El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

9ο Εργασία και χριστιανική ζωή - Ο δρόμος προς τον Χριστό

Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;

352_cesta_ke_kristu.jpg

9ο Εργασία και χριστιανική ζωή - Ο δρόμος προς τον Χριστό

Added: 11.02.2011
Απόψεις: 160041x
Θέματα: Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;
PrintTisk

Ο Θεός είναι η πηγή της ζωής, του σύμπαντος, το φως και τη χαρά. Δεδομένου ότι οι ακτίνες του φωτός με βάση τον ήλιο, όπως και ρεύματα του νερού αναβλύζουν από μια ζωντανή πηγή, έτσι ώστε να χύνει έξω μια ευλογία για όλα τα πλάσματα Του. Και όταν η ζωή του Θεού κατοικεί στις καρδιές των ανθρώπων, θα βγει στην αγάπη και ευλογία σε ένα άλλο.

Χαρά του Σωτήρα μας ήταν στην αναταραχή και την εξόφληση των νεκρών ανθρωπότητας. Για το σκοπό αυτό, η ζωή του, υπέστη ταλαιπωρία στο σταυρό, αγνοώντας οργή. Οι άγγελοι έχουν επίσης το καθήκον της φροντίδας για την ευτυχία των άλλων. Αυτό τους καθιστά την ευχαρίστηση.

Άγγελοι Αναμάρτητος πραγματοποιήθηκε ακριβώς τι ο περήφανοι και εγωιστές άνθρωποι θεωρούν ως ταπεινωτική υπηρεσία, εξυπηρετεί όσους έχουν πέσει στην αμαρτία, οι άνθρωποι είναι διεφθαρμένος φύση. Το πνεύμα της ανιδιοτελούς αγάπης του Χριστού διαπερνά τους ουρανούς και την ουσία των πάντων. Ευλογίες. Ένα τέτοιο πνεύμα θα πρέπει να είναι οπαδοί του Χριστού, οπότε θα πρέπει να δείχνουν.

Κατοικεί η αγάπη του Χριστού στην καρδιά, δεν μπορεί να παραμείνει κρυφό, όπως και η γλυκιά μυρωδιά δεν μπορούν να κρύψουν. ιερό επιρροή της θα γίνουν αισθητές σε όλους, με τους οποίους αλληλεπιδρούν. Πνεύμα του Χριστού στην καρδιά είναι μια κρήνη στην έρημο, που ρέει σε όλα τα τρόφιμα, και η οποία σε κάθε πεθαίνει ξυπνά την επιθυμία να πιει το νερό της ζωής.

Η αγάπη για τον Ιησού αντικατοπτρίζεται στην επιθυμία να εργαστεί ως εργάστηκε για την ευημερία και τη σωτηρία της ανθρωπότητας. Μπορεί η αγάπη και η συμπόνια προς τον μαλακό όλη τη δημιουργία, την οποία φροντίζει ο ουράνιος Πατέρας μας.

ζωή Σωτήρα στη γη θα ήταν εύκολη και άνετη ζωή. Ο Χριστός εργάστηκε σταθερά, αδυσώπητα και πραγματικά χάνονται για τη σωτηρία της ανθρωπότητας. Από την κούνια μέχρι τον Γολγοθά περπάτησε το δρόμο της αυταπάρνησης, προσπαθήστε να αποφύγετε τα βαρέα καθηκόντων έντονες γραμμές, εξαντλώντας την εργασία και τις ανησυχίες. Είπε: «Υιός του ανθρώπου ήρθε να μην υπηρετουν εις, αλλά για να υπηρετήσει και να δώσει τη ζωή Του λύτρο για πολλούς» (Κατά Ματθαίον 20:28). Αυτός ήταν ο κύριος στόχος της ζωής του. Όλα τα άλλα ήταν δευτερεύοντα και μόνο εξυπηρετούν τον κύριο στόχο. φαγητό και το ποτό του να κάνει το θέλημα του Θεού και να ολοκληρώσει το έργο τους. Ο εγωισμός και η φιλαυτία δεν εργάστηκε στη θέση του.

Επίσης, όσοι θέλουν να βιώσουν τη χάρη του Χριστού, είναι πάντα έτοιμοι για κάθε θυσία για τους άλλους, για τους οποίους Χριστός πέθανε, να συμμετάσχουν στο ουράνιο δώρο. Κάνουν ό, τι μπορούν να κάνουν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος. Αυτό το πνεύμα είναι η ψυχή του φρούτου πράγματι αντιστραφεί. Όταν κάποιος έρχεται στο Χριστό, γεννιέται μέσα στην καρδιά του την επιθυμία τους να λένε στους άλλους πώς να βρει ένα σπάνιο φίλο στον Ιησού, σωτηριώδη και αγιαστική αλήθεια δεν μπορεί να παραμείνει στην καρδιά τους κλειστά.

Αν είμαστε ντυμένοι με τη δικαιοσύνη του Χριστού, και γέμισε με χαρά που κατοικεί μέσα μας Πνεύμα Του, δεν μπορούμε να παραμείνουμε σιωπηλοί. Όταν δοκιμάσαμε και ήξερε ότι ο Κύριος είναι καλός, έχουμε κάτι να συζητήσουμε. Όπως και ο Φίλιππος όταν βρήκε το Σωτήρα, θα προσκαλέσουμε άλλους, να έρθει σ 'αυτόν. Θα προσπαθήσουμε να τους δείξουμε την έλξη του Χριστού και την αθέατη πραγματικότητα του μέλλοντος κόσμου. Τίποτα δεν δεν θέλουμε λαχτάρα από τα πόδια το μονοπάτι που ο Ιησούς περπάτησε. Ξυπνήσουν μέσα μας μια πραγματική επιθυμία να τους γύρω μας, είδε ο Αμνός του Θεού », η οποία αίρων την αμαρτίαν του κόσμου» (Ιωάννης 1:29).

Προσπαθώντας να είναι μια ευλογία για τους άλλους θα ανταμειφθούν με μια ευλογία για μας. Ο Θεός έχει πει σκόπιμα κάποιο ρόλο στο σχέδιο της λύτρωσης. Απονεμηθούν τα δικαιώματα των ανθρώπων να γίνουν κοινωνοί της θείας φύσης. Επιθυμίες και αιτήματα, γι 'αυτό ήταν μια ευλογία για το γείτονά σου. Αυτή είναι η υψηλότερη τιμή, η μεγαλύτερη χαρά που μπορεί να αποκτήσει τους ανθρώπους. Εκείνοι που εμπλέκονται σε αυτό το έργο αγάπης, έρχονται πιο κοντά στο Δημιουργό τους.

Ο Θεός θα μπορούσε να αναθέσει το μήνυμα του Ευαγγελίου και ολόκληρο το έργο της υπηρεσίας της αγάπης ουράνιων αγγέλων. Θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει άλλα μέσα για την επίτευξη των προθέσεων τους. Στην άπειρη αγάπη του, όμως, αποφάσισε να μας κάνει συναδέλφους σας, τους συναδέλφους του Χριστού και των αγγέλων, μπορούμε να μοιραστούμε τις ευλογίες, τη χαρά, την ενίσχυση πνευματικό, το οποίο προβλέπει ανιδιοτελή υπηρεσία.

Ο Χριστός πλησιάζει τη συμμετοχή της στην ταλαιπωρία. Κάθε αυτοθυσίας για το καλό των άλλων ενισχύει το πνεύμα της φιλανθρωπίας στην καρδιά του δότη και συνδέστε το πιο στενά με το Λυτρωτή του κόσμου, ο οποίος «ήταν πλούσια, αλλά για σας έγινε φτωχός, ότι το YE μέσω της φτώχειας του, μπορεί να γίνουν πλούσιοι "(2 Κορινθίους 8:9). Και ακριβώς επειδή αν εκπληρώνουν τον σκοπό αυτό του Θεού για την οποία έχετε δημιουργήσει, μπορείτε να είστε μια ευλογία της ζωής.

Αν αφήσετε το έργο που ο Χριστός έχει οριστεί για τους μαθητές του, και αν τον πάρει στη δεύτερη, νιώθεις την ανάγκη για μια βαθύτερη εμπειρία και μεγαλύτερη γνώση του Θεού και τα πράγματα που λαχταρώ μετά και τη δίψα για δικαιοσύνη. Θα ζητήσουμε από τον Θεό να ενισχύσει την πίστη σας και θα πιείτε ένα μεγαλύτερο γουλιά από το πηγάδι της σωτηρίας. Αγώνες και οι δοκιμασίες θα σας καθοδηγήσει με την Αγία Γραφή και την προσευχή. Μεγαλώνουν σε χάρη και τη γνώση του Χριστού και να συλλέξει εμπειρίες.

Το πνεύμα της ανιδιοτελούς αγάπης προς τους συνανθρώπους δίνει βάθος του χαρακτήρα, δύναμη και χριστιανική χάρη και φέρνει ειρήνη και ευτυχία. Η καρδιά λαχταρά για κάτι περισσότερο. Θα υπάρχει χώρος για τη νωθρότητα ή τον εγωισμό. Όσοι χρησιμοποιούν αυτό το δώρο της χριστιανικής χάρες θα αυξηθεί και θα εντείνει το έργο του Θεού. Θα έχουν σαφείς πνευματική συνείδηση, ισχυρή, αναπτυσσόμενη πίστη και την προσευχή θα λάβουν περισσότερη δύναμη. Πνεύμα του Θεού, ο οποίος εργάζεται στο μυαλό τους, ρίγος στην θεία αφή του ιερού μελωδίες. Εκείνοι που είναι αφιερωμένη τόσο ανιδιοτελή εργασία για την ευημερία των άλλων, κάνουν το καλύτερό τους για τη σωτηρία τους.

Ο μόνος τρόπος για να αυξηθεί στη χάρη της ανιδιοτελούς εργασίας πράξη του Χριστού, ότι ο Χριστός μας σώζει, αυτό σημαίνει να εργάζονται σύμφωνα με την ικανότητά τους να βοηθήσουν και να είναι μια ευλογία για εκείνους που χρειάζονται βοήθεια, η οποία θα μπορούσε να τους προσφέρει.

Αντοχή ασκήσεις αυξάνονται, η κατάσταση των επιχειρήσεων της ζωής. Οι πιστοί που επιθυμούν να διατηρήσουν χριστιανική ζωή τους υιοθετώντας μια ευλογία, που τους φέρνει απονομή χάριτος, χωρίς ό, τι κάνουν για τον Χριστό, απλώς προσπαθούν να ζήσουν με αυτούς που τρώνε χωρίς εργασία. Και στην πνευματική σφαίρα, καθώς και η τεράστια αποτυχία οδηγεί σε εκφυλισμό και τη φθορά. Ο άνθρωπος που δεν θα ήθελε κίνησης των άκρων θα χάσει σύντομα την εξουσία που χρησιμοποιούν. Ομοίως, ο χριστιανός που δεν θα χρησιμοποιήσει τις δεξιότητες ότι ο Θεός είχε δανείσει όχι μόνο δεν αυξάνονται στο Χριστό, αλλά χάνει τη δύναμη που έχει ήδη.

Εκκλησία του Χριστού έχει διοριστεί όργανο του Θεού για τη σωτηρία των ανθρώπων. Αποστολή του είναι να φέρει το ευαγγέλιο στον κόσμο. Και η απαίτηση αυτή ισχύει για όλους τους Χριστιανούς. Κάθε, σύμφωνα με τα ταλέντα και τις ικανότητές του να εκτελέσει την εντολή Σωτήρα. Η αγάπη του Χριστού μας αποκάλυψε, μας κάνει να οφειλέτες αυτούς που δεν γνωρίζουν ακόμα τον Χριστό. Ο Θεός μας έδωσε φως, μας κράτησε μόνο για τον εαυτό του, αλλά να εξαπλωθεί και σε εκείνους που εξακολουθούν να ζουν στο σκοτάδι.

Αν οι οπαδοί του Χριστού επίγνωση της υποχρέωσης αυτής, στη συνέχεια, στις χώρες ειδωλολατρικό, όπου σήμερα μόνον ένας ευαγγελιστής, κήρυξε το ευαγγέλιο χιλιάδων ανθρώπων. Και όλη αυτή η δουλειά που δεν μπορούν να διενεργούν προσωπικά, την υποστήριξή τους με κεφάλαια, την κατανόησή σας και τις προσευχές σας. Θα ήταν πολύ πιο πραγματικό έργο για τη σωτηρία των ανδρών στις χριστιανικές χώρες.

Να εργαστούν για τον Χριστό. δεν πηγαίνουν σε γη παγανιστικές, μην αφήνοντας ένα στενό κύκλο της οικογένειας, αν είμαστε εδώ με τις υποχρεώσεις τους. Δουλεύουμε για τον Χριστό, ακόμη και μέσα στην οικογένεια, την εκκλησία, μεταξύ εκείνων που ανταποκρίνονται σε ιδιωτικό ή στον τομέα της απασχόλησης.

Το μεγαλύτερο μέρος της επίγειας ζωής του πέρασε ο Σωτήρας μας στο κατάστημα ξυλουργός στη Ναζαρέτ, όπου εργάστηκε υπομονετικά. Κύριος της ζωής γύρω τους αγγέλους, αν αναγνωρίζεται, ενώ δεν λατρείας συναντήθηκε με τους εργαζόμενους και τους αγρότες. Σωτήρας τηρηθεί πιστά την αποστολή του, κατά την άσκηση μέτρια τέχνη τους, όπως ακριβώς αντιμετωπίζονται οι ασθενείς ή περπάτησαν κατά μήκος του ταραχώδη νερά της Γαλιλαίας. Έτσι μπορούμε να ακόμη και τα απλούστερα καθήκοντα, και το φτωχό εργασιακό περιβάλλον και να περπατήσει με τον Χριστό.

Ο απόστολος Παύλος λέει: "Τι ήταν που κάλεσε τους αδελφούς, και τα δύο από τα οποία παραμένουν ενώπιον του Θεού» (1 Κορινθίους 7:24). Οι αντιπρόσωποι μπορούν να διατηρήσουν τις επιχειρήσεις τους και να γιορτάσουν τον Κύριό τους, η ειλικρίνεια τους. Αν είναι αληθές οπαδός του Χριστού, θα φέρει τη θρησκεία του στα πάντα, »και οι άνθρωποι για να φανερώσει το πνεύμα του Χριστού. Ο εργαζόμενος μπορεί να επιμελής και πιστός εκπρόσωπος του Ιησού, ο οποίος έζησε μια μέτρια ζωή κάτω από τους λόφους της Γαλιλαίας. Όποιος φέρει το όνομα του Χριστού, θα πρέπει να εργαστεί έτσι ώστε οι άλλοι, βλέποντας τα καλά έργα του, αισθάνεται την επιθυμία να γιορτάσουν τον Δημιουργό και Λυτρωτή μας.

Πολλοί αρνούνται δώρα τους στην υπηρεσία του Θεού και τη δικαιολογία ότι οι άλλοι έχουν καλύτερη ταλέντο και μεγαλύτερα οφέλη. Σκέφτονται μόνο από εκείνους που έχουν ιδιαίτερα ταλέντα καλούνται να αφιερώσουν τις δεξιότητες των υπηρεσιών τους για τον Θεό. Πολλοί μάλιστα πιστεύουν ότι το ταλέντο είναι ευλογημένη με ένα σύνολο επιπλέον στρώμα των ανθρώπων, ενώ άλλοι είναι περιθωριοποιημένοι και, συνεπώς, δεν καλούνται να συμμετάσχουν στο έργο και την ανταμοιβή. Στην παραβολή, ωστόσο, ότι τίποτα δεν λάθος. Όταν ο ιδιοκτήτης κάλεσε τους υπηρέτες του έχουν ανατεθεί σε κάθε θέση εργασίας.

Ακόμη και το απλούστερο των καθηκόντων της ζωής που συναντάμε με αγάπη », όπως εις τον Κύριον» (Κολοσσαείς 3:23). Αν η αγάπη του Θεού στην καρδιά, η οποία αντικατοπτρίζεται στη ζωή. Περιλαμβάνει μαζί μας ευχάριστο άρωμα της ζωής του Χριστού, η επιρροή μας θα αυξηθεί και θα είναι μια ευλογία.

Μην περιμένετε να είναι μια ειδική περίσταση προκύπτει, ή αναμένει ότι θα λάβετε εξαιρετικές ικανότητες πριν ξεκινήσετε τις εργασίες για τον Θεό. Μην ανησυχείτε για το τι πιστεύετε για τον κόσμο. Αυτό δείχνει αν καθημερινή ζωή σας για την καθαρότητα και την ειλικρίνεια της πίστης σας, και αν οι άλλοι πιστεύουν ότι θέλουν να βοηθήσουν όχι, οι προσπάθειές σας εντελώς ανώφελη.

Ακόμη και τα ταπεινότερα και των φτωχότερων από τους μαθητές του Ιησού μπορεί να είναι μια ευλογία για τους άλλους. Ουτε δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι κάτι καλό σημείο, αλλά η επιρροή χωρίς πρόθεση αιτία της αυτές τις ευλογίες βασίζονται στην ενοχή, η οποία στη συνέχεια ενισχύθηκε και εμβάθυνσής τους. Ευλογημένος ο καρπός της προσφυγής του πρέπει να αναγνωρίσουν τη μεγάλη ημέρα της αναμέτρησης. Δεν ξέρουν, ή νιώθουν ότι κάτι μεγάλο θα είχε ενεργήσει. ζητείται από τους ενδιαφέρει αν οι προσπάθειές τους θα είναι επιτυχής. Απλώς ήσυχα να προχωρήσει και να κάνει τη δουλειά πιστά τους από τον Θεό εν τη σοφία του είπε, και οι ζωές τους θα πάει χαμένη. Πνευματικά είναι ακόμα περισσότερο σαν τον Χριστό, να συνεργάζεται με τον Θεό τώρα και να προετοιμαστούν για την τριτοβάθμια εργασίας και ανόθευτη χαρά στο εξής.


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;

Θανάτου, είναι κάτι που μετά τον θάνατο;

72_co_je_po_smrti.jpg Τι είναι ο θάνατος;Υποδιαιρείται κατ 'αρχάς τους ανθρώπους σε δύο μέρη - το σώμα και την ψυχή του φιλόσοφου Πλάτωνα. Ανέφερε ότι το σώμα είναι θνητός και αθάνατη ψυχή. Που έχουν ...
Added: 12.08.2010
Απόψεις: 202424x

Ο Ιησούς Χριστός, η ζωή Του, το θάνατο και την ανάσταση

275_jezis_kristus_2.jpg Το μοναδικό μέσο για εξιλέωση για την ανθρώπινη αμαρτία που παρέχεται από τον Θεό στον Ιησού Χριστό. Στη ζωή του για την τέλεια υπακοή στο θέλημα του Θεού, ταλαιπωρία του, τον ...
Added: 25.11.2010
Απόψεις: 258194x

1η Ποιος είναι η πηγή της ζωής;

83_cesta_ke_kristu.jpg Μας ο ουράνιος Πατέρας είναι η πηγή της ζωής, της αλήθειας και της χαράς. Όμορφη χώρα, δεν φορούσε κανένα ίχνος της καταστροφής και τις κατάρες της αμαρτίας. Το σύνολο όμορφη φύση ...
Added: 07.09.2010
Απόψεις: 142796x

Σεμινάριο - Ανάπτυξη χαρακτήρα

479_seminar.jpg Ζούμε όπως ο Χριστός; Το ερώτημα που θα πρέπει να ζητήσει κάθε Χριστιανός, επειδή ο Ιησούς μας καλεί να ζήσουμε σαν κι αυτόν.Το σεμινάριο έχει ως στόχο να παρέχει το χτίσιμο ...
Added: 20.09.2011
Απόψεις: 137864x

Ευρεία είναι η διαδρομή προς καταστροφή, στενός είναι ο δρόμος προς τον ουρανό!

409_uzka_je_cesta_do_nebe.jpg "Μπείτε μέσα από τη στενή πύλη μεγάλη πύλη και ευρεία είναι ο δρόμος που οδηγεί στην καταστροφή, και πολλοί είναι αυτοί που μπαίνουν μέσα από αυτό. Στενών είναι η πύλη και ...
Added: 05.04.2011
Απόψεις: 327152x

El.AmazingHope.net - 9ο Εργασία και χριστιανική ζωή - Ο δρόμος προς τον Χριστό