El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Ο πρώην Πάπας Ιωάννης Παύλος Β '. θα ανακηρυχθεί άγιος - Ποια η Αγία Γραφή;

Η τρέχουσα παγκόσμια γεγονότα

316_vatikan.jpg

Ο πρώην Πάπας Ιωάννης Παύλος Β '. θα ανακηρυχθεί άγιος - Ποια η Αγία Γραφή;

Added: 18.01.2011
Απόψεις: 180814x
Θέματα: Η τρέχουσα παγκόσμια γεγονότα
PrintTisk

Το σημερινό Πάπα Βενέδικτο XVI, εξέδωσε διάταγμα με το οποίο ο προκάτοχός του Ιωάννης Παύλος Β '. αναγνωρίζει την εκτέλεση ενός θαύματος. Αυτό μπορεί να είναι ένας πρώην παπάς επίσημα beatified. Η αναγνώριση της ένα θαύμα χρειάζεται για αγιοποίηση του εκλιπόντος. Ιωάννης Παύλος Β '. επιβεβαιώθηκε ως θαύμα θεραπεία γαλλική καλόγρια Μαρί Σιμόν Πιερ, ο οποίος έπασχε από τη νόσο του Parkinson. Ακόμα και οι γιατροί αναγνωρίζουν ότι οι καλόγριες δεν μπορεί να θεραπευθεί, εκτός προσεύχεται στον πρώην παπά.

Πηγή: tn.cz

Ας δούμε τι λέει η Γραφή.

Η Αγία Γραφή τονίζει ότι ο μόνος άξιος λατρείας και λατρείας για το Άγιο Θεό και τον Υιό Του Ιησού Χριστού. Μωυσής έλαβε στο όρος Σινά, ο Θεός εγγεγραμμένο τις Δέκα Εντολές - το τελευταίο για το οποίο απαγορεύει τη λατρεία του οτιδήποτε ή οποιονδήποτε άλλον εκτός από τον Κύριο.

Έξοδος 20,4-6 - Μην δημιουργήσετε ένα είδωλο με τη μορφή τίποτα στον ουρανό επάνω, κάτω από τη γη ή στα νερά κάτω από τη γη. Dont slaver τους και να εξυπηρετούν τους γιατί Κύριος ο Θεός σου είμαι Θεός ζηλότυπος. Τιμωρία την ανομία των πατέρων επάνω στα παιδιά εις την τρίτη και τέταρτη γενιά εκείνων που με μισούν και δείχνοντας χιλιάδες εις έλεος εκείνων που Με αγαπούν και τηρούν τα προστάγματά μου.

Πόσο σημαντική ήταν αυτή η εντολή στην Παλαιά Διαθήκη; Γύρω από το ειδωλολάτρες λατρεία που πάντα ειδώλια και αγάλματα. Έθνος του Ισραήλ για να προσκυνήσουν το μόνο ζωντανό και αληθινό Θεό.

Ησαΐας 45,22 - Γυρίστε σε μένα, αν είστε σωσμένοι, όλα πέρατα της γης - γιατί είμαι ο Θεός και κανένας άλλος δεν είναι.

Έξοδος 34,14 - Δεν πρέπει να λατρεύουν άλλο θεό, γιατί ο Κύριος, του οποίου το όνομα είναι ζηλότυπος, είναι ένας Θεός ζηλότυπος.

2ο Kings 17,36 - Μόνο ο Κύριος, που σας έφερε από την Αίγυπτο με μεγάλη δύναμη και προτεταμένο χέρι, του διαβάζεται μόνο, για να τον λατρεύουν και τη θυσία του.

Αυτό που ήταν σημαντικό για τρεις νεαρούς άνδρες από το βιβλίο του Δανιήλ για να προσκυνήσουν το μόνο αληθινό και ζωντανό Θεό δεν τόξο πριν από το άγαλμα; Ακόμη και κατά το κόστος της απώλειας της ζωής παρέμεινε πιστός στην δεύτερη εντολή.

Δανιήλ 3,18 - Και αν όχι, να λαμβάνει γνώση, βασιλιά, ότι θα τιμήσει τους θεούς σας και το χρυσό άγαλμα που σηκώθηκε, η δεν τόξο . "

Δανιήλ 3,28 - Ναβουχοδονόσορ, στη συνέχεια, είπε: «Ευλογητός ο Θεός Sadrach και Mesach Abedneg, ο οποίος έστειλε τον άγγελό του και έσωσε τους υπηρέτες του που το αξιόπιστο Μηδαμινής ακόμη και το βασιλικό ένταλμα και θα προτιμούσαν τη ζωή τους από ό, τι για την εξυπηρέτηση και τη λατρεία διαφορετικό θεό! από το Θεό.

Τι είναι γραμμένο με λατρείας και λατρείας στην Καινή Διαθήκη;

1 Κορινθίους 8,6-7 - Οι ΗΠΑ είναι μόνο ένας Θεός - Πατέρας, από τον οποίο όλα τα πράγματα, και εμείς γι 'αυτόν, και ένας Κύριος - Ιησούς Χριστός, δι ου τα πάντα, και εμείς από αυτόν. Όλες όμως αυτές οι γνώσεις που έχει σημειωθεί.

Εφεσίους 3:14-15 - Κατά συνέπεια, Υποκλίνομαι γόνατά μου ενώπιον του Πατέρα, του οποίου το όνομα έχει κάθε οικογένεια στον ουρανό και στη γη.

1 Τιμόθεο 2,5 - 6 - ότι υπάρχει ένας Θεός και ένας ο μεσίτης μεταξύ Θεού και ανθρώπων, ο άνθρωπος Ιησούς Χριστός, ο οποίος έδωσε τον εαυτό του ως λύτρα για όλους τους άνδρες. Η μαρτυρία ήρθε την κατάλληλη στιγμή.

Αποκάλυψη 7,20 - Άλλοι άνθρωποι που πεθαίνουν αυτά τα χτυπήματα, όμως, δεν μετανοήσουν από τα έργα των χεριών τους δεν σταμάτησε λατρεία τους δαίμονες και τα είδωλα από χρυσό, ασήμι, χαλκό, πέτρα και ξύλο, τα οποία δεν μπορούν να δουν, να ακούσουν ή να μην πάει.

Αποκάλυψη 4,10-11 - λατρείας σ 'αυτόν που ζει για πάντα και να ρίχνει τις κορώνες τους μπροστά στο θρόνο, λέγοντας: «Εσύ είσαι άξιος, Κύριε, να λάβει τη δόξα και την τιμή και τη δύναμη, για σας δημιούργησε όλα τα πράγματα που θα έχουν δημιουργήσει σας και εξακολουθούν να υπάρχουν. "

Τι γίνεται με τη λατρεία και η λατρεία, λέει ο Ιησούς Χριστός;

Luke 4,7-8 - Όταν λατρείας, θα είναι όλα δικά σας. "Ο Ιησούς απάντησε:« Είναι γραμμένο: «Κύριε, ο Θεός μου, εσείς πρέπει να λατρεύουν και να εξυπηρετούν τον ένα μόνο". "

Ματθαίος 4,9-10 - "Θα σου δώσω τα πάντα», είπε, «όταν πέσει κάτω και να μου λατρεία." Εξαφανίσου, ο Σατανάς! ". Είπε σ 'αυτόν, ο Ιησούς« Είναι γραμμένο: «Κύριε, ο Θεός μου, εσείς πρέπει να λατρεύουν και να εξυπηρετούν τον ένα μόνο". "

Τι γίνεται με τον απόστολο Πέτρο, λέει?

Πράξεις 10,25 - Όταν ο Πέτρος ήθελε να έρθει μέσα, Κορνήλιος ήρθε να τον συναντήσει, έπεσε στα πόδια του και υποκλίθηκε. Αλλά Πέτρος τον σήκωσε λέγοντας: «Σηκωθείτε, εσείς και είμαι απλώς ένας άνθρωπος!"

Τι γίνεται με τους αγγέλους λατρείας και λατρείας πω;

Αποκάλυψη 19,10 - τότε έπεσε στα πόδια του, τον λατρεύω, αλλά εκείνος μου είπε: "Δεν Προσοχή, μπορώ να είμαι δούλος του Θεού, όπως και οι αδελφοί σας, οι οποίοι έχουν τη μαρτυρία του Ιησού λατρεύουν τον Θεό!.!" Ωστόσο, η μαρτυρία του Ιησού είναι το πνεύμα της προφητείας.

Πριν από τα έργα ζωγραφικής γλυπτά λατρεία, και τα είδωλα των διαφόρων μορφών (Παναγία, άγιοι) μας προειδοποιεί σαφώς τη δεύτερη εντολή του Δεκάλογος, το οποίο το Βατικανό που εξαιρούνται από τη δική του εκδοχή ο Δεκάλογος. Η Αγία Γραφή σε πολλά μέρη, να οριστικοποιήσουν, υπάρχει μόνο ένας Θεός και ένας ο μεσίτης μεταξύ Θεού και ημών, τον Ιησού Χριστό. Οποιαδήποτε λατρεία των αγαλμάτων αγίων, ή εικόνων είναι ειδωλολατρία, το οποίο ο Θεός Δημιουργός μας είναι φρικτή!


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Η τρέχουσα παγκόσμια γεγονότα

Έρχεται μια μεγάλη οικονομική κρίση είναι αναπόφευκτη

478_graf-down.jpg Ολόκληρος ο κόσμος βρίσκεται αντιμέτωπος με όλο και μεγαλύτερη οικονομικά προβλήματα. Πολλοί άνθρωποι άρχισαν να συνειδητοποιούν ότι αυτός ο φαύλος κύκλος του τεράστιου δημόσιου χρέους δεν έχει ως αποτέλεσμα την έξοδο. ...
Added: 13.09.2011
Απόψεις: 196364x

Μεσσιανική Εβραίοι

164_izrael_vlajka.jpg Μεσσιανική Εβραίοι - προφητείαΕκτός από τις πολυάριθμες χριστιανικές ομολογίες υπάρχουν στο Ισραήλ και το κίνημα των λεγόμενων «μεσσιανική Εβραίους». Οι άνθρωποι αυτοί συνήθως προέρχονται από εβραϊκές οικογένειες, αλλά πιστεύω στον Ιησού ...
Added: 06.10.2010
Απόψεις: 262920x

Οι μυστηριώδεις θάνατοι των ζώων σε όλο τον κόσμο

396_uhyn_ryby.jpg Από τα τέλη του περασμένου έτους, υπάρχουν μυστηριώδης θάνατος των διαφόρων ειδών σε όλο τον κόσμο. Πεθαίνουν ξαφνικά σε μεγάλους αριθμούς και χωρίς προφανή αιτία. Η αιτία δεν είναι ακόμα η ...
Added: 24.03.2011
Απόψεις: 252253x

Παγκόσμια ώρα, πόσοι άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο;

157_world_clock.jpg Αναρωτιέστε πώς πολλοί άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο; Θέλετε να μάθετε πόσοι άνθρωποι γεννιούνται, πόσοι άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο ή κατά τη στιγμή; Θέλετε να μάθετε ποιο είναι το ποσοστό της ...
Added: 30.09.2010
Απόψεις: 334115x

Τι συμβαίνει στις αραβικές χώρες - θα είναι μια άλλη έξοδο;

370_arabske_zeme.jpg Μεγάλες αντικυβερνητικές διαδηλώσεις που επλήγησαν κατά τους τελευταίους δύο μήνες, μεγάλα τμήματα της Μέσης Ανατολής. Οι διαδηλωτές διαμαρτύρονταν για τις κακές συνθήκες διαβίωσης, πολιτική διαφθορά, υψηλή ανεργία, τον περιορισμό των ανθρωπίνων ...
Added: 25.02.2011
Απόψεις: 169808x

El.AmazingHope.net - Ο πρώην Πάπας Ιωάννης Παύλος Β '. θα ανακηρυχθεί άγιος - Ποια η Αγία Γραφή;