El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Εξέλιξη εναντίον Δημιουργίας

Εξέλιξη ή Δημιουργία;

82_latimerie-podivna.jpg

Εξέλιξη εναντίον Δημιουργίας

Added: 07.09.2010
Απόψεις: 170535x
Θέματα: Εξέλιξη ή Δημιουργία;
PrintTisk

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί ποια είναι η προέλευση του ανθρώπου που διδάσκονται στα σχολεία και ό, τι γενικά πιστεύεται; Πώς ήρθε στην εξελικτική θεωρία και στην πραγματικότητα βασίζεται σε γεγονότα ή ήταν ιδέα του Δαρβίνου ότι οι άθεοι και ακόμη και σήμερα πολλοί πιστοί χριστιανοί που προσπαθούν να αποδείξουν κάθε ένα από τα οστά; Έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί το ζήτημα είναι σήμερα, όχι μεταξύ ανθρώπων και ζώων μεταβατική κύτταρα; Γιατί αρχαιολογικά ευρήματα από διάφορες γεωλογικά στρώματα δείχνουν το αντίθετο της εξέλιξης; Γιατί είναι το παν ακόμα δεν ασκεί ακόμα μεγαλύτερη τελειότητα, αλλά όλη η ζωή εκφυλίζεται;

Πιστοί οπαδοί της εξέλιξης να σας έδωσα μια ερώτηση, ότι η εξέλιξη των πιθήκων και στις αρχές του ο άνθρωπος ήταν στην πραγματικότητα το Αδάμ και την Εύα; Γιατί, μετά από μια χιλιετία και εξακολουθεί να λειτουργεί επτά σειρές και κανείς δεν θα μπορούσε να αλλάξει ή να καταργήσει; Πώς θα μπορούσε ο Θεός να δημιουργήσει μια διαδικασία της εξέλιξης, όταν δεν υπήρχε ο θάνατος;

Το 1938, προέβη στην εκβάθυνση από αλιείς τα ψάρια που παλαιοντολόγους γνωρίζουν πολύ καλά, αλλά μόνο από απολιθώματα. Σύμφωνα με την εξελικτικοί να είναι ένα μεταβατικό σύνδεσμος μεταξύ ψαριών και χερσαίων ερπετών. Ήταν η πρώτη μεγάλη θωρακικά πτερύγια σαν forelimbs. Εξαφανιστεί εντελώς πριν είχε δεκάδες εκατομμύρια χρόνια. Αλλά είναι ακόμα ζωντανός και ευτυχώς που πλέουν στις θάλασσες. Από το 1960, έχουν αλιευθεί 12 ακόμη δείγματα. Ψάρια πήρε το όνομά του latimérie παράξενο. Το ψάρι δείχνει σαφώς ότι τα απολιθώματα είναι σκελετικά υπολείμματα των ειδών που ζουν ακόμη, και στη συνέχεια, ακόμη και εκείνοι που εντελώς εξαφανιστεί, όπως οι δεινόσαυροι.

Δεν μεταβατικών μορφών και τύπων υπάρχουν, έστω και αν ο Δαρβίνος ως αίτημα ότι με τον καιρό βρίσκουν. Που βρέθηκαν. Αντίθετα απολιθώματα μαρτυρούν την απίστευτη σταθερότητα των γενετικών πληροφοριών.

Η εξέλιξη είναι μια θεωρία που εφευρέθηκε αρχικά και στη συνέχεια, μόλις αρχίσει να κυνηγούν για στοιχεία και γεγονότα στον τομέα της αρχαιολογίας, η γενετική. Πραγματικές διαπιστώσεις και τις επιστημονικές πληροφορίες, αλλά δεν επιβεβαιώνουν την εξέλιξη.

Η Αγία Γραφή απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις με σαφήνεια και απλότητα. Ο Δημιουργός ο ίδιος είχε καταγράψει αυτά τα γεγονότα και Αρχαιολογίας και η εκπλήρωση των προφητειών πολλών επιβεβαιώνουν το λόγο Του. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για να το φοντάν και να ερμηνεύσει το ανθρώπινο μυαλό. Ο Θεός δημιούργησε τα πάντα τέλεια και ποικίλο, πριν υποστεί ποτέ το θάνατο, χωρίς την οποία η θεωρία της εξέλιξης δεν είναι δυνατή.

John 1,1-3 - Εν αρχή ην ο Λόγος και ο Λόγος ήταν με τον Θεό και ο Λόγος ήταν Θεός. Αυτή ήταν η αρχή με το Θεό. Όλα τα πράγματα έγιναν μέσω αυτού και χωρίς αυτόν προέκυψαν υπάρχει τίποτα που είναι.

Γένεση 1,31 - 2,1 Και ο Θεός είδε όλα όσα είχε κάνει, και ιδού, ήταν πολύ καλός! Ήταν βράδυ και το πρωί ήταν η έκτη ημέρα. Έτσι ολοκληρώθηκε ουρανό και τη γη σε όλη τους την ποικιλομορφία.

Τι κάνει το μοντέλο της εξέλιξης

1η Η ζωή εξελίχθηκε από nonliving θέμα τυχαία, χημική και βιολογική εξέλιξη.

Σταδιακή δεύτερη, σχεδόν ανεπαίσθητο εμφάνιση νέων ειδών. Σχηματίζονται ατελώς τα οστά και τα όργανα σε διάφορα στάδια της μετάβασης.

Η αναμενόμενη τρίτη μαρτυρία των απολιθωμάτων: λεία εμφάνιση των μορφών ζωής. Ενδιάμεσες μορφές όπως σύνδεσμοι.

4α Οι μεταλλάξεις είναι τελικά χρήσιμες: Δημιουργεί νέους χαρακτήρες.

Τι μοντέλο δημιουργίας

1η Life τίθεται μόνο από τα υφιστάμενα ζωής, έχει δημιουργηθεί αρχικά ιδιαίτερα ευφυής δημιουργός.

2η Τα νέα είδη εμφανίζονται σταδιακά, δεν υπάρχει καμία αναπτυχθεί πλήρως τα οστά ή τους φορείς, όλα τα τμήματα σχηματίζονται εξ ολοκλήρου τέλειος και πλήρης.

Η αναμενόμενη τρίτη μαρτυρία των απολιθωμάτων: Συγκρότημα μορφές εμφανίζονται ξαφνικά σε μια μεγάλη ποικιλία. Τα κυριότερα είδη διαχωρίζονται με κενά, όχι συνδέσεις.

4α Οι μεταλλάξεις είναι σύνθετα επιβλαβών οργανισμών, δεν οδηγούν σε κάτι νέο.

Τι είναι αυτό

1η Life τίθεται μόνο από τα υφιστάμενα ζωή. Πολύπλοκο γενετικό κώδικα, δεν είναι τυχαίο.

2η Νέα είδη δεν εμφανίζονται σταδιακά, αν και πολλές ποικιλίες δεν έχουν αναπτυχθεί πλήρως τα οστά ή όργανα.

Τρίτες Πραγματική απολιθώματα μαρτυρία: Η ξαφνική εμφάνιση σύνθετων μορφών ζωής σε μια μεγάλη ποικιλία. Κάθε ένα από τα νέα είδη διαφέρει από τις προηγούμενες είδη, ανάμεσά τους δεν είναι σύνδεσμοι.

4ο Μικρές μεταλλάξεις είναι επιβλαβείς, μεγάλες μεταλλάξεις είναι θανατηφόρα. Το αποτέλεσμα δεν είναι ποτέ κάτι το καινούργιο.


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Εξέλιξη ή Δημιουργία;

Χιλιάδες επιστήμονες υποστηρίζουν ότι η ζωή θα μπορούσε να προκύψει κατά τύχη από nonliving θέμα

351_evoluce_neziva_hmota.jpg Πολλοί άνθρωποι σήμερα πιστεύουν ότι η ζωή προέκυψε από την nonliving ύλη-ελεύθερο πρόγραμμα και σύμπτωση. Στην πραγματικότητα, η ζωή με κάθε τρόπο αυτό θα μπορούσε να συμβεί.Αυτό δεν είναι δυνατόν τώρα ...
Added: 11.02.2011
Απόψεις: 152670x

Αυτό που εμείς πιστεύουμε - 3 Creature

154_cemu_verime_3_stvoreni.jpg 3 πλάσματαΟ Θεός είναι ο Δημιουργός όλων των πραγμάτων στην Αγία Γραφή έδωσε μια αξιόπιστη έκθεση για την δημιουργική δουλειά τους. Σε έξι ημέρες δημιούργησε ο Κύριος τον ουρανό και τη ...
Added: 29.09.2010
Απόψεις: 147118x

Εξέλιξη ή Δημιουργία - Τι λέει η πτέρυγα πεταλούδα;

248_motyl_1.jpg Η ιδέα της φύσης που ζουν εκφράζει την απέραντη ομορφιά, την τρυφερότητα, την ευημερία, αστείρευτη πηγή έμπνευσης για ποιητές, συγγραφείς, συνθέτες, καλλιτέχνες - ένα φτερό πεταλούδα αποτελεί απόδειξη του μεγαλείου του ...
Added: 08.11.2010
Απόψεις: 245710x

Big Bang roztříská κάτι παρά να οικοδομήσουμε.

365_velky_tresk_evoluce.jpg Πολλοί πιστεύουν σήμερα ότι ο κόσμος δημιουργήθηκε σε ένα big bang. Στην πραγματικότητα, η συντριβή του γάδου σε κάτι παρά να οικοδομήσουμε. Σήμερα, δείχνει σαφώς ότι το σύμπαν είναι μια προβολή, ...
Added: 23.02.2011
Απόψεις: 148050x

Άπειρο Σύμπαν

455_mlhovina_orion.jpg Αγαπητοί αναγνώστες. Όταν λέτε τη λέξη σύμπαν, όπως θυμόμαστε από τα αστέρια, το φεγγάρι, τον ήλιο και γαλάζιο ουρανό γενικά. Και αν σκεφτούμε, και θαυμάστε το πώς όλα θα μπορούσε να ...
Added: 30.07.2011
Απόψεις: 177926x

El.AmazingHope.net - Εξέλιξη εναντίον Δημιουργίας