El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Γιατί οι θρησκευόμενοι άνθρωποι πρέπει να υποφέρουν;

Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;

193_trpici_verici.jpg

Γιατί οι θρησκευόμενοι άνθρωποι πρέπει να υποφέρουν;

Added: 29.10.2010
Απόψεις: 155293x
Θέματα: Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;
PrintTisk

Σίγουρα έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί τόση δυστυχία στον κόσμο. Ναι, η χώρα μας σήμερα κυβερνάται από το κακό, όπως ο Σατανάς, ο οποίος ανατράπηκε στη χώρα μας. Είναι εδώ για να οδηγήσει τον λαό εναντίον του Θεού μέχρι την Δευτέρα Παρουσία του Ιησού Χριστού, ο οποίος κάνει κακό τέλος.

Αποκάλυψη του Ιωάννη 12,7-9 - Ο αγώνας έγινε τον ουρανό: Μιχαήλ και οι άγγελοί του πολέμησαν εναντίον του δράκου. Και ο δράκοντας πολέμησε και οι άγγελοί του, αλλά δεν βγαίνει τίποτε. Ο ουρανός δεν είναι τόπος που διαπιστώθηκε για αυτούς και το μεγάλο δράκο - το αρχαίο φίδι, που ονομάζεται ο διάβολος και ο σατανάς, ο οποίος εξαπατά ολόκληρο τον κόσμο - ανατράπηκε. Ρίχτηκε στη γη και οι άγγελοί του ρίχτηκαν μαζί του. Lucifer δεν είναι ο διάβολος με τα κέρατα, είναι μια ιδιαίτερα νοήμον ον. Είπε ψέματα στους ουρανούς και να μεταφερθεί σε μια εξέγερση από τη Γη μας, το οποίο βρίσκεται έφερε τους πρώτους ανθρώπους Αδάμ και την Εύα.

Αλλά γιατί υποφέρουν και οι άνθρωποι που πιστεύουν στον Θεό;

Ματθαίος 5,4 - "Μακάριοι είναι όσοι πενθούν, γιατί θα παρηγορηθούν.

Κλάμα για τις οποίες υπάρχει πράγματι κρίμα να μιλάμε για αμαρτία. Ο Ιησούς είπε: Καλώ όταν υψωθώ από τη γη, θα τραβήξει όλα τα άτομα για τον εαυτό του (Ιωάννης 12:32). Όταν βλέπει κανείς πως ο Ιησούς είναι σταυρωθεί στο σταυρό αναγνωρίζει την αμαρτωλότητά της ανθρώπινης φύσης. Μαθαίνει ότι αυτό είναι αμαρτία μας που σταυρώθηκε ο Κύριος της δόξας, και, συνεπώς, με μια σπασμένη καρδιά κλαίει τις αμαρτίες και λυπάται.

λόγια του Ιησού, αλλά και ένα μήνυμα της άνεσης για τους ανθρώπους που βιώνουν τη θλίψη και τη θλίψη. Θλίψη δεν μας επηρεάζει αδικαιολόγητα.

Εβραίους 12,7-11 - Κατά την εκτέλεση των δοκιμών που απαιτούνται για την εκπαίδευση σας και ο Θεός να σας για να λειτουργεί ως δικά τους παιδιά. Είναι ένα παιδί που δεν τιμωρεί τον πατέρα εκεί; Εκπαίδευση με τη συμμετοχή όλων, δεν θα σας δεν θα είναι τα παιδιά του, τα μισά πάγο. Όταν ζυγίζονται σωματική τους γονείς τους που μας έθεσε, θα πρέπει μάλλον να δώσει για να τον Πατέρα των αλκοολούχων ποτών και να πάρετε μια ζωή; Είναι έφερε επάνω απότομα, κατά την κρίση του, ο ίδιος αλλά και προς όφελος δικό μας, να έρθουν μερίδιο στην αγιότητα του. Η εκπαίδευση είναι αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται ωραίο, αλλά το κρύο, αλλά αργότερα εκείνοι που πήγαν μέσω αυτής, με αποτέλεσμα ο καρπός της δικαιοσύνης και της ειρήνης.

Τέλος, από κάθε δοκιμή, φαίνεται να είναι το πόσο σκληρά και πικρό, γινόμαστε μια ευλογία, αν την αποδεχθεί με την πίστη. Οποιαδήποτε ταλαιπωρία που λαμβάνει την επίγειων απολαύσεων, γίνεται το όχημα για μας να στραφούν οι σκέψεις μας στον ουρανό. Πολλοί δεν θα δεχθεί τον Ιησού, αν ο ενδιαφερόμενος πάσχει παρακινήσει να ζητούν βοήθεια για τον ίδιο.

Η ζωή δοκιμές είναι όργανα του Θεού, στερώντας τη φύση των ρύπων και της ανισότητας μας. Έχει πόνο όταν otesávají, πλανισμένη, λειασμένη και γυαλισμένο. Είναι εύκολο να πάρει για να εντυπωσιάσει τον τροχίσκο. Αλλά μασώνος είναι έτοιμη να αναλάβει τη θέση του στην ουράνια ναό. Master of άχρηστα υλικά και πληρώνει προσεκτική και εμπεριστατωμένη εργασία. Μόνο μια σπάνια και πολύτιμα πετράδια άλεσμα.

Ο Κύριος βοηθάει όλους όσους τον εμπιστεύονται. Θρησκευτικές τους ανθρώπους να επιτύχουν μεγάλες νίκες. Θα μάθουν πολλά. Θα αντιμετωπίσετε μια μεγάλη εμπειρία.

ο ουράνιος Πατέρας μας συγχωρήσει ποτέ εκείνους που βιώνουν τη θλίψη. Ο Χριστός ανεβάζει την καρδίαν και κλάμα καθαρίζει την καρδιά, μέχρι να γίνει κατοικία του.

Αποκάλυψη 3,19 - Εγώ όσους αγαπώ, ελέγχω και παιδεύω: να είναι ενθουσιώδεις ως εκ τούτου, και να μετανοήσουν.

Ωστόσο, όταν θα έρθει σε μπελάδες, να ενεργεί ως επί το πλείστον ως Jacob. (Γένεση 32,24-30). Πιστεύουμε ότι όλες οι δυσκολίες, ο εχθρός έχει ένα χέρι μέσα στο σκοτάδι τυφλή αγώνα μέχρι να εξαντληθούν οι πόροι τους και εξακολουθούν να μην βρίσκουν παρηγοριά και λύτρωση της. Την αυγή, ένα άγγιγμα του Θεού φαίνεται να Ιακώβ, ο οποίος πραγματικά αγωνίστηκε με - ο άγγελος της σύμβασης. Στη συνέχεια, κλάμα, και έπεσε ανίσχυρη στην αγκαλιά της αιώνιας αγάπης, να λάβει την ευλογία, μετά την οποία πολλά είναι επιθυμητό.

Επίσης, πρέπει να μάθουμε ότι οι εξετάσεις είναι ένα όφελος, να μην περιφρονούν τον Θεό, την εκπαίδευση, ή άλλα νηολόγια, όταν βρίσκουμε λάθος.

Job 5,17-19 - Ιδού, ευτυχισμένος είναι ο άνθρωπος τον οποίον ο Θεός correcteth: ως εκ τούτου, δεν περιφρονώ χιλ. το chastening του Παντοδύναμου: Γιατί αυτός maketh πληγή, και bindeth up: ο woundeth, και τα χέρια του κάνει συνολικά. Ο διατυπώνει σου σε έξι προβλήματα: yea, σε επτά μέλη δεν υπάρχει κακό σου πινελιά.

Ο Ιησούς έρχεται σε κάθε πάσχοντα, για να τον θεραπεύσει. Η παρουσία της διευκολύνει τη θλίψη, τον πόνο και τη δυστυχία.

Ο Θεός θέλει να μείνει σε ένα ήσυχο τον πόνο, πικραμένος καρδιά. Θέλει να άρει τα μάτια του και κοίταξε αγαπημένη του και αγαπώντας πρόσωπο. Θέλει να πιάσει το χέρι, εμείς κοίταξε με απλή πίστη και του επέτρεψε να μας οδηγήσει. Η καρδιά του αισθάνεται τον πόνο, τις λύπες μας και δοκιμών. Αγαπά μας αιώνια αγάπη και μας περιβάλλουν με την ευγένεια και τη συμπόνια τους. Πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή στον Κύριο Ιησού, και εξακολουθώ να πιστεύω ότι από την καλοσύνη του. Αυτός ανυψώνει τον άνθρωπο πάνω από τις καθημερινές ανησυχίες και τα προβλήματα, και τον φέρνει στο βασίλειο της ειρήνης.

1 Ιωάννη 5,4-5 - Ό, τι γεννιέται του Θεού νικά τον κόσμο κάνει. Και αυτό είναι η νίκη που υπερνικά τον κόσμο: την πίστη μας. Ποιός υπερνικά τον κόσμο από ό, τι αυτός που πιστεύει ότι ο Ιησούς είναι ο Υιός του Θεού;

Πιστοί πρέπει να μάθει την ταπεινότητα και την εμπιστοσύνη στον Χριστό και την ηγεσία του. Μόνο τότε θα συμμετάσχουν μαζί του στη βασιλεία του Θεού. Καρδιά ο άνθρωπος του Θεού "ανάγκη" να τα καταφέρετε με τον εαυτό μου, αλλά δοκιμαστεί καταλαβαίνει κανείς πόσο αδύναμη και απελευθερώνει τον Χριστό στην καρδιά σας.


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;

Αγία Γραφή Προφητεία - Daniel 2 - Παγκόσμια Ιστορία

182_socha_bible_daniel.jpg Αγία Γραφή Προφητεία - Το Άγαλμα του Δανιήλ, μια επισκόπηση της ιστορίας του κόσμουΟ Κύριος ο Θεός είναι η ιστορία του πλανήτη μας σταθερά στα χέρια τους, με τη χώρα μας ...
Added: 18.10.2010
Απόψεις: 326073x

Ο μόνος δρόμος προς τον ουρανό

295_jedina_cesta_do_nebe.jpg Ο Ιησούς Χριστός έζησε, υπέφερε και πέθανε για να μας λυτρώσει. Ο Θεός επιτρέπει ο Υιός Του να έρθει από τον κόσμο της φήμης σε αυτό το πονηρό κόσμο της αμαρτίας, ...
Added: 13.12.2010
Απόψεις: 171985x

Λόγοι για την Δευτέρα Παρουσία του Χριστού στον κόσμο

247_duvody_prichodu_jezise_krista.jpg Ο Ιησούς Χριστός πέθανε για τις αμαρτίες μας, η νίκη του πάνω στο κακό - Σατανά και τον νίκησε. Έδειξε ολόκληρο το σύμπαν, ότι ο Θεός είναι αγάπη και ακόμα έχουμε ...
Added: 08.11.2010
Απόψεις: 173158x

Θανάτου, είναι κάτι που μετά τον θάνατο;

72_co_je_po_smrti.jpg Τι είναι ο θάνατος;Υποδιαιρείται κατ 'αρχάς τους ανθρώπους σε δύο μέρη - το σώμα και την ψυχή του φιλόσοφου Πλάτωνα. Ανέφερε ότι το σώμα είναι θνητός και αθάνατη ψυχή. Που έχουν ...
Added: 12.08.2010
Απόψεις: 201680x

Ξυπνάτε στην Κίνα και την εξάπλωση του Ευαγγελίου

298_cina.jpg Ασία είναι το μεγαλύτερο θέατρο του εικοστού αιώνα. Δεν υπάρχει άλλη ήπειρος του κόσμου δεν σημαίνει πολλά για τα πιο ισχυρά κινήματα - πολιτικές, κοινωνικές, εκπαιδευτικές και πνευματικές. Το ερώτημα είναι ...
Added: 19.12.2010
Απόψεις: 179831x

El.AmazingHope.net - Γιατί οι θρησκευόμενοι άνθρωποι πρέπει να υποφέρουν;