλων των εθνών. Και τότε θα έρθει το τέλος. "Ας δούμε τις ανέσεις ...
Added: 09.11.2010
Απόψεις: 571279x

Προετοιμασία για το τέλος

514_egw-country_living.jpg "Όταν πρόκειται για δοκιμές φορά, αποδεικνύεται, ο οποίος διέπει τη ζωή του λόγου του Θεού. Το καλοκαίρι δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ αειθαλή και άλλα δέντρα είναι τόσο προφανής. Αλλά όταν ...
Added: 23.11.2011
Απόψεις: 203761x

Bible Prophecy - Ποιος είναι ο Αντίχριστος; - Daniel Κεφάλαιο 7

300_kdo_je_antikrist_papezsky_system.jpg Στο δεύτερο κεφάλαιο του Δανιήλ ο Θεός αποκάλυψε τις βασικές προφητική άποψη. Χρησιμοποιεί την εικόνα των μεταλλικών και πέτρινων στοιχείων, ο οποίος στο τέλος του φλερτ.Χρυσή κεφαλή εκπροσωπούμενη Βαβυλωνιακή Αυτοκρατορία, το ...
Added: 26.12.2010
Απόψεις: 391246x

El.AmazingHope.net - Δίωξη των πιστών στον καιρό του τέλους