El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Αυξάνοντας κατακόρυφα τον αριθμό των σεισμών!

Η τρέχουσα παγκόσμια γεγονότα

392_katastrofykont.jpg

Αυξάνοντας κατακόρυφα τον αριθμό των σεισμών!

Added: 11.03.2011
Απόψεις: 307130x
Θέματα: Η τρέχουσα παγκόσμια γεγονότα
PrintTisk
389_zemetreseni.jpg393_earthquakes.jpg390_katastrofy.jpg391_katastrofydruh.jpg392_katastrofykont.jpg394_1a_view.jpg

Συνεχώς αυξανόμενος αριθμός των σεισμών σε όλη τη χώρα. Πολλοί άνθρωποι αντιλαμβάνονται την αλλαγή και την ανωμαλία της φύσης και αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι δεν είναι όλα σε τάξη. Αντιλαμβάνονται ότι κάτι συμβαίνει, αυτό που η ιστορία έχει. Κάθε φορά που μαθαίνουμε για τις τηλεοπτικές ειδήσεις των μεγάλων σεισμών σε διάφορα σημεία του πλανήτη και το μικρότερο είναι καλύτερα να μη μιλήσω. Πολλοί υποστηρίζουν ότι οι σεισμοί και οι φυσικές καταστροφές έχουν πάντα και, επομένως, είναι απολύτως φυσιολογικό. Οι καταστροφές ήταν πάντα πολύ, αλλά δεν είναι τόσο έντονη σε τόσο μεγάλη κλίμακα. Έχουμε ένα υποκατάστημα που ονομάζεται, και τα στατιστικά στοιχεία μιλούν σαφώς και ευδιάκριτα, ότι οι φυσικές καταστροφές αυξάνονται και σε μεγάλη κλίμακα.

Αμερικανική Γεωλογική Suvrvey είπε ότι από το 1990 ο συνολικός αριθμός των σεισμών που καταγράφονται από τους επιστήμονες σε όλο τον κόσμο αυξάνεται συνεχώς. Και ακόμα κι αν οι επιλογές των μετρήσεων είναι ακόμα το ίδιο το τρέχον έτος. Το 2004, υπήρχαν συνολικά 31 201 σεισμών, η οποία είναι σχεδόν διπλάσια από το 1990. Όπως είναι γνωστό, ο σεισμός του 2004 προκάλεσε 284.012 θανάτους.

Ο αριθμός των σεισμών στις ΗΠΑ για τα τελευταία 20 χρόνια έχει αυξηθεί αισθητά. Το 1990 οι ΗΠΑ κατέγραψε το 2268 σεισμό. Το 1999, ο αριθμός αυξήθηκε σε 3003. Το 2010 υπήρχαν 8390 σεισμούς. Από το 1990 έως το 2010, έτσι μια 370% αύξηση!

Δείτε τις φωτογραφίες στα διαγράμματα, τα οποία έχουν κατά τα τελευταία εκατό χρόνια, μια αυξανόμενη τάση προς την καταστροφή.

Αρκετά παραδείγματα σε σύντομο χρονικό διάστημα:

11 του Μάρτη του 2011 - Ιαπωνία - Ιαπωνία συγκλονίστηκε από σεισμό και το τσουνάμι δέκα σάρωσε ακτές. Σύμφωνα με τους σεισμολόγους ως ένας από τους μεγαλύτερους σεισμούς της ιαπωνικής ιστορίας. Είναι επίσης η πέμπτη μεγαλύτερη σεισμός της σύγχρονης Historie.

10 Μαρτίου, 2011 - Κίνα - σοκ από το επίπεδο ισχύος των 5,4 Ρίχτερ έπληξε την Πέμπτη, στα νοτιοδυτικά της Κίνας κοντά στα σύνορα με τη Βιρμανία. http://tn.nova.cz/zpravy/zahranici/zeme-se-otrasla-a-hroutici-se-budovy-zabijely.html

9, Μαρτίου, 2011 - Ιαπωνία - Ιαπωνία χτύπησε βορειοανατολικά της Τετάρτης, ένας σεισμός μεγέθους 7,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. Η περιοχή πληρώνει ένα προειδοποίηση για τσουνάμι, ανέφερε στο Reuters.

3 Ιουνίου, 2011 - Χιλή - Στο βόρειο τμήμα της Χιλής σεισμό έπληξε την Κυριακή για την ισχύ των 6,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. Ενημερώστε το πρακτορείο. Οι δονήσεις έπληξαν την περιοχή περίπου 60 χιλιόμετρα από το λιμάνι της πόλης της Arica.

22 Φεβρουαρίου 2011 - Νέα Ζηλανδία - Το φοβερό, ταχεία και ισχυρή. Σεισμοί στη Νέα Ζηλανδία ήταν σαν μια αεροπορική επιδρομή. Christchurch της Νέας Ζηλανδίας μοιάζει μετά από την επιδρομή. Πριν από λίγες ώρες χτύπησε έναν από τους πιο καταστροφικούς σεισμούς στην ιστορία.

11 Φεβρουαρίου του 2011 - Χιλή - έπληξε το κεντρικό τμήμα της Χιλής σχετικά σεισμό το βράδυ της Παρασκευής CET μεγέθους επτά βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. Όπως ενημερώνει το Reuters, η γη άρχισε να τρέμει και την πρωτεύουσα του Σαντιάγο της Χιλής.

2 Απρίλη 2011 - Ινδία, τη Βιρμανία - Μια σεισμική δόνηση μεγέθους 6,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ έπληξε την Παρασκευή στην Ινδία και τη Βιρμανία στα σύνορα. Ενημερώστε το AFP

30 Ιανουαρίου, 2011 - Ουγγαρία - σεισμός, θεώρησαν ότι οι άνθρωποι στο νότιο τμήμα της Σλοβακικής Δημοκρατίας. Στην Ουγγαρία, οι τοίχοι ραγισμένα σε αρκετά σπίτια.

Η Βίβλος λέει ότι πριν από την έλευση του Ιησού Χριστού, η αύξηση των σεισμών και είναι ένα από τα σημάδια που μας κάνουν μια προειδοποίηση και να στραφούν προς τον Θεό και ο λόγος αυτού.

Ματθαίος 24,7 - Έθνος θα αυξηθούν κατά του έθνους, και βασιλεία επί βασιλείαν, και να ξεσπούν σε διάφορα λιμούς σεισμούς τόπους και.

Λουκ 21,11 - Θα υπάρχει μεγάλη σεισμοί σε διάφορα σημεία θα υπάρξει λιμός και λοιμός και τη φρίκη έρχονται και μεγάλες πινακίδες από τον ουρανό.

Προειδοποίηση EG White

Μου ζητήθηκε να υποβάλει μια προειδοποίηση ότι πολλές πόλεις βυθισμένο σε παραβάσεις και τις αμαρτίες που καταστράφηκαν από υψηλού επιπέδου σεισμοί, πλημμύρες και πυρκαγιές. Ο κόσμος θα πρέπει να προειδοποιούνται ότι είναι Θεός που αποκάλυψε την εξουσία του. αόρατη δράση του επιτρέπει την καταστροφή και το θάνατο. Δεν μπορεί σε καμία στροφή όλων των συσσωρευμένου πλούτου ... (MS 1935 1906)

Έρχονται απρόσμενα τρομερή καταστροφή και η καταστροφή θα ακολουθήσει μία μετά την άλλη. Αν υπακούουν προειδοποιήσεις του Θεού, αν η εκκλησία θα επιστρέψει στο δρόμο της υπακοής, τότε ο χρόνος που δαπανάται από το χέρι του καταστροφέα του. Αν θα προχωρήσει περισσότερο, ωστόσο, οι άνθρωποι παρασυρθεί από τα ταξίδια του, οι πτήσεις κάνοντας εντολές του Θεού, και διακηρύσσοντας ένα άλλο ψέμα, ο Θεός τους στέλνει στην καταστροφή που έχει ξυπνήσει. (MS 1935 1906)

Κύριος καταστρέψει σε μια στιγμή όλα παραβάτες, ακόμη και όλα τα έθνη από κοινού. Θα τιμωρήσει την πόλη και τους τόπους όπου οι άνθρωποι παράδοσης με την κυριότητα του σατανικών δυνάμεων. Οι πόλεις των εθνών, θα πρέπει να αντιμετωπίζονται αποφασιστικά, αλλά δεν επισκέφθηκε ακόμα πιο υψηλά τον Θεό, δεν ψηφίσουν, επειδή βρίσκουν ακόμα μερικές ψυχές που χωρίζονται από τις πλάνες του εχθρού, θα μετανοήσουν και τη σειρά του, ενώ ο άλλος τομέας θα διατηρηθούν μέχρι την ημέρα της οργής του Θεού. (Ευαγγελισμός, 27, 1906)

Είναι κοντά στην εποχή που οι μεγάλες πόλεις, θα επισκεφθεί από τη δοκιμασία. Σε λίγο καιρό να έρθει σε αυτή την πόλη ένα τρομερό σοκ. Δεν έχει σημασία πόσο μεγάλη και ισχυρή βούληση των κτιρίων τους, αν και ένα μεγάλο αριθμό μονάδων πυρός θα αναπτυχθεί, όταν ο Θεός αγγίζει τα κτίρια αυτά, μέσα σε λίγα λεπτά ή ώρες θα είναι σε ερείπια. Ανίερο αυτού του κόσμου που θα σαρώνεται σκούπα της καταστροφής. Οι καταστροφές που πλήττουν σήμερα για τη μεγάλη κτίρια και μεγάλα τμήματα των πόλεων, ο Θεός μας δείχνει τι έρχεται σε ολόκληρο τον κόσμο. - (7 Μαρτυρίες για την Εκκλησία 82, 83).


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Η τρέχουσα παγκόσμια γεγονότα

Έρχεται μια μεγάλη οικονομική κρίση είναι αναπόφευκτη

478_graf-down.jpg Ολόκληρος ο κόσμος βρίσκεται αντιμέτωπος με όλο και μεγαλύτερη οικονομικά προβλήματα. Πολλοί άνθρωποι άρχισαν να συνειδητοποιούν ότι αυτός ο φαύλος κύκλος του τεράστιου δημόσιου χρέους δεν έχει ως αποτέλεσμα την έξοδο. ...
Added: 13.09.2011
Απόψεις: 196364x

Τι συμβαίνει στις αραβικές χώρες - θα είναι μια άλλη έξοδο;

370_arabske_zeme.jpg Μεγάλες αντικυβερνητικές διαδηλώσεις που επλήγησαν κατά τους τελευταίους δύο μήνες, μεγάλα τμήματα της Μέσης Ανατολής. Οι διαδηλωτές διαμαρτύρονταν για τις κακές συνθήκες διαβίωσης, πολιτική διαφθορά, υψηλή ανεργία, τον περιορισμό των ανθρωπίνων ...
Added: 25.02.2011
Απόψεις: 169808x

Σημαντική αύξηση του αριθμού των φυσικών καταστροφών - για να μας προειδοποιήσει!

429_zemetreseni_japonsko.jpg Η Αγία Γραφή προφητεύει την κατάσταση της χώρας θα βρει, πριν από τον Ιησού Χριστό αποδόσεις. Γη θα εξαντληθεί και ο μεγάλος αριθμός των φυσικών καταστροφών. Οι άνθρωποι πεθαίνουν ακόμη και ...
Added: 12.05.2011
Απόψεις: 216565x

Πείνα στον κόσμο

158_hladomor_ve_svete.jpg ΟΗΕ: Αριθμός των πεινασμένων στον κόσμο υπερβαίνει το ένα δισ. ευρώ και λόγω της οικονομικής κρίσηςΟ συνδυασμός της επισιτιστικής κρίσης και της οικονομικής προκάλεσε τον αριθμό των πεινασμένων στον κόσμο υπερβαίνει ...
Added: 01.10.2010
Απόψεις: 363411x

Κίνα ευαγγελισμού τον υπόλοιπο κόσμο - ένα κίνημα (πίσω στην Ιερουσαλήμ)

284_china_globus_vlajka.jpg Για την Επιστροφή στο όραμα Ιερουσαλήμ χιλιάδες Κινέζοι είναι πρόθυμοι να πεθάνουν. Τουλάχιστον θα πρέπει να μάθετε το γιατί. Ο Ναπολέων είχε πει κάποτε: «Όταν η Κίνα κινείται, αλλάζει το πρόσωπο ...
Added: 06.12.2010
Απόψεις: 189817x

El.AmazingHope.net - Αυξάνοντας κατακόρυφα τον αριθμό των σεισμών!