El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

5η αγιασμός - Ο δρόμος προς τον Χριστό

Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;

188_cesta_ke_kristu.jpg

5η αγιασμός - Ο δρόμος προς τον Χριστό

Added: 20.10.2010
Απόψεις: 147010x
Θέματα: Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;
PrintTisk

5 Αγιασμού

Η υπόσχεση του Θεού είναι: "Θα με αναζητήσει και να βρει εμένα όταν μου ζητούν με όλη την καρδιά σου» (Ιερεμίας 29,13).

Ο Θεός πρέπει να είναι συμπαγή σε όλη την καρδιά, αλλιώς δεν μπορεί να είναι μια αλλαγή που θα μας αναγκάζουν να ανανεώσει την εικόνα του. αμαρτωλή φύση Του, είμαστε αποξενωμένοι από τον Θεό. Το Άγιο Πνεύμα μιλάει για τα εξής: «. Νεκρός για τις καταπατήσεις και τις αμαρτίες" "Ολόκληρη η κεφαλή είναι άρρωστος, και το σύνολο της καρδιάς λιποθυμίας. Από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα δεν είναι υγιές." Ο Σατανάς μας κρατά στην παγίδα του, τρώγαμε "που αλιεύονται μαζί μας κάνοντας το θέλημά Του» (Εφεσίους 2,1? Ησαΐας 1,5.6, 2 Τιμόθεο 2.26). Ο Θεός θέλει να μας θεραπεύσει, να μας παραδώσει. Ωστόσο, αυτό απαιτεί μια πλήρη μεταμόρφωση, την ανανέωση του συνόλου της φύσης μας, πρέπει να παραδώσει τον εαυτό του στον Κύριο.

Καταπολέμηση με τον εαυτό του είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι που οι άνθρωποι αγωνίζονται. Σταματήστε αυτό, να τηρείτε όλους του Θεού θα απαιτήσει μεγάλη προσπάθεια. Κάποιος πρέπει να υπακούσει το Θεό πρώτα προτού να μπορέσει να ξαναγεννηθεί στην αγιότητα.

Η κυβέρνηση δεν είναι ο Θεός, όπως ο Σατανάς προσπαθεί να μας πει - με βάση την τυφλή σεβασμό σε παράλογη βία, αλλά βασίζεται σε λογική και συνείδηση. "Ας λόγος μαζί» (Ησαΐας 1:18), καλεί δημιουργούνται Δημιουργός όντα. Δημιουργήθηκε από το θέλημα του Θεού

Αν εγκαταλείψουμε Θεού, πρέπει να έχουν κατ 'ανάγκη όλα όσα μας χώριζε από αυτόν. Ως εκ τούτου Σωτήρα επισημαίνει: «Δεν σας που δεν είναι όλα αυτά που έχει δεν μπορεί να είναι μαθητής μου» (Λουκ. 14:33). Πρέπει να δώσουμε κάτι από την καρδιά του Θεού. Η αγάπη του χρήματος, η επιθυμία για τις κατοχές είναι μια χρυσή αλυσίδα, η οποία είναι συνδεδεμένη με τον Σατανά. Άλλες φήμη πόθο και τις κοσμικές τιμά. Άλλες στόχος στη ζωή είναι εγωιστικό άνεση, χωρίς καμία ευθύνη. Τα δεσμά σκλαβοπάζαρα, ωστόσο, να σπάσει. Δεν μπορούμε να είμαστε ένα δεύτερο Θεό και κατά το ήμισυ τον κόσμο. Είμαστε παιδιά του Θεού, αν είναι πάνω από όλα.

Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι υπηρετούν τον Θεό. Θέλουν να υπακούσει νόμου του, δημιουργώντας ένα ωραίο χαρακτήρα και να επιτύχει τη σωτηρία, αλλά στηρίζεται μόνο στις δικές της δυνάμεις τους. Στην καρδιά της αγάπης του Χριστού, δεν μόνο να προσπαθήσουμε να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της χριστιανικής ζωής, ως κάτι που ο Θεός απαιτεί από αυτούς να κερδίσουν τον ουρανό. Αυτή η θρησκεία είναι άνευ αξίας. Κατοικεί στην καρδιά του Χριστού, ένας άνθρωπος τόσο γεμάτη με τη χαρά και την αγάπη του για την κοινότητά του ότι θα έχει παραδοθεί πλήρως.

Η ενατένιση του Χριστού, εμείς οι ίδιοι ξεχνάμε. Η αγάπη του Ιησού γίνεται το κίνητρο για δράση. Εκείνοι που αισθάνονται την απέραντη αγάπη του Θεού, δεν ζητούν, τι είναι επαρκής για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του Θεού, δεν είναι ικανοποιημένοι με το χαμηλότερο επίπεδο, αλλά προσπαθούν να τελειοποιήσουν την υλοποίηση της βούλησης του Λυτρωτή του. Με όλη την σοβαρότητα που κάνουν και δείχνουν ενδιαφέρον, το οποίο αντιστοιχεί στην τιμή-στόχο, το οποίο κατευθύνεται. Ομολογία του Χριστού χωρίς αυτή τη βαθιά αγάπη είναι απλώς μια λεκτική έκφραση, ξηρό διατύπωση, μια δύσκολη βάρος της δουλείας.

Αισθάνεστε ότι πάρα πολλά θύματα να παραδώσει τα πάντα στον Χριστό; Ρωτήστε τον εαυτό σας την ερώτηση: "Τι έχει ο Χριστός για μένα" Υιός του Θεού έδωσε όλα - τη ζωή, την αγάπη και τον πόνο - για τη λύτρωση μας. Και είναι δυνατόν για να τον έχουμε, οι οποίοι είναι ανάξιοι της αγάπης τόσο μεγάλη, δεν έδωσε την καρδιά σας; Σε κάθε στιγμή της ζωής μας, δεχόμαστε τις ευλογίες της χάριτος του, δεν μπορούμε να κατανοήσουμε πλήρως το βάθος της άγνοιας και της φτώχειας, η οποία μάς έσωσε πριν. Προσβλέπουμε στο σταυρώθηκε για τις αμαρτίες μας, και όμως περιφρονούν την αγάπη και την θυσία του; Εξετάζουμε το απέραντο ταπείνωση του Κυρίου της δόξας γκρινιάζουν ότι τον τρόπο ζωής μας οδηγεί στην αιώνια πάλη και την αυτο-ταπείνωση;

Πολλοί περήφανες καρδιές ρωτά: «Γιατί πρέπει να μετανοήσει και να ταλαιπωρούν για να μπορέσετε να είστε σίγουροι ότι ο Θεός με πάρει;" Κοιτάξτε στο Χριστό! Ήταν χωρίς αμαρτία, ήταν ο πρίγκιπας του ουρανού, για να διασώσει ένα άτομο πήρε επάνω του τις αμαρτίες της ανθρωπότητας. "Ο ίδιος σε θάνατο και ήταν αριθμημένα με τους παραβάτες. Έφερε την αμαρτία των πολλών, αντί να χτυπήσει τους παραβάτες" (Ησαΐας 53,12).

Αυτό που στην πραγματικότητα δεν παραιτηθεί, αν έχετε δώσει τα πάντα; Μόνο η καρδιά έχει αμαυρωθεί από την αμαρτία, τον Ιησού για να τον καθαρίσει με το αίμα Του και έσωσε να ανείπωτη αγάπη μου. Ωστόσο, είναι δύσκολο για τους ανθρώπους να φέρουν αυτήν την προσφορά.

Ο Θεός που απαιτείται από εμάς να εγκαταλείψουμε κάτι που είναι για το καλό μας. Όλα γίνονται, ο Θεός επιδιώκει την ευημερία των παιδιών τους.

Εύχομαι σε όλους εκείνους που δεν έχουν επιλέξει τον Χριστό, έχουν έρθει να συνειδητοποιήσουν ότι ο Χριστός μπορεί να τους προσφέρει κάτι καλύτερο από αυτό που επιδιώκει για τον εαυτό σας! Ένας άνθρωπος κάνει τον εαυτό του τη μεγαλύτερη αδικία, και δεσμεύει την μεγαλύτερη αδικία στον εαυτό του, και σκέφτεται αν είναι ενάντια στη θέληση του Θεού. Δεν μπορείτε να βρείτε αληθινή χαρά με τρόπο που να απαγορεύει κάποιον που ξέρει τι είναι καλύτερο για μας και που θέλει μόνο το καλό της πλάσματά του. παράβαση Διαδρομή_διαχειριστικής_εγκατάστασης είναι η διαδρομή του δυστυχία και την καταστροφή.

Είναι λάθος να πιστεύουμε ότι ο Θεός απολαύσεις στην ταλαιπωρία των παιδιών τους. Η όλη ουρανός έχει συμφέρον στην ανθρώπινη ευτυχία. ο ουράνιος Πατέρας μας δεν δημιουργούνται από οποιαδήποτε από τα πλάσματά του, να χαιρόμαστε. Θεία εντολή μας καλεί να προσέξουμε αυτά ακριβώς τα πράγματα που φέρνουν ταλαιπωρία και απογοήτευση ότι κλείνουμε την πόρτα στην ευτυχία και στον ουρανό. Λυτρωτής του κόσμου, δέχεται τους ανθρώπους όπως είναι, με όλα τα ελαττώματα των αναγκών τους, και αδυναμίες.

Ο Χριστός μας φέρνει όχι μόνο το αίμα τους καθαριστεί από την αμαρτία και να εξαργυρώνουν μας, αλλά για να ικανοποιηθεί η επιθυμία όλων αυτών που φέρουν το φορτίο του. Θέλει να δώσει την ειρήνη και ανάπαυσης σε όλους όσους έρχονται σε αυτόν για το ψωμί της ζωής. Απαιτεί από εμάς να εκτελούν μόνον οι δασμοί που θα μας οδηγήσει στην υψηλότερη ευδαιμονία, δεν ανυπακοή δεν μπορεί να επιτευχθεί. Η αλήθεια, χαρούμενη ζωή του ανθρώπου είναι να δεχτεί τον Χριστό, την ελπίδα της δόξας.

Πολλοί ρωτούν: "Πώς μπορώ να παραδοθεί στο Θεό;" θέλουν να παραδοθεί στο Θεό, αλλά αισθάνομαι ηθικά αδύναμη, έχετε αμφιβολίες και αιχμαλωσία συνήθειες υποκύψει της αμαρτωλής ζωής του. υποσχέσεις και τα ψηφίσματα σας είναι σαν να χτίζεις στην άμμο. Είσαι ο πλοίαρχος του σκέψεις, τα συναισθήματα και τις κλίσεις του. Μήπως υποσχέσεις και τις δεσμεύσεις που κάνατε, και υπονομεύει την εμπιστοσύνη σας στις δικές την ειλικρίνειά τους και σε κάνει να νιώθεις ότι ο Θεός δεν θα δεχθεί. Δεν χρειάζεται να απελπίζεστε. Πρέπει να καταλάβουμε τι ακριβώς την πραγματική δύναμη της θέλησης. Προτίθεται η εξουσία ελέγχου στην ανθρώπινη φύση, εξουσία λήψης αποφάσεων, τη δύναμη της επιλογής. Τα πάντα εξαρτώνται από τη σωστή χρήση του θα. Ο Θεός έδωσε στον άνθρωπο τη δυνατότητα να επιλέξει, και είναι για τους ανθρώπους να να το χρησιμοποιήσουν.

Μπορείτε να αλλάξετε την καρδιά σας, ο Θεός δεν μπορεί να δώσει ο ίδιος την αγάπη της καρδιάς σας, δεν είστε μόνοι στην δική τους βούληση, να αποφασίσει ότι αυτός θα εξυπηρετήσει. Μπορείτε να δώσετε Θεός θα σου », επειδή είναι ο Θεός που εργάζεται σε σας, ότι θέλετε και να κάνει ό, τι του αρέσει." (Φιλιππησίους 2:13) Έτσι όλη η φύση της εξαρτημένης σας το Πνεύμα του Χριστού, με επίκεντρο την αγάπη σας για τον Χριστό, το μυαλό σας θα είναι σε αρμονία με αυτό.

Η επιθυμία για την ευσέβεια και την αγιότητα η ίδια είναι σωστή, αλλά αν δεν είναι μόνο παραμείνουν σε καλή της για τίποτα. Πολλοί έχουν ενταχθεί στην καταστροφή, διότι η μόνη ελπίδα και αναμένουν ότι θα γίνουν Χριστιανοί. Δεν φτάνουν μέχρι να παραδώσει τη θέλησή τους στο Θεό. Ακόμα δεν έχουν αποφασίσει να γίνουν Χριστιανοί.

Η ορθή χρήση του παιχνιδιού μπορεί να αλλάξει τελείως τη ζωή σας. Χέρι-Αν ο Χριστός θέλησή του, με το ζευγάρι της δύναμης που είναι πάνω από όλες τις εξουσίες. Θα πάρετε δύναμη από ψηλά, θα πρέπει να είναι σταθερή, τόσο σταθερή υπακούσει στο Θεό θα είστε σε θέση να ζήσουν μια νέα ζωή, γιατί η ζωή στην πίστη.

Απόσπασμα από το βιβλίο Ταξίδι στο Χριστό - EGWhite


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;

9ο Εργασία και χριστιανική ζωή - Ο δρόμος προς τον Χριστό

352_cesta_ke_kristu.jpg Ο Θεός είναι η πηγή της ζωής, του σύμπαντος, το φως και τη χαρά. Δεδομένου ότι οι ακτίνες του φωτός με βάση τον ήλιο, όπως και ρεύματα του νερού αναβλύζουν από ...
Added: 11.02.2011
Απόψεις: 149830x

Θυσίασε τα πάντα για να μας σώσει

445_jesus_christ.jpg Ο Θεός έκανε μέσω του Υιού Του Ιησού Χριστού γη μας και μας έδωσε ζωή. Κύριος Ιησούς Χριστός, ο Δημιουργός του άπειρου σύμπαντος. Μας έδωσε ζωή σε όλα όσα χρειαζόμαστε. Αυτός ...
Added: 04.07.2011
Απόψεις: 193452x

Βίντεο - Είναι όλα σχετικά με τον Χριστό! - Paul Ροδέλα

428_vse_je_o_kristu_paul_washer.jpg Απόψε είμαι εδώ για να μιλήσω για τους ανθρώπους. Ή να μιλήσουμε για εκκλησία ή τη θρησκεία. Επειδή όλα αυτά τα πράγματα έχουν αποτυχίες και τις ελλείψεις τους. Καθένας από εσάς ...
Added: 12.05.2011
Απόψεις: 154670x

Ο μόνος δρόμος προς τον ουρανό

295_jedina_cesta_do_nebe.jpg Ο Ιησούς Χριστός έζησε, υπέφερε και πέθανε για να μας λυτρώσει. Ο Θεός επιτρέπει ο Υιός Του να έρθει από τον κόσμο της φήμης σε αυτό το πονηρό κόσμο της αμαρτίας, ...
Added: 13.12.2010
Απόψεις: 161312x

Βίντεο - JESUS

199_film_jezis.jpg ΙΗΣΟΥΣ John Heyman αντιμετωπίζεται, αλλά και ο πιο μεταφρασμένος ταινία στην ιστορία του κινηματογράφου.Αυτή η ταινία είναι ιστορικά στενά για τη ζωή του Ιησού Χριστού.Ποιος είναι ο Ιησούς; Το ερώτημα αυτό ...
Added: 03.11.2010
Απόψεις: 263517x

El.AmazingHope.net - 5η αγιασμός - Ο δρόμος προς τον Χριστό