El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Θανάτου, είναι κάτι που μετά τον θάνατο;

Τι είναι ο θάνατος;

72_co_je_po_smrti.jpg

Θανάτου, είναι κάτι που μετά τον θάνατο;

Added: 12.08.2010
Απόψεις: 202424x
Θέματα: Τι είναι ο θάνατος;
PrintTisk

Τι είναι ο θάνατος;

Υποδιαιρείται κατ 'αρχάς τους ανθρώπους σε δύο μέρη - το σώμα και την ψυχή του φιλόσοφου Πλάτωνα. Ανέφερε ότι το σώμα είναι θνητός και αθάνατη ψυχή. Που έχουν υιοθετήσει την ιδέα του Χριστιανισμού, και εισήγαγε της ως γενική. Μέχρι το τελευταίο αιώνα, οι ειδικοί έχουν παρατηρήσει την Αγία Γραφή ότι η Βίβλος δεν είναι αθάνατη ψυχή να μιλήσει.

Genesis 2,7 - τότε ο Κύριος Θεός έπλασε τον άνθρωπο σκόνη του εδάφους καθώς και φύσηξε στα ρουθούνια του πνοή ζωής. Έτσι, ο άνθρωπος έγινε ζωντανό ον.

Body + = πνοή του Θεού, ο άνθρωπος, ή ψυχή. Ο άνθρωπος έγινε ζωντανή ψυχή, αλλά το πήρα! Η ψυχή δεν είναι κάτι δικό μας, αλλά αυτό που έχουμε. Ο Σατανάς είναι ο άρχοντας των ψεμάτων και ήδη οι πρώτοι άνθρωποι στο Paradise ψέμα ότι είναι αθάνατοι.

Τι συμβαίνει με τον άνδρα μετά τον θάνατο;

Εκκλησιαστής 9,5-6 - ζουν ξέρουν ότι πρέπει να πεθάνει, αλλά οι νεκροί δεν γνωρίζουν τίποτα. Δεν αντιποίνων δεν πρέπει να λάβει, ακόμη και η απλή μνήμη τους χάθηκαν. Όπως την αγάπη τους και το μίσος τους, όλο το πάθος έχει φύγει. Ποτέ ξανά δεν θα δεν έχουν καμία μετοχή σε ό, τι συμβαίνει με τον ήλιο.

Εκκλησιαστής 12,7 - Πριν από την επιστροφή της σκόνης στη χώρα, όπου χρησιμοποιούνται, καθώς και το πνεύμα επιστρέφει στο Θεό ο οποίος το έδωσε.

Μετά τον θάνατο είναι στην πραγματικότητα ένας άνθρωπος καταρρέει και εμπίπτουν σε πλήρη απώλεια των αισθήσεων. Αν και δεν μέρος του ανθρώπου δεν επιβιώνει, όχι μαζί του και να έρθει σε επαφή. Ο θάνατος είναι στο σημείο όπου κανείς δεν μπορεί να πάει πίσω σε κάτι για αυτό. Η εμπειρία του λεγόμενου εγκεφαλικού θανάτου λαμβάνονται όταν ο εγκέφαλος είναι ακόμα λειτουργεί.

Άρθρο Γιατί υπάρχει το κακό, διαβάζουμε ότι ο Σατανάς και πεσμένους αγγέλους του, κυριαρχούν στον κόσμο μας. Το 1848, σε Hydesville άρχισε ολοένα και επικοινωνούν μέσω του λεγόμενου πνευματισμός είναι νεκρό. Είναι ένα μυστικό knock, προκαλώντας φαντάσματα με την επέλευση του αγαπημένου τους προσώπου. Η Αγία Γραφή μιλάει για την ιστορία του Σαούλ. Ο Θεός απάντησε ο Σαούλ, και, επομένως, μειώθηκε για τα άλλα φαντάσματα - σατανική.

1. Samuel 28,6-7 - Σαούλ είχε ζητήσει από τον Κύριο, αλλά εκείνος του απάντησε είτε από τα όνειρα ή από Urim ή από προφήτες. Έτσι, τελικά, είπε στους δούλους του, "Βρες μου μια περιουσία-αφηγητής. Θα πάω να τη ζητήσετε και από της».

Λευιτικόν 19,31 - Να μην στραφούν σε μέντιουμ ή να αναζητήσουν πνευματιστές, για σας θα είναι μολυσμένο από αυτά. Εγώ είμαι ο Κύριος ο Θεός σου.

Ο Θεός προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον κόσμο των πνευμάτων που υποτίθεται ότι απαγορεύεται, επειδή δεν αντιστοιχούν σε νεκρούς τους φίλους μας, αλλά ο Σατανάς πνεύματα, οι οποίοι γνωρίζουν όλους τους φίλους μας.

2ο Κορίνθιοι 11,14 - και δεν προκαλεί έκπληξη, ο ίδιος ο σατανάς προσποιείται ότι είναι ένας άγγελος του φωτός! Επομένως, τίποτα δεν ειδική, όταν και οι υπηρέτες του θέτοντας ως υπηρέτες της δικαιοσύνης. Αλλά τελικά πτώση, όπως τους αξίζει.

Η Αγία Γραφή μιλάει, επίσης, την ελπίδα. Ο Θεός έχει εξουσία επί του θανάτου και το δεύτερο ερχομό του Ιησού Χριστού, το σώμα μας, θα ξυπνήσουν και πάλι.

John 6,40 - Γιατί αυτό είναι το θέλημα του Πατέρα μου που μου έστειλε - ότι όποιος βλέπει τον Υιό και πιστεύει σ 'αυτόν θα πρέπει να έχει αιώνια ζωή. Και θα τον αναθρέψω επάνω στην τελευταία ημέρα.

John 5,28-29 - Μην θαυμάσουν αυτό, έρχεται η στιγμή, όταν όλοι όσοι βρίσκονται σε τάφους πρέπει να ακούσουν τη φωνή του και να βγει - αυτούς που έχουν κάνει καλή θέληση να αναστηθεί στη ζωή, αλλά εκείνοι που έκαναν το κακό Θα την ανάσταση του δικαστηρίου.

1 Κορινθίους 15,3 - 7,12 - Σας έδωσα το κύριο πράγμα, εγώ έλαβε επίσης: ότι ο Χριστός πέθανε για τις αμαρτίες μας σύμφωνα με τις γραφές, ετάφη και αναστήθηκε την τρίτη ημέρα κατά τας γραφάς. Φάνηκε στον Πέτρο, έπειτα δώδεκα, στη συνέχεια, έδειξε πάνω από πεντακόσιους αδελφούς αμέσως (μερικά έχουν αποκοιμηθεί, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς ακόμη εν ζωή), στη συνέχεια, επισήμανε ο James, τότε όλοι οι απόστολοι. Έτσι, όταν το κήρυγμα του Χριστού που αναστήθηκε από τους νεκρούς, πώς μπορούμε κάποιοι από εσάς αρνούνται την ανάσταση;


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Τι είναι ο θάνατος;

Κλινική θανάτου - τι λέει η Αγία Γραφή;

159_tunel_klinicka_smrt.jpg Τι είναι το κλινικού θανάτου, τι εμπειρίες έχουν οι άνθρωποι;Πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που έχουν βιώσει κλινικού θανάτου, λένε τις εμπειρίες τους. Κατά τη διάρκεια του εγκεφαλικού θανάτου, οι ...
Added: 01.10.2010
Απόψεις: 352817x

Βίντεο - αναζήτηση της αλήθειας - τα καλά νέα για την κόλαση

196_dobre_zpravy_o_pekle.jpg Τι είναι ο θάνατος και τι είναι μετά το θάνατο; Τι είναι η κόλαση, όπου η κόλαση είναι; Είναι η κόλαση πραγματική, ή είναι απλή φαντασία; Είναι πραγματικά ένας αγαπώντας Θεός ...
Added: 01.11.2010
Απόψεις: 212198x

Η πλουσίου και του πτωχού Λαζάρου - Λουκά 16, 19-31

162_bible_lukas_16_19_31.jpg Πάνω απ 'αυτό το κεφάλαιο με παζλ πολλούς ανθρώπους - γιατί ξεχνάμε ότι πρόκειται για μια παραβολή.Όπως και άλλες παραβολές, ο Χριστός ήρθε στην αναπαράσταση της ζωής των πλουσίων και των ...
Added: 05.10.2010
Απόψεις: 308342x

Ο Ιησούς με το Μωυσή και τον Ηλία στο Όρος της Μεταμορφώσεως

407_jezis_hora_promeneni.jpg Ματθαίος 17,1-8 - Μετά από έξι ημέρες ο Ιησούς πήρε τον Πέτρο για να τον, Ιάκωβο και τον Ιωάννη τον αδελφό του, τους οδήγησε μόνο σε ένα ψηλό βουνό και μεταμορφώθηκε ...
Added: 05.04.2011
Απόψεις: 370715x

Ψευδείς δόγμα της αθανασίας της ψυχής

58_duch.jpg Είναι πραγματικά αθάνατη ψυχή, ή μήπως είναι μια ψευδαίσθηση; Τι μας λέει αυτό κατά νου την Αγία Γραφή;Πολλές εκκλησίες έχουν λάβει παγανιστική δόγμα του θανάτου. Πιστεύουν ότι μετά το θάνατο είναι ...
Added: 30.07.2010
Απόψεις: 197215x

El.AmazingHope.net - Θανάτου, είναι κάτι που μετά τον θάνατο;