El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Χιλιάδες επιστήμονες υποστηρίζουν ότι η ζωή θα μπορούσε να προκύψει κατά τύχη από nonliving θέμα

Εξέλιξη ή Δημιουργία;

351_evoluce_neziva_hmota.jpg

Χιλιάδες επιστήμονες υποστηρίζουν ότι η ζωή θα μπορούσε να προκύψει κατά τύχη από nonliving θέμα

Added: 11.02.2011
Απόψεις: 152670x
Θέματα: Εξέλιξη ή Δημιουργία;
PrintTisk

Πολλοί άνθρωποι σήμερα πιστεύουν ότι η ζωή προέκυψε από την nonliving ύλη-ελεύθερο πρόγραμμα και σύμπτωση. Στην πραγματικότητα, η ζωή με κάθε τρόπο αυτό θα μπορούσε να συμβεί.

Αυτό δεν είναι δυνατόν τώρα αξιώσεις χιλιάδες επιστήμονες, και αυτό μπορεί να αποδειχθεί η εμπειρία μας και αποδεδειγμένα φυσικά πρότυπα (εργαστήριο), καθώς και μια σειρά ευρημάτων (πεδίο). Το πρόβλημα δεν είναι επιστήμη, αλλά η απροθυμία πολλών επιστημόνων και των μέσων ενημέρωσης να αναγνωρίσουν ότι τα πάντα είναι στραμμένη προς το Δημιουργό.

Είναι γνωστό ότι όλες οι περίπλοκες, με υψηλό βαθμό ευταξίας είναι πάντα σκέψης του συγγραφέα, σχεδιαστή τους. Ατομικά μέρη και εξαρτήματα με υψηλές ειδικές μονάδες από τη σειρά (αυτό ισχύει για όλα τα ζωντανά κύτταρα και οργανισμούς, καθώς και τα παράγωγα του ανθρωπίνου) δεν είναι ποτέ σε αυτές τις λειτουργικές μονάδες (οργανωμένα συστήματα), από μόνα τους "εξελίσσονται" και "δεν κάθομαι».

Ο παράγοντας χρόνος είναι μόνο το αρνητικό - είναι συνάρτηση της αποσύνθεσης! Τα στοιχεία και τα συστατικά, όπως γνωρίζουμε, δημιουργεί ένα συνονθύλευμα, νεκροταφείο, υγειονομική ταφή ή συλλογής απορριμμάτων, αλλά δεν συντονίζεται, δομημένη και ουσιαστική λειτουργική μονάδα!

Περιγράφει μια σειρά γνωστών φυσικών νόμων της εντροπίας, οι υπολογισμοί πιθανοτήτων, μοτίβα στη θεωρία πληροφοριών, θερμοδυναμική nonequilibrium, και άλλα. Χιλιάδες εργαστηριακά πειράματα δεδομένου ότι ο καθηγητής Παστέρ έδειξαν ότι η ζωή προέρχεται μόνο από τη ζωή, περνώντας (που προέρχεται, αντίγραφο) από ένα σύνθετο πρόγραμμα από γενιά σε γενιά. Το πρωτότυπο - που είναι η πρώτη ζωή έπρεπε να είναι στην αρχή. Το γεγονός είναι επιστήμη, τα υπόλοιπα είναι ψέματα και φαντασιώσεις. Ο ισχυρισμός ότι η πρώτη ζωή προέκυψε αυθόρμητα από nonliving θέμα, είναι αντιεπιστημονικό και γελοίο. Πρόκειται για καθαρή εξαπάτηση του κοινού.

Περισσότερο χρόνο για να επιδοθούν ένα ισορροπημένο σύστημα των άψυχων στοιχείων (όχι πρόγραμμα), το λιγότερο οργανωμένες τότε μπορούμε να το βρούμε: αυτο-ηλικιών και διασπάται, δεν το αντίστροφο. Τίποτα δεν δεν βοηθά το επιχείρημα ότι η εντροπία (τάση για αυθόρμητες inorganization) ορίζεται μόνο για τα κλειστά συστήματα - ακόμη και να δει τις εκφράσεις των ανοικτών συστημάτων! Αμαθής, ο οποίος στη θέα της φύσης λέει, "δεν είχα κάνει το ίδιο," έχει περισσότερο νόημα από το κεφάλι του ακαδημαϊκά μορφωμένους επιστήμονας, που είναι άθεος και επεκτείνει την θεωρία της σύγχυσης, «πώς τα κάνει όλα γίνονται" για εκατομμύρια χρόνια .

Φαντασιώσεις την αναβίωση της αρχαίας ίδιο το υλικό να αναβίωση του (η χημική εξέλιξη του κυττάρου) επινοήθηκε έτσι ώστε η επιφανειακή οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν τη ζωή ως δώρο, να ευχαριστήσω για αυτό, ψάχνει για χορηγούς και να αισθάνεται υπεύθυνος γι 'αυτόν.

Πρόκειται για ένα ανταλλακτικό, υλιστική θρησκεία που ονομάζεται δόλια επιστήμη, οι θεοί (ενέργεια, χρόνο, σύμπτωση) δεν έχουν καμία δημιουργική ικανότητα (σε αντίθεση με όλες τις πληροφορίες). Όλοι μπορείτε να κάνετε είναι να χαλάσει. Πληροφορίες για την ευταξία του όλο το συγκρότημα μπορούν να εισαχθούν μόνο στο θέμα της νοημοσύνης, όχι άλλη αιτία. Αν η επιστήμη βασίζεται σε πείραμα και την παρατήρηση, τότε ένα διαφορετικό συμπέρασμα μπορεί να εξαχθεί.

Ακόμη και στο εργαστήριο ή στο πεδίο δεν έχει ποτέ τεκμηριωμένη διαδικασία με την οποία είναι σε μια θέση, ακόμη και για δεκαετίες, δημιουργώντας ένα είδος όλο και πιο περίπλοκες χημικές ενώσεις των περιοδικών διευθέτηση παρόμοια με το κύτταρο. Γιατί αυτό πρέπει να συμβεί πριν από εκατομμύρια χρόνια;

Είναι εκπληκτικό το πώς μερικοί λεγόμενες «ακριβές» επιστήμονες συγχέουν προϋποθέσεις που απαιτούνται για τη διατήρηση της ζωής με τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για τη ζωή. Θέρμανση, ύδρευση, ή αρκετή δύναμη είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για την επιβίωση πολλών οργανισμών - αλλά δεν αρκεί για την εμφάνισή τους! Θείο βακτήρια μπορούν να ζήσουν σε 100 ° C, 100 ° C ή θείο δεν δημιουργείται! Είναι περίπου το ίδιο, όπως αν κάποιος ισχυρίστηκε ότι όπου υπάρχει πολύ σίδηρο, στον τομέα του πετρελαίου και της ισότητας, υπάρχουν αναπόφευκτα θα προκύψουν αυτοκίνητο.

Πολλοί επιστήμονες είναι ένοχοι ποινικού παραπληροφόρηση στο μυαλό των ανθρώπων αφελείς. Σύμφωνα με τον μανδύα της επιστημονικής ορολογίας είναι κρυφές αβάσιμων αξιώσεων. Εξωπραγματικές φαντασία και την εξαπάτηση συνοδεύει τον ισχυρισμό ότι η επιστήμη σχετικά με αυτό φτάνει κανείς. Έτσι έρχεται η στιγμή, πώς συνέβη, τι μπορεί να συμβεί και τι η επιστημονική έρευνα είναι προς το παρόν αποκλείεται. Πώς μπορεί άψυχο ζήτημα δημιουργεί το ίδιο το πιο πολύπλοκο μηχάνημα στον κόσμο - ένα ζωντανό κύτταρο. Πώς είναι ότι από τη στιγμή ήταν ένα τυχαίο και απίθανο πιθανό εξυπνότερα από ό, τι είναι σήμερα!

Μια φανταστική και γελοία ιδέα για το πώς τα κύτταρα που σχηματίζονται από τυχαίες διακυμάνσεις της μη-διαβίωσης υλικά, και στη συνέχεια εξελίχθηκε περαιτέρω τα ψάρια και στον άνθρωπο, δεν είναι μόνο ανοησία, αλλά και μια τεράστια τραγωδία. Δεν είναι τυχαίο ότι η εξελικτική Τρέλες μόλις άρχισαν να πιστεύουν στην πιο αιματηρή αιώνα στην ανθρώπινη ιστορία. Αυτή η ψευδής, πεποίθηση που βασίζεται σε ψέματα άμβλυναν συνειδήσεις των ανθρώπων σύρονται ανθρωπότητας σε επιστημονικά τεκμηριωμένο αθεΐα και να δώσει χώρο για τη δολοφονία ολόκληρους λαούς.

Πηγή: http://kreacionismus.cz/hewer/


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Εξέλιξη ή Δημιουργία;

Εξέλιξη ή Δημιουργία - Τι λέει η πτέρυγα πεταλούδα;

248_motyl_1.jpg Η ιδέα της φύσης που ζουν εκφράζει την απέραντη ομορφιά, την τρυφερότητα, την ευημερία, αστείρευτη πηγή έμπνευσης για ποιητές, συγγραφείς, συνθέτες, καλλιτέχνες - ένα φτερό πεταλούδα αποτελεί απόδειξη του μεγαλείου του ...
Added: 08.11.2010
Απόψεις: 245709x

Αυτό που εμείς πιστεύουμε - 3 Creature

154_cemu_verime_3_stvoreni.jpg 3 πλάσματαΟ Θεός είναι ο Δημιουργός όλων των πραγμάτων στην Αγία Γραφή έδωσε μια αξιόπιστη έκθεση για την δημιουργική δουλειά τους. Σε έξι ημέρες δημιούργησε ο Κύριος τον ουρανό και τη ...
Added: 29.09.2010
Απόψεις: 147118x

Απόψυξη πάγου στον πλανήτη μας - η Βίβλος δίνει μια μεγάλη "σημειώνει εργαστήριο"

369_planeta_zeme.jpg Γένεση 1,2 - η γη ήταν άκυρη και κενή, το σκοτάδι ήταν πάνω από την άβυσσο, και κινήθηκε σε επίπεδα πάνω από τα νερά του Πνεύματος του Θεού."Νερό Planet, που βρίσκεται ...
Added: 25.02.2011
Απόψεις: 170883x

Εξέλιξη εναντίον Δημιουργίας

82_latimerie-podivna.jpg Έχετε ποτέ αναρωτηθεί ποια είναι η προέλευση του ανθρώπου που διδάσκονται στα σχολεία και ό, τι γενικά πιστεύεται; Πώς ήρθε στην εξελικτική θεωρία και στην πραγματικότητα βασίζεται σε γεγονότα ή ήταν ...
Added: 07.09.2010
Απόψεις: 170534x

Εξελικτική θεωρία ή τη βιβλική δημιουργία;

86_evoluce_nebo_stvoreni.jpg Ας δούμε τι μας φέρνει η θεωρία της εξέλιξης, αυτό που μας λέει για την προέλευση και την εξέλιξη του κόσμου.Στην αρχή της ιστορίας του σύμπαντος ήταν μια γιγαντιαία έκρηξη απίστευτα ...
Added: 07.09.2010
Απόψεις: 199507x

El.AmazingHope.net - Χιλιάδες επιστήμονες υποστηρίζουν ότι η ζωή θα μπορούσε να προκύψει κατά τύχη από nonliving θέμα