El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Προσευχές για την ανάκτηση και την επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος - 777

Η τρέχουσα παγκόσμια γεγονότα

424_777prayer.jpg

Προσευχές για την ανάκτηση και την επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος - 777

Added: 08.05.2011
Απόψεις: 230074x
Θέματα: Η τρέχουσα παγκόσμια γεγονότα
PrintTisk

Καινή Διαθήκη Εκκλησία επηρεάστηκε έντονα τον κόσμο με καλά νέα του ευαγγελίου σε μία μόνο γενιά. Γεμάτο με το Άγιο Πνεύμα Καινή Διαθήκη πιστούς τους παρόντες να μοιραστούμε την αλήθεια του μηνύματος του Εσταυρωμένου και Αναστημένο Κύριο με εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους. Στο πρόσωπο του ανυπέρβλητα εμπόδια, αυτά τα πιστοί προσεύχονται διακηρύξει το Ευαγγέλιο στα πέρατα της γης. Θα συμβεί ξανά σε ορισμένα σημεία αυτό που συμβαίνει σήμερα. Μπορείτε να είστε μέρος κάτι μεγάλο για τον Θεό.

Η ανανέωση είναι μια νέα εμπειρία με τον Ιησού. Είναι για αυτό που κάνετε στην προσωπική σας ζωή, στο γάμο σας και τα παιδιά σας. Αναβίωση μας από μια παθιασμένη ειλικρινείς προσευχές στην αποστολή. Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε κήρυγμα, λειτουργικά αναγνώσεις, πνευματική πόρων, μεσιτική προσευχή οδηγούς, καθώς και ένα ευρύ φάσμα ιδεών και υλικών για να σας κρατήσει και τοπική εκκλησία σας για την πνευματική ανανέωση. Συνδεθείτε με εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο που λαχταρούν για έκχυση του Αγίου Πνεύματος του Θεού και την ολοκλήρωση των εργασιών στο έδαφος.

Προφητείες για το τέλος του χρόνου στην Αποκάλυψη προβλέπουν ότι θα πρέπει να επαναληφθεί Πεντηκοστή, το Άγιο Πνεύμα θα χύνεται σε ένα ισχυρό δευτερόλεπτα βροχή. Η γη θα ακτινοβολεί τη δόξα του Θεού. Ο επείγων χαρακτήρας της εποχής μας απαιτεί από εμάς να ζητήσει ο Θεός υποσχέθηκε τη δύναμη του Αγίου Πνεύματος για να ολοκληρώσει το έργο Του στη γη σε αυτή τη γενιά.

Καθώς διαβάζετε αυτές τις σελίδες μπορεί η ζωή σας είναι γεμάτη με το Πνεύμα Του, και έχετε μια ακόμα μεγαλύτερη επιθυμία να λάβει τη δύναμη του Αγίου Πνεύματος και να καταθέσει γι 'αυτόν σε αυτή την τελική παραγωγή.

http://www.revivalandreformation.org/

Κατά την τελευταία σύνοδο της Γενικής Διάσκεψης της έβδομης ημέρας Adventist Εκκλησία με εκπροσώπους από τις εκκλησίες σε όλο τον κόσμο ψήφισαν για την αναγέννηση και την πνευματική ανανέωση ως εγερτήριο σάλπισμα για το λαό του Θεού πριν από το δεύτερο ερχομό του Ιησού Χριστού.

Το παρόν έγγραφο περιλαμβάνει αυτή τη δήλωση: «Κάνουμε έκκληση σε όλα τα μέλη της Εκκλησίας να ενωθούν με ηγέτες της εκκλησίας και τα εκατομμύρια των άλλων Εβδόμης Ημέρας Αντβεντιστών στην αναζήτηση για μια βαθύτερη σχέση με τον Ιησού και την επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος για 7:00 κάθε ... το πρωί ή το βράδυ, επτά ημέρες την εβδομάδα Αυτή η επείγουσα κλήση Γη εκτάθηκε ένθερμη προσευχή Αυτή είναι μια έκκληση για πλήρη παράδοση στο Χριστό και την εμπειρία που αλλάζει τη ζωή δύναμη του Αγίου Πνεύματος, την οποία ο Κύριός μας θέλει να δώσει "Wilson πρόσθεσε: "Η επιθυμία της καρδιάς μας, βλέπουμε ότι η ανάκαμψη στην Εκκλησία. Είναι αυτό το μήνυμα για όλους μας."

«Ο Κύριος θέλει να τελειώσει αυτό το έργο», δήλωσε ο Τεντ Wilson, NC, Πρόεδρος της Αντβεντιστών Εκκλησίας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης. "Θέλει να χύσει το Άγιο Πνεύμα σε ένα απεριόριστο ποσό." Σύμφωνα με το εγκεκριμένο έγγραφο, "υποσχέθηκε δώρο του Θεού" Αντβεντιστών έχουν μια μοναδική πρόκληση. "Εκκλησίες έχουν το ίδιο ποσοστό αύξησης, όπως η παγκόσμια αύξηση του πληθυσμού Υπερήφανος για τρέχουσες εκτιμήσεις μας, του ευαγγελισμού των επιπτώσεων του κόσμου οδηγεί στο συμπέρασμα ότι, εάν δεν υπάρχει δραματική αλλαγή ολοκληρώνεται παραδεισένιο ρόλο σε αυτή τη γενιά Παρά τις προσπάθειές μας, όλα μας τα σχέδια, στρατηγικές και οι πόροι είναι σε θέση να ολοκληρώσει το έργο της δόξας του Θεού επί της Γης "Το έγγραφο προσθέτει:«.. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από τη γνώση του Ιησού και η υπόσχεσή του να βρει έκχυση του Αγίου Πνεύματος στη δύναμη της βροχής τελευταίος Ευαγγέλιο εντολή να εκπληρώσω. "

Αποκατάστασης και ανασυγκρότησης, θα πρέπει να έχουν τη θέση τους, λέει το έγγραφο. Σύμφωνα με το απόσπασμα από την Ellen G. White, συν-ιδρυτής του πρωτοποριακού αυτού του κινήματος, με την έλευση αναθεώρηση και Σάββατο Herald, 25 Φεβρουαρίου 1902, αναφέρει: «Στο πλαίσιο της ανανέωσης, η ανανέωση της πνευματικής ζωής, του μυαλού και της καρδιάς, μια πνευματική ανάσταση από το θάνατο. Αποκατάσταση: η αναδιοργάνωση, μια αλλαγή στον τρόπο σκέψης και τις θεωρίες, τις συνήθειες και τους τρόπους λειτουργίας. δικαιοσύνης αποκατάσταση δεν πρόκειται να φέρει καλούς καρπούς, αν δεν συνδέεται με την αναβίωση του Πνεύματος.

1 Χωριστή στον εαυτό σας μια ημέρα άφθονο χρόνο για να συναντήσει τον Χριστό μέσα από την προσευχή και μελέτη της Γραφής.

2ο Σε προσωπικές συναντήσεις, τηλεφωνικώς ή μέσω του live παγκόσμια προσευχή κοινότητα του Διαδικτύου »777, όπου την έβδομη ημέρα Αντβεντιστών, 7 ημέρες την εβδομάδα, προσευχόμενος στο 7ο πρωί ή το βράδυ για την έκχυση του παρουσία και δύναμη του Αγίου Πνεύματος." Η αλυσίδα των ειλικρινείς προσευχές των πιστών θα πρέπει να εκτείνεται από τον κόσμο ... τις προσευχές του Αγίου Πνεύματος »(EGW, RH, 1 Μαρτίου 1907).

3 Ανεξάρτητα από το πρώτο Σάββατο στο τρίμηνο, ως ημέρα προσευχής και νηστείας για μια παγκόσμια εκκλησία.

4 Καθήκοντα Σάββατο Γραφή σχολείο κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών εκκλησία για να συζητήσει με την εστίαση στην αναβίωση και την αναμόρφωση της Εκκλησίας. Η Εκκλησία δεν θα φέρει καλούς καρπούς, αν δεν συνδέεται στενά με το Άγιο Πνεύμα. Πιστεύουμε ότι αυτές οι παγκόσμιες πρωτοβουλίες μπορεί να φέρει την Εκκλησία στις χώρες των καρπών τους.

Ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα που αντιμετωπίζει τις εκκλησίες είναι ένα έβδομο-ημέρα Adventists: Είμαστε πρόθυμοι να βγούμε από τη ζώνη άνεσής μας, ότι ο Θεός θα κάνει ό, τι είναι αναγκαίο να προετοιμαστούν όλοι για την πραγματική προσωπική αναγέννηση, να αλλάξει ή ανασχηματισμό στη ζωή μας , έχουμε ακόμα πιο πολύ σαν τον Ιησού, και πήρε το τελευταίο βρέχει; Όλα αυτά είναι μόνο μέσω της δύναμης του Αγίου Πνεύματος. Η απάντηση στο ερώτημα αυτό είναι δική σας επιλογή και η επιλογή μου. Όπως όλοι γνωρίζουμε, ο Θεός δεν θα μας αναγκάσει να συμμορφωθεί με το θέλημά Του. Καλεί, υποστηρίζει, και έτσι παρακαλεί μαζί μας για την αντιμετώπιση συμβουλές και τις επιθυμίες του. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, απαιτούν για την ανανέωση και αναμόρφωση της Εκκλησίας πήγε στο κόσμο μέσα από ηγέτες της εκκλησίας μας. Ποια ήταν η αντίδρασή σας;

Περισσότερα από 100 χρόνια πριν, Ellen White, δούλος του Κυρίου είπε: «Η αποκατάσταση της πραγματικής ευσέβεια μεταξύ μας είναι το μεγαλύτερο και πιο επείγον για όλες τις ανάγκες μας. Αυτό θα πρέπει να είναι το πρώτο έργο μας για το τι επιδιώκουμε." (RH, στις 22 Μαρτίου 1887).

Υπόδειγμα της Αποστολικής Εκκλησίας, η οποία είναι προετοιμασμένη για την επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος είναι μαζί μας σήμερα. Πριν από τον Ιησού αριστερά, είπε στους μαθητές του να αναλάβει την εξουσία για την εκπλήρωση της αποστολής που τους παρέχονται.

Σε Luke 24,49 - είπε: «Ιδού, εγώ σας υπόσχομαι ότι θα χύσει έξω Πατέρα Του Μείνετε στην πόλη, αλλά μέχρι να είστε ντυμένοι με δύναμη από ψηλά.."

Πράξεις 1,5,8 - Ιωάννης βάπτισε με νερό, αλλά σύντομα θα βαφτιστεί με το Άγιο Πνεύμα. «Αλλά εγώ λάβουν το Άγιο Πνεύμα είναι έρθει επάνω σας και θα είστε μάρτυρές μου στην Ιερουσαλήμ, σε όλη την Ιουδαία, στη Σαμάρεια, και μέχρι το τέλος του κόσμου».

Ο Ιησούς είπε στους μαθητές του να επιστρέψει στην Ιερουσαλήμ και περίμενε για τη δύναμη που είχαν έρθει από τον Πατέρα. Ο χρόνος αναμονής ήταν περίπου 10 ημέρες, αλλά δεν έβαλε τα πόδια τους και να περιμένουν στην ύφεση. Ήταν μια μάλλον έντονη περίοδο κατάρτισης. Λουκάς μας δίνει μια γρήγορη εικόνα για το τι συνέβη.

Πράξεις 1,14 - όλα σε μία συμφωνία αφιερωθεί στην προσευχή, μαζί με τις γυναίκες και με τη μητέρα Mary του Ιησού και τα αδέλφια του.

Πράξεις 2:1-4 - Όταν η ημέρα της Πεντηκοστής ήρθε, ήταν όλοι μαζί. Ξαφνικά ήρθε μια ήχος από τον ουρανό σαν δυνατός άνεμος κατέρρευσε, και γέμισε όλο το σπίτι όπου έμεναν. Εμφανίστηκε σ 'αυτούς γλώσσες σαν φλόγες φωτιάς, που χώρισε και στηριζόταν σε καθένα από αυτά. Όλοι ήταν γεμάτη με το Άγιο Πνεύμα και άρχισε να μιλά με άλλες γλώσσες δεδομένου ότι το πνεύμα τους έδωσε έκφραση.

Ellen White εξηγεί όλη αυτή η εμπειρία:. "Ήταν, ομολόγησε και εγκαταλείψει τις αμαρτίες μέσω της σοβαρής προσευχή και την αφοσίωση στον Θεό ότι το πρώτο μαθητές προετοιμαστεί για την επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος την ημέρα της Πεντηκοστής Την ίδια δουλειά, μόνο περισσότερο, πρέπει να να γίνει τώρα. "(TM, σ. 507).

Εμείς εντολές. Είναι περιμένει να ρίξει το Πνεύμα Του πάνω σε απομεινάρι λαό Του για να μπορέσουν να ολοκληρώσουν το έργο κηρύγματος του μηνύματος από τους τρεις αγγέλους. Τι είδους δουλειά θα κάνουμε; Μας λένε - να ομολογήσουν τις αμαρτίες τους, αφήνοντας τις αμαρτίες, πραγματικά προσεύχομαι και αφοσιώνονται στο Θεό!


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Η τρέχουσα παγκόσμια γεγονότα

Έρχεται μια μεγάλη οικονομική κρίση είναι αναπόφευκτη

478_graf-down.jpg Ολόκληρος ο κόσμος βρίσκεται αντιμέτωπος με όλο και μεγαλύτερη οικονομικά προβλήματα. Πολλοί άνθρωποι άρχισαν να συνειδητοποιούν ότι αυτός ο φαύλος κύκλος του τεράστιου δημόσιου χρέους δεν έχει ως αποτέλεσμα την έξοδο. ...
Added: 13.09.2011
Απόψεις: 187827x

Τι συμβαίνει στις αραβικές χώρες - θα είναι μια άλλη έξοδο;

370_arabske_zeme.jpg Μεγάλες αντικυβερνητικές διαδηλώσεις που επλήγησαν κατά τους τελευταίους δύο μήνες, μεγάλα τμήματα της Μέσης Ανατολής. Οι διαδηλωτές διαμαρτύρονταν για τις κακές συνθήκες διαβίωσης, πολιτική διαφθορά, υψηλή ανεργία, τον περιορισμό των ανθρωπίνων ...
Added: 25.02.2011
Απόψεις: 161463x

Αυξάνοντας κατακόρυφα τον αριθμό των σεισμών!

392_katastrofykont.jpg Συνεχώς αυξανόμενος αριθμός των σεισμών σε όλη τη χώρα. Πολλοί άνθρωποι αντιλαμβάνονται την αλλαγή και την ανωμαλία της φύσης και αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι δεν είναι όλα σε τάξη. Αντιλαμβάνονται ότι ...
Added: 11.03.2011
Απόψεις: 297109x

Πείνα στον κόσμο

158_hladomor_ve_svete.jpg ΟΗΕ: Αριθμός των πεινασμένων στον κόσμο υπερβαίνει το ένα δισ. ευρώ και λόγω της οικονομικής κρίσηςΟ συνδυασμός της επισιτιστικής κρίσης και της οικονομικής προκάλεσε τον αριθμό των πεινασμένων στον κόσμο υπερβαίνει ...
Added: 01.10.2010
Απόψεις: 351763x

Γιατί η κλιμάκωση υπερφυσικό εμφανίσεις σε ολόκληρο τον κόσμο;

355_ufo_china.jpg Η παγκόσμια κλιμάκωση των διαφόρων παραφυσικά εμπειρίες, φαινόμενα και τον πνευματισμό. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι δεν είναι ταινίες μυθοπλασίας, αλλά το γεγονός ότι οι άνθρωποι δεν είναι σε θέση να εξηγήσει. ...
Added: 15.02.2011
Απόψεις: 228060x

El.AmazingHope.net - Προσευχές για την ανάκτηση και την επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος - 777