El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Η εμπειρία επουλωθεί το αγόρι από το Μπαγκλαντές

Εμπειρίες με το Θεό

488_zkusenosti_moskala.jpg

Η εμπειρία επουλωθεί το αγόρι από το Μπαγκλαντές

Added: 02.10.2011
Απόψεις: 153497x
Θέματα: Εμπειρίες με το Θεό
PrintTisk

Δέκα χρόνια Yasiah παρακολουθούσαν τη μητέρα της για να καθαρίσει το πάτωμα, την προετοιμασία των τροφίμων, βάλτε μια κατσαρόλα με νερό στον ώμο του και πήγε στο χωριό και για το νερό. Το επιθυμούσε θα μπορούσε να βοηθήσει σε αυτό, όπως κάνουν τα άλλα παιδιά, αλλά δεν μπορούσε. Υπέφερε από πολιομυελίτιδα παιδική ηλικία. "Μαμά, εγώ θα εξακολουθεί να επηρεάζεται από αυτό", ρώτησε Yasiah. "Ναι, αν ο Θεός δεν κάνει ένα θαύμα στη ζωή σας», είπε η μητέρα του. Ήξερε από το ως άθλια όπως ο ίδιος. «Αλλά τώρα πρέπει να είστε ικανοποιημένοι με ότι, πώς για σένα." «Είπατε ότι ο Θεός μπορεί να κάνει ένα θαύμα για μένα», δήλωσε ο Yasiah με ελπίδα. «Ζητάμε από την ιεροκήρυκας για να προσευχηθούν μαζί μας για το θαύμα του Θεού;" "Από ό, τι ιεραπόστολοι αριστερά το χωριό μας, δεν έχουμε καμία ιεροκήρυκας που θα προσευχηθούν μαζί μας», είπε η μητέρα.

Λίγες μέρες αργότερα ήρθε Yasiah σπίτι του πατέρα από το χώρο και έφερε καλά νέα. Ένας ιεροκήρυκας επισκέφθηκε ένα γειτονικό χωριό που απέχει περίπου μόνο 16 χλμ. μακριά. Μερικοί άνδρες έχουν πάει τώρα γι 'αυτόν και τον παρακαλούσαν να έρθει και να επισκεφτεί το χωριό μας. Είπαν να ανήκουν στην έβδομη ημέρα εκκλησία των Αντβεντιστών, αλλά είναι καλός άνθρωπος. Yasiahovi μάτια του φωτίστηκε. "Ίσως ο κήρυκας έρχεται σε μας όσο και στο σπίτι και θα προσεύχονται για μένα να είμαι υγιής και πάλι," είπε. Εκκλησιαστής Yasiah επισκέφτηκαν το σπίτι και προσευχήθηκε για το αγόρι. Είπε στον πατέρα του: «Πάρε το γιο σου στην πόλη, όπου έχουμε μια ειδική συνέλευση Ενεργοποιήστε την ιεροκήρυκας και να τους ζητήσει να προσεύχονται για το γιο σας.."

Ο πατέρας και μερικά άτομα από το χωριό που το αγόρι με τη στάση του λεωφορείου για να τον πάρει στην πόλη. Στη συνέχεια αναζητούν ποιμένες Αντβεντιστών και τους ζήτησε να προσευχηθούν για Yasiaha. Κήρυκες ετοίμασε ένα ειδικό χρόνο προσευχή και να ζητήσει για την υγεία για Yasiaha. Μετά την προσευχή, είπε ένας από τους κήρυκες: «Πιστεύουμε στη δύναμη του Ιησού Χριστού και πιστεύω ότι είστε υγιείς Yasiah ήταν πολύ χαρούμενος Ήταν σίγουρος ότι ο Ιησούς θα τον θεραπεύσει και θα περπατούν σαν τους άλλους!.." Όταν το θαύμα να συμβεί; "Ζήτησε από τον πατέρα του στο σπίτι.« Θα είναι αύριο; "" Δεν ξέρω, ο γιος μου, »απάντησε ο πατέρας του." Πιστεύουμε στον Ιησού Χριστό. Εκείνος ξέρει καλύτερα. "

Το επόμενο πρωί όταν ξύπνησε Yasiah, προσπάθησε να σταθεί στα πόδια της. Και αυτό λειτούργησε! Θα μπορούσε να συμβεί! «Ναι, Κύριε Ιησού, ευχαριστώ, ελπίζω να θεραπεύσει τα πόδια μου." Yasiah ανήλθε στα πόδια τους, πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ένιωσε τα πόδια του όλο και ισχυρότερη και στη συνέχεια εντάχθηκαν τα πρώτα βήματα. "Μπαμπά, κοίτα!" καλείται να τον πατέρα του, όταν επέστρεψε το βράδυ από το πεδίο. «Μπορώ να σηκωθεί και να περπατήσει!" και έδειξε στον πατέρα του. "Ναι, ο Θεός απαντά στις προσευχές μας», είπε ο πατέρας. Σύντομα Yasiah θα μπορούσε να βοηθήσει τη μητέρα της να φέρει νερό από πηγάδια και, επίσης, πήγε να βοηθήσει τον πατέρα του στο γήπεδο.

Όταν οι άνθρωποι στο χωριό για να δει πώς θεραπεύτηκε θαυματουργικά Yasiah, Αντβεντιστών ζήτησε από τον κήρυκα να έρθουν στο χωριό τους και είχαν μια συνάντηση. Ήταν πεινασμένος για το λόγο του Θεού. Τώρα, κάθε Σάββατο συλλέγει μια μεγάλη μερίδα του πληθυσμού αυτού του χωριού. Ανάμεσά τους υπάρχουν επίσης μια ευτυχισμένη και υγιή Yasiah και ευγνώμων στους γονείς.

Ο Ιησούς είπε: Mat 7,7 - "Ρωτήστε και θα σας δοθεί, αναζητούν και να βρίσκουν, μην χτυπάτε και θα ανοιχτεί." Ήδη σύντομα θα ανοίξει τις πύλες της Νέας Ιερουσαλήμ και να ακούσει το πιο όμορφο τραγούδι για να γιορτάσει τη νίκη του σ 'Αυτόν που κάθεται στο θρόνο και του Αρνίου.

Ο αδερφός σου στον Ιησού Χριστό Μιλάνο Moskala

Πολλές άλλες εμπειρίες, όπως αυτές τις εμπειρίες Moskala Μ. ιεραπόστολος στο Μπαγκλαντές. Εάν ένα άτομο εργάζεται για το Θεό με όλη την καρδιά σου, και ο Θεός αποκαλύπτει τέτοιες υπέροχες ενεργεί ως η θεραπεία του αυτό το αγόρι. Εδώ μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα τους, όπου θα έχουν επίσης την ευκαιρία να βοηθήσει στο σημαντικό έργο τους. http://www.helpforlife.cz/


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Εμπειρίες με το Θεό

Ο Θεός προστατεύονται οι άνθρωποι του

470_buh_ochranil_svuj_lid.jpg Deliverance Αντβεντιστές στη Χιροσίμα το 1945Στο τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου ήρθε στην ιαπωνική πόλη της Χιροσίμα ειδικής παραγγελίας. Αντβεντιστές, ο οποίος έζησε στην πόλη αυτή είχαν κατηγορηθεί για κατασκοπία, και ...
Added: 24.08.2011
Απόψεις: 147473x

El.AmazingHope.net - Η εμπειρία επουλωθεί το αγόρι από το Μπαγκλαντές