El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Άπειρο Σύμπαν

Εξέλιξη ή Δημιουργία;

455_mlhovina_orion.jpg

Άπειρο Σύμπαν

Added: 30.07.2011
Απόψεις: 167138x
Θέματα: Εξέλιξη ή Δημιουργία;
PrintTisk

Αγαπητοί αναγνώστες. Όταν λέτε τη λέξη σύμπαν, όπως θυμόμαστε από τα αστέρια, το φεγγάρι, τον ήλιο και γαλάζιο ουρανό γενικά. Και αν σκεφτούμε, και θαυμάστε το πώς όλα θα μπορούσε να φτάσει εκεί. Αλλά όταν μαθαίνουμε από τους αστρολόγους, ότι είναι ο Γαλαξίας, ο Γαλαξίας και οι πλανήτες, έτσι ώστε το μυαλό σταματά. Και κατά τη γνώμη μου, σαν ένα μυρμήγκι κοιτάζοντας τον άνδρα και σας λέει τι είδους πλάσμα.

Όταν φανταζόμαστε τη χώρα μας, έτσι είναι μόνο σκόνη στο σύμπαν. Και τι είναι ο άνθρωπος της χώρας μας; Δίποδα ΤΙΠΟΤΑ. Και αυτός ο τύπος λέει - εάν μόνο θα μπορούσα να κατακτήσουν και να κυριαρχήσουν στο σύμπαν. Αλλά δόξα τω Θεώ ότι ένας άνθρωπος που κάνει. Εμείς, ως άνθρωποι θαυμάζουν τον δημιούργησε το σύμπαν.

Θα σας δώσω μερικά να κοσκινίσει σκέψη:

Story: Ο πατέρας μου ανέθεσε ο γιος του πέντε χρόνια, όπως λειτουργεί ο κόσμος. Όπως γη και οι πλανήτες μας περιστρέφονται γύρω από τον ήλιο. Με την ευκαιρία αυτή, θυμήθηκε ότι το σχολείο έχει ένα μικρό πλανητάριο. Ρώτησε ο σκηνοθέτης αν το αγόρι έδειξε ένα πλανητάριο και το πώς λειτουργεί ο κόσμος. Αυτό το πλανητάριο τίθεται σε κίνηση με μανιβέλα. Και όταν βλέπεις πώς περιστρέφεται όλα, ο πατέρας ρώτησε το γιο του, αν κατάλαβε; Ο γιος τον ρώτησε: Ποιος το πλανητάριο εκ περιτροπής στο διάστημα; Πού το σύμπαν και, όπου είναι το τέλος της; Αυτό είναι το ερώτημα κάθε στοχαστικός άνθρωπος.

Ποιος δεν θα κατασχεθούν ουράνια ρολόι;

King David λέει:

Ψαλμός 8.4 - Όταν βλέπω τους ουρανούς σου, το έργον των δακτύλων σου, το φεγγάρι και αστέρια, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που βάζουν εκεί .... έτσι μπορώ να θαυμάσετε τη δουλειά σας ...

Ψαλμός 19,2 - Οι ουρανοί λένε την δόξα του Θεού, της χειροτεχνίας Του μιλάει ουρανό.

Το γυμνό μάτι μπορεί να δει 2.000 αστέρια και ένα τηλεσκόπιο, 10 φορές περισσότερο. Η απόσταση υπολογίζεται με έτη φωτός αστέρια - που είναι η απόσταση με την ταχύτητα του φωτός ταξιδεύει ανά δευτερόλεπτο. Για πληροφορίες, (1 δεύτερο είναι 300 000 km. Ένα έτος φωτός είναι 9.000.000.000.000 χιλιόμετρα.) Polaris είναι το κοντινότερο αστέρι από τα 50 έτη φωτός μακριά μας, κοτόπουλα -450 έτη φωτός. Το Orion αστερισμό βρίσκεται (Μ 42) 1500 έτη φωτός. Εκατομμύρια από άλλα άστρα σε απόσταση 120 δισεκατομμύρια έτη φωτός. Αυτό δείχνει ότι το σύμπαν μας είναι άπειρη.

Τα αστέρια έχουν τη δική του νόμου και της τάξης τους - τα νησιά, ο γαλαξίας, ο Γαλαξίας, σπειροειδή γαλαξία.

Job 26.13 - Ο ουρανός ελάμπρυνε την αναπνοή μου, γλοιώδες φίδι το χέρι μου κακό. ... Έδωσε το μεγαλείο και τη δόξα ....

Ιώβ 9,8-10 - Ο απλώνεται στους ουρανούς, μέσα από τα πόδια πάνω στο κύμα της θάλασσας. Έκανε η Μεγάλη Άρκτος και Orion, τις Πλειάδες και τους αστερισμούς στο νότο. Είχε μια μεγάλη και μυστηριώδη πράγματα, τα θαύματα του είναι αναρίθμητα.

Γη μας περιστρέφεται γύρω από τον άξονά της και hurtling μέσα στο χώρο. Πού είναι το τέλος του σύμπαντος; Το σύμπαν επεκτείνεται, οι γαλαξίες δεν είναι τυχαία, αλλά είναι μόνο σταθερή στο διάστημα.

Τι θα μπορούσε να την ενέργεια του σύμπαντος; Πρέπει να είναι περισσότερη δύναμη, όπως μια πυρκαγιά, αφάνταστη φως και περισσότερο σαν ατομική ενέργεια, και εξακολουθεί να ανακάμψει.

Εβραίους 11,3 - Με πίστη καταλαβαίνουμε ότι το σύμπαν δημιουργήθηκε από το λόγο του Θεού, έτσι ώστε αυτό που βλέπουμε, δεν είναι φτιαγμένα από οτιδήποτε ορατό. Δημιουργήθηκε ...

Εμείς, ως άνθρωποι στέκονται στην όχθη της γνώσης. Αλλά πλανήτη Γη μας είναι παρόμοια με την κιβωτό, που σκοντάφτει μέσα στο χώρο και είναι σε αναμονή μέχρι να χτυπήσει ένα ουράνιο σώμα, και όμορφη μια χώρα παύει μας ημέρα για να υπάρχει. Δόξα τω Θεώ, δεν θα συμβεί επειδή ο Θεός δημιούργησε τη γη μας να είναι το σπίτι μας.

Σκέψου μαζί μου ένα σπίτι -. Γη μας

HOME - ο καθένας θέλει ένα όμορφο και ήσυχο σπίτι. Όταν ένα σπίτι μακριά, τόσο εύκολα εκεί. Η οικογένεια - πατέρας, μητέρα, παιδιά, αδέλφια, φίλοι ... Είμαστε μία οικογένεια - ο Θεός δημιούργησε.

Ψαλμός 95,3-6 - Μεγάλη είναι ο Κύριος ο Θεός, ο μεγάλος βασιλιάς πάνω από όλα τους θεούς. Στο χέρι του είναι τα θεμέλια της γης, σ 'αυτόν ανήκει η βουνοκορφές. Κατέχει τη θάλασσα, αφού όλα γίνονται, και τα χέρια του έχουν δημιουργήσει γης! Ελάτε και της λατρείας, πριν να πέσει, ο Κύριος είναι ο Δημιουργός μας, γονατίζει μπροστά του!

Ησαΐας 45,11-12 - Έτσι λέει ο Κύριος, ο Άγιος του Ισραήλ, ο οποίος σχηματίζεται: Στο μέλλον θέλετε να με ρωτήσετε; Σχετικά με τα παιδιά μου, το έργο των χεριών μου για να μου δώσει εντολές; Είμαι αυτός που έκανε τη γη και δημιούργησε τον άνθρωπο πάνω του. Είμαι ο άνθρωπος με τα χέρια απλωμένα τον ουρανό και όλοι τον έλεγχό τους το πλήθος.

Ο τόπος μας είναι το σπίτι μας.

Ο Θεός έχει εμφυτεύσει στο ηλιακό σύστημα και έδωσε την κίνηση και την κατεύθυνση στο διάστημα, και στο χώρο γύρω από τον άξονά της και τον κύκλο ταχύτητα γύρω γύρω από τον ήλιο (149.000.000 χιλιόμετρα.) Ανά ημέρα είναι πετούν ταχύτητα 407.103 χιλιομέτρων. σύμπαν και συνεχίζει να περιστρέφεται γύρω από τον άξονά της.

Τέσσερις μέρες ο Θεός δημιούργησε τη Γη σε συνθήκες της ζωής μας. - (Γένεση 1,3-19)

Την πρώτη ημέρα, ο Θεός έκανε Φως - χωρίζεται το φως από το σκοτάδι ... φως ονομάζεται μέρα και το σκοτάδι νύχτα ...

Η δεύτερη ημέρα ο Θεός δημιούργησε τον ουρανό - αψίδα ... Ο Θεός έχει καλέσει τον Ουρανό ...

Την τρίτη μέρα ο Θεός δημιούργησε τη θάλασσα και Sous - είπε ο Θεός ... στροφή πράσινο της χώρας ... και τα πράσινα φυτά και είδη οπωροφόρων δένδρων ποικίλο, το οποίο φέρει καρπούς ...

Την τέταρτη ημέρα έκανε τον ήλιο και το φεγγάρι - ο Θεός είπε: Να είστε φως ... στο στερέωμα ... τις ημέρες της μέτρησης, μήνες και χρόνια. ... Και φωτίζει τη γη ... να διαχωρίζουν την ημέρα από τη νύχτα ...

Ο Θεός έχει επιλέξει Κυρ κατάλληλο για τη χώρα μας και έχει μέγεθος διάμετρο 1.392.000 χιλιόμετρα. Ο ήλιος θα μπορούσε να χωρέσει 109 του πλανήτη μας. Η θερμοκρασία στην επιφάνεια του Ήλιου είναι 6.000 βαθμούς και η εσωτερική θερμοκρασία είναι περίπου 25 εκατομμύρια βαθμούς.

Τα πάντα στη χώρα μας είναι θαυμάσια δημιουργούνται και τα πάντα είναι σε μεγάλο βαθμό συμπληρώνει. (Νερό κύκλος, τα φυτά αποκαταστήσουν το οξυγόνο, τροπικά δάση - οι πνεύμονες της χώρας, κλπ.).

Η πέμπτη μέρα, ο Θεός δημιούργησε όλα τα ζωντανά πλάσματα πάνω στη γη - τα ψάρια, τα πουλιά και τα έντομα, κλπ. (Γένεσις 1,20-23)

Έκτη ημέρα ο Θεός δημιούργησε - διάφορα είδη παιχνιδιών, τα βοοειδή και υφέρπουσα πράγματα διαφορετικά, ο Θεός δημιούργησε τον άνθρωπο και το στέμμα της δημιουργίας.

Ο Θεός δημιούργησε τον άνθρωπο κατ 'εικόνα Του και την εικόνα του (ήταν προικισμένος με σοφία). Άνδρας και γυναίκα τους δημιούργησε και τους είπε γόνιμη και να αναπληρωθεί η γη ... και να αποφανθεί πάνω από όλα αυτό που είναι στη χώρα για να διαχειριστεί τα πάντα καλά και να ήταν στη γη που τους έδωσε ο Θεός ... έχουν κυριαρχία πάνω στα ψάρια της θάλασσας, τα πτηνά του αέρα και πάνω από όλα που κινείται επάνω στη γη. (Γένεσις 1,24-31)

Genesis 2.1 - Αυτό ολοκληρώθηκε τον ουρανό και τη γη με όλη τους την ποικιλομορφία.

Ο άνθρωπος χτίστηκε στο πανέμορφο κήπο της Εδέμ - Eden. Κάτι εκπληκτικό και πανέμορφο. Και είχε να ζήσει για πάντα, γιατί είχε πρόσβαση στο Δέντρο της Ζωής, που ήταν στη μέση του παραδείσου. Αυτές είναι οι γενιές του ουρανού και της γης. (Γένεση 2,4-24)

Έβδομη Ημέρα - την έβδομη ημέρα ο Θεός είχε αναπαυθεί από όλη την εργασία του και έτσι ο Θεός ευλόγησε και αγίασε την έβδομη μέρα (Σάββατο). Ο Θεός αναπαύθηκε εκείνη την ημέρα και την ώρα που για τους ανθρώπους να βιώνουν υπέροχες στιγμές μαζί. Ως εκ τούτου, ένας άνθρωπος έδωσε εντολές που αναπαύθηκε την έβδομη ημέρα από την εργασία του και να απολαύσει κοινωνία με τον Θεό, τους ανθρώπους και τη φύση. (Έξοδος 20,8-11)

Αγαπητοί αναγνώστες λαχτάρα για ένα τέτοιο σπίτι - ένας παράδεισος - είναι δυνατόν και θα έρθει σύντομα, ή γη πλανήτη μας ζουν στο τέλος της παγκόσμιας ιστορίας. Δεν έπεισε; Τι ώρα μας χωρίζει από τον πυρηνικό πόλεμο και το Νέο Κόσμο; Ο θεός να την ιστορία μας στα χέρια τους.

Αποκάλυψη 21.1 - Τότε είδα ένα νέο ουρανό και νέα γη. Για ο πρώτος ουρανός και η πρώτη γη απεβίωσε και η θάλασσα δεν είναι πλέον.

Η χώρα μας θα πρέπει να καθαρίζονται και να αποκατασταθεί. Πώς μπορούμε να επιτύχουν την αιώνια ζωή;

John 17.3 - και αυτό είναι αιώνια ζωή - ώστε να γνωρίζουν εσένα τον μόνο αληθινό Θεό, και από τους οποίους εσύ hast έστειλε, τον Ιησού Χριστό.

Ανακαλύψτε το νέο και νέα πράγματα και περιμένουμε ένα όμορφο νέο μέλλον. Θα σας εύχεται MG καρδιά


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Εξέλιξη ή Δημιουργία;

Χιλιάδες επιστήμονες υποστηρίζουν ότι η ζωή θα μπορούσε να προκύψει κατά τύχη από nonliving θέμα

351_evoluce_neziva_hmota.jpg Πολλοί άνθρωποι σήμερα πιστεύουν ότι η ζωή προέκυψε από την nonliving ύλη-ελεύθερο πρόγραμμα και σύμπτωση. Στην πραγματικότητα, η ζωή με κάθε τρόπο αυτό θα μπορούσε να συμβεί.Αυτό δεν είναι δυνατόν τώρα ...
Added: 11.02.2011
Απόψεις: 143769x

Εξελικτική θεωρία ή τη βιβλική δημιουργία;

86_evoluce_nebo_stvoreni.jpg Ας δούμε τι μας φέρνει η θεωρία της εξέλιξης, αυτό που μας λέει για την προέλευση και την εξέλιξη του κόσμου.Στην αρχή της ιστορίας του σύμπαντος ήταν μια γιγαντιαία έκρηξη απίστευτα ...
Added: 07.09.2010
Απόψεις: 188750x

Εξέλιξη ή Δημιουργία - Τι λέει η πτέρυγα πεταλούδα;

248_motyl_1.jpg Η ιδέα της φύσης που ζουν εκφράζει την απέραντη ομορφιά, την τρυφερότητα, την ευημερία, αστείρευτη πηγή έμπνευσης για ποιητές, συγγραφείς, συνθέτες, καλλιτέχνες - ένα φτερό πεταλούδα αποτελεί απόδειξη του μεγαλείου του ...
Added: 08.11.2010
Απόψεις: 234688x

Αυτό που εμείς πιστεύουμε - 3 Creature

154_cemu_verime_3_stvoreni.jpg 3 πλάσματαΟ Θεός είναι ο Δημιουργός όλων των πραγμάτων στην Αγία Γραφή έδωσε μια αξιόπιστη έκθεση για την δημιουργική δουλειά τους. Σε έξι ημέρες δημιούργησε ο Κύριος τον ουρανό και τη ...
Added: 29.09.2010
Απόψεις: 137011x

Εξέλιξη εναντίον Δημιουργίας

82_latimerie-podivna.jpg Έχετε ποτέ αναρωτηθεί ποια είναι η προέλευση του ανθρώπου που διδάσκονται στα σχολεία και ό, τι γενικά πιστεύεται; Πώς ήρθε στην εξελικτική θεωρία και στην πραγματικότητα βασίζεται σε γεγονότα ή ήταν ...
Added: 07.09.2010
Απόψεις: 160718x

El.AmazingHope.net - Άπειρο Σύμπαν