El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Κλινική θανάτου - τι λέει η Αγία Γραφή;

Τι είναι ο θάνατος;

159_tunel_klinicka_smrt.jpg

Κλινική θανάτου - τι λέει η Αγία Γραφή;

Added: 01.10.2010
Απόψεις: 339942x
Θέματα: Τι είναι ο θάνατος;
PrintTisk

Τι είναι το κλινικού θανάτου, τι εμπειρίες έχουν οι άνθρωποι;

Πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που έχουν βιώσει κλινικού θανάτου, λένε τις εμπειρίες τους. Κατά τη διάρκεια του εγκεφαλικού θανάτου, οι άνθρωποι έχουν διαφορετικές εμπειρίες, όπως το μονοπάτι είναι σκοτεινό τούνελ, συνάντηση εκλιπόντος φίλους, συχνά βιώνουν μια πανοραμική επισκόπηση της ζωής από την παιδική του ηλικία μέχρι σήμερα. Από τη σκοπιά βλέπει συχνά γύρω από το σώμα του και θα πρέπει να είναι οι γιατροί που προσπαθούν να σας σώσει.

Εμπειρίες σε κλινικές θάνατο, αλλά δεν είναι θετικές. Οι άνθρωποι συχνά λένε και οι αρνητικές εμπειρίες που περιβάλλεται από το κρύο, το κλάμα ποικιλία τρομακτική πλάσματα.

Η κλινική θάνατο με τη μεγαλύτερη εμπειρία στις ΗΠΑ, όπου το κράτος έλαβε περίπου 10 εκατομμύρια ανθρώπους. Σε άλλες αναπτυγμένες χώρες έχουν βιώσει κλινική θάνατο σχεδόν 200 εκατομμύρια ανθρώπους. Σύμφωνα με τους ειδικούς μπορεί να είναι οι άνθρωποι που έχουν βιώσει κλινικού θανάτου πολύ περισσότερο.

Τι συμβαίνει στο σώμα κατά τη διάρκεια του κλινικού θανάτου;

Η διαδικασία του θανάτου αρχίζει όταν η καρδιά σταματά, οι πνεύμονες σταματήσουν την εργασία τους και δεν δείχνει την εγκεφαλική δραστηριότητα. Όταν η καρδιά σταματά σύντομα γίνεται, ανάμεσα σε λίγα δευτερόλεπτα μετά την ώρα, το οποίο είναι δυνατό με ανάνηψης για την αποκατάσταση της καρδιακής δραστηριότητας. Επαναφέρετε τις ρυθμίσεις για την ανθρώπινη ζωή.

Ο χρόνος μεταξύ του εγκεφαλικού θανάτου συμβεί. Φυσική κουτί δεν λειτουργεί, αλλά μπορείτε ακόμα να επιστρέψουν στην ανθρώπινη ζωή. Ο εγκέφαλος είναι ακόμη ζωντανός και σε θέση να λαμβάνουν πληροφορίες. Φυσική θάνατος έρχεται σε πλήρη εγκεφαλικό θάνατο.

Τι προσπαθεί να αναδείξει κλινική θάνατο;

Πράγματα που οι άνθρωποι βιώνουν στη διάρκεια κλινικού θανάτου, επισημαίνουν την συνέχιση της ζωής. Κλινική θάνατο προσπαθεί να δείξει τι θα συμβεί μετά το θάνατο. Ότι η ζωή συνεχίζεται αμέσως μετά τον θάνατο, ότι ο θάνατος δεν χρειάζεται να ανησυχούν.

Πολλές από τις εμπειρίες του κλινικού θανάτου, λέει ότι επικοινωνούν με τους φίλους τους, οι οποίοι είναι ήδη νεκρός.

Εκείνοι που βιώνουν μια επιθανάτια εμπειρία λόγω της ισχυρής τους πιστεύουν ότι μετά το θάνατο είναι μια άλλη ζωή. αλλαγές στη ζωή τους, βιώνουν τη ζωή πιο πνευματικά, συχνά πνευματιστής.

Τι λέει η Αγία Γραφή για τον θάνατο;

Η Αγία Γραφή είναι γραμμένο σε πολλά μέρη ότι, αμέσως μετά το θάνατο δεν είναι πλέον ζωή. Μαθαίνοντας ότι ένας άνθρωπος μετά τον θάνατο πηγαίνει στην κόλαση, το καθαρτήριο και ο ουρανός δεν είναι Βιβλική. Είναι εξαπάτηση και την αποπλάνηση, οι οποίες σε ορισμένες χριστιανικές εκκλησίες ήρθε στο χρόνο από το ειδωλολατρικό δόγμα της αθανασίας της ψυχής. Προτρέπει την πνευματισμό, την αύξηση της πνεύματα, την επικοινωνία με τους νεκρούς.

Κατά της πρακτικής αυτής η Αγία Γραφή μας προειδοποιεί ότι έχουμε την αποφυγή τους.

Λευιτικόν 19,31 - Regard δεν τους γνωρίζουν ότι έχουν πνεύματα, δεν ζητούν από τους οδηγούς, να μολύνεται από αυτούς: Εγώ είμαι ο Κύριος ο Θεός σου.

Ένας νεκρός δεν βλέπουν ή να επικοινωνήσει με κανέναν, κοιμάται μέχρι το δεύτερο ερχομό του Κυρίου Ιησού Χριστού.

Εκκλησιαστής 9,5-6 - οι ζωντανοί γνωρίζουν ότι θα πρέπει να πεθάνει, αλλά οι νεκροί δεν γνωρίζουν τίποτα. Δεν αντίποινα είναι ήδη σε θέση να κερδίσει ακόμη και η απλή μνήμη τους χάθηκαν. Η αγάπη τους και το μίσος τους, όλο το πάθος έχει φύγει. Κανείς δεν θα έχει μερίδιο σε ό, τι συμβαίνει κάτω από τον ήλιο.

Job 7:09 - Όπως τα σύννεφα περνούν και εξασθενίζει μακριά, ο οποίος πέφτει μέσα στο μνήμα, ο πιο βγαίνει.

Εβραίους 9,27 - Οι άνθρωποι είναι αποφασισμένοι να πεθάνουν μια φορά, και στη συνέχεια, εν αναμονή της δίκης.

Κλινική θάνατος είναι μια απάτη, αποπλάνηση και πνευματιστής εξαπάτηση.

Ποιος είναι ο αντιπρόσωπος του;

Η Βίβλος μας λέει τη μεγάλη σύγκρουση που έγινε στον ουρανό. Ο Σατανάς είναι η πεσμένους αγγέλους που επαναστάτησε εναντίον του Θεού, το νόμο του Θεού της αγάπης, εκσφενδονίστηκαν στο έδαφος. Είχαν ρίξει στο έδαφος, την καταπολέμηση των πρώτων ανθρώπων Αδάμ και την Εύα και να παραμείνουν εκεί μέχρι σήμερα.

Αποκάλυψη 12, 7-9 - Ο αγώνας έγινε τον ουρανό: Μιχαήλ και οι άγγελοί του πολέμησαν εναντίον του δράκου. Και ο δράκοντας πολέμησε και οι άγγελοί του, αλλά δεν βγαίνει τίποτε. Ο ουρανός δεν είναι τόπος που διαπιστώθηκε για αυτούς και το μεγάλο δράκο - το αρχαίο φίδι, που ονομάζεται ο διάβολος και ο σατανάς, ο οποίος εξαπατά ολόκληρο τον κόσμο - ανατράπηκε. Ρίχτηκε στη γη και οι άγγελοί του ρίχτηκαν μαζί του.

Ο Σατανάς έχει χάσει τον αγώνα του για την κυβέρνηση σε αυτή τη χώρα. Ξεχάσατε τον θάνατό του τον Κύριο Ιησού Χριστό που πέθανε για τις αμαρτίες μας. Πέθανε για τις αμαρτίες σας καλά, υπέφερε για αυτό, αυτό που πρέπει να μου υποφέρει.

Ο Σατανάς ξέρει ότι έχει λίγο χρόνο προσπαθώντας να παραπλανήσει όλο τον κόσμο. Εφηύρε πολλά ψέματα, παρερμηνείες και ψεύτικες διδασκαλίες. Αυτές περιλαμβάνουν εγκεφαλικού θανάτου, η οποία επισημαίνει την αθανασία της ψυχής, η ζωή μετά το θάνατο επικείμενη.

Εφεσίους 6,12 - Για να μην παλέψει ενάντια σάρκα και αίμα, αλλά ενάντια σε ηγεμονίες, ενάντια δυνάμεις, εναντίον των αρχόντων του σκότους αυτού του κόσμου, εναντίον πνευματικό κακία στις υψηλές θέσεις.

Δεν μπαίνει στον πειρασμό, να διαβάσετε την Αγία Γραφή και να αναζητήσουν την αλήθεια σε αυτό, να ανοίξετε την καρδιά σας και ετοιμαστείτε για τη μέρα ερχομό του Κυρίου Ιησού Χριστού!

Πίστη στον Ιησού Χριστό, έχουμε μια ευκαιρία στην αιώνια ζωή, το οποίο δεν συμβαίνει μετά το θάνατο μας, αλλά μετά την τελική δοκιμή σε αυτή τη χώρα.

Πιστεύουμε ότι η έλευση του Κυρίου Ιησού Χριστού βρίσκεται ήδη πολύ κοντά. Όλες οι βιβλικές προφητείες εκπληρώνονται, τα αναλώσιμα, περήφανη, άπληστοι κόσμο έχουν μόνο λίγα λεπτά.


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Τι είναι ο θάνατος;

Ο Ιησούς με το Μωυσή και τον Ηλία στο Όρος της Μεταμορφώσεως

407_jezis_hora_promeneni.jpg Ματθαίος 17,1-8 - Μετά από έξι ημέρες ο Ιησούς πήρε τον Πέτρο για να τον, Ιάκωβο και τον Ιωάννη τον αδελφό του, τους οδήγησε μόνο σε ένα ψηλό βουνό και μεταμορφώθηκε ...
Added: 05.04.2011
Απόψεις: 356302x

Βίντεο - αναζήτηση της αλήθειας - τα καλά νέα για την κόλαση

196_dobre_zpravy_o_pekle.jpg Τι είναι ο θάνατος και τι είναι μετά το θάνατο; Τι είναι η κόλαση, όπου η κόλαση είναι; Είναι η κόλαση πραγματική, ή είναι απλή φαντασία; Είναι πραγματικά ένας αγαπώντας Θεός ...
Added: 01.11.2010
Απόψεις: 201470x

Μια ποινική στον σταυρό - είναι ήδη στον ουρανό, ή όταν το δεύτερο έρχεται;

197_ukriyovani_jezis_kristus.jpg Λουκά 23, 42-43 - Τότε ο Ιησούς είπε: «Να με θυμάσαι, όταν έρθει εν τη βασιλεία σου». Ο Ιησούς απάντησε: "Αληθώς σας λέγω, σήμερα θα είσαι μαζί μου στον παράδεισο».Ως απόδειξη ...
Added: 02.11.2010
Απόψεις: 153779x

Η πλουσίου και του πτωχού Λαζάρου - Λουκά 16, 19-31

162_bible_lukas_16_19_31.jpg Πάνω απ 'αυτό το κεφάλαιο με παζλ πολλούς ανθρώπους - γιατί ξεχνάμε ότι πρόκειται για μια παραβολή.Όπως και άλλες παραβολές, ο Χριστός ήρθε στην αναπαράσταση της ζωής των πλουσίων και των ...
Added: 05.10.2010
Απόψεις: 296153x

Ψευδείς δόγμα της αθανασίας της ψυχής

58_duch.jpg Είναι πραγματικά αθάνατη ψυχή, ή μήπως είναι μια ψευδαίσθηση; Τι μας λέει αυτό κατά νου την Αγία Γραφή;Πολλές εκκλησίες έχουν λάβει παγανιστική δόγμα του θανάτου. Πιστεύουν ότι μετά το θάνατο είναι ...
Added: 30.07.2010
Απόψεις: 187124x

El.AmazingHope.net - Κλινική θανάτου - τι λέει η Αγία Γραφή;