El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Nostradamus 2012 - ψευδείς προφητείες

Τέλος του κόσμου 2012 προφητεία;

192_nostradamus.jpg

Nostradamus 2012 - ψευδείς προφητείες

Added: 25.10.2010
Απόψεις: 496028x
Θέματα: Τέλος του κόσμου 2012 προφητεία;
PrintTisk

Θα ήθελα να γράψω κάτι για τις προφητείες του Νοστράδαμου, διότι το Διαδίκτυο γι 'αυτόν μια μεγάλη συζήτηση μεταξύ των ανθρώπων και μιλάει συχνά. Πολλές από τις τρομακτικές τρομακτική προφητεία του, άλλοι λένε ότι είναι μυθοπλασία. Τα πολλά sites που γράφουν για προφητείες του για το τέλος των παγκοσμίων πολέμων και οργή. Πολλοί το συνδέουν με την προφητεία του τέλους του κόσμου μέχρι το 2012. Θα ήθελα να εξηγήσω ποιες είναι αυτές οι προβλέψεις προέλευσης και κατά πόσο μπορεί να ανταποκριθεί όπως πολλοί πιστεύουν.

Ποιος ήταν ο Νοστράδαμος και προφητείες του είναι τι;

Γεννημένος στη Γαλλία με τη 1503η Σπούδασε Ιατρική και εργάστηκε για αρκετά χρόνια ως γιατρός. Nostradamus είναι ένα από τα πιο διάσημα μυστικιστική προφήτες. Είναι πρόβλεψη του μέλλοντος, για την οποία πολλοί είχαν στην εποχή τους θεωρείται ένα μάγο. Ενδιαφέρθηκε για την αστρολογία και αποκρυφισμό.

Ένα από τα πρώτα προφητεία αφορά το θάνατο του βασιλιά Ερρίκου Β '. Σύμφωνα με την προφητεία του είχε πεθάνει από τους τραυματισμούς που προκαλούνται από ένα ακόντιο. Το 1559, όταν ο Henry II. συμμετείχε σε μια jousting τουρνουά, εναντίον της Σκωτίας ήταν ο πλοίαρχος του Γαβριήλ Μοντγκόμερι. Η πρώτη σύγκρουση έληξε με ισοπαλία. Όταν Henry II. ισχυρίστηκε αντίποινα εναντίον του και να αρχίσει και πάλι, από το Μοντγκόμερυ lance διέκοψε ένα θραύσμα διαπέρασε το μάτι του προς τον εγκέφαλο. Ο βασιλιάς πέθανε από τους τραυματισμούς του.

Μερικές προφητείες που είναι πιθανό να συμπληρώσετε: Ο θάνατος του Ερρίκου Β '. σε μια προσωπική μονομαχία. Εκτέλεση του Άγγλου βασιλιά Καρόλου Α ', ο Φρανκ, τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, με ένα σύνολο ακριβή στοιχεία για τον πόλεμο. Ο θάνατος του Λαίδης Νταϊάνα. Και πολλά άλλα. Θα θέμα όπως προφητείες, μπορείτε εύκολα να βρείτε στο Διαδίκτυο.

Αντίθετα, πολλές γεμάτη με προφητείες του Νοστράδαμου προφητείες που έγινε πραγματικότητα.

Τι μπορούμε να περιμένουμε το συντομότερο Νοστράδαμο?

Σύμφωνα με πολλούς, το διάστημα γύρω στο 2010, 2012-2015 έχει πολλές προφητείες του Νοστράδαμου, σχετικά με τους πολέμους και την οργή. Στα χρόνια αυτά, προφανώς περιμένοντας το παγκόσμιοι πόλεμοι, η μόλυνση της βλάστησης, εμπορικών θνησιμότητας των ζώων, τα δερματικά νοσήματα, οι άνθρωποι κρύβονται στα βουνά και ο κόσμος θα χαθεί. Τα πάντα γυρίζει τελικά το καλό και ο κόσμος επιβιώνει. Η τελευταία ημερομηνία που Νοστράδαμος αναφέρθηκε είναι η 3797η έτος μετά την ημερομηνία αυτή δεν απαιτείται περαιτέρω προφητεία δεν είναι.

Πώς ξέρουμε ότι ο αληθινός προφήτης;

Ξέρετε πώς να γνωρίζουν την πραγματική προφήτης; Αληθινός προφήτης ξέρει ότι η προφητεία του είναι απολύτως πλήρης. Δεν μπορεί να είναι η παραμικρή απόκλιση, η προφητεία θα πρέπει να είναι σαφώς πληρούνται.

Όλες οι προφητείες που δίνονται στον κόσμο μπορεί να έρθει μόνο από τα δύο κράτη.

Η αληθινή προφητεία είναι από το Θεό Δημιουργό μας και να γεμίζει, αναμφισβήτητα εκατό τοις εκατό.

Λάθος προφητείες προέρχονται από το Σατανά, ο οποίος βλέπει το μέλλον και να προσπαθήσουμε να προβλέψουμε τι θα συμβεί στο μέλλον. Τότε εκείνη την εποχή προσπαθούσε να εκπληρώσει την προφητεία, και αυτός δεν είναι πάντα επιτυχία. Ως εκ τούτου, ψευδο προφήτες έχουν κάποια εκπληκτικά ακριβή προφητεία, και αντιστρόφως, μερικά είναι ακόμη συμβεί.

Κάθε προφήτης, πρέπει να εξετάσουμε αυτό το μέτρο. Εάν ένας αληθινός προφήτης του Θεού, δεν είναι δυνατή οποιαδήποτε απόκλιση, η προφητεία πρέπει να πληρούνται χωρίς την παραμικρή απόκλιση.

Ένα άλλο σημαντικό κριτήριο είναι αυτό που ένα πρόσωπο ή μια προφητεία διακηρύσσει. Ο Θεός δίνει προφητείες του αυτούς που τον υπακούν και να ζήσουν ευσεβώς τη ζωή και τη συνέχεια του νόμου του.

Ματθαίος 7,15-23 - Προσέχετε από τους ψευδοπροφήτες, που έρχονται σε σας με ενδύματα προβάτων, από μέσα όμως είναι αρπακτικοί λύκοι. Θα τους γνωρίσετε από τους καρπούς τους. Η συγκομιδή των σταφυλιών από αγκάθια, ίσως, και τα ξηρά σύκα τριβόλια; Έτσι, κάθε καλό δέντρο κάνει καλούς καρπούς και ένα κακό δέντρο κάνει κακούς καρπούς. Ένα καλό δέντρο δεν μπορεί να φέρει στο προσκήνιο το κακό φρούτων, καθώς και ένα κακό δέντρο δεν μπορεί να φέρει καλούς καρπούς. Κάθε δέντρο που δεν κάνει καλό καρπό κόβεται και ρίχνεται στη φωτιά.

Και έτσι: εσείς θα τους γνωρίσετε από τους καρπούς τους. Δεν μπορεί ο καθένας που λέει σε μένα: Κύριε, Κύριε », αρχίζει η βασιλεία των ουρανών, αλλά όποιος κάνει το θέλημα του Πατέρα μου στους ουρανούς. Πολλοί στην κατάσταση μου εκείνη την ημέρα, Κύριε, Κύριε, δεν έχουμε προφήτεψε το όνομά σου; Μπορούμε να εκβάλλει δαιμόνια στο όνομά σου; Δεν το όνομά πολλά θαύματα σας; «Και τότε σαφώς λένε,« Ποτέ δεν ήξερες. Αναχώρηση από μένα εσείς που διαπράττουν το κακό! "

Nostradam προφητείες δεν είναι ακριβή, σύμφωνα με την κλίμακα, επομένως γνωρίζουμε πού μπορούμε να ανεβάσουμε. Μπορούμε να τους κατατάξει σε προφητείες που είναι ψευδείς, vyplozena Σατανά τον πρίγκιπα του σκότους.

Η προέλευση του κακού, υπάρχει μια πιθανότητα να επιβιώσουν;

Για όσους δεν γνωρίζουν ποιος είναι ο Σατανάς και πως μας πήρε σε αυτήν την γη που μπορεί εύκολα φως το γεγονός σας. Ο Σατανάς ή ο διάβολος, δεν πλάσματα γούνινο με οπλές, κέρατα και την ουρά. Η Βίβλος μας λέει ότι ο Σατανάς είχε μια υψηλή θέση στον ουρανό και εξαπέλυσε μια εξέγερση ενάντια στο Θεό και το νόμο Του της αγάπης. Ο Σατανάς ήταν σοφή και όμορφη άγγελος, ο οποίος επαναστάτησε. Κτυπήθηκε και πέταξαν στο έδαφος, προκειμένου να δείξει πώς η κυβέρνησή του θα μοιάζει.

Αποκάλυψη του Ιωάννη 12,7-9 - Ο αγώνας έγινε τον ουρανό: Μιχαήλ και οι άγγελοί του πολέμησαν εναντίον του δράκου. Και ο δράκοντας πολέμησε και οι άγγελοί του, αλλά δεν βγαίνει τίποτε. Ο ουρανός δεν είναι τόπος που διαπιστώθηκε για αυτούς και το μεγάλο δράκο - το αρχαίο φίδι, που ονομάζεται ο διάβολος και ο σατανάς, ο οποίος εξαπατά ολόκληρο τον κόσμο - ανατράπηκε. Ρίχτηκε στη γη και οι άγγελοί του ρίχτηκαν μαζί του.

Ο Θεός στο Σατανά και τα νεκρά αγγέλους του, κατά τη στιγμή της εξέγερσης του για να το αφαιρέσετε. Ο Θεός είναι αγάπη, η αγάπη είναι η ελευθερία. Ο Θεός δίνει κάθε πλάσμα την ελευθερία της σκέψης και λήψης αποφάσεων. Αν ο Θεός αφαιρέσει τον Σατανά, όλο το σύμπαν θα είχε ακούσει για το φόβο του Θεού και όχι αγάπη. Γι 'αυτό ο Θεός άφησε τον Σατανά στη ζωή και το έριξε στη χώρα μας να είναι πλήρως εκφραστεί και έδειξε σε όλους τι μπορεί να κάνει.

Ο Σατανάς στην φαυλότητα του έφερε τους πρώτους ανθρώπους Αδάμ και την Εύα στην αμαρτία. Ο Αδάμ και η Εύα ήταν ελεύθεροι και θα μπορούσαν να επιλέξουν εθελοντικά. Ο Σατανάς είναι εξαπάτησε και οδήγησε στην αμαρτία. Η αμαρτία είναι παράβαση του νόμου του Θεού, της αμαρτίας, κινούμαστε μακριά από το θάνατο του δημιουργού τους και απέτυχαν.

Ο Θεός να μας σώσει, αλλά τόσο πολλή αγάπη, είμαστε δημιουργία του, τα παιδιά του. Μήπως το σχέδιό μας για τη σωτηρία. Αυτός θυσιάστηκε για μας το πιο πολύτιμο πράγμα, μόνο ο γιος του Ιησού Χριστού. Κύριος του Σύμπαντος κατέβηκε στη γη μας, στο ανθρώπινο σώμα σε μας μέσω του αίματος Του, που έχυσε την εξόφληση του σταυρού. Υπέστη, ταπεινώθηκε και βασανίστηκαν μέχρι θανάτου για τις αμαρτίες μας. Υπέφερε για αυτό σε ό, τι είχαμε να μου υποφέρει.

Πίστη στον Ιησού Χριστό μπορούμε να λάβουν την αιώνια ζωή, για να επιστρέψουν στα σπίτια τους και να ζήσουν την αιώνια ζωή, χωρίς πόνο και τον θάνατο.

Γιατί οι ψευδοπροφήτες και προφητείες;

Κατά τη διάρκεια της ζωής του Ιησού μας έχει δώσει πολλά σημάδια του τέλους του κόσμου. Η Βίβλος μας λέει ότι στο τέλος της παγκόσμιας ιστορίας μας, την κατάσταση της κοινωνίας μας σε πολύ κακή κατάσταση. Εγερθείτε ψευδείς μεσσίες και ψευδοπροφήτες που θα παραπλανήσουν και να προσπαθήσει να αποπλανήσει τον κόσμο.

Ματθαίος 24,23-28 - Εάν κάποιος είπε, Ιδού, ο Μεσσίας είναι εδώ! »Ή,« Εδώ είναι! "Εμπιστοσύνη. Εγερθείτε ψευδείς μεσσίες και ψευδοπροφήτες, και θα κάνει μεγάλη σημεία και τέρατα, ώστε να εξαπατήσει (αν είναι δυνατόν), ακόμη και τους εκλεκτούς. Ιδού, εγώ σας είπα προηγουμένως. Λέει σε σας, «Κοιτάξτε, είναι στην έρημο! "Δεν πάει εμπρός: ή,« Ιδού, αυτός είναι ένα μυστικό μέρος, «Ποτέ μη.

Η προέλευση του ψευδοπροφήτες του Σατανά, ο οποίος επιχειρεί να δημιουργήσει σύγχυση και να παραπλανήσει όλους μας. Τι πάει να πετύχει; Η Βίβλος μας λέει αυτό που ο κόσμος θα περιμένει ο Κύριος Ιησούς Χριστός έρχεται σε αυτόν τον κόσμο. Ο Σατανάς θα προσπαθήσει να μιμηθεί επόμενα του Χριστού και την αποπλανεί τόσα πολλά.

2ο Θεσσαλονικείς 2,3-12 - Μην αφήνετε κανέναν να παραπλανήσουν με οποιοδήποτε τρόπο. Μέχρι να έρθει αυτή η μέρα, πρέπει να υπάρξει στράφηκε μακριά από το Θεό. Πρέπει να ανακαλύψουν τους κακούς και να κατακρίνω, ο οποίος αντιτίθεται και exalteth τον εαυτό του πάνω απ 'όλα ότι ό, τι λέει και τι είναι ο Θεός λατρεύεται. Εγκατασταθούν ακόμη και στο ναό του Θεού και θα εκδώσει το Θεό! Δεν θυμάστε πώς σας είπα όταν ήμουν ακόμα μαζί σου; Ξέρεις τι τον εμποδίζει ακόμα - μπορεί στην πραγματικότητα να συμβεί μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Το μυστικό αυτής της κακίας, αλλά δουλεύει, απλώς να περιμένουν για να εξαφανιστεί το εμπόδιο. Όταν ανακαλύπτει ότι οι ασεβείς, ο Κύριος Ιησούς θα σκοτώσει την αναπνοή από το στόμα του, καταστρέφοντας τη φωτεινότητα του, έρχεται. Η έλευση των ασεβών θα γίνουν δραστηριότητα του Σατανά, όλες τις ψεύτικες εξουσίες, θαύματα και θαύματα. Με όλη την τρέλα είναι να παραπλανήσει όσους κατευθύνονται στην καταστροφή, γιατί δεν αγαπούν την αλήθεια, η οποία θα μπορούσε να σώσει. Ως εκ τούτου, το θέμα πάνω σε πλάνη τον Θεό να πιστεύει ψέματα. Έτσι καταδικάστηκε όλους εκείνους που πιστεύουν ότι η αλήθεια, αλλά είχε την ευχαρίστηση στην ατιμία.

Σύμφωνα με τη Βίβλο, γνωρίζουμε ότι ο Σατανάς μπορεί να είναι η τελευταία μεγάλη αποπλάνηση να κάνει ανά πάσα στιγμή. Όταν ο Θεός το επιτρέψει, θα εκφράσει πλήρως την αγανάκτηση. Ωστόσο, για να κάνουν αυτήν την επίδειξη, ότι ο κόσμος πρέπει να προετοιμαστεί εκ των προτέρων.

Προετοιμάστε τον κόσμο με ψεύτικες προφητείες, οι οποίες υποδηλώνουν την έλευση του Χριστού Μαϊτρέγια το τέλος του κόσμου καταστροφές και πολέμους. Αυτό ωθεί τους ανθρώπους να περιορίσετε το φόβο και την ανησυχία.

Σήμερα είναι η μεγάλη αύξηση του ενδιαφέροντος για αυτές τις προφητείες, και πολλοί από αυτούς την έξοδο από την επιφάνεια. Όλες αυτές οι προφητείες ήταν είτε την προβλεπόμενη ή τη σταδιακή στρέβλωση κόσμο, αποκαλύπτει κάποιο τρόπο το 2012 και τα γεγονότα γύρω του. Τονίζουν τις καταστροφές του πολέμου και της μετέπειτα μετάβασης στην εποχή της ευημερίας, η εποχή του Υδροχόου.

Έχουμε μια παλιά Μάγια, ο οποίος κήρυξε στις 21 Δεκεμβρίου 2012 τη μετάβαση σε μια νέα εποχή του Υδροχόου. Το τέλος του τρέχοντος κόσμου που γνωρίζουμε. Η μετάβαση προς τα πνευματικά πράγματα, την αγάπη και την ισορροπία του κόσμου.

Έχουμε προβλέψεις του Νοστράδαμου, σύμφωνα με πολλούς, από τον Νοέμβριο του 2010, τον πόλεμο και τη δυστυχία σε αυτόν τον κόσμο. Τότε όλα βγάζει καλά.

Υπάρχουν πολλές άλλες παρόμοιες προφητείες ψευδή προφητεία ... Σίβυλλα, Baba Vanga, η προφητεία του Αγίου Μαλαχία σχετικά με το τελευταίο Πάπα, προφητικό βιβλίο του κινεζικού Ι Τσινγκ και περισσότερο.

Όπως ανακοίνωσε η New Age Κίνημα; Η μετάβαση στην εποχή του Υδροχόου, η μετάβαση προς την αγάπη και τη δικαιοσύνη. Επιχειρεί να συγχωνεύσει τις διάφορες θρησκευτικές και φιλοσοφικά ρεύματα. Η έλευση του ο Παγκόσμιος Δάσκαλος.

Η λεγόμενη Μαϊτρέγια ο Χριστός, που σύμφωνα με Benjamin Cream, σύντομα θα αποκαλυφθεί στον κόσμο. Είναι ήδη είπε ότι υπάρχουν μεγάλες πινακίδες με τη μορφή των άστρων και των φωτεινών σημάτων. Οι εν λόγω σήμα ενημερώνει την πρόωρη άφιξη του Μαϊτρέγια Χριστού. Benjamin Κρέμα για 40 χρόνια, ανακοίνωσε τη μετάβαση σε μια νέα εποχή του Υδροχόου, γεμάτη γαλήνη και ησυχία. Οι άνθρωποι δεν θα ουσιαστικά, το σύνολο της αφθονίας και της ευημερίας. Όλος ο κόσμος φαίνεται να περιμένει ο δάσκαλος, ένας δάσκαλος της σοφίας, η οποία αναμένεται από όλες τις θρησκείες με διαφορετικά ονόματα. Μαϊτρέγια είναι ο Χριστός για τους Χριστιανούς, για τους μουσουλμάνους ο Μαχντί Ιμάμ, Κρίσνα για την Ινδουιστές, Μεσσίας για τους Εβραίους και Βουδιστές του Βούδα Μαϊτρέγια. Είπε ένα δάσκαλο για όλο τον κόσμο, τις θρησκευτικές ή μη, ένας δάσκαλος με την ευρύτερη έννοια.

Καθολικοί έχουν τη δική προφητείες τους για την τελευταία πάπα. Θα εκπλαγείτε με το προτελευταίο Βενέδικτος ΙΣΤ 'ο οποίος θα είναι ο τελευταίος;

Παγκόσμια γεγονότα ζητεί μια νέα παγκόσμια τάξη. Ενοποιήστε ολόκληρο τον κόσμο και να επιβάλουν την τάξη.

Όλες τις κατευθύνσεις πρόσκληση για την ενοποίηση, τη δημιουργία μιας νέας τάξης, η μετάβαση στη νέα εποχή, η μετάβαση στην πνευματική ζωή και ευημερία. Μπορεί να αποδειχθεί απλά να είναι σε θέση να καταπλήξει τον κόσμο.

Ο Σατανάς ξέρει ότι είχε λίγο χρόνο και πεισματικά πρόκειται να διαρκέσει μόλυβδο, που θα εκδοθούν για τον Χριστό. Επίσης, θα προσπαθήσει να φέρει αυτή τη μεγάλη απάτη σε όλο τον κόσμο. Όταν θα έχουν τη δυνατότητα, εναπόκειται στο Θεό, τον Δημιουργό μας και αυτός το επιτρέπει.

Απλά ήθελα να επισημάνω ότι όλα έχουν απολύτως διατεθειμένη να τον Σατανά. Δεν μεταβολή 2012 για τον πλούτο και την αγάπη, όχι σύμφωνα με την Βιβλική προφητεία.

Δεν λέω ότι αυτή η εξαπάτηση θα αυτή τη στιγμή, αλλά αν κάτι θα συμβεί γύρω στο 2012, θα μπορούσε να είναι ότι η τελική παραπλάνηση και εξαπάτηση του Σατανά.

Τι θα είναι πραγματικά μοιάζει τον ερχομό του Κυρίου Ιησού Χριστού;

Τώρα ξέρουμε, πριν υπάρχει μια πραγματική παρουσία του Κυρίου Ιησού Χριστού, ο Σατανάς θα προσπαθήσουν να μιμηθούν την προσέγγισή του. Η έλευση του Σωτήρα μας είναι κάτι το σουρεαλιστικό. Κάθε μάτι θα τον δει, να ακούσει τον κάθε αυτί.

Ματθαίος 24,27 - Η έλευση του Υιού του ανθρώπου, έρχεται σαν αστραπή - φωτίζουν τον ουρανό από την ανατολή στη δύση.

Ματθαίος 24,30-31 - τότε ο ουρανός φαίνεται το σημάδι του Υιού του ανθρώπου και, στη συνέχεια και όλες οι φυλές της γης θα θρήνο και να δείτε τον Υιό του Ανθρώπου έρχεται επάνω στα σύννεφα του ουρανού με δύναμη και πολλή δόξα. Και θα αποστείλει τους αγγέλους του με δυνατή τρομπέτα, και θα μαζέψουν τους εκλεκτους αυτου εκ τέσσερα σημεία του ορίζοντα, από τη μια άκρη του ουρανού στην άλλη.

Μαρκ 13,26 - βλ. στη συνέχεια, ο Υιός του ανθρώπου έρχεται σε σύννεφα με μεγάλη δύναμη και δόξα.

Λουκ 17,24 - λες και τα φώτα αστραπής επάνω η χώρα από τη μια άκρη του ουρανού στην άλλη, έτσι θα τον Υιό του ανθρώπου στην ημέρα του.

1 Θεσσαλονικείς 4,16-18 - Θα ακούσετε μια παρακινώντας εντολή, η φωνή του αρχαγγέλου και το ατού του Θεού, ο ίδιος ο Κύριος θα κατέβει από τον ουρανό και η πρώτη φορά που οι νεκροί εν Χριστώ θα αυξηθεί. Ζούμε μαζί τους αλιεύονται στα σύννεφα για να συναντήσουμε τον Κύριο, τότε θα είμαστε με τον Κύριο για πάντα. Ενθαρρύνετε ο ένας τον άλλον με αυτά τα λόγια.

Αποκάλυψη 1,7 - Ιδού, έρχεται με τα σύννεφα και κάθε μάτι θα τον δει, ακόμα και εκείνους που τον διαπέρασε. Όλες οι φυλές της γης για να κλάψει. Ναι, πραγματικά.


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Τέλος του κόσμου 2012 προφητεία;

Προφητεία - Νέα Υόρκη 09/11 - WTC κατάρρευση - 11 Σεπτεμβρίου του 2001

288_dvojcata_wtc_utok_september_archiv.jpg Διαβάστε αυτό το ενδιαφέρον προφητεία. Ellen White είδε τα οράματά τους για το τι συμβαίνει στη Νέα Υόρκη από 11 Σεπτεμβρίου, 2001; Για εμάς, τα γεγονότα αυτά εξακολουθούν να περιμένουν στο ...
Added: 09.12.2010
Απόψεις: 258625x

Millennium - χιλιετής βασιλεία

305_milenium_tisicilete_kralovstvi.jpg Η χιλιετής βασιλεία είναι γραμμένο μεγάλη σύγχυση και αυταπάτες. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η χιλιετής βασιλεία είναι ήδη εδώ στη γη, αλλά οι περισσότεροι πιστεύουν ότι είναι ακόμα να έρθει. Για ...
Added: 07.01.2011
Απόψεις: 198235x

Μπορούμε να καθοριστεί η ημερομηνία λήξης του κόσμου και τον ερχομό του Ιησού Χριστού;

489_may-21-2011-doomsday-or-judgement-day.jpg Πρόσφατα συνεχώς αυξανόμενο αριθμό των ανθρώπων που συνειδητοποιούν ότι η έλευση του Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού είναι πολύ κοντά. Οι άνθρωποι σκέφτονται, μελετώντας προφητεία και προσπαθώντας να διακρίνουν διαφορετικά σημάδια, αν ...
Added: 09.10.2011
Απόψεις: 247484x

Τέλος του κόσμου το Δεκέμβριο του 2012, η άφιξη του Αντίχριστου, τι γίνεται με την Αγία Γραφή;

600_konec_sveta_2012.jpg Πλησιάζοντας την ημερομηνία πολλοί ανέμεναν, η ημερομηνία που κινείται τον τελευταίο καιρό όλα τα μέσα ενημέρωσης. Πηγαίνουμε σε διάφορα ερωτήματα mail σχετικά με αυτά τα δεδομένα. Ημερομηνία 21η Δεκεμβρίου, 2012, στο ...
Added: 09.12.2012
Απόψεις: 212371x

Δοκιμή αληθινός προφήτης - Πώς μπορούμε να γνωρίζουν την πραγματική του ψευδοπροφήτη;

293_jak_se_pozna_prorok.jpg Εικόνα TEST 1Δευτερονόμιο 18,21-22 - Λες: «Πώς γνωρίζουμε ότι δεν μιλάει μια λέξη του Κυρίου;" Λοιπόν, αν ο προφήτης λέει ο Κύριος, εξ ονόματος της κάτι που συμβαίνει, τότε ο Κύριος ...
Added: 09.12.2010
Απόψεις: 252324x

El.AmazingHope.net - Nostradamus 2012 - ψευδείς προφητείες