El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

2η Πως να επιτύχουν τη ζωή;

Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;

84_cesta_ke_kristu.jpg

2η Πως να επιτύχουν τη ζωή;

Added: 07.09.2010
Απόψεις: 125282x
Θέματα: Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;
PrintTisk

Οι άνθρωποι είναι πλάσματα γίνονται στην αριστοκρατική ποιότητες και τα δώρα. Ήταν σοφός και την ευημερία και ζούσε σύμφωνα με το Θεό. Οι σκέψεις του ήταν καθαρά και άγια. Για ανυπακοή και παραβίαση του νόμου, έχει αποδυναμώσει τον άνθρωπο και εξουδετέρωσαν τον εγωισμό του και την αγάπη για τον εαυτό. Έγινε ένας σκλάβος για τον Σατανά και να μην έχουν τη χαρά της παρουσίας του Θεού, γιατί δεν μπορούσε να αντέξει την αγιότητα Του. Ανιδιοτελής και την ανιδιοτελή αγάπη που βασιλεύει στον ουρανό δεν είναι πλέον στην καρδιά του ανθρώπου και ο άνθρωπος αυτός εξαιρείται από την εταιρία του Θεού.

Τη δική του ισχύ της αμαρτίας δεν μπορεί ποτέ να ξεφύγει, γιατί οι σκεπτόμενοι μας είναι κακό και είμαστε από μόνοι τους δεν μπορούν να αλλάξουν. Όλες οι ανθρώπινες προσπάθειες για την καλή συμπεριφορά δεν μπορεί να αλλάξει τις καρδιές. Αυτό μπορεί μόνο ο Ιησούς Χριστός, που δίνει νέα πνοή στην καρδιά και τότε μόνο μπορεί κανείς να τη σειρά τους μακριά από την αμαρτία πίσω στην αγιότητα.

Ιαν 3,3,5 - ο Ιησούς απάντησε: «Αληθώς, αληθώς σας λέω: Αν κάποιος έχει γεννηθεί ξανά, δεν μπορεί να δει τη βασιλεία του Θεού." Αληθώς, αληθώς σας λέω: Ποιος είναι που γεννήθηκε από το νερό και το Πνεύμα, δεν μπορεί να εισέλθει στη βασιλεία του Θεού.

Κάποιος πρέπει να έχει μια νέα καρδιά, ένα νέο επιθυμία, νέα ψηφίσματα, και δεν αρκεί για μόνο τις καλές ποιότητες, αλλά πρέπει να αναγεννηθούμε από το Άγιο Πνεύμα. Δεν αρκεί να δει την αγάπη και το έλεος του Θεού. Δεν είναι αρκετό, θα μπορούσαμε να γνωρίζουμε τη σοφία Του και τη δικαιοσύνη του νόμου, αλλά πρέπει να δεχτούμε τη θυσία του Ιησού Χριστού και της πίστης έχουν μεταμορφώσει τις καρδιές τους.

Ιαν 1,3,4 - Όλα τα πράγματα έγιναν μέσω αυτού και χωρίς αυτόν προέκυψαν υπάρχει τίποτα που είναι. Σε αυτόν ήταν η ζωή και η ζωή ήταν το φως των ανδρών.

1 Κορινθίους 2,14 - nonspiritual άνθρωπο, αλλά δεν δέχεται τα πράγματα του Πνεύματος, γιατί είναι ανοησία σε αυτόν, και αυτός δεν μπορεί να καταλάβει γιατί μπορεί να γίνει κατανοητή μόνο πνευματικά.

Πράξεις 4,12 - Δεδομένου ότι δεν έχει κανείς άλλος δεν υπάρχει σωτηρία - οι άνθρωποι του κόσμου είναι δεδομένη με διαφορετική ονομασία, στην οποία να μπορούμε να σωθούμε!

Ο μόνος λόγος ότι ο άνθρωπος είναι αποξενωμένοι από τον Θεό, είναι να πέσουν σε αμαρτία. Αυτό ήταν επίσης μια χώρα χωριστά από τους ουρανούς. Αυτή η διακοπή, και τόσο σημαντικό για μας να συνδέσουμε τον Ιησού Χριστό αποκατάσταση των θυμάτων του. Μόνο αξία και η αγάπη είναι ο τρόπος με τον Θεό - Πατέρα μας. Ο Χριστός έχει αποκατασταθεί η σύνδεση και η πτώση αμαρτωλή ανθρωπότητα με το Ουράνιο Πατέρα. Μάταια προσπαθούν να την πρόοδο και τη βελτίωση, dokud όλοι συνειδητοποιήσει ότι πρέπει πρώτα να έχουν όλες τις ελπίδες και τις προσδοκίες σύμφωνα με τον Ιησού Χριστό και ότι η καλή ό, τι είναι μόνο από τον Θεό. Τέλεια φύση και τις ιδιότητες είναι μόνο από τον Θεό και τον τρόπο που μόνο ο Ιησούς Χριστός.

John 14:6 - Είμαι ο τρόπος, η αλήθεια και η ζωή που ο Ιησούς απαντά. «Κανείς δεν έρχεται στον Πατέρα παρά μονάχα περνώντας από μένα."

Πιστεύουν και σκέφτονται για τη μεγάλη θυσία για εμάς. Μας υποσχέθηκαν ένα εκπληκτικό ανταμοιβή, η οποία θα πρέπει να μας παρακινήσει να αφιερώσει την καρδιά μας και όλες τις δυνάμεις της τον Δημιουργό και Σωτήρα. Είναι μια ευτυχισμένη κοινωνία με τον Θεό, τον Υιό Του, οι άγγελοι και την αγάπη τους. Επίσης, η ανανέωση των εξουσιών πνευματική μας και την αιώνια ζωή. Από την άλλη πλευρά, βλέπουμε την αναπόφευκτη τιμωρία για την αμαρτία και το κακό στην τελευταία δοκιμή και την καταστροφή, η οποία περιγράφεται στη Βίβλο.

Σε όλα αυτά είναι μεγάλη για να δείτε την καλοσύνη και την αγάπη του Θεού. Μπορεί να ικετεύουν για εμάς να κάνουμε κάτι περισσότερο;

Απόσπασμα από το βιβλίο Ο δρόμος προς τον Χριστό - EG White


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;

1η Ποιος είναι η πηγή της ζωής;

83_cesta_ke_kristu.jpg Μας ο ουράνιος Πατέρας είναι η πηγή της ζωής, της αλήθειας και της χαράς. Όμορφη χώρα, δεν φορούσε κανένα ίχνος της καταστροφής και τις κατάρες της αμαρτίας. Το σύνολο όμορφη φύση ...
Added: 07.09.2010
Απόψεις: 142209x

Ο Θεός και της αδικίας στον κόσμο

314_ukrizovani.jpg Γιατί υπάρχει τόσο πολύ κακό και τα παθήματα; Γιατί ο Θεός δεν παρεμβαίνει και να κάνει κάτι; Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται εάν ο Θεός ήταν πολύ καιρό πριν θα είχε κάνει κάτι. ...
Added: 17.01.2011
Απόψεις: 199879x

Σάββατο ως μνημείο της δημιουργίας, δεδομένης της σχέσης με το Θεό

417_sobota_pamatnik_stvoreni.jpg Ας δούμε από την αρχή κιόλας της Βίβλου, το Βιβλίο της Γένεσης. Εδώ είναι γραμμένο για τη δημιουργία του κόσμου μας. Μαθαίνουμε ότι ο Θεός δημιούργησε τον κόσμο σε έξι συνεχείς ...
Added: 28.04.2011
Απόψεις: 189314x

Γιατί υπάρχει το κακό;

59_snake.jpg Είμαι σίγουρος ότι όλοι συμφωνούμε ότι η χώρα μας είναι το κακό. Υπάρχουν πολύ ισχυρή και δραστήρια.Σε περίπτωση που είναι; Γιατί;Η Αγία Γραφή μιλάει για εξέγερση εναντίον του Θεού στον ουρανό. ...
Added: 02.08.2010
Απόψεις: 178920x

Τρίτες μετανοίας - Ο δρόμος προς τον Χριστό

165_cesta_ke_kristu.jpg ΜετάνοιαΠως μπορεί κάποιος να γίνουμε δίκαιοι ενώπιον του Θεού; Πώς μπορεί να δικαιολογήσει τον αμαρτωλό; Μόνο ο Χριστός μπορεί να μας ευθυγραμμίσει με τον Θεό, με την αγιότητα. Αλλά, όπως έχουμε ...
Added: 07.10.2010
Απόψεις: 158755x

El.AmazingHope.net - 2η Πως να επιτύχουν τη ζωή;