El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Τέρας Αριθμός 666, χάραγμα του θηρίου και την σφραγίδα του Θεού

Οι προφήτες της Βίβλου και σήμερα

447_666.jpg

Τέρας Αριθμός 666, χάραγμα του θηρίου και την σφραγίδα του Θεού

Added: 17.07.2011
Απόψεις: 466553x
Θέματα: Οι προφήτες της Βίβλου και σήμερα
PrintTisk
447_666.jpg448_666_mitra.jpg

Σε προηγούμενα άρθρα μελετήσαμε, οι οποίοι, σύμφωνα με τον Daniel 7 και Αποκάλυψη κεφάλαιο 13 του θηρίου κεφαλαίου μερικές φορές ακατάλληλα. Σύμφωνα με τα στοιχεία που χορήγησε αμέσως στον εαυτό μας την Αγία Γραφή, είναι ένα θηρίο αυξάνεται από τη θάλασσα και μια μικρή γωνιά της θρησκευτικής πολιτικής εξουσίας, η οποία ήταν και είναι το παπικό σύστημα!

ΟΝΟΜΑ, θηρίο ΑΡΙΘΜΟΣ

Πολλοί άνθρωποι ρωτούν τι σημαίνει αρ. 666 και κατά συνέπεια προσπαθεί να εντοπίσει το θηρίο. Όπως έχουμε ήδη γράψει, αλλά πρέπει να συμφωνήσουν σε όλα τα αναγνωρίσιμα χαρακτήρες που αναφέρονται στη Βίβλο, και ο αριθμός 666 είναι ένας από τους χαρακτήρες - τον αριθμό του θηρίου.

Αποκάλυψη 13.18 - Χρειάζεται σοφία. Ποιος καταλαβαίνει τόσο μετρήσει τον αριθμό του θηρίου, διότι είναι αριθμός ανθρώπου. Αυτός ο αριθμός είναι 666

Έχουμε ήδη πει ότι το θηρίο είναι το παπικό σύστημα, όχι το άτομο πιστό, αλλά το σύστημα που οδηγεί στην ψεύτικη λατρεία.

Ένας από τους τίτλους του Πάπα είναι «Vicarius Filii Dei», που μεταφράζεται σημαίνει "γιος του εκπροσώπου του Θεού".

Με βάση μια ενέργεια ψηφοφορίας στο Καθολικό αναγνώστες περιοδικού, δήλωσε, "Κυριακή Visitor μας," από τις 18, Απρίλη, 1915 ότι: «Η παπική μίτρα (σωστά τιάρα) είναι χαραγμένα με τα γράμματα" Vicarius Filii Dei. "

Αυτή η ονομασία, η οποία είναι ήδη η ίδια η βλασφημία, το όνομα του θηρίου.

Αποκάλυψη 13.17 - έτσι κανείς δεν μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει, εκτός αν είναι ένα σημάδι - το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία στο στίχο 17 και 18 δίνει τον αριθμό των ονομάτων 666α Όπως και σε λατινικά γράμματα έχουν αριθμητική τιμή την ίδια στιγμή, το μόνο που αθροίζονται.

Ο υπολογισμός του αριθμού μπορεί να βρεθεί στις γάτες στην συλλογή φωτογραφιών.

Αυτό είναι μια προφητεία που αναφέρεται στο "Αντίχριστος". Η ελληνική λέξη «Αντίχριστος» σημαίνει αυτός που βάζει στη θέση του "χρισμένος του Θεού». Με άλλα λόγια «Αντίχριστος» είναι μια υποτιθέμενη εκπρόσωπος του Υιού του Θεού - ακριβώς αυτό που ο Πάπας κάνει σωστό!

Ο Ιησούς Χριστός μετά την άνοδό του, αλλά μόνο αληθινό Αρχιερέας στο ουράνιο αγιαστήριο:

Εβραίους 8:1-2 ​​- Αυτό είναι το κύριο, αυτό που μιλάμε, όμως, είναι ότι έχουμε ένα τόσο υψηλό ιερέα ο οποίος πήρε το δεξί χέρι του θρόνου του Majesty στον ουρανό. Αυτός είναι ο υπηρέτης του αληθινού ιερό - περίπτερο ότι ο άνθρωπος δεν είχε σταθεί, αλλά ο Κύριος.

Εδώ μεσολαβεί θυσίας αίμα του Ιησού καθημερινά το ταξίδι του στο θρόνο της χάρης, ο ουράνιος Πατέρας (Ιωάννης 14, 6,13,14: Ρωμαίοι 8:34), με το οποίο μπορούμε να προχωρήσουμε πάσα στιγμή, χωρίς τη μεσολάβηση άλλου προσώπου, μόνο μέσω της προσευχή με πίστη και εμπιστοσύνη στο αίμα συμφιλίωσης του Χριστού. (Εβραίους 4, 14 - 5:10) Κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να είναι μεσολαβητής.

Χάραγμα του θηρίου

Στην Αγία Γραφή περιγράφονται από εκείνους που δέχονται το χάραγμα του θηρίου. Υπάρχουν εκείνοι που τηρούν τις εντολές του Θεού. Είναι αυτοί που έλαβαν το σήμα του Θεού, τη σφραγίδα του Θεού, και κέρδισαν πάνω από το σημάδι του θηρίου.

Αποκάλυψη 14.12 - Χρειάζεται επιμονή των αγίων οι οποίοι τηρούν τις εντολές του Θεού και τον Ιησού της πίστης.

Αποκάλυψη 7,3-4 - "! Κινδύνου όχι τη γη ούτε τη θάλασσα ούτε τα δέντρα, εκτός και αν το σήμα τους δούλους του Θεού μας επάνω στα μέτωπά τους" Και άκουσα μια σειρά από τις σφραγισμένες εκατόν σαράντα τέσσερις χιλιάδες από αυτούς εντοπίστηκαν από όλες τις φυλές των γιων του Ισραήλ.

Αποκάλυψη 15,2 - σαν να είδα τη θάλασσα του γυαλιού ανακατεμένη με φωτιά, και εκείνοι που κατακτούν το θηρίο, πάνω από την εικόνα του και πάνω από τον αριθμό του ονόματός του.

Χάραγμα του θηρίου είναι σε άμεση αντίθεση με την σφραγίδα του Θεού, επειδή και τα δύο πρέπει να διατίθενται στην ανθρώπινη μέτωπο. Με την κατανόηση του Θεού θα αποκαλύψει την ουσία του σήματος σφραγίδα του θηρίου.

Ιεζεκιήλ 9.4 - "Πήγαινε μέσα από την πόλη, με τα πόδια μέσα από την Ιερουσαλήμ», είπε ο Κύριος, "και να θέσει ένα σήμα από την μετώπων αυτών που στενάζουν και βογγητό πάνω από όλα τα βδελύγματα που διαπράττονται στην πόλη."

Δευτερονόμιο 6,6,8 - Αφήστε αυτά τα λόγια που μου αναθέτουν σε σας σήμερα, θα παραμείνει στην καρδιά σας. Δέστε τους ως ένα σημάδι στο χέρι σας και ως μπάντα στο μέτωπο.

Η Αγία Γραφή είναι σημάδι του Θεού για τη σημαντική απέναντι σε εκείνους που αρνούνται να παρακολουθήσουν τα βδελυγματα και των εγκλημάτων κατά το θέλημα του Θεού. Όταν ο Μωυσής έδωσε τις Δέκα Εντολές, ο Θεός αναφέρεται σαφώς ότι αυτές οι εντολές θα πρέπει να είναι ένα σημάδι στο χέρι και στο μέτωπο, που τα φορούσε στο μυαλό (το σημάδι στο μέτωπο) και η πρακτική τους (σημάδι με το χέρι). Αλλά το κτήνος θέλει να θέσει το σημάδι του στα χέρια και το μέτωπό μας: αυτό προκύπτει ότι το σημάδι του θηρίου είναι αντίθετη προς τις εντολές του Θεού.

Exodus 13,9 - Και θα έχετε ένα σημάδι στο χέρι σας και ως ένα μνημείο ανάμεσα στα μάτια σας, ότι ο νόμος του Κυρίου παρέμεινε στο στόμα σας, γιατί ο Κύριος θα μεταφερθούν εκτός του πανίσχυρο χέρι της Αιγύπτου.

Χάραγμα του θηρίου είναι το αντίθετο του σημάδι του Θεού - αυτό σημαίνει ότι έτσι παράβαση των εντολών του Θεού ως σφραγίδα του Θεού - ένα σημάδι συμβόλαιό του βρίσκεται σε δέκα εντολές του Θεού. Ποια εντολή είναι η σφραγίδα του Θεού, αλλά μερικές φορές ακατάλληλο; Και το θηρίο που εντολή για κατάχρηση σημάδι τους;

ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

Για να είναι επίσημο, νομικό έγγραφο, πρέπει να φέρουν τη σφραγίδα του νομοθέτη. Θα πρέπει να περιέχει τρία πεδία:

Πρώτα το όνομα του νομοθέτη? 2 Ο τίτλος του νομοθέτη? 3 έδαφος στο οποίο το εφαρμοστέο δίκαιο.

Οι Δέκα Εντολές βρίσκουμε το τέταρτο, που απαιτεί την τήρηση της έβδομης ημέρας του Σαββάτου ως ημέρα ανάπαυσης, οι οποίες εμπεριέχουν τρία φροντίδα στοιχεία:

Πρώτα το όνομα του νομοθέτη: "Ο Κύριος"

2ος τίτλος του: ο Δημιουργός, «Ο Κύριος έχει κάνει"

Τρίτο έδαφος στο οποίο το εφαρμοστέο δίκαιο: «γη και ουρανό, τη θάλασσα και τα πάντα σε αυτά."

Exodus 20,8-11 - Να θυμάσαι την ημέρα του Σαββάτου, για να κρατήσει το ιερό. Έξι ημέρες να εργάζεσαι και να κάνεις όλα σου δουλειά: αλλά η έβδομη ημέρα είναι το Σάββατο του Κυρίου του Θεού σου. Δεν θελεις κάνει οποιαδήποτε εργασία - εσείς, ο γιος σου, ούτε η κόρη σου, ο δούλος σου ούτε η δούλη σου, ούτε τα βοοειδή σου, ένας μετανάστης σε πύλες σας. Σε έξι ημέρες δημιούργησε ο Κύριος τον ουρανό και τη γη, τη θάλασσα και τα πάντα σ 'αυτές, αλλά την έβδομη ημέρα αναπαύθηκε. Ως εκ τούτου ο Κύριος ευλόγησε την ημέρα του Σαββάτου και το ιερό.

Exodus 31,13,17 - «Μίλησε στους γιους του Ισραήλ: Κρατήστε Sabbath μου, επειδή είναι ένα σημάδι μεταξύ μου και εσείς από γενιά σε γενιά σας, γνωρίζετε ότι εγώ είμαι ο Κύριος, αγιάσει σας είναι το αιώνιο σύμβολο. ανάμεσα σε μένα και τα παιδιά του Ισραήλ. Σε έξι ημέρες δημιούργησε ο Κύριος τον ουρανό και τη γη, αλλά την έβδομη ημέρα αναπαύθηκε και πήρε μια ανάσα. "

Ιεζεκιήλ 20,12,20 - Τους έδωσα επίσης το Σάββατο τους να είναι ένα σημάδι ανάμεσα σε μένα και να ξέρουν ότι εγώ είμαι ο Κύριος που τους αγιάζω. Hallow μου Sabbath, αν ένα σημείο ανάμεσα σε μένα και εσείς, ξέρετε ότι εγώ είμαι ο Κύριος ο Θεός σου.

Ναι, το Σάββατο είναι πραγματικά ένα σημάδι ανάμεσα στον Θεό και τους ανθρώπους Του!

Χάραγμα του θηρίου είναι η παράβαση της τέταρτης εντολής είναι το Σάββατο, γιατί είναι ένα σημάδι και η σφραγίδα του συμβολαίου του. Προειδοποίηση του Θεού επιβεβαιώνει σαφώς το συμπέρασμά μας: ακολουθώντας τις εντολές του Θεού - όπως το τέταρτο, το Σάββατο - για να αποφύγετε το σημάδι του θηρίου.

Αποκάλυψη 14,9,12 - Πίσω τους, πέταξε τότε τρίτος άγγελος, και μια δυνατή φωνή: «Κονταρομαχία Αν κάποιος θηρίο και την εικόνα του και να λάβουν το χάραγμα του στο μέτωπο ή στο χέρι του, επίσης, θα πιει από το κρασί του θυμού του Θεού, που χύνεται χωρίς μίγμα στο κύπελλο της αγανάκτησης του, θα βασανίζεται με φωτιά και θειάφι με την παρουσία των αγίων αγγέλων και ενώπιον του Αρνίου. Χρειάζεται επιμονή των αγίων οι οποίοι τηρούν τις εντολές του Θεού και Ο Ιησούς της πίστης.

Ήδη, Δανιήλ έγραψε ότι το μικρό κέρας του Δανιήλ κεφάλαιο 7, που συμβολίζει τον παπισμό, θα προσπαθήσουν να αλλάξουν καιρούς και νόμους.

Daniel 7.25 - Θα ομιλία εναντίον του Υψίστου, με ιερό του θα είναι λάθος και να προσπαθήσει να αλλάξει τους χρόνους και τους κανονισμούς. (STUD -. Θα μιλήσει εναντίον του Υψίστου, και θα σκοτώσει τα ιερά πλοίαρχος θα προσπαθήσουν να αλλάξουν οι χρόνοι και οι νόμοι.)

Πράγματι, η επίσημη ονομασία Κυριακή ως νέα ημέρα ανάπαυσης, σε αντίθεση με Σάββατο, ο παπισμός άγγιξε ένα μόνο εντολή, το περιεχόμενο των οποίων είναι η ώρα: η τέταρτη εντολή, τη σφραγίδα του νόμου του Θεού. Χάραγμα του θηρίου, επομένως τήρηση της Κυριακής ως ημέρας ανάπαυσης αντί για το Σάββατο, την 4η εντολή του Θεού. Χάραγμα του θηρίου θα ληφθεί στο μέτωπο ή το χέρι. Το μέτωπο συμβολίζει την απόφαση, τη σκέψη, το χέρι συμβολίζει την ανθρώπινη συμπεριφορά.

Η Καθολική Εκκλησία η ίδια παραδέχεται ότι η αλλαγή της τέταρτης εντολής είναι το μόνο σημάδι των δραστηριοτήτων της και τη δύναμή του. Αποσπάσματα:

"Η Κυριακή είναι ένα σημάδι της αρχής ... ... εκκλησία μας είναι η Αγία Γραφή, και αυτή η κίνηση τήρηση του Σαββάτου (την Κυριακή) είναι η απόδειξη αυτού του γεγονότος." (Καθολική Record of London, Ontario, Σεπτέμβριος 1923)

Φυσικά, ότι η Καθολική Εκκλησία ισχυρίζεται ότι αυτή η αλλαγή από το Σάββατο μέχρι την Κυριακή ήταν πράξη της (...). Και αυτή η πράξη είναι ένα σημάδι της εκκλησιαστικής δύναμης και εξουσίας της σε θρησκευτικά θέματα. (Απάντηση καγκελάριος CF Thomas με την επιστολή της 28ης Οκτωβρίου 1894, απευθύνεται προς τον Καρδινάλιο Gibbons.)

Εγκαίνια Κυριακή (...) που δεν είναι μόνο η Αγία Γραφή, αλλά είναι μια κραυγαλέα αντίφαση με το γράμμα της Αγίας Γραφής που προβλέπει ανάπαυση το Σάββατο. Ήταν η Καθολική Εκκλησία, η οποία (...) έχει μεταφέρει αυτό το υπόλοιπο μέχρι την Κυριακή (...) Έτσι, οι Προτεστάντες, παρά τον εαυτό τους, να εγκαταλείψουν καθαγίασης Κυριακή φόρο τιμής στην αρχή της Εκκλησίας. (Monsignor Louis Segur, Απλό Συζήτηση Σχετικά με τον Προτεσταντισμό από Σήμερα, 1868, str.213.)

Προτεστάντες δεν αντιλαμβάνονται ότι η χειροτονία Κυριακή αποδέχθηκε την αρχή του εκπροσώπου εκκλησίας, ο Πάπας. (Μας την Κυριακή Visitor, 5 Φεβρουαρίου 1950.)

Η τέταρτη εντολή για το Σάββατο ως ημέρα ανάπαυσης (η πρώτη εντολή του χρόνου) στην Κατήχηση Καθολικής έγινε η τρίτη εντολή και την ημέρα λατρείας του παπικού διατάγματος άλλαξε από την έβδομη ημέρα της εβδομάδας (Σάββατο) την πρώτη ημέρα της εβδομάδας (Κυριακή). Μεγάλη Παπική συζητητής, ο Δρ Eck, οι οποίοι συγκρούστηκαν με Luther το 1553, δήλωσε:

"Στα Ευαγγέλια ή τις επιστολές του Παύλου, πουθενά σε ολόκληρη την Αγία Γραφή δεν υπάρχει καμία αναφορά σε απόσυρση από το Σάββατο και την Κυριακή διατάξεις, ως εκ τούτου, αυτή την Κυριακή έχει πραγματοποιηθεί, διότι καθορίζει την Αποστολική Εκκλησία χωρίς την υποστήριξη των Γραφών."

Καθολική Παγκόσμια έγραψε:

"Η εκκλησία πήρε την παγανιστική φιλοσοφία και σε συνδυασμό με την πίστη ... ... ανέλαβε την ειδωλολατρική Κυριακή (Sun Day) και τη μετέτρεψε σε μια χριστιανική Κυριακή. Πράγματι υπάρχει κάτι βασιλική από την άποψη του ήλιου, είναι η κατάλληλη . σύμβολο για τον Ιησού, Ήλιος της Δικαιοσύνης Φαίνεται ότι η Εκκλησία σε αυτές τις χώρες, λέει -. κρατήσει το παλιό παγανιστικό όνομα της ημέρας, παραμένει αγιασμένο Και έτσι η ειδωλολατρική Κυριακή (Sun Day), αφιερωμένη στον Balder έγινε χριστιανός Κυριακή, αγίασε ο Χριστός. "

Ο λόγος του Θεού μιλάει ξεκάθαρα: Οι Δέκα Εντολές, συμπεριλαμβανομένων των τέταρτη, δεν μπορεί να αλλάξει. Πρέπει να ακολουθήσετε ακριβώς όπως γράφτηκε από τον Θεό.

Λουκ 16,17 - αλλά μάλλον περνούν ουρανού και της γης μακριά, από το να σταματήσουν να πληρώνουν ένα σημείο το νόμο!

Mark 7,7-9 - Μάταια κι αυτοί μου λατρεία, τη διδασκαλία των ανθρωπίνων διδασκαλίες και εντολές. «Έχετε αφήσει εντολές του Θεού, αλλά η παράδοση που ακολουθούν. "Ύστερα συνέχισε:" Πολύ καλός καταδικάζουν εντολή του Θεού για να κρατήσει τη δική σας παράδοση!

Ο καθένας μας πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στις ανθρώπινες παραδόσεις και την εντολή του Θεού:. Μεταξύ Κυριακής, ένα σημάδι της αρχής και το Τέρας Σάββατο, την 4η εντολή, ένα σημάδι της εξουσίας του Θεού, ο οποίος αποτέλεσε την αρχή της ανθρώπινης ιστορίας

Επί του παρόντος, κανείς δεν χάραγμα του θηρίου. Μόλις δημιουργηθεί, αλλά η συμμαχία μεταξύ του παπισμού και των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής υπό την ηγεσία της Χριστιανικής Δεξιάς θρησκευτική πτέρυγα, η τήρηση της Κυριακής σύντομα θα γίνει υποχρεωτική για όλους. Χάραγμα του θηρίου θα προστεθούν σε όλους εκείνους που φοβούνται διώξεις, το Σάββατο και θα αρνηθεί να κρατήσει την Κυριακή ιερό.

Αποκάλυψη 13.17 - έτσι κανείς δεν μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει, εκτός αν είναι ένα σημάδι - το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του.

Με την άρνησή της να προσκυνήσουν το θηρίο και να λαμβάνουν το σήμα του θα θέσει προς την πλευρά του Θεού. Το πρόσωπό μας θα φέρουν τη σφραγίδα του Θεού και το όνομά μας θα παραμείνουν γραμμένα στο βιβλίο της ζωής. Διπλώστε την εμπιστοσύνη σας στον Ιησού Χριστό. Αν θέλουμε να μείνουμε πιστοί σ 'αυτόν, μας δίνει τη δύναμη που χρειάζεται να κάνουμε, ειδικά αν έχουμε να επιλέξουμε μεταξύ λατρεία του θηρίου και την ευλογία της ημέρας της ανάπαυσης, Κυριακή, ή λατρεία του Θεού και την ευλογία του ημέρα ανάπαυσης, την έβδομη ημέρα, Σάββατο.

Πάτερ ημών,

ακόμη και αν δεν έλαβαν χάραγμα του θηρίου, βλέπουμε τον κίνδυνο στον ορίζοντα εμφανίζεται. Σύντομα η τήρηση της Κυριακής είναι απαραίτητη για κάθε και για εκείνους που αρνούνται, θα υπάρξουν δύσκολες στιγμές. Παρακαλούμε να μας βοηθήσει να προετοιμαστούν για αυτές τις μέρες και τώρα αγιάσει σου, το Άγιο Σάββατο, την έβδομη ημέρα του Σαββάτου. Γνωρίζουμε ότι μέσα από τη χάρη και τη δύναμη του Αγίου Πνεύματος μπορεί να μείνει Οι πιστοί σε όλες τις περιπτώσεις, που τα ονόματά μας δεν έχουν διαγραφεί από το βιβλίο σου της ζωής. Στο όνομα του Ιησού Χριστού προσευχόμαστε.

Αμήν.


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Οι προφήτες της Βίβλου και σήμερα

Καταστροφή έρχεται όταν ο Θεός θα ταρακουνήσει το έδαφος!

405_blizi_se_katastrofa_kdy_buh_zatrese_zemi.jpg Η Αγία Γραφή προειδοποιεί σαφώς ότι ένα από τα τελευταία σημεία πριν την έλευση του Ιησού Χριστού είναι ότι ο Θεός είναι η ανακίνηση της χώρας μας. Σήμερα, οι περισσότεροι με ...
Ενημερώθηκε: 18.02.2013
Added: 02.04.2011
Απόψεις: 319636x

Δοκιμή αληθινός προφήτης - Πώς μπορούμε να γνωρίζουν την πραγματική του ψευδοπροφήτη;

293_jak_se_pozna_prorok.jpg Εικόνα TEST 1Δευτερονόμιο 18,21-22 - Λες: «Πώς γνωρίζουμε ότι δεν μιλάει μια λέξη του Κυρίου;" Λοιπόν, αν ο προφήτης λέει ο Κύριος, εξ ονόματος της κάτι που συμβαίνει, τότε ο Κύριος ...
Added: 09.12.2010
Απόψεις: 254290x

Πρόσκληση για το λαό του Θεού - να μελετήσει τις προφητικές γραφές

419_studujte_prorocka_pisma.jpg Αποκάλυψη 1:1-3 - Αποκάλυψη του Ιησού Χριστού, που ο Θεός του εμπιστεύθηκε για να δείξει τους υπηρέτες του τι πρέπει να συμβεί σύντομα. Την έδειξε με τον άγγελό του, έστειλε τον ...
Added: 04.05.2011
Απόψεις: 165228x

Αγία Γραφή Προφητεία - Το θηρίο αυξάνεται από τη θάλασσα - Αποκάλυψη 13

364_papez_benedikt_xvi.jpg Αποκάλυψη 13 1-10 - Τότε είδα το θηρίο εκτελεί με επτά κεφάλια και δέκα κέρατα, τα κέρατα είχε στέμματα δέκα επάνω στα κεφάλια του βλάσφημο όνομα. Το θηρίο που είδα ήταν ...
Added: 22.02.2011
Απόψεις: 371856x

Ο Ιησούς αναστήθηκε από τους νεκρούς - έξι λόγοι για να το επιβεβαιώσει

287_nas_veleknez_jezis_kristus.jpg Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ σταυρώθηκε, θάφτηκε και τρεις μέρες αργότερα αναστήθηκε από τους νεκρούς. Δεν υπάρχει άλλη θρησκεία δεν ισχυρίζεται ότι ο ιδρυτής του αναστήθηκε. Σε ότι ο Χριστιανισμός είναι ...
Added: 08.12.2010
Απόψεις: 313279x

El.AmazingHope.net - Τέρας Αριθμός 666, χάραγμα του θηρίου και την σφραγίδα του Θεού