El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Δικαίωμα Mount Sinai - Jebel el Lawz βρέθηκε στην Αραβία

Βιβλική αρχαιολογία

306_sinai.jpg

Δικαίωμα Mount Sinai - Jebel el Lawz βρέθηκε στην Αραβία

Added: 10.01.2011
Απόψεις: 330928x
Θέματα: Βιβλική αρχαιολογία
PrintTisk
306_sinai.jpg307_al_bad_sinaj.jpg308_sinaj_mapa.jpg309_hora-sinaj-oltar1.jpg310_sinai_plot.jpg

Μετά από αυτό που Ron Wyatt, ανακάλυψε τον τόπο των Ισραηλιτών διάβαση της Ερυθράς Θάλασσας σε Άκαμπα Κόλπου είναι πλέον σαφές ότι το Όρος Σινά, δεν μπορεί να βρίσκεται στη χερσόνησο του Σινά, καθώς έβαλε χαρτογράφους. Όρος Σινά, την οποία ο Μωυσής έλαβε τις Δέκα Εντολές πρέπει να διατηρούνται στην άλλη πλευρά του κόλπου της Άκαμπα στη Σαουδική Αραβία.

Ο λαός του Ισραήλ διέσχισαν ως εκ θαύματος από τη θάλασσα στον Κόλπο της Άκαμπα. Κινήθηκε από το νότιο τμήμα της Nuweiba, από τους κορυφαίους ανάχωμα υποθαλάσσιο μόνο στη Σαουδική Αραβία. Nuweiba είναι ένα αρκτικόλεξο για Nuwayba al Muzayyinah στα αραβικά, που σημαίνει - να ανοίξει ο Μωυσής νερό. Μέχρι σήμερα, το όνομα αυτής της περιοχής έχει διατηρηθεί για τη μαρτυρία της γνησιότητας της βιβλικής ιστορίας.

Ο λαός του Ισραήλ διέρχονται από την Ερυθρά Θάλασσα τέθηκε σε Μαδιάμ χώρα. Η Βίβλος μας λέει ότι ο Μωυσής ενώπιον του λαού του Ισραήλ από την Αίγυπτο, έζησε εξόριστος στη Μαδιάμ χώρα. Εδώ εγκαταστάθηκε, παντρεύτηκε και έζησε 40 χρόνια πριν ο Κύριος εμφανίστηκε σ 'αυτόν κατά τον καίγοντας θάμνο. Η Γραφή δείχνει ότι ο Μωυσής γνώριζε καλά την περιοχή, το Όρος Σινά, ο Θεός γνώριζε, ακόμη και προτού να ανατεθεί το καθήκον να οδηγήσει το λαό του Ισραήλ από την Αίγυπτο.

Έξοδος 3,1 - ακόμη Μωυσής τρέφονται τα πρόβατα του πατέρα του-ιερέα JETRO Μαδιάμ του. Κάποτε, όταν οδήγησε το κοπάδι στα βαθιά έρημο, και κατέληξε στο Χωρήβ το βουνό του Θεού.

Έξοδος 4,27 - ακόμη ο Κύριος είπε στον Ααρών, Μετάβαση στην έρημο για να ανταποκριθεί Μωυσή. Και πήγε, και όταν τον συνάντησε στο βουνό του Θεού και τον φίλησε.

Από την χερσόνησο του Σινά, όπου η παραδοσιακή Όρος Σινά, βρέθηκαν τα λείψανα του αιγυπτιακού φρούρια. Είναι προφανές ότι η χερσόνησος του Σινά βρισκόταν υπό τον έλεγχο του αιγυπτιακού Φαραώ. Αυτός που Μωυσή, ο οποίος απείλησε με τη θανατική ποινή εναντίον των Αιγυπτίων στην επικράτεια που διαχειρίζονται; Είναι απολύτως λογικό ότι θα διαφύγουν σε ασφαλές μέρος όπου κανείς δεν θα αναζητήσει.

Ο Μωυσής κατέφυγαν στην χώρα Αραβία Μαδιάμ (έδαφος της σημερινής Σαουδικής Αραβίας), όπου έζησε, γνώριζε αυτή τη χώρα καλά. Ήταν εκεί που οδήγησε το λαό του Ισραήλ από την Αίγυπτο, ο οποίος ήταν στο τρέξιμο, όπως είχε πριν από 40 χρόνια.

Τι η Βίβλος μας λέει η τοποθεσία του όρους Σινά;

Γαλάτας 4,25 - Η Άγαρ είναι το όρος Σινά στην Αραβία και αντιστοιχεί στην Ιερουσαλήμ, η οποία σήμερα, όπως συμβαίνει με τα παιδιά της στη δουλεία.

Αν διαβάσετε αυτό το στίχο της Βίβλου είναι να ολοκληρώσει τη Όρος Σινά στην Αραβία.

Το βουνό, που σήμερα πιστεύουμε ότι είναι η αληθινή Όρους Σινά, είναι στη σύγχρονη χάρτες γνωστή ως Jebel el Lawz. Αυτό το βουνό των τοπικών Βεδουίνους εξακολουθεί να ονομάζεται Όρος Μωυσή.

Φλάβιος Ιώσηπος εντοπίσετε Όρος Σινά

Φλάβιος Ιώσηπος γράφει ότι Όρους Σινά είναι ο μεγαλύτερος βουνό της Μαδιάμ, το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα από την πόλη της Al Bad. Η πόλη του Al Bad, μπορείτε να βρείτε στο σημερινό χάρτες της Σύγχρονης και Jebel el Lawz είναι πράγματι το ψηλότερο βουνό στην επάνω δύο τρίτα της χώρας. Επίσης, Φίλωνα Αλεξανδρείας - (20 π.Χ.-AD 50) έγραψε ότι το Όρος Σινά βρισκόταν ανατολικά της χερσονήσου του Σινά και νότια της Παλαιστίνης.

Η πόλη της Al Bad και Jethro

Όπως γράψαμε, ο ιστορικός Ιώσηπος Φλάβιος έγραψε ότι Όρους Σινά βρίσκεται δίπλα στην πόλη του Al Bad. Κοιτάξτε τη γκαλερί στον χάρτη, όπου μπορείτε να βρείτε πραγματικά την πόλη της Al Bad. Εκτός από αυτή την πόλη στο χάρτη είναι ένα μέρος που λέγεται Jethro. Όταν κοιτάξουμε στη Βίβλο βρίσκουμε ότι ο Μωυσής, όταν έζησε στην εξορία στη χώρα Μαδιάμ Jethro παντρευτεί την κόρη. Jethro ήταν ο Μωυσής, ο πατέρας-in-So.

Έχουμε Γραφή αρχεία, οι ιστορικοί και οι οδηγοί, χάρτες της στοιχεία που αποδεικνύουν ότι Όρους Σινά είναι η στιγμή στο έδαφος της Σαουδικής Αραβίας.

Ο ενθουσιασμός που περιβάλλει το Όρος Σινά Jebel el Lawz Βρέθηκαν 20 αρχαιολογικά ευρήματα, η Αγία Γραφή δείχνει. Όρος Σινά, Jebel el Lawz μεγάλο περιβάλλοντα χώρο των 40 km2. Γύρω από αυτό το βουνό θα μπορούσε να είναι δεν υπάρχει πρόβλημα για τη συλλογή ενός μεγάλου αριθμού ανθρώπων με τα ζώα του και τον εξοπλισμό που απαιτείται για να επιβιώσει. Γύρω από το βουνό βρέθηκαν πολλά αρχαιολογικά ευρήματα υποδεικνύουν ότι υπήρχε στρατοπεδεύσει μία φορά πολλούς ανθρώπους.

Αφήνει να εξετάσει κάποιες ενδείξεις που βρέθηκαν και στο σημείο να την αυθεντικότητα του τόπου.

Βρέθηκαν διάβαση της Ερυθράς Θάλασσας

Αεροπλάνο

Το ψηλότερο βουνό της περιοχής,

Προσανατολισμός προς τα ανατολικά

Στη γη της Μαδιάμ

Τεράστια χώρος για κατασκήνωση

Το σχέδιο όρια γύρω από το βουνό

Έκαψε την κορυφή του Όρους Σινά

Αντί των 70 πρεσβυτέρων στο Όρος Σινά

Ο βωμός, στους πρόποδες του βουνού

Παρεκκλήσι του Golden Calf

Το κάτω μέρος της λεκάνης απορροής του ποταμού από τα βουνά, τη διάβρωση

Πέτρα Κύκλοι

Elijahs Σπήλαιο

Rocky σχισμή

Μυλόπετρες

Τα υπολείμματα από 12 στήλες kamených

Απομεινάρια των πηγαδιών

Elim Oasis - 12 πηγές νερού

Refidim - κροτίδα βράχο με τον οποίο ο Μωυσής χτύπησε, πλυμένα ύφεσης, η διάβρωση

Οι τοπικές παραδόσεις που μιλούν για Μωυσής στο βουνό

Σύνδεση με το όνομα (Hurab / Χωρήβ)

Site είναι πολύ κοντά στο σημείο όπου το πιο πιθανό έζησε Jethro, ο Μωυσής τον πατέρα στο νόμο

Σε ένα άλλο άρθρο, μερικά από αυτούς τους οδηγούς, τα οποία επιβεβαιώνουν την αυθεντικότητα του δικτυακού τόπου της Jebel el Lawz, συγκλίνει σε πραγματικό Όρος Σινά.


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Βιβλική αρχαιολογία

Τουριστικό κέντρο επισκεπτών - Κιβωτός του Νώε

28_tourist_visitors_center.jpg Η τουρκική κυβέρνηση είχε πραγματοποιήσει εκτεταμένη έρευνα με αρχαιολόγους. Οι αρχαιολόγοι έχουν εξερευνήσει όλα τα πραγματικά περιστατικά που τους Ron Wyatt και τους συναδέλφους του. Μετά την εξέταση της τοποθεσία που ...
Added: 22.07.2010
Απόψεις: 162908x

Ελλιμενισμός και ρυμούλκηση μενταγιόν πέτρες - Κιβωτός του Νώε

11_anchors_stone.jpg Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα της Κιβωτού του Νώε, το καλοκαίρι του 1977, Ron Wyatt, βρήκε τους γιούς του πολλές μαζικές αρχαίες πέτρες. Οι διαπερνούν Οι πέτρες αυτές, είναι η άγκυρα πέτρες. ...
Added: 22.07.2010
Απόψεις: 213948x

Σόδομα και Γόμορα - Φλάβιο Ιώσηπο, Ιστορία του Ιουδαϊκού πολέμου

176_flavius_josephus.jpg Ποιος ήταν ο Φλάβιος Ιώσηπος;Iosephus ή Ιώσηπος γεννήθηκε περίπου το 37/38 χρόνια στην Ιερουσαλήμ, πέθανε γύρω στο έτος 100 στη Ρώμη. Το αρχικό όνομα Ιωσήφ Ben Matitjahu. Ήταν λόγιος και ιστορικός ...
Added: 13.10.2010
Απόψεις: 270548x

Σόδομα και Γόμορα - μια μοναδική πολυεπίπεδη τέφρα και θείο

232_sodoma_gomora_budova2.jpg Πολλοί προσπαθούν να υποστηρίζουν, να απορρίψουν, να αμφισβητήσουν αυτά τα υπέροχα βιβλική ευρήματα. Ισχυρίζεται ότι στη φύση σε πολλά σημεία είναι καθαρή περιεκτικότητα σε θείο. Ναι, συμφωνώ με τη φύση σε ...
Added: 05.11.2010
Απόψεις: 372074x

Ανακάλυψη της βιβλικής πόλεις Σόδομα και Γόμορρα

29_1_sodom_and-gomorrah.jpg Σόδομα και Γόμορρα, βιβλικές πόλεις καταστράφηκαν από θειάφι.Ο καθένας ξέρει το γνωμικό σίγουρα Σόδομα Γόμορρα, όταν μιλάμε για κάτι πολύ ντροπή. Όταν το έκανε αυτό λέγοντας κατάγονται, προέρχονται από την τύχη ...
Added: 20.09.2010
Απόψεις: 548058x

El.AmazingHope.net - Δικαίωμα Mount Sinai - Jebel el Lawz βρέθηκε στην Αραβία