El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Απόψυξη πάγου στον πλανήτη μας - η Βίβλος δίνει μια μεγάλη "σημειώνει εργαστήριο"

Εξέλιξη ή Δημιουργία;

369_planeta_zeme.jpg

Απόψυξη πάγου στον πλανήτη μας - η Βίβλος δίνει μια μεγάλη "σημειώνει εργαστήριο"

Added: 25.02.2011
Απόψεις: 170466x
Θέματα: Εξέλιξη ή Δημιουργία;
PrintTisk

Γένεση 1,2 - η γη ήταν άκυρη και κενή, το σκοτάδι ήταν πάνω από την άβυσσο, και κινήθηκε σε επίπεδα πάνω από τα νερά του Πνεύματος του Θεού.

"Νερό Planet, που βρίσκεται στο βαθύ διάστημα, η παγωμένη πλανήτη Εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν στο σύμπαν, σβηστά αστέρων -.. Από τον ήλιο, παγώνει όλες τις ουσίες, ακόμη και τα αέρια Μακροπρόθεσμος" αριθμός "στην" αναφορά του εργαστηρίου "για τα γεγονότα λέει ότι κινήθηκε σε επίπεδα πάνω από τα νερά του το Πνεύμα του Θεού.

Σε άλλους στίχους μας λέει κάτι για τη φύση του Θεού, αυτό είναι. Από την περιγραφή αυτή, μαθαίνουμε ότι ο Θεός δίνει τη θερμική ενέργεια για την αλλαγή του πλανήτη.

Δευτερονόμιο 4,24 - Κύριος ο Θεός σου είναι πυρ καταναλίσκον, Θεός ζηλότυπος!

Έξοδος 24,17 - Λαμβάνοντας υπόψη τη δόξα των Ισραηλιτών κοίταξε προς την κορυφή του βουνού σαν φωτιά που κατακαίει.

Ησαΐας 64,3 - Από την ηλικία ποτέ δεν άκουσε, κανείς δεν είδε το μάτι του, ότι κάθε Θεός εκτός από σας, και να διαπραγματευτεί με αυτούς που τον περιμένει.

Στο εργαστήριο άλλου »που περιγράφεται στην« μας λένε ότι η πρώτη μέρα ήταν νύχτα "σκοτάδι" και σήμερα το πρωί ήταν "το φως. "Ο παρατηρητής βλέπει ότι ο πλανήτης πάγου από την μία πλευρά φέρνει μια έντονη θερμότητα που καλύπτει μία πλευρά.

Ο πλανήτης είναι στη συνέχεια τίθεται σε κίνηση και να αρχίσει να περιστρέφεται από την πηγή θερμότητας, ακριβώς όπως ένα κομμάτι του βοείου κρέατος impaled στη σούβλα. Η εγγραφή αυτή είναι η αρχή της «Ημέρα της Γης", μία περιστροφή είναι ίση με μια ημέρα. Αν το Πνεύμα «μετακομίσει» σε όλη τη χώρα, θα ήταν μόνο "ημέρα".

Ένας άλλος ασχολείται καταγράφει και απόψυξης κατεψυγμένων πλανήτη αερίου σκέδασης και σταθερή περιστροφή του πλανήτη κατά φωτεινών πηγών.

Γένεση 1,6 - Ο Θεός είπε: «Ας είναι εκεί το νερό στη μέση του ουρανού για το διαχωρισμό του νερού από το νερό!"

Είστε μιλάμε για περισπασμούς και απόψυξη κατεψυγμένων αέρια και το νερό, έτσι χωρίζει από τα άλλα υλικά απόψυξη. Έφθασε μια περίοδο στασιμότητας, ή το υπόλοιπο μεταξύ των ζευγαριών των διαφράγματος στην εξωτερική παράμετρο των αέριων ατμόσφαιρα και το νερό στην επιφάνεια.

Ο παρατηρητής καταγράφει την επόμενη φάση. Είναι, επίσης, αρχίζει να βιώσουν την απόψυξη του εδάφους και των άλλων ουσιών, μειώνοντας έτσι την πυκνότητα του πλανήτη και την επέκταση θερμότητας είναι να αυξήσει τον όγκο του. Οι αλλαγές αυτές λαμβάνουν χώρα υπό την κάλυψη του νερού σε υγρή κατάσταση, προκάλεσε τεράστια τριχοειδούς, και κατά συνέπεια το επιφανειακό νερό που μεταφέρθηκε σε aktifers (βαθιές υπόγειες δεξαμενές νερού) κάτω από την επιφάνεια του πλανήτη.

Γένεση 1,9 - είπε ο Θεός, Ας ύδατα υπό τη ουρανό να συλλέγονται σε ένα μέρος και αν αποδειχθεί στεριά »- και το έκανε.

Ice πλανήτης μετατρέπεται σε έναν πλανήτη με την ηπειρωτική χώρα και τα αέρια ατμόσφαιρα, όλα ήταν κλειστή αυλαία του ατμού. Το γεγονός ότι ο Μωυσής έγραψε το βιβλίο της Γένεσης, η οποία θα μπορούσε δεν έχουν απολύτως καμία γνώση της φάσης (μοίρες) απόψυξης παγωμένο πλανήτη »αποδεικνύει εμπνευσμένο ρεκόρ του Θεού της δημιουργίας.

Επιπλέον, θεωρούν καύσης (ανάφλεξη) μάζες του εύφλεκτου αερίου στο κέντρο του ηλιακού συστήματος.

Γένεση 1, 14-16 - ο Θεός είπε: "! Όποια και αν είναι το ουράνιο ουρανό φανάρι να χωρίζουν την ημέρα από τη νύχτα, θα είναι να αναγνωρίσουν τα συμπτώματα, τις ημέρες και τα χρόνια που θα είναι στην ουράνια φανάρια ουρανό να φωτίζει τη γη" - Και έγινε. Ο Θεός έκανε δύο μεγάλα φώτα: η μεγαλύτερη να αποφανθεί την ημέρα, και το μικρότερο να αποφανθεί το βράδυ, επίσης, έκανε τα αστέρια.

Έτσι ο Θεός δημιούργησε τον ήλιο, το φεγγάρι και τα αστέρια. Νέα πηγή φωτός του ήλιου αντικατέστησε το Πνεύμα του Θεού ως ένα πολύ μικρότερο, αλλά πάντως κατάλληλη πηγή θερμότητας και φωτός. Με αυτή τη νέα πηγή θερμότητας, που θα χρησιμοποιηθεί για την αποκατάσταση της υγρασίας ισορροπίας και του ελέγχου του φωτός και του σκότους, ο δυνατός Θεός βλέπει το νέο "Terrarium», υποστηρίζοντας ότι είναι καλό.

Η Αγία Γραφή δεν γνωρίζει πότε δημιουργήθηκε με τους πλανήτες του ήλιου και των δορυφόρων τους. Μας λένε ότι υπήρχε ήδη πριν από την πρώτη ημέρα της εβδομάδας δημιουργίας, από την πρώτη ημέρα που δημιουργήθηκε μόνο φως.

Γένεσις 1,3-5 - Ο Θεός είπε, Γενηθήτω φως! "-.. Και ήταν εκεί το φως είδε ο Θεός ότι το φως είναι καλό και ο Θεός χωρίζει το φως από το σκοτάδι ο Θεός ονόμασε το φως" ημέρα "και το σκοτάδι που ονόμασε" νύχτα "Ήταν βράδυ και το πρωί ήταν η πρώτη μέρα..

Ορισμένοι έχουν την άποψη ότι τα αστέρια στο σύμπαν δημιουργήθηκαν για την τέταρτη ημέρα της εβδομάδας δημιουργίας. Αλλά αυτό είναι αδύνατο, καθώς τα περισσότερα αστέρια που βλέπουμε είναι εκατομμύρια έτη φωτός μακριά. Δημιουργία εβδομάδα ήταν περίπου 6.000 χρόνια πριν. Το γεγονός ότι τώρα βλέπουμε το φως από αυτά τα αστέρια να αποδείξουν ότι έχουν δημιουργηθεί εκατομμύρια χρόνια.

Ένα επιχείρημα κατά της εν λόγω ισχυρισμός είναι ότι ο Θεός δημιούργησε τα αστέρια αναπτυχθεί πλήρως. Αν ναι, το φως από αυτά τα μακρινά πράγματα δημιουργήθηκαν «πλήρως ανεπτυγμένη» και να σφετεριστεί τις γη αφού δημιουργήθηκε. Σημειώστε το γεγονός ότι πρόσφατα, οι αστρονόμοι έχουν παρατηρήσει "νέα" μας. Δεν θα ήταν δυνατόν αν ήταν όλα καλά φωτισμένα αστέρια. Δει για τελευταία φορά φορώντας Nova,, μετά τη λήξη λαμπτήρα, άφησε πολλούς πλανήτες (τροχιακά). Αυτό αποδεικνύει ότι το νέο φως της δημιουργικής εργασίας του Θεού, δεν εκρήγνυται λίγο ήλιο, να μάθουν πώς η σύγχρονη αστρονομία.

Πριν από μία εβδομάδα, το πλάσμα στη μάζα σύμπαν του Ήλιου, αλλά ήταν σβηστά. Αφού άναψε, όπως αναφέρεται στη Γένεση 1, 14-19, με το φως που αντανακλάται από τους πλανήτες και τα φεγγάρια τους, όπως ο ήλιος, το φεγγάρι και τα αστέρια μας είδαμε για πρώτη φορά την τέταρτη ημέρα της εβδομάδας δημιουργίας.

Βλάστηση αναφέρεται για πρώτη φορά την τρίτη ημέρα, τα ψάρια, τα πουλιά και τα ζώα την πέμπτη ημέρα και οι άνθρωποι εισήγαγε στην έκτη ημέρα. Κατά τη διάρκεια του έβδομου περιστροφή του πλανήτη αφού τελείωσε την απόψυξη και ωραιοποιημένο, και αναφέρονται οι διάφορες μορφές ζωής στον πλανήτη Γη, ο Θεός ανάπαυση.

Με τον τρόπο αυτό οι πλανήτες, τα ζεύγη ανοίγματος κρατήθηκε ψηλά. Υποστηρίχθηκε από το συνδυασμό των δυνάμεων της άνωσης που προκαλούνται από την ταχύτητα περιστροφής των υπολογιζόμενων προσεκτικά και πεπιεσμένου θερμού αέρα που παράγεται από τη θερμότητα του ήλιου. Αυτή η θερμότητα να διατηρείται μέσα στο ζεύγη ανοίγματος των πλανητών. Η Γη δημιουργήθηκε "ορυκτό" ομοιογενής, ομοιόμορφα θερμαίνεται το περιβάλλον, την υδροδότηση, οι οποίες πολλαπλασιάζονται πολλές μορφές ζωής που έμενε dorůstaly τεράστιο μέγεθος και το βαθύ γήρας. Πώς να δείτε τα σκελετικά υπολείμματα των προγόνων των μορφών ζωής του σήμερα.

Αρκεί να πω, "Γραφή εργαστηριακή έκθεση" παρουσιάζει την σχέση σταδιακά λεπτομερώς τα βήματα που περιγράφονται roztavování πλανήτη παγωμένο, το οποίο δημιουργήθηκε σε πρωτόγονη θέμα οδήγησαν σε άγνωστο χρόνο »στο ξεκίνημά της». Στη συνέχεια, κυριολεκτικά μεταμορφώθηκε σε έξι μέρες "χειρισμό του Θεού" και διαθέτει τα ζωηρά, γαλάζιο πλανήτη. Η διαδικασία αυτή ακριβώς ο Μωυσής έγραψε στην «αναφορά του εργαστηρίου" τον 14ο π.Χ. αιώνα.

Ήταν ένα προϊστορικό πλανήτη, οι δυνάμεις που επηρέασαν την αρχαία πλανήτη θα μπορούσε να προκαλέσει μια "πλημμύρα", όπως ανέφεραν τόσο ιερή και κοσμική κείμενα;

Η άνωση που απαιτούνται για την υποστήριξη από μια κουρτίνα του ατμού από την ατμόσφαιρα και τη φυγόκεντρο δύναμη που απαιτείται για τη διατήρηση ολόκληρο τον όγκο του πλανήτη σε μια κατάσταση ισορροπίας, τα υπόγεια ύδατα κρατήθηκαν σε κατάσταση στασιμότητας. Αυτές οι σχέσεις δεν ήταν βίαια παραβιαστεί. Η προκύπτουσα κατακλυσμική καμπυλότητα του πλανήτη έχει οδηγήσει σε ανατροπή του κάτω στην επιφάνεια του νερού. Ταυτόχρονα, ο πλανήτης spewed στον ουρανό τεράστια απίστευτη δύναμη του νερού, η οποία ήταν στις δεξαμενές νερού, τα υπόγεια ή στο ενυδατωμένο στρώμα (aktifer), όπως περιγράφεται στη Γένεση και Γένεση 7,11-24 8, 2η

Περισσότερα στο επόμενο άρθρο.

Προέρχονται από το βιβλίο: Η ανακάλυψη της κιβωτού του Νώε - Ronald E. Whiatt


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Εξέλιξη ή Δημιουργία;

Εξελικτική θεωρία ή τη βιβλική δημιουργία;

86_evoluce_nebo_stvoreni.jpg Ας δούμε τι μας φέρνει η θεωρία της εξέλιξης, αυτό που μας λέει για την προέλευση και την εξέλιξη του κόσμου.Στην αρχή της ιστορίας του σύμπαντος ήταν μια γιγαντιαία έκρηξη απίστευτα ...
Added: 07.09.2010
Απόψεις: 199092x

Ίχνη ζωής στο σύμπαν ψάχνει για πάνω από έναν αιώνα μάταια

356_vznik_zovota_vesmir.jpg Πολλοί πιστεύουν τώρα ότι η ζωή θα μπορούσε να αναπτυχθεί σε άλλο σημείο του σύμπαντος. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν ίχνη ζωής ψάχνουν για περισσότερο από έναν αιώνα εντελώς μάταια, και μόνο λόγω ...
Added: 17.02.2011
Απόψεις: 146516x

Εξέλιξη εναντίον Δημιουργίας

82_latimerie-podivna.jpg Έχετε ποτέ αναρωτηθεί ποια είναι η προέλευση του ανθρώπου που διδάσκονται στα σχολεία και ό, τι γενικά πιστεύεται; Πώς ήρθε στην εξελικτική θεωρία και στην πραγματικότητα βασίζεται σε γεγονότα ή ήταν ...
Added: 07.09.2010
Απόψεις: 170101x

Εξέλιξη ή Δημιουργία - Τι λέει η πτέρυγα πεταλούδα;

248_motyl_1.jpg Η ιδέα της φύσης που ζουν εκφράζει την απέραντη ομορφιά, την τρυφερότητα, την ευημερία, αστείρευτη πηγή έμπνευσης για ποιητές, συγγραφείς, συνθέτες, καλλιτέχνες - ένα φτερό πεταλούδα αποτελεί απόδειξη του μεγαλείου του ...
Added: 08.11.2010
Απόψεις: 245220x

Βίντεο - ιστορία της ζωής - Καθ. Δρ Walter Veith

296_walter-veith.jpg Κοιτάξτε την ιστορία του Καθ. Δρ Walter Veith. Για πολλά χρόνια, ήταν ένας πεπεισμένος άθεος και δίδαξε στο Πανεπιστήμιο της εξέλιξης.Με προσεκτική μελέτη των γεγονότων της εξέλιξης συνειδητοποίησαν ότι εξελικτική θεωρία ...
Added: 15.12.2010
Απόψεις: 200817x

El.AmazingHope.net - Απόψυξη πάγου στον πλανήτη μας - η Βίβλος δίνει μια μεγάλη "σημειώνει εργαστήριο"