El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Προσεγγίζοντας το δικαστήριο του Θεού - ετοιμαστείτε!

Βιβλικός Τα πραγματικά περιστατικά

303_bozi_soud_milenium.jpg

Προσεγγίζοντας το δικαστήριο του Θεού - ετοιμαστείτε!

Added: 04.01.2011
Απόψεις: 183979x
Θέματα: Βιβλικός Τα πραγματικά περιστατικά
PrintTisk

Πολλοί άνθρωποι θα ζουν διαφορετικά, αν συνειδητοποιήσει ότι η ζωή τους κάποια μέρα θα κριθεί από τη δοκιμασία. δικαστήριο του Θεού είναι ένα τόσο σημαντικό γεγονός ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσει όλα τα μέσα ενημέρωσης σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι άνθρωποι που συμμετέχουν στη θέση της λιγότερο σημαντικά πράγματα. δικαστηρίου του Θεού θα καταστήσει σε κάθε άτομο σύμφωνα με την επιλογή του. Πίστη στον Ιησού Χριστό λάβουν το Άγιο Πνεύμα και το δίκαιο του στην καρδιά σας και είναι ο μόνος τρόπος για να σταθεί ενώπιον του δικαστηρίου του Θεού. (Περισσότερα -. Στο άρθρο μόνος τρόπος για να τον ουρανό) Αφιερώστε χρόνο για να τον Ιησού Χριστό και το λόγο του Θεού δεν είναι, την ευχαρίστηση, ή ανησυχία για μια καλύτερη ζωή.

δίκη του Θεού τελείωσε επίσης μια μεγάλη μάχη ανάμεσα στο καλό και στο κακό, ανάμεσα στο Θεό, ο οποίος μέσα από την αγάπη και τον Σατανά, που επαναστάτησε ενάντια στο Θεό και τους νόμους του, και έδειξε με το κακό. Ο Θεός αποκαλύπτει στο γήπεδο της ψευδούς ελευθερίας του Σατανά, την έκταση και τις συνέπειες της ανταρσίας του. Δείχνει ότι οι συνθήκες και τους νόμους που ο Θεός έχει μια ευτυχισμένη ζωή που δημιουργήθηκε από όντα είναι καλές και ικανοποιητικές. Ως εκ τούτου, ο νόμος του Θεού ως το πρότυπο στο δικαστήριο, και αργότερα στην αιώνια ζωή!

Η Αγία Γραφή μιλάει για το δικαστήριο του Θεού συνίσταται σε δύο φάσεις:

1ο τμήμα του δικαστηρίου των πιστών ανθρώπων που πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις προφητείες του Δανιήλ κεφάλαιο 7 του 1844 (περισσότερο - στο adventismu δημιουργία του άρθρου) και θα ολοκληρωθεί πριν από το δεύτερο ερχομό του Ιησού Χριστού.

2η του δικαστηρίου θα είναι βασισμένη στο βιβλίο της Αποκάλυψης κεφάλαιο 20 Ιανουαρίου κατά τη διάρκεια της χιλιετούς Βασιλείας του, όταν ο Θεός ανοίγει τα βιβλία στον ουρανό και τη γη θα εξακολουθεί έρημο και άδειο. Κατά τη διάρκεια της χιλιετίας θα είναι πιστός στο Χριστό στον ουρανό, και θα αντιμετωπίσει δίκη κατά τη δεύτερη φάση των απίστων. Οι άπιστοι είναι νεκροί, και ο Σατανάς θα περιπλανηθεί μακριά για χίλια χρόνια της γης της ερήμου, θα είναι φυλακή του. Μετά από χίλια χρόνια, ο Σατανάς θα απελευθερωθεί και οι κακοί άνθρωποι θα αναστηθούν. Ο Θεός θα έρθει με την εξόφληση του Θεού της Ιερουσαλήμ, καθώς και από ένα δικαστήριο των πονηρών ανδρών, ο Σατανάς, και να καθαρίσει τη γη με τη φωτιά και στη συνέχεια επανέρχεται.

Αυτή η προσέγγιση έχει τη δική της λογική.

Πριν ο Χριστός έρχεται, πρέπει να είναι σαφές ποια είναι η ομάδα στην οποία ανήκουν οι άνθρωποι. Η πρώτη δοκιμή είναι σχεδιασμένη για τη χορήγηση και δικαιολογούν τη σωτηρία των ανθρώπων, και να δείξει ότι είναι δυνατόν για να σωθεί μέσω της πίστης στον Ιησού Χριστό. Ο Ιησούς Χριστός παίρνει εδώ το ρόλο του δικηγόρου, δικηγόρος. Η πρώτη φάση της μελέτης είναι σήμερα - σε μια εποχή που οι άνθρωποι του Ευαγγελίου κήρυξε, και ο καθένας μπορεί να μάθει για τη δίκη και το δεύτερο ερχομό του Ιησού Χριστού. Αλλά είναι μια προσωρινή ευκαιρία.

Όταν ο Χριστός παύει τις υπηρεσίες υψηλής ιερέας, ο Θεός κλείνει την τελευταία περίπτωση, και ο Χριστός θα έρθει ξανά. Θρησκευόμενοι άνθρωποι - ζωντανοί και νεκροί θα αναστηθούν, μετασχηματίζεται, και φεύγουν μαζί με τον Χριστό στον ουρανό. Αλλά θα ξεκινήσουμε από το τέλος του 1000 χρόνια, κατά την οποία η χώρα θα είναι άδειο, επειδή το κακό δεν θα διαρκέσει για να δει τον Ιησού Χριστό και χάνονται. Στον ουρανό, τη 2η φάση της μελέτης άλλους ανθρώπους και τον Σατανά. Τότε ο Ιησούς θα έρθει πάλι και θα καταστήσει όλους. Καθαρίστε τη γη από την πυρκαγιά από όλες τις αμαρτίες και τη δημιουργία νέων.

Ας δούμε τι το δικαστήριο του Θεού στη Βίβλο.

Εκκλησιαστής 12,14 - Ο Θεός θα κρίνει όλα όσα συμβαίνουν, και είναι κρυφό, είτε αυτή είναι καλή ή κακή.

Jude 1:14-15 - Στην έβδομη γενιά από τον Αδάμ, Ενώχ, προφήτεψε γι 'αυτούς, λέγοντας: «Ιδού, ο Κύριος έρχεται με αμέτρητες χιλιάδες των αγίων του, να κρίνουμε όλους τους ανθρώπους και κάθε καταδικαστεί για όλες τις ασεβείς πράξεις τους που ασεβείς διέπραξε, και επειδή όλα τα σκληρά λόγια ασεβή αμαρτωλοί που μιλήσατε γι 'αυτόν. "

Εκκλησιαστής 11,9 - Χαίρε, νεαρός άνδρας, από τη νεολαία του, από την καρδιά ευτυχής, ενώ είστε νέοι. Πηγαίνετε όπου κρατάτε την καρδιά σας για αυτό που βλέπετε με τα μάτια σας. Θα πρέπει να γνωρίζετε, ωστόσο, ότι με όλα αυτά, πριν να γίνει δικαστήριο του Θεού.

Ρωμαίους 2,3 - Πιστεύεις, φίλε, ότι ο Θεός διαφυγής δικαστήριο όταν άλλοι κρίνουν, αλλά ο ίδιος κάνει το ίδιο;

Ματθαίος 12,36-37 - αλλά σας λέω, ότι κάθε αδρανής λέξη που οι άνδρες πρέπει να μιλούν, πρέπει να δώσει λογαριασμό για την Ημέρα της Κρίσης. Στη δική θελεις του λόγια να δικαιολογηθεί, στο δικό θελεις τους λόγια είναι καταδικαστέα. "

John 14,3 - πάω να προετοιμάσω μια θέση για σας. Όταν πηγαίνω και προετοιμάσω μια θέση για σας, εγώ θα έρθει και πάλι και να σας πάρει για τον εαυτό μου, μπορείτε επίσης να είναι εκεί που είμαι. Ξέρετε πού να πάει, και ξέρεις τον τρόπο. "

Οι άνθρωποι θα κριθεί για τις πράξεις, τα λόγια και τις σκέψεις τους. δικαστηρίου του Θεού θα είναι απολύτως αντικειμενική και δίκαιη, και οι άνθρωποι θα κριθούν σύμφωνα με το νόμο του Θεού αμετάβλητη.

Ψαλμός 7,18 - τον Κύριο για την δικαιοσύνη του θα επαινέσω το όνομα του Κυρίου θα παίξει - είναι Supreme!

Ιερεμίας 9,24 - «Ιδού, έρχονται ημέραι, λέγει Κύριος, το οποίο ενέκρινε όλους εκείνους που περιτομή κατά σάρκα. - Αιγύπτου, του Ιούδα, Edom, η Αμμωνίτες, Μωαβ και όλοι οι κάτοικοι της ερήμου, που έχουν το μέγιστο γωνίες Όλες αυτές οι έθνη είναι περιτομή, και όλα αυτά επειδή το σπίτι του Ισραήλ είναι περιτομή στην καρδιά. "

2,11-12 James - Ο ίδιος ο οποίος είπε: «Necizolož," είπε επίσης: «Μη σκοτώνετε". Έτσι, αν δεν μοιχεύσεις, όμως η δολοφονία, ο παραβάτης του νόμου.

οριστική και αμετάκλητη δικαστική απόφαση του Θεού για το αιώνιο πεπρωμένο των ανθρώπων. Είτε είναι εκεί για να δικαιολογηθεί από την πίστη στον Ιησού Χριστό και να λάβουν την αιώνια ζωή, και δεν μεσιτεύων θα καταδικαστούν σε αιώνια απώλεια.

Ρωμαίους 2,2-9 - Ο "θα αποδώσω σε κάθε έναν σύμφωνα με τα έργα του" - εκείνοι που επίμονα και να κάνει καλό επιδιώκουν δόξα, τιμή και αθανασία, την αιώνια ζωή, εκείνοι που με τον εγωισμό του, την αλήθεια και αρνούνται να ακολουθήσουν τις παρανομίες, όμως, ανταμοιβή άγριο θυμό. Θλίψη και αγωνία περιμένει την ψυχή του κάθε ανθρώπου που κάνει το κακό, Εβραίος πρώτη και στην ελληνική. Όποιος κάνει καλό, ο Εβραίος πρώτη και, επίσης, στην ελληνική, περιμένει στη συνέχεια, για τη δόξα, τιμή και ειρήνη. Ο Θεός έχει μεροληψία σε κανέναν.

δικαστήριο του Θεού θα τελειώσει η μεγάλη κοσμική μάχη μεταξύ καλού και κακού. Ο Σατανάς και η αμαρτία θα τερματιστεί μια για πάντα και καταδικάστηκε.

Αποκάλυψη 20, 10-15 - Ο διάβολος, ο οποίος εξαπάτησε τους πετάχτηκε στη λίμνη της φωτιάς και του θειαφιού όπου το θηρίο και ψευδοπροφήτης, ότι θα βασανίζονται μέρα και νύχτα στους αιώνες των αιώνων. Τότε είδα έναν μεγάλο λευκό θρόνο και Αυτόν που καθόταν σε αυτήν, από του οποίου το πρόσωπο της γης και του ουρανού είχε εξαφανιστεί και δεν μπορούσε να βρει μια θέση για αυτούς. Τότε είδα τους νεκρούς, μικρούς και μεγάλους, να στέκονται μπροστά στον θρόνο, και τα βιβλία ανοίχτηκαν. Και αυτό ήταν ανοιχτό ακόμα ένα βιβλίο, δηλαδή το βιβλίο της ζωής, και οι νεκροί κρίθηκαν σύμφωνα με το τι έχει γραφτεί στα βιβλία, σύμφωνα με τα έργα τους. Στη θάλασσα σταμάτησε τους νεκρούς που ήταν σε αυτό, επίσης, εξέδωσε Θανάτου και του Αδη τα νεκρά σε αυτές, και κάθε κρίθηκε από τις πράξεις του. Ο θάνατος και ο Άδης ρίχτηκαν στη λίμνη της φωτιάς - αυτό είναι ο δεύτερος θάνατος. Όποιος δεν βρέθηκε γραμμένος στο βιβλίο της ζωής πετάχτηκε στη λίμνη της φωτιάς.

Ο Θεός θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν το δικαστήριο του Θεού, καθαρίσει το όνομά του ντροπιασμένος πριν από όλο το σύμπαν αποκαλύπτει την αγάπη του για το χαμένο άνθρωπο.

Ησαΐας 5,16 - αλλά ο Κύριος των δυνάμεων είναι υπερυψωμένα από το δικαστήριο, Ιερά άγιος Θεός εμφανίζεται με δικαιοσύνη.

Ιωάννης 3:16 - Για το Θεό τόσο αγαπούσε ο κόσμος που έδωσε Το μόνο begotten Son, ότι όποιος πιστεύει σ 'Αυτόν δεν πρέπει να χαθεί αλλά έχουν αιώνια ζωή.

Αποκάλυψη 15, 2-4 - αν και είδα μια θάλασσα από γυαλί που είναι αναμειγμένα με φωτιά, αλλά και εκείνους που είναι νικηφόρα πάνω από το θηρίο, πάνω από την εικόνα του και τον αριθμό του ονόματός του. Στάθηκαν στη γυάλινη θάλασσα, ο Θεός είχε ένα λαούτο και τραγούδησε το τραγούδι του Μωϋσέως του δούλου του Θεού και το τραγούδι του Αρνίου: "Μεγάλη και trans περίεργο είναι πράξεις σου, Κύριε Θεέ Παντοκράτωρ, απλά και αληθινά είναι σου τρόπους, Ο Βασιλιάς των εθνών! Ποιος δεν θα σας τιμήσει, Κύριε, να επαινέσω το όνομά σου; Για είσαι ο μόνος άγιος! Όλα τα έθνη θα έρθουν και θα υποκλιθούμε προ σου, για σου δίκαιος πράξεις έχουν αποκαλυφθεί! "

Το πρώτο μέρος του αποστόλου Πέτρου μελών του Θεού το δικαστήριο θα κριθεί από τους ανθρώπους της πίστης, ακόμη και σε μια εποχή όπου το κήρυγμα του ευαγγελίου.

1 Πέτρου 4,17 - το δικαστήριο και ο πρώτος αριθμός είναι ο οίκος του Θεού. Αν αυτό που συμβαίνει σε μας, παρά μόνο η αρχή, το τέλος για το τι περιμένει εκείνους που απορρίπτουν το ευαγγέλιο του Θεού;

Ματθαίος 25,31-33 - "Όταν ο Υιός του ανθρώπου έρχεται σε δόξα του με όλους τους αγγέλους του, θα καθίσει στο θρόνο της δόξας του Όλα τα έθνη θα συγκεντρωθούν μπροστά του, και είναι χωρισμένο από το ένα το άλλο όπως. ένας βοσκός χωρίζει τα πρόβατα από τα ερίφια. Sheep στο δεξί του χέρι, αλλά οι κατσίκες στα αριστερά του.

Αποκάλυψη 14,6-7 - είδον άλλον άγγελον φέρουν στο κέντρο του ουρανού, με το αιώνιο ευαγγέλιο να κηρύξει στους κατοίκους της γης - σε κάθε έθνος, φυλή, γλώσσα, και τους ανθρώπους - λέει με δυνατή φωνή: " Ο φόβος του Θεού και να δώσουν τον έπαινο του είναι έρθει η ώρα της δίκης του. Λατρεία Αυτόν που έκανε τον ουρανό και τη γη, τη θάλασσα και πηγές του νερού! "

1 Θεσσαλονικείς 4,15-18 - Έχουμε λέξη από τον Κύριο: Εμείς, που έζησε για να δει την έλευση του Κυρίου, δεν προηγούνται αυτοί που κοιμήθηκαν. Ακούτε την παρακινώντας εντολή, η φωνή του αρχαγγέλου και το ατού του Θεού, ο ίδιος ο Κύριος θα κατέβει από τον ουρανό και η πρώτη φορά που πέθαναν εν Χριστώ θα αυξηθεί. Ζούμε μαζί τους αλιεύονται στα σύννεφα για να συναντήσουμε τον Κύριο, τότε θα είμαστε με τον Κύριο για πάντα. Ενθαρρύνετε ο ένας τον άλλον με αυτά τα λόγια.

Το δεύτερο μέρος του δικαστηρίου του Θεού, είπε τα περισσότερα από Αποκάλυψη του Ιωάννη, Κεφάλαιο 20. Ο λαός του Θεού στον ουρανό με τον Χριστό θα κρίνει τον κόσμο.

1 Κορινθίους 6,2-3 - Γνωρίζατε ότι οι άγιοι θα κρίνουν τον κόσμο; Όταν έχετε ένα έως κρίνει τον κόσμο, δεν είστε σε θέση να κρίνει τέτοια μικροπράγματα; Γνωρίζετε ότι εμείς θα κρίνουμε τους αγγέλους; Η μάλλον συνήθεις υποθέσεις της ζωής!

Αποκάλυψη του Ιωάννη 20,4-7 - είδα θρόνους, και εκείνοι που κάθονταν πάνω τους, και ανατέθηκαν στο δικαστήριο. Είδα τις ψυχές εκείνων που εκτελούνται για τη μαρτυρία του Ιησού και ο λόγος του Θεού, οι ψυχές όσων δεν προσκύνησαν το θηρίο ούτε την εικόνα του και δεν είχε λάβει το σήμα της στο μέτωπο ή το χέρι. Έζησαν και βασίλεψαν μαζί με το Χριστό χίλια χρόνια. Άλλοι νεκροί δεν ζωντανοί όμως, μέχρι τα χίλια χρόνια. Αυτή είναι η πρώτη ανάσταση. Μακάριος και άγιος όποιος έχει μέρος στην πρώτη ανάσταση. Κατά τη διάρκεια αυτών ο δεύτερος θάνατος δεν έχει εξουσία, αλλά θα είναι ιερείς του Θεού και του Χριστού και θα βασιλεύσει μαζί του χίλια χρόνια. Πότε λήγουν τα χίλια χρόνια, ο Σατανάς θα απελευθερωθεί από τη φυλακή.

Millennium - χιλιετή βασιλεία, όταν η χώρα θα είναι ψυχρό και άδειο, και ο σατανάς θα είναι εδώ στη φυλακή. Η Αγία Γραφή λέει στη Γένεση ότι η γη ήταν στην αρχή για ασέβεια και άκυρη και το σκοτάδι ήταν πάνω από την άβυσσο. Η ελληνική λέξη που χρησιμοποιείται εδώ - abussos - είναι το ίδιο με τη λέξη Ιωάννη στην Αποκάλυψη 20, 1, η οποία μιλά για το χιλιετίας.

Αποκάλυψη 20,1-4 - Τότε είδα έναν άγγελο που κατεβαίνει από τον ουρανό στο χέρι του το κλειδί της αβύσσου και μια μεγάλη αλυσίδα. Κατέλαβε το δράκοντα, τον αρχαίο φίδι, που είναι ο διάβολος και ο σατανάς, και τον έδεσε για χίλια χρόνια. Τον έριξε στην άβυσσο και κλείδωσε και σφράγισε από πάνω του, ότι πρέπει να παραπλανήσουν τα έθνη μέχρι τα χίλια χρόνια είχαν εκπληρωθεί, τότε θα έπρεπε να κυκλοφορήσει σύντομα. Είδα θρόνους, και εκείνοι που κάθονταν πάνω τους, και ανατέθηκαν στο δικαστήριο.

Ησαΐας 13,9 - Ιδού, η ημέρα του Κυρίου έρχεται με μια αμείλικτη και άγριο θυμό, πρόθυμος να κάνει τη χώρα εντελώς κατεστραμμένη και την κατέστρεψαν από τους αμαρτωλούς.

Ιερεμίας 4,23-28 - Είδα τη γη - ιδού, έρημη και άδεια, κοίταξα στον ουρανό - δεν είχα φώτα. Είδα τα βουνά - όλα τα τίναξε επάνω, τίναξε όλους τους λόφους. Είδα και ιδού - πουθενά ο άνθρωπος όλα τα πτηνά εξαφανίστηκαν. Έχω δει - και ιδού, η γόνιμη έγινε ερήμους, καθώς και όλες τις πόλεις έπεσε μπροστά στον Κύριο, όταν ο θυμός του άναψε! Έτσι λέει ο Κύριος: "Τα υπόλοιπα ερείπια ολόκληρη τη χώρα, ακόμα κι αν την καταστρέψουν εντελώς και έτσι η χώρα θα θρηνήσει τον ουρανό πάνω στο σκοτάδι τύλιξε, όπως είπα, δεν παίρνει πίσω ό, τι έχω αποφασίσει ότι δεν θα. αλλαγή ».

Λευιτικόν 16,22 - και φορώντας μια κατσίκα αφαιρώντας όλα τα ενοχή τους σε μια απομακρυσμένη χώρα. Στην έρημο, απελευθέρωση, στη συνέχεια, η κατσίκα. (Αίγας αντιπροσωπεύει το Σατανά, η άγονη γη της ερήμου)

Γη θα καταστραφεί από πυρκαγιά και στη συνέχεια αποκαταστάθηκε.

2ο Peter 3,7 - Η ίδια λέξη διατηρεί και συντηρεί την σημερινή γη και ουρανό για να βάλει φωτιά, η οποία αναμένει την Ημέρα της Κρίσεως και της απωλείας των ασεβών ανθρώπων.

Αποκάλυψη του Ιωάννη 21,1 - Τότε είδα ένα νέο ουρανό και τη νέα γη. Για το πρώτο ουρανός και η πρώτη γη παρήλθε και η θάλασσα δεν είναι πλέον.

Αποκάλυψη 22, 12-13 - "Ιδού, έρχομαι γρήγορα και ο μισθός μου είναι μαζί μου, να δώσει σε κάθε άτομο σύμφωνα με τις πράξεις του, είμαι το Άλφα και το Ωμέγα, η αρχή και το τέλος της πρώτης και της τελευταίας.."


Όταν το επόμενο βήμα; - Σχετικά με αυτό το θέμα

Βίντεο - Η τελευταία περίπτωση, το τέλος του κόσμου σύμφωνα με την βιβλική προφητεία

80_the_final_events_of_bible_prophecy.jpg Doug Batchelor - The Final Εκδηλώσεις του Bible ProphecyΡίξτε μια ματιά σε αυτό το έγγραφο, οι οποίες είναι Doug Batchelor παρουσιάζει γεγονότα που θα προηγηθεί το τέλος του κόσμου. Οι εκδηλώσεις ...
Added: 03.09.2010
Απόψεις: 328610x

Τέλος του κόσμου το 2012, οι Μάγια και το ημερολόγιο τους;

74_mayan-calander.jpg Για να είναι καταστροφικό τέλος του κόσμου μέχρι το 2012; Ή μήπως η μετάβαση σε νέα εποχή, πνευματικά κοινωνία; Τα γεγονότα αυτά αληθινό ή φανταστικό, της απάτης και της εξαπάτησης;Ημερομηνία πλησιάζει, ...
Added: 14.01.2011
Απόψεις: 372490x

Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Βιβλικός Τα πραγματικά περιστατικά

Η πλουσίου και του πτωχού Λαζάρου - Λουκά 16, 19-31

162_bible_lukas_16_19_31.jpg Πάνω απ 'αυτό το κεφάλαιο με παζλ πολλούς ανθρώπους - γιατί ξεχνάμε ότι πρόκειται για μια παραβολή.Όπως και άλλες παραβολές, ο Χριστός ήρθε στην αναπαράσταση της ζωής των πλουσίων και των ...
Added: 05.10.2010
Απόψεις: 296153x

Η Αγία Γραφή, ο λόγος του Θεού - γιατί να την εμπιστεύονται;

285_bible.jpg Η Αγία Γραφή είναι ένα βιβλίο που δημιουργήθηκε για 16 αιώνες, και συμμετείχε στο γράψιμο των 40 συγγραφείς από εντελώς διαφορετικές ηλικίες, επαγγέλματα, την εκπαίδευση, το περιβάλλον, την ένταξη, και η ...
Added: 07.12.2010
Απόψεις: 210054x

Ο Ιησούς με το Μωυσή και τον Ηλία στο Όρος της Μεταμορφώσεως

407_jezis_hora_promeneni.jpg Ματθαίος 17,1-8 - Μετά από έξι ημέρες ο Ιησούς πήρε τον Πέτρο για να τον, Ιάκωβο και τον Ιωάννη τον αδελφό του, τους οδήγησε μόνο σε ένα ψηλό βουνό και μεταμορφώθηκε ...
Added: 05.04.2011
Απόψεις: 356302x

Millennium - χιλιετής βασιλεία

305_milenium_tisicilete_kralovstvi.jpg Η χιλιετής βασιλεία είναι γραμμένο μεγάλη σύγχυση και αυταπάτες. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η χιλιετής βασιλεία είναι ήδη εδώ στη γη, αλλά οι περισσότεροι πιστεύουν ότι είναι ακόμα να έρθει. Για ...
Added: 07.01.2011
Απόψεις: 200167x

Σάββατο ως μνημείο της δημιουργίας, δεδομένης της σχέσης με το Θεό

417_sobota_pamatnik_stvoreni.jpg Ας δούμε από την αρχή κιόλας της Βίβλου, το Βιβλίο της Γένεσης. Εδώ είναι γραμμένο για τη δημιουργία του κόσμου μας. Μαθαίνουμε ότι ο Θεός δημιούργησε τον κόσμο σε έξι συνεχείς ...
Added: 28.04.2011
Απόψεις: 178917x

El.AmazingHope.net - Προσεγγίζοντας το δικαστήριο του Θεού - ετοιμαστείτε!