El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Βίντεο - Ψευδής διδασκαλίες τις τελευταίες ημέρες

Βίντεο

441_video_falesny_mesias.jpg

Βίντεο - Ψευδής διδασκαλίες τις τελευταίες ημέρες

Added: 03.06.2011
Απόψεις: 179445x
Θέματα: Βίντεο
PrintTisk

Υπότιτλοι στα βίντεο:

Η Αγία Γραφή προλέγει το ηθικό επίπεδο της ανθρωπότητας στο τέλος του χρόνου. Είμαστε μάρτυρες της εν λόγω σωστά πράγματα;

Ο Ιησούς είπε στο Κατά Ματθαίον 24, 4-5, κατά τις τελευταίες ημέρες πολλά μέλη έρχονται στο όνομά του, και ισχυρίζονται ότι είναι ο Χριστός και θα παραπλανήσουν πολλούς.

Τα τελευταία δύο χρόνια έχω ταξιδέψει στον κόσμο και συναντήθηκε με ανθρώπους που ακολουθούν τον ηγέτη, ο οποίος με δική τους απαίτηση να είναι ο Χριστός. Συμβαίνει μόνο σε μία ή δύο χώρες, αλλά σε όλο τον κόσμο. Για παράδειγμα, όταν μίλησα στη Μόσχα, ένας άντρας πήδηξε επάνω και να διακόψουν τη συνεδρίαση και είπε ότι αυτό που μιλώ για την Αγία Γραφή δεν είναι αλήθεια ότι ακολουθούν ο Μεσσίας, ο αληθινός Μεσσίας και ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να ακολουθήσουν το μήνυμα πάνω από το Αγία Γραφή.

Ο Ιησούς ήταν πλανόδιος ιεροκήρυκας, πρώην ξυλουργός, ο οποίος δεν είχε ποτέ έξω από τη μικρή αυτή χώρα του Ισραήλ και μίλησε στις έσχατες ημέρες θα έρθουν πολλοί στο όνομά μου θα ονομάζεται ο Βούδας, ο Κομφούκιος ή, αλλά θα κληθεί ο Χριστός. Ήταν πολύ γενναία και βλέπουμε τώρα πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους που ισχυρίζονται ότι είναι ο Ιησούς Χριστός και Ανατολικής gurové είναι τα πρώτα στη λίστα.

Βλέπουμε πολλούς ανθρώπους που ισχυρίζονται ότι είναι ο Μεσσίας και να είναι το τελευταίο πρόσωπο Ferika, ο οποίος έχει μόλις ανακοίνωσε ότι είναι ο Μεσσίας της σύγχρονης εποχής. Και πολλοί είναι ο κνησμός. Ο Ιησούς είπε «να προκύψουν ψευδώς μεσσίες και ψευδοπροφήτες θα κάνει μεγάλη σημεία και θαύματα, για να παραπλανήσει, αν ήταν δυνατόν ακόμη και τους εκλεκτούς.

Σήμερα, πολλοί στη Νέα Εποχή Κίνημα ανακοίνωσε ένα μεσσία, ή δηλώνουν ότι μεταφέρουν τη σοφία αυτών των ημερών. Για παράδειγμα, Shirley McClain ισχυρίζεται ότι είναι Θεός. Ακόμα με εκπλήσσει το πώς αυταπάτες ότι οι άνθρωποι είναι σε θέση να πιστέψουν όταν απορρίπτετε την αλήθεια. Τα λόγια του Χριστού πληρούνται μπροστά στα μάτια μας. Αυτά είναι σημάδια των τελευταίων ημερών, σύμφωνα με τον Ιησού Χριστό.

Για τις τελευταίες δεκαετίες, παρατηρώ τις τάσεις που αναδύονται στην κοινωνία. Οι άνθρωποι δείχνουν εξαιρετικό ενδιαφέρον για την μεταφυσική, μυστικιστική και απόκρυφη διάσταση. Και αυτό συμβαίνει σε κάθε έθνος στον κόσμο. Σήμερα, συνήθως κυριαρχείται από την ιδέα ότι ο Θεός είναι το παν, γιατί οι άνθρωποι παίρνουν την Ανατολική μεταφυσική κοσμοθεωρία. Θα στραφούν σε γιόγκα, να διαλογίζεται, να mimotělovým εμπειρία και πιστεύουν στη συνείδηση ​​των κρυστάλλων. Η ιδέα ότι στο παρελθόν ήμασταν ειδωλολάτρες, πλέον αποδεκτή ως μια νέα πνευματικότητα και είναι αποδεκτή σε όλο τον κόσμο.

1 Τιμόθεο 4,1 - Το Πνεύμα λέει ξεκάθαρα ότι τον τελευταίο καιρό, μερικοί άνθρωποι αφήνουν την πίστη για να ακολουθήσει περιπλάνηση πνεύματα και δαιμονικές διδασκαλίες.

Έχω ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και κάνουν συνεντεύξεις με ανθρώπους που ήταν για τα ναρκωτικά, είχε psychodelic εμπειρία γιόγκα ή έχουν έλθει σε ύπνωση. Υπάρχουν αρκετές εκατοντάδες τρόποι για να επιτευχθεί αλλαγή στην ανθρώπινη συνείδηση. Όταν ξυπνήσετε, το μυαλό σου ελέγχει το μυαλό σας όταν είστε εκτός της κανονικής συνείδησης χάνετε τη σύνδεσή σας στο πνεύμα και την διάνοια. Θα επιτρέψει σε άλλο πνεύμα προς τους νευρώνες σας αναγκαστική ψευδαίσθηση. Λέει ότι οι άνθρωποι θα κατέχουν αδέσποτων πνεύματα και τις διδασκαλίες των δαιμόνων .... Ένα από τα μεγάλα πράγματα σήμερα είναι "η Συγχώνευση" επικοινωνία με πνευματικά όντα, και χρησιμοποιείται επίσης στον κόσμο των επιχειρήσεων.

Παύλος μίλησε στο 1 Τιμόθεο 4,1 για τα δόγματα των δαιμόνων, οι άνθρωποι θα πρέπει να συμμετέχουν στην υδρορροή, η οποία επίσης θα γίνονται στο όνομα του χριστιανισμού. Μίλησε για τους πολλούς ανθρώπους που εξαπατά το λαό και αυτό είναι κάτι που συμβαίνει σήμερα. Ένας από τους μεγαλύτερους αγωγούς τι συμβαίνει στις μέρες μας γίνεται στο όνομα του χριστιανισμού. Όταν οι άνθρωποι λαμβάνουν κάποια μορφή του Χριστιανισμού με βάση την βιβλική εμπειρία.

Βλέπουμε πώς η ριμπάουντ λατρεία satan σατανικό λατρείες. Εμείς θα ακούσουμε στη μουσική, βλέπουμε ότι διαποτίζει την κουλτούρα των νέων σήμερα. Οι νέοι κάνουν φοβερά πράγματα, αδιανόητα πράγματα, διότι οδηγούν στην σατανικό λατρείες. Γιατί μπορεί να οδηγήσει σε αυτά τα πράγματα; Επειδή ήταν αποκομμένη από την αλήθεια του Ευαγγελίου. Επειδή οι γονείς τους δεν μιλούν μαζί τους για το τι αλήθεια του Θεού. Έχουμε μια επιδημία των νέων, τη συμμετοχή σε ορισμένες μορφές σατανισμό. Λαμβάνοντας λίγο αίμα ή ωμό κρέας, και θα το πιείτε ή να φάτε.

Όλες οι θρησκείες είναι πιο κοντά στο σατανισμό. Προχωρούμε σε ένα νέο σατανικό διάστημα, είναι εμφανής παντού, μόλις δούμε. - Anton Levay, ο ιδρυτής της Εκκλησίας του Σατανά.

Οι άνθρωποι έχουν ένα πάθος για τον αποκρυφισμό, επειδή έχουν την αλήθεια του Θεού στις καρδιές τους. Ποτέ στο παρελθόν δεν έχουμε δει μια τέτοια έκρηξη της μαντείας, η ύπνωση, psychodelic εμπειρίες, μαγεία, τρύπες δράκος και τα πράγματα που βλέπουμε στο σημερινό κόσμο. Ακριβώς όπως λόγια του Ιησού.


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Βίντεο

Βίντεο - Η τελευταία μάχη

449_posledni_bitva.jpg Πώς θα μοιάζουν με την τελική σκηνή αυτού του κόσμου; Αντβεντιστές από τη Βραζιλία καταγράφεται μια ταινία βασίζεται σε προφητείες που μιλούν για το τέλος της ιστορίας.Γραφή μήνυμα trojandělském σε 14 ...
Added: 18.07.2011
Απόψεις: 171136x

Βίντεο - μπορεί να ενώσει όλες τις θρησκείες του κόσμου;

510_lze_sjednotit_nabozenstvi.jpg Η Βυζαντινή Καθολική Πατριαρχείου με βάση αποστολική και προφητική αρχή, πριν από τον κόσμο δημοσιεύει μια οδυνηρή πραγματικότητα: Χριστιανική Εκκλησία ότι η ομοφυλοφιλία δημοσίως εγκρίνει, να αρνούνται τους νόμους του Θεού ...
Added: 02.11.2011
Απόψεις: 203157x

MP3 - Πρόσκληση - $ 1000 για ένα ενιαίο στίχο της Βίβλου που δείχνουν την τήρηση της Κυριακής.

321_1000_dolaru.jpg Βαπτιστής ιεροκήρυκας Tony Μαυράκο λάβει ειδική πρόσκληση και μια προσφορά από έναν άνθρωπο. «Θα σου δώσω $ 1000 για ένα ενιαίο στίχο της Βίβλου, η οποία θα αποδείξει ότι η Κυριακή ...
Added: 24.01.2011
Απόψεις: 155357x

Βίντεο - ιστορία της ζωής - Καθ. Δρ Walter Veith

296_walter-veith.jpg Κοιτάξτε την ιστορία του Καθ. Δρ Walter Veith. Για πολλά χρόνια, ήταν ένας πεπεισμένος άθεος και δίδαξε στο Πανεπιστήμιο της εξέλιξης.Με προσεκτική μελέτη των γεγονότων της εξέλιξης συνειδητοποίησαν ότι εξελικτική θεωρία ...
Added: 15.12.2010
Απόψεις: 200816x

MP3 - Ποιος είναι ο Αντίχριστος; - Καθ. Δρ Walter Veith

301_antikrist_papezsky_system.jpg Ακούστε αυτή τη διάλεξη ο καθηγητής. Ο Δρ Walter Veith, ο οποίος θα απαντήσει στο ερώτημα ποιος είναι ο Αντίχριστος; Είναι πραγματικά το παπικό σύστημα; ...
Added: 28.12.2010
Απόψεις: 262943x

El.AmazingHope.net - Βίντεο - Ψευδής διδασκαλίες τις τελευταίες ημέρες