El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

2η Πως να επιτύχουν τη ζωή;

Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;

84_cesta_ke_kristu.jpg

2η Πως να επιτύχουν τη ζωή;

Added: 07.09.2010
Απόψεις: 116693x
Θέματα: Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;
PrintTisk

Οι άνθρωποι είναι πλάσματα γίνονται στην αριστοκρατική ποιότητες και τα δώρα. Ήταν σοφός και την ευημερία και ζούσε σύμφωνα με το Θεό. Οι σκέψεις του ήταν καθαρά και άγια. Για ανυπακοή και παραβίαση του νόμου, έχει αποδυναμώσει τον άνθρωπο και εξουδετέρωσαν τον εγωισμό του και την αγάπη για τον εαυτό. Έγινε ένας σκλάβος για τον Σατανά και να μην έχουν τη χαρά της παρουσίας του Θεού, γιατί δεν μπορούσε να αντέξει την αγιότητα Του. Ανιδιοτελής και την ανιδιοτελή αγάπη που βασιλεύει στον ουρανό δεν είναι πλέον στην καρδιά του ανθρώπου και ο άνθρωπος αυτός εξαιρείται από την εταιρία του Θεού.

Τη δική του ισχύ της αμαρτίας δεν μπορεί ποτέ να ξεφύγει, γιατί οι σκεπτόμενοι μας είναι κακό και είμαστε από μόνοι τους δεν μπορούν να αλλάξουν. Όλες οι ανθρώπινες προσπάθειες για την καλή συμπεριφορά δεν μπορεί να αλλάξει τις καρδιές. Αυτό μπορεί μόνο ο Ιησούς Χριστός, που δίνει νέα πνοή στην καρδιά και τότε μόνο μπορεί κανείς να τη σειρά τους μακριά από την αμαρτία πίσω στην αγιότητα.

Ιαν 3,3,5 - ο Ιησούς απάντησε: «Αληθώς, αληθώς σας λέω: Αν κάποιος έχει γεννηθεί ξανά, δεν μπορεί να δει τη βασιλεία του Θεού." Αληθώς, αληθώς σας λέω: Ποιος είναι που γεννήθηκε από το νερό και το Πνεύμα, δεν μπορεί να εισέλθει στη βασιλεία του Θεού.

Κάποιος πρέπει να έχει μια νέα καρδιά, ένα νέο επιθυμία, νέα ψηφίσματα, και δεν αρκεί για μόνο τις καλές ποιότητες, αλλά πρέπει να αναγεννηθούμε από το Άγιο Πνεύμα. Δεν αρκεί να δει την αγάπη και το έλεος του Θεού. Δεν είναι αρκετό, θα μπορούσαμε να γνωρίζουμε τη σοφία Του και τη δικαιοσύνη του νόμου, αλλά πρέπει να δεχτούμε τη θυσία του Ιησού Χριστού και της πίστης έχουν μεταμορφώσει τις καρδιές τους.

Ιαν 1,3,4 - Όλα τα πράγματα έγιναν μέσω αυτού και χωρίς αυτόν προέκυψαν υπάρχει τίποτα που είναι. Σε αυτόν ήταν η ζωή και η ζωή ήταν το φως των ανδρών.

1 Κορινθίους 2,14 - nonspiritual άνθρωπο, αλλά δεν δέχεται τα πράγματα του Πνεύματος, γιατί είναι ανοησία σε αυτόν, και αυτός δεν μπορεί να καταλάβει γιατί μπορεί να γίνει κατανοητή μόνο πνευματικά.

Πράξεις 4,12 - Δεδομένου ότι δεν έχει κανείς άλλος δεν υπάρχει σωτηρία - οι άνθρωποι του κόσμου είναι δεδομένη με διαφορετική ονομασία, στην οποία να μπορούμε να σωθούμε!

Ο μόνος λόγος ότι ο άνθρωπος είναι αποξενωμένοι από τον Θεό, είναι να πέσουν σε αμαρτία. Αυτό ήταν επίσης μια χώρα χωριστά από τους ουρανούς. Αυτή η διακοπή, και τόσο σημαντικό για μας να συνδέσουμε τον Ιησού Χριστό αποκατάσταση των θυμάτων του. Μόνο αξία και η αγάπη είναι ο τρόπος με τον Θεό - Πατέρα μας. Ο Χριστός έχει αποκατασταθεί η σύνδεση και η πτώση αμαρτωλή ανθρωπότητα με το Ουράνιο Πατέρα. Μάταια προσπαθούν να την πρόοδο και τη βελτίωση, dokud όλοι συνειδητοποιήσει ότι πρέπει πρώτα να έχουν όλες τις ελπίδες και τις προσδοκίες σύμφωνα με τον Ιησού Χριστό και ότι η καλή ό, τι είναι μόνο από τον Θεό. Τέλεια φύση και τις ιδιότητες είναι μόνο από τον Θεό και τον τρόπο που μόνο ο Ιησούς Χριστός.

John 14:6 - Είμαι ο τρόπος, η αλήθεια και η ζωή που ο Ιησούς απαντά. «Κανείς δεν έρχεται στον Πατέρα παρά μονάχα περνώντας από μένα."

Πιστεύουν και σκέφτονται για τη μεγάλη θυσία για εμάς. Μας υποσχέθηκαν ένα εκπληκτικό ανταμοιβή, η οποία θα πρέπει να μας παρακινήσει να αφιερώσει την καρδιά μας και όλες τις δυνάμεις της τον Δημιουργό και Σωτήρα. Είναι μια ευτυχισμένη κοινωνία με τον Θεό, τον Υιό Του, οι άγγελοι και την αγάπη τους. Επίσης, η ανανέωση των εξουσιών πνευματική μας και την αιώνια ζωή. Από την άλλη πλευρά, βλέπουμε την αναπόφευκτη τιμωρία για την αμαρτία και το κακό στην τελευταία δοκιμή και την καταστροφή, η οποία περιγράφεται στη Βίβλο.

Σε όλα αυτά είναι μεγάλη για να δείτε την καλοσύνη και την αγάπη του Θεού. Μπορεί να ικετεύουν για εμάς να κάνουμε κάτι περισσότερο;

Απόσπασμα από το βιβλίο Ο δρόμος προς τον Χριστό - EG White


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;

Αλλαγές στην Αγία Γραφή μεταφράσεις

512_zmeny_v_prekladech_bible.jpg Στην Τσεχική γλώσσα στην πρόσφατα αύξηση του αριθμού των μεταφράσεων Αγίας Γραφής. Εκτός από το Οικουμενικό Η μετάφραση είναι διαθέσιμα όχι μόνο για να ολοκληρώσει τη μετάφραση και τη μελέτη της ...
Ενημερώθηκε: 16.11.2011
Added: 16.11.2011
Απόψεις: 252602x

5η αγιασμός - Ο δρόμος προς τον Χριστό

188_cesta_ke_kristu.jpg 5 ΑγιασμούΗ υπόσχεση του Θεού είναι: "Θα με αναζητήσει και να βρει εμένα όταν μου ζητούν με όλη την καρδιά σου» (Ιερεμίας 29,13).Ο Θεός πρέπει να είναι συμπαγή σε όλη την ...
Added: 20.10.2010
Απόψεις: 147010x

Θανάτου, είναι κάτι που μετά τον θάνατο;

72_co_je_po_smrti.jpg Τι είναι ο θάνατος;Υποδιαιρείται κατ 'αρχάς τους ανθρώπους σε δύο μέρη - το σώμα και την ψυχή του φιλόσοφου Πλάτωνα. Ανέφερε ότι το σώμα είναι θνητός και αθάνατη ψυχή. Που έχουν ...
Added: 12.08.2010
Απόψεις: 190701x

Ο Ιησούς Χριστός, η ζωή Του, το θάνατο και την ανάσταση

275_jezis_kristus_2.jpg Το μοναδικό μέσο για εξιλέωση για την ανθρώπινη αμαρτία που παρέχεται από τον Θεό στον Ιησού Χριστό. Στη ζωή του για την τέλεια υπακοή στο θέλημα του Θεού, ταλαιπωρία του, τον ...
Added: 25.11.2010
Απόψεις: 245239x

Πώς να ακούσει τη φωνή του Θεού

140_jak_slyset_bozi_hlas_1.jpg Μάθετε να ακούσουν τη φωνή του ΘεούΑγαπητοί μας είναι ο Σωτήρας αναμονή για να ανοίξει την πόρτα στην καρδιά σας και να πω ότι στην παραμονή μας. Ο Ιησούς λέει: "Ιδού, ...
Added: 29.09.2010
Απόψεις: 287742x

El.AmazingHope.net - 2η Πως να επιτύχουν τη ζωή;