El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Super ηλιακή καταιγίδα το 2013

Η τρέχουσα παγκόσμια γεγονότα

163_solarni_super_boure.jpg

Super ηλιακή καταιγίδα το 2013

Added: 06.10.2010
Απόψεις: 183946x
Θέματα: Η τρέχουσα παγκόσμια γεγονότα
PrintTisk

Super ηλιακή καταιγίδα θα απειλήσει τις υποδομές της Γης το 2013

Το 2013, απείλησαν στο Google Earth της NASA έντονη ηλιακή δραστηριότητα, η οποία παράγει μια υπερ ηλιακή καταιγίδα μπορεί να ακρωτηριάσουν τα δύο δορυφόροι επικοινωνίας και πλοήγησης, αλλά και τη διανομή της ηλεκτρικής ενέργειας, των μεταφορών και των τραπεζικών συστημάτων και των προσωπικών ηλεκτρονικών συσκευών, όπως υπολογιστές ή κινητά τηλέφωνα.

Ηλιακή ενέργεια αυξάνεται και πέφτει σε κύκλους περίπου 22 ολόκληρα χρόνια. Ταυτόχρονα, ο αριθμός των εξάρσεων αυξήσεις και μειώσεις στους κύκλους των έντεκα ετών. Και το 2013, με αποκορύφωμα δύο κύκλους με τη μία. Ο συνδυασμός φαίνεται να οδηγεί στην πρόκληση σούπερ ηλιακή καταιγίδα, συνοδευόμενη από ακραία ακτινοβολία.

Ως αποτέλεσμα αυτής της συσσώρευσης μπορεί να επηρεάσει μεγάλο μέρος των αποτυχιών του κόσμου στον τομέα της προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας για πολλούς μήνες. Οι εμπειρογνώμονες επισημαίνουν ότι, ιδίως η Βρετανία και οι σκανδιναβικές χώρες έχουν σχετικά ευπαθείς δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας.

Παρόμοια συμφωνία ήρθε πριν, αλλά ποτέ στην ιστορία της ανθρωπότητας δεν υπήρξε τόσο εξαρτάται από ηλεκτρονικές συσκευές, οι οποίες μπορεί να επιβαρύνει μια τεράστια δόση της ακτινοβολίας και των απορρίψεων.

"Ξέρουμε ότι έρχεται, αλλά δεν γνωρίζουμε πόσο θα είναι άσχημα", η Telegraph ανέφερε ο διευθυντής ιστοσελίδα του τμήματος της NASA επικεντρώθηκε στην φυσική του Ήλιου από τον Richard Fisher. «Εκτός από μια συσκευή επικοινωνίας, όπως οι δορυφόροι και πλοήγηση στα αυτοκίνητα, τις αεροπορικές μεταφορές, το τραπεζικό σύστημα, υπολογιστές, όλα τα ηλεκτρονικά. Μεγάλες περιοχές χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και αποκατάστασης των ζημιών θα είναι δύσκολη και απαιτεί μεγαλύτερο χρονικό διάστημα."

Είναι η πιο σοβαρή προειδοποίηση ακόμη ότι η NASA κυκλοφόρησε οφείλεται στην ηλιακή δραστηριότητα.

Πηγή: http://www.novinky.cz/

ΣΧΟΛΙΑ

Αυτός ο ήλιος αρχίζει να καίει όλο και περισσότερα για πια μιλάμε. Ηλιακές ακτίνες γίνονται πιο ευδιάκριτες και η έννοια της υπερθέρμανσης του πλανήτη ήδη γνωρίζει σχεδόν όλους. Αλλά ό, τι μπορούμε από τον ήλιο πριν από την έλευση του Ιησού Χριστού να περιμένουμε για την Αγία Γραφή.

Αποκάλυψη του Ιωάννη 16,8 - η τέταρτη εξεχεεν την κούπα του στον ήλιο και οφείλεται στους ανθρώπους πυρκαγιά. Οι άνθρωποι έχουν την καύση μεγάλη θερμότητα και βλασφημείται το όνομα του Θεού που έχει εξουσία πάνω από αυτές τις πληγές, που δεν μετανοούν να του δώσει τη δόξα.

Ματθαίος 24, 33-35 - ακριβώς για να δούμε όλα αυτά, γνωρίζουμε ότι είναι ήδη κοντά σε αυτό που ήδη την πόρτα! Αληθώς σας λέγω, ότι η γενιά αυτή δεν πρέπει να διέρχονται μακριά, πριν όλο αυτό που συμβαίνει. Ουρανός και η γη θα περάσει μακριά, αλλά τα λόγια μου ποτέ δεν θα περάσει μακριά.

Ματθαίος 24 συνομιλιών κεφάλαιο για όλα τα πράγματα που πρέπει να βρίσκεται πριν ο Ιησούς έρχεται και πάλι στη δόξα του, και η στενή της κυβέρνησης του Σατανά στη Γη μας.

Δεν λέω ότι αυτή η προφητεία Βίβλων, συμβαίνει ακριβώς το έτος αυτό, το οποίο NASA λέει. Απλά ήθελα να επισημάνω ότι πρέπει κανείς να χάσει.

Όλες οι βιβλικές ενδείξεις πληρούνται, η έλευση του Κυρίου Ιησού Χριστού βρίσκεται ήδη πολύ κοντά. Γίνετε μέλος και ετοιμαστείτε για τη μέρα, ενώ υπάρχει ακόμη καιρός!


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Η τρέχουσα παγκόσμια γεγονότα

Σημαντική αύξηση του αριθμού των φυσικών καταστροφών - για να μας προειδοποιήσει!

429_zemetreseni_japonsko.jpg Η Αγία Γραφή προφητεύει την κατάσταση της χώρας θα βρει, πριν από τον Ιησού Χριστό αποδόσεις. Γη θα εξαντληθεί και ο μεγάλος αριθμός των φυσικών καταστροφών. Οι άνθρωποι πεθαίνουν ακόμη και ...
Added: 12.05.2011
Απόψεις: 196985x

Κίνα ευαγγελισμού τον υπόλοιπο κόσμο - ένα κίνημα (πίσω στην Ιερουσαλήμ)

284_china_globus_vlajka.jpg Για την Επιστροφή στο όραμα Ιερουσαλήμ χιλιάδες Κινέζοι είναι πρόθυμοι να πεθάνουν. Τουλάχιστον θα πρέπει να μάθετε το γιατί. Ο Ναπολέων είχε πει κάποτε: «Όταν η Κίνα κινείται, αλλάζει το πρόσωπο ...
Added: 06.12.2010
Απόψεις: 169318x

Οι μυστηριώδεις θάνατοι των ζώων σε όλο τον κόσμο

396_uhyn_ryby.jpg Από τα τέλη του περασμένου έτους, υπάρχουν μυστηριώδης θάνατος των διαφόρων ειδών σε όλο τον κόσμο. Πεθαίνουν ξαφνικά σε μεγάλους αριθμούς και χωρίς προφανή αιτία. Η αιτία δεν είναι ακόμα η ...
Added: 24.03.2011
Απόψεις: 226413x

Γιατί η κλιμάκωση υπερφυσικό εμφανίσεις σε ολόκληρο τον κόσμο;

355_ufo_china.jpg Η παγκόσμια κλιμάκωση των διαφόρων παραφυσικά εμπειρίες, φαινόμενα και τον πνευματισμό. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι δεν είναι ταινίες μυθοπλασίας, αλλά το γεγονός ότι οι άνθρωποι δεν είναι σε θέση να εξηγήσει. ...
Added: 15.02.2011
Απόψεις: 215576x

Μεσσιανική Εβραίοι

164_izrael_vlajka.jpg Μεσσιανική Εβραίοι - προφητείαΕκτός από τις πολυάριθμες χριστιανικές ομολογίες υπάρχουν στο Ισραήλ και το κίνημα των λεγόμενων «μεσσιανική Εβραίους». Οι άνθρωποι αυτοί συνήθως προέρχονται από εβραϊκές οικογένειες, αλλά πιστεύω στον Ιησού ...
Added: 06.10.2010
Απόψεις: 231025x

El.AmazingHope.net - Super ηλιακή καταιγίδα το 2013