El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Τι συμβαίνει στον άνθρωπο μετά θάνατον

Τι είναι ο θάνατος;

57_hrbitov.jpg

Τι συμβαίνει στον άνθρωπο μετά θάνατον

Added: 29.07.2010
Απόψεις: 357600x
Θέματα: Τι είναι ο θάνατος;
PrintTisk

Ο θάνατος δεν είναι πραγματικά πολύ ωραία λέξη, η οποία θα ήταν οι άνθρωποι να μιλήσουν. Περιβάλλεται από ένα μεγάλο μυστήριο. Για πολλούς ανθρώπους αυτό είναι ένα μεγάλο μυστήριο, ένα μεγάλο ερωτηματικό.

Θα ήθελα να φέρει σε αυτό το άρθρο, τι γίνεται με το θάνατο λέει το βιβλίο, το οποίο είναι το πιο δημοφιλές βιβλίο του κόσμου. Είναι ένα βιβλίο που φέρνει την ελπίδα στη ζωή μας, εξηγεί σε εμάς που είμαστε, γιατί σε αυτόν τον κόσμο είμαστε και πού πηγαίνουμε μετά το θάνατο. Είναι ένα βιβλίο για το οποίο οι πρόγονοί μας ήταν στην κατοχή της τιμωρίας της, τα βασανιστήρια και καίγοντας τις εκκλησίες τους. Αυτό το βιβλίο είναι η Βίβλος. Ποια είναι η Αγία Γραφή τόσο μυστικό ότι τόσο φοβούνται την Εκκλησία κατά τον Μεσαίωνα; Στην Αγία Γραφή θα βρείτε την πραγματική απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις στη ζωή σας που δεν συμπίπτουν με τις διδασκαλίες και τις παραδόσεις της Καθολικής Εκκλησίας.

Στην Αγία Γραφή διαβάζουμε σε πολλές περιοχές, αυτό που συμβαίνει στον άνθρωπο μετά το θάνατό του. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι ο θάνατος δεν είναι τίποτα. Ο άνθρωπος που πεθαίνει, ξέρει τίποτα, τίποτα δεν ενοχλεί τον ίδιο ή κακό. Πηγαίνει στον παράδεισο ή στην κόλαση, κοιμάται μέχρι το δεύτερο ερχομό του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.

Genesis 2,7 - τότε ο Κύριος Θεός έπλασε τον άνθρωπο σκόνη του εδάφους καθώς και φύσηξε στα ρουθούνια του πνοή ζωής. Έτσι, ο άνθρωπος έγινε ζωντανό ον.

Σε αυτό το στίχο δεν γράφει ότι θα πρέπει το μυαλό. Υπάρχει γραμμένο ότι όταν ο Θεός «φύσηξε στο ανθρώπινο σώμα, την αναπνοή της ζωής, ο άνθρωπος έγινε ένα" ζωντανό πλάσμα ".

1 Κορινθίους 15,45 - Έτσι είναι γραμμένο: Ο πρώτος άνθρωπος Αδάμ έγινε ένα ζωντανό πλάσμα? Την τελευταία Αδάμ, μια ζωή-δίνοντας πνεύμα.

Ο άνθρωπος είναι ένας συνδυασμός του σώματος και «ανάσα ζωής», το τι συνιστά μια "ζωντανή ψυχή". Εάν αυτός ο συνδυασμός των θραυσμάτων, τα επιστρέφει σώμα στη χώρα από την οποία ελήφθη, η πνοή ζωής »(πνεύμα) επιστρέφει στο Θεό, ο οποίος έδωσε μια« ψυχή »- ένας άντρας - δεν υπάρχει πια. Επέρχεται ο θάνατος.

Κοιτάξτε αυτούς τους στίχους από τη Βίβλο που λέει ο θάνατος δεν είναι τίποτα.

Εκκλησιαστής 12,7 - Πριν από την επιστροφή της σκόνης στη χώρα, όπου χρησιμοποιούνται, καθώς και το πνεύμα επιστρέφει στο Θεό ο οποίος το έδωσε.

Εκκλησιαστής 9,5 - το βιοτικό γνωρίζουν ότι θα πεθάνουν, αλλά οι νεκροί δεν γνωρίζουν τίποτα και να περιμένουμε δεν υπερβαίνει ανταμοιβή, η μνήμη έχει ξεχαστεί.

Job 7,9 - όπως τα σύννεφα περνούν και χάνει το πρόσωπο που εμπίπτει στον τάφο, ο πιο αποτύχει.

Job 16,22 - Έτη ρυθμό μου πλησιάζει στο τέλος, πρόκειται για ένα ταξίδι από το οποίο προέρχομαι πίσω.

Ψαλμός 104,29 - Όταν κρύψει το πρόσωπό σας, είναι τρομοκρατημένοι? Όταν πάρετε μακριά αναπνοή τους, πεθαίνουν και την επιστροφή της σκόνης.

Ψαλμός 115,17 Δεν είναι οι νεκροί που επαίνους του Κυρίου, αυτούς που κατεβαίνουν στην σιωπή?

Εβραίους 9,27 - Οι άνθρωποι είναι αποφασισμένοι να πεθάνουν μια φορά, και στη συνέχεια, εν αναμονή δίκης.

Μία από τις μεγαλύτερες θρησκευτικές αυταπάτες σε αυτόν τον κόσμο είναι, το δόγμα της αθανασίας της ψυχής. Αυτό επιτρέπει την ενθάρρυνση πνευματισμός, προκαλώντας φαντάσματα, η επικοινωνία με τον θανόντα. Η Αγία Γραφή δεν γράφει πουθενά για την αθανασία της ψυχής. Μετά το θάνατο δεν είναι δεν ζωή, ούτε φυσική ούτε πνευματική. Ο άνθρωπος νεκρός κοιμάται και δεν γνωρίζει τίποτα.


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Τι είναι ο θάνατος;

Βίντεο - αναζήτηση της αλήθειας - τα καλά νέα για την κόλαση

196_dobre_zpravy_o_pekle.jpg Τι είναι ο θάνατος και τι είναι μετά το θάνατο; Τι είναι η κόλαση, όπου η κόλαση είναι; Είναι η κόλαση πραγματική, ή είναι απλή φαντασία; Είναι πραγματικά ένας αγαπώντας Θεός ...
Added: 01.11.2010
Απόψεις: 201471x

Κόλαση είναι λίγο - ποιο θα είναι το τέλος των πονηρών ανθρώπων;

371_existuje_peklo.jpg Πολλοί άνθρωποι φοβούνται την κόλαση και την αιώνια ταλαιπωρία. Αλλά κόλαση; Η Αγία Γραφή μιλάει για την κόλαση που είναι μόνο μέχρι την τελευταία ημέρα της αναμέτρησης έρχεται. Όταν ο Ιησούς ...
Added: 02.03.2011
Απόψεις: 209209x

Ψευδείς δόγμα της αθανασίας της ψυχής

58_duch.jpg Είναι πραγματικά αθάνατη ψυχή, ή μήπως είναι μια ψευδαίσθηση; Τι μας λέει αυτό κατά νου την Αγία Γραφή;Πολλές εκκλησίες έχουν λάβει παγανιστική δόγμα του θανάτου. Πιστεύουν ότι μετά το θάνατο είναι ...
Added: 30.07.2010
Απόψεις: 187125x

Η πλουσίου και του πτωχού Λαζάρου - Λουκά 16, 19-31

162_bible_lukas_16_19_31.jpg Πάνω απ 'αυτό το κεφάλαιο με παζλ πολλούς ανθρώπους - γιατί ξεχνάμε ότι πρόκειται για μια παραβολή.Όπως και άλλες παραβολές, ο Χριστός ήρθε στην αναπαράσταση της ζωής των πλουσίων και των ...
Added: 05.10.2010
Απόψεις: 296155x

Μια ποινική στον σταυρό - είναι ήδη στον ουρανό, ή όταν το δεύτερο έρχεται;

197_ukriyovani_jezis_kristus.jpg Λουκά 23, 42-43 - Τότε ο Ιησούς είπε: «Να με θυμάσαι, όταν έρθει εν τη βασιλεία σου». Ο Ιησούς απάντησε: "Αληθώς σας λέγω, σήμερα θα είσαι μαζί μου στον παράδεισο».Ως απόδειξη ...
Added: 02.11.2010
Απόψεις: 153780x

El.AmazingHope.net - Τι συμβαίνει στον άνθρωπο μετά θάνατον