El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Πώς να ακούσει τη φωνή του Θεού

Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;

140_jak_slyset_bozi_hlas_1.jpg

Πώς να ακούσει τη φωνή του Θεού

Added: 29.09.2010
Απόψεις: 299661x
Θέματα: Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;
PrintTisk

Μάθετε να ακούσουν τη φωνή του Θεού

Αγαπητοί μας είναι ο Σωτήρας αναμονή για να ανοίξει την πόρτα στην καρδιά σας και να πω ότι στην παραμονή μας. Ο Ιησούς λέει: "Ιδού, στέκομαι στην πόρτα και χτυπώ Αν κάποιος ακούσει τη φωνή μου και ανοίξει την πόρτα, θα τον φάει μαζί του και αυτός μαζί μου». (Αποκάλυψη 3:20) Η ζωή μας είναι μια διαρκής πάλη, αγωνιζόμαστε ενάντια στις δυνάμεις και τις δυνάμεις του κακού, και κατά το πνευματικό τους εχθρούς που δεν κοιμάται ποτέ. Πρέπει να αντισταθούμε πειρασμούς και την αντιμετώπισή τους, έτσι ώστε ο Χριστός νίκησε. Όταν η καρδιά μας στον Ιησού μπαίνει σε μια αίθουσα, ήρεμη και ασθενής, ακόμη και στις πιο δύσκολες δοκιμασίες.

Ο Θεός μιλάει με διάφορους τρόπους

Υπάρχουν τρεις τρόποι με τους οποίους ο Κύριος αποκαλύπτει το θέλημά Του να μας οδηγήσει και να προσαρμοστούν σε διαφορετικό αποτέλεσμα. Πώς μπορούμε να αναγνωρίσουμε τη φωνή του από μια ξένη φωνή; Πώς μπορείτε να διακρίνετε τη φωνή της ψευδούς βοσκοί; Ο Θεός αποκαλύπτει το θέλημά του στο Λόγο του, την Αγία Γραφή. Η φωνή του είναι επίσης αποκάλυψε σε θεόσταλτο έργο του, αναγνωρίζουμε ότι η φωνή, αν δεν απομακρυνθούν ψυχή του από αυτόν με τη μετάβαση μετά από δικό τους τρόπο, θα ενεργούν σύμφωνα με τη δική τους θέληση και να μην ακολουθεί την ψιθύρους της Ιερής Καρδιάς, για όσο διάστημα αισθήσεις μας δεν είναι τόσο συγκεχυμένη που ήδη δεν αναγνωρίζουν την αιώνια συμφέροντα, και η φωνή του Σατανά δεν είναι τυφλή, έτσι ώστε να μπορέσουμε να την αποδεχθούν ως τη φωνή του Θεού.

Αγία Γραφή είναι η φωνή του Θεού

Οι άνθρωποι που ήρθαν να ακούσουν την αλήθεια, και τα πλεονεκτήματα που το Άγιο Πνεύμα να δεχθεί την Αγία Γραφή ως η φωνή του Θεού, δεν έχουν καμία δικαιολογία για την πνευματική ζωή τους στην νανισμού. Με την εφαρμογή των δεξιοτήτων που θα δωρηθεί στο Θεό κάθε μέρα για να μάθουν και να λαμβάνετε καθημερινά λατρευτικά ζήλο και την εξουσία. Επίσης, είμαστε εξοικειωμένοι με το Δημιουργό μέσω της δημιουργίας. Το βιβλίο της φύσης είναι ένα μεγάλο βιβλίο. Μπορούμε να το χρησιμοποιήσετε μαζί με τις Γραφές, όταν λένε άλλοι για τον χαρακτήρα του Θεού. Όταν σκεφτόμαστε για τις πράξεις του Θεού επηρεάζει το μυαλό μας είναι το Άγιο Πνεύμα.

Ο Θεός μιλάει και η φωνή του καθήκοντος και συνείδησης

Ο Κύριος δεν αρνείται να δώσει το Άγιο Πνεύμα του σε όσους το ζητούν. Όταν οι τύψεις συνειδήσεως, θα, γιατί να μην ακούει τους προβληματισμούς τους και να αγνοεί τη φωνή του Πνεύματος του Θεού; Κάθε δισταγμό και περιμένει να πάρει όλο και περισσότερο σε σημείο που γίνεται όλο και πιο δύσκολο για μας να λάβουν ουράνιο φως, έως ότου φαίνεται αδύνατο να την εξαρτά από τους λόγους και τις προειδοποιήσεις.

Αν θέλουμε να διακρίνουμε τη φωνή του Θεού, αυτό απαιτεί σοβαρή προσοχή. Πρέπει να αντισταθούμε δικές του τάσεις, και να νικήσετε τους για να υπακούσει στη φωνή της συνείδησης χωρίς καθυστέρηση ή δικαιολογία για τις κλήσεις του, δεν σταματούν και δεν αξιοποίησαν τη δική μας θέληση και ενστικτώδη συμπεριφορά. Λόγο του Κυρίου έρχεται σε όλους εμάς που έχουν αποτύχει να αντισταθεί Πνεύμα του ότι δεν θα θέλετε να ακούσετε και να ακούσετε. Αυτή η φωνή μιλά για μια προειδοποίηση, συμβουλές και διορθώσεις. Είναι το μήνυμα του Κυρίου, το φως των ανθρώπων. Αν περιμένετε για δυνατότερα κλήσεις ή καλύτερες ευκαιρίες, το φως μπορούμε να αποσυρθεί και αφήσαμε στο σκοτάδι.

Καλέστε Πνεύμα παραμελημένη σήμερα, λόγω των δικών πάθη τους και τις τάσεις προς την αντίθετη κατεύθυνση και στο μέλλον να οδηγήσουν δεν μπορούν πλέον να έχουν τη δύναμη να πείσει τους ανθρώπους, ή ακόμα και το πνεύμα δεν του ανθρώπου δεν μπορεί να αντιληφθεί. Σκεπτόμενος την καρδιά, τα χείλη και τα λόγια κάθε πράξη της ζωής θα συμβάλει στην αξία της ζωής μας, αν ποτέ επίγνωση της παρουσίας του Θεού. Γλώσσα της καρδιάς πρέπει να είναι: «Ο Θεός είναι εδώ." Τότε η ζωή είναι καθαρά, πεντακάθαρα χαρακτήρα και ψυχή στο Θεό συνεχώς εξυψωθεί.

Ο Κύριος μάς συμβουλεύει ότι πήγαμε στο θάλαμο του, και εξερεύνησε εκεί ήσυχα την καρδιά του, άκουσε τη φωνή της αλήθειας και της συνείδησης. Τίποτα δεν κάνει τόσο σαφής όσο εαυτό προσευχή στην απομόνωση.

Ο Θεός μιλάει μέσω των ανθρώπινων μεσαζόντων

Μέσω του προφήτη Ησαΐα, ο Κύριος είπε: «Ακούστε και να ακούσετε τη φωνή μου, προσεκτικά το ρολόι και να ακούσουν την ομιλία μου." (Ησαΐας 28.23)

Η δική μας Λυτρωτής έστειλε αγγελιοφόρους του, να φέρει το μήνυμά του προς το λαό. Αλλά πολλοί διστάζουν να το υιοθετήσουν. Το Άγιο Πνεύμα είναι σε αναμονή για την καρδιά μαλάκωσε και εξημερώνεται, αλλά δεν είναι πρόθυμη να ανοίξει την πόρτα και να αφήσει τον Χριστό από φόβο ότι κάτι μπορεί να εγείρει αξιώσεις. Και γιατί είναι ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ περνά. Επιθυμεί να παραχωρήσει άφθονη ευλογία της χάρης του, αλλά είναι απρόθυμοι να τις αποδεχθεί. Ωστόσο, επειδή το Πνεύμα δεν έρχεται έτσι ώστε οι άνθρωποι έπαινο και χτισμένο σε λανθασμένες θεωρίες τους, αλλά για τον κόσμο στηλίτευσε για τις αμαρτίες του, τον φαρισαϊσμό και τα δικά τους δικαστήρια, πολλοί στρέφονται μακριά από αυτόν. Δεν είναι πρόθυμος να αφήσει τον εαυτό του τραβήξει το χιτώνα της δικαιοσύνης η ίδια. Δεν είναι πρόθυμοι να αλλάξουν τη δική τους δικαιοσύνη, το οποίο είναι πραγματικά μια αδικία, η δικαιοσύνη του Χριστού, η οποία είναι καθαρή, ανόθευτη αλήθεια.

Το Άγιο Πνεύμα δεν κολακεύει κανέναν, ούτε να δημιουργήσει πρόσωπο βάσει του συμβουλή. Mortal, αμαρτωλή οι άνδρες δεν είναι σε Άγιο Πνεύμα ευθυγραμμισμένο με τους σκοπούς τους. Έχει έρθει ως πρόσωπο κατσάδα, είτε μέσω οποιουδήποτε ανθρώπου μεσάζοντα, που ο Θεός έχει επιλέξει, τότε είναι για όλους να ακούσουν τη φωνή του και να ακούσει.

Ωστόσο, επειδή το Πνεύμα δεν έρχεται έτσι ώστε οι άνθρωποι έπαινο και χτισμένο σε λανθασμένες θεωρίες τους, αλλά για τον κόσμο στηλίτευσε για τις αμαρτίες του, τον φαρισαϊσμό και τα δικά τους δικαστήρια, πολλοί στρέφονται μακριά από αυτόν. Δεν είναι πρόθυμος να αφήσει τον εαυτό του τραβήξει το χιτώνα της δικαιοσύνης η ίδια. Δεν είναι πρόθυμοι να αλλάξουν τη δική τους δικαιοσύνη, το οποίο είναι πραγματικά μια αδικία, η δικαιοσύνη του Χριστού, η οποία είναι καθαρή, ανόθευτη αλήθεια. Το Άγιο Πνεύμα δεν κολακεύει κανέναν, ούτε να δημιουργήσει πρόσωπο βάσει του συμβουλή. Mortal, αμαρτωλή οι άνδρες δεν είναι σε Άγιο Πνεύμα ευθυγραμμισμένο με τους σκοπούς τους.

Έχει έρθει ως πρόσωπο κατσάδα, είτε μέσω οποιουδήποτε ανθρώπου μεσάζοντα, που ο Θεός έχει επιλέξει, τότε είναι για όλους να ακούσουν τη φωνή του και να ακούσει.

Η αντίληψη της φωνής του Θεού είναι στενά συνδεδεμένη με χύτευση

Μόλις αφήσετε φυσικά την ανεξαρτησία σας και αυτό-θα και θα αντικαταστήσει την παιδιάστικη υπακοή στο αποδεκτό εάν είστε πρόθυμοι να εγκαταλείψουν τη διδασκαλία, ακούω τη φωνή του πραγματικού βοσκού, να πει: «Αυτός είναι ο τρόπος να πάει μετά από αυτό." (Ησαΐας 30.21) Ο Χριστός δεν προσφέρουν στους ανθρώπους τη διδασκαλία φαντασμένος, αυτάρεσκα και πεισματάρης. Μόνο ο πράος και ήμερος καθοδήγηση υποσχέσεις για την απόφαση αυτή μόνο θα διδάξει τον τρόπο του. Η χριστιανική ζωή είναι μια ζωή της καθημερινής παράδοσης, της υποταγής, και συνεχίζοντας να ξεπεραστούν τα εμπόδια κάθε μέρα οδηγεί σε νέες και νέες νίκες. Αυτή είναι η πραγματική αύξηση στο Χριστό.

Ο καθένας έχει την ευκαιρία να ακούσουν την πραγματική φωνή του Ποιμένα

Ο Ιησούς γνωρίζει ο καθένας πολύ καλά, δεδομένου ότι πέθανε μόνο και μόνο γι 'αυτόν. Οι δυσκολίες του καθενός από εμάς είναι βαθιά συγκινητικό. Ακούει μας τις κραυγές για βοήθεια. Ήρθε να μας φέρει όλους μαζί. Αυτός μας καλεί: «Συνέχεια μου!" Το πνεύμα του έχει μια ανθρώπινη καρδιά, και προσέλκυσε το ενδιαφέρον σε αυτό. Πολλοί απορρίπτουν αυτό και ο Ιησούς ήξερε. Ξέρει καλά, που ακούει με ευχαρίστηση την κλήση του και είναι πρόθυμος να εμπιστευθεί ποιμαντική φροντίδα του. Λέει: «πρόβατα μου ακούω τη φωνή μου, τους ξέρω, και ας με ακολουθεί." (Ιωάννης 10:27)

Ο Θεός πρέπει να μας οδηγήσει σε κάθε βήμα της διαδρομής. Κάθε ώρα που δεχόμαστε νέες ωθήσεις του Πνεύματος του. Η αγάπη για το Θεό θα πρέπει να είναι η κύρια πηγή των ενεργειών μας. Κάθε ώρα πρέπει να εκπληρώσει ορισμένες υποχρεώσεις, ενώ το καθένα έχει τις δικές τις ανησυχίες του. Αφήστε τη δύναμη των κορυφαίων διευθυντικών στελεχών των ελέγχων βιαστική ομιλία μας. Ας είναι οι καρδιές μας γεμίζουν με τη θερμούς μου συμπάθεια. Ποτέ μην αφήνετε τον έλεγχο της φλόγας, ποτέ δεν χάνει την υπομονή σας. Πριν ανοίξει η νέα κατάσταση και πρέπει να είμαστε σε θέση να ακούσει μια φωνή από τον ουρανό, ο οποίος θα μας οδηγήσει προς τα δεξιά ή τα αριστερά, λέγοντας: «Αυτός είναι ο τρόπος να πάει μετά από αυτό." (Ησαΐας 30.21)

Πρέπει να ακολουθήσουμε το θέλημα του Θεού δεν είναι, η δική μου θέληση.


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;

Γιατί υπάρχει το κακό;

59_snake.jpg Είμαι σίγουρος ότι όλοι συμφωνούμε ότι η χώρα μας είναι το κακό. Υπάρχουν πολύ ισχυρή και δραστήρια.Σε περίπτωση που είναι; Γιατί;Η Αγία Γραφή μιλάει για εξέγερση εναντίον του Θεού στον ουρανό. ...
Added: 02.08.2010
Απόψεις: 178920x

Ποιος είναι ο Ιησούς Χριστός;

77_jezis_kristus.jpg Κέντρο ολόκληρης της Βίβλου είναι η ζωή και το θάνατο από τους μεγάλους άνδρες της παγκόσμιας ιστορίας, ο Ιησούς Χριστός. Από τη γέννησή της σε μια νέα εποχή έχει υπολογιστεί, αν ...
Added: 30.08.2010
Απόψεις: 192310x

7ο Αλλαγή της Καρδιάς - Πίστη και το νόμο - Ο δρόμος προς τον Χριστό

273_cesta_ke_kristu.jpg «Ποιος είναι εν Χριστώ, είναι μια νέα δημιουργία. Ποια είναι η παλιά έχει πάει, το νέο έχει έρθει" (2. Κορινθίους 5:17).Κάποιος δεν μπορεί να πει με ακρίβεια η ώρα και της ...
Added: 22.11.2010
Απόψεις: 150460x

Τρίτες μετανοίας - Ο δρόμος προς τον Χριστό

165_cesta_ke_kristu.jpg ΜετάνοιαΠως μπορεί κάποιος να γίνουμε δίκαιοι ενώπιον του Θεού; Πώς μπορεί να δικαιολογήσει τον αμαρτωλό; Μόνο ο Χριστός μπορεί να μας ευθυγραμμίσει με τον Θεό, με την αγιότητα. Αλλά, όπως έχουμε ...
Added: 07.10.2010
Απόψεις: 158754x

Σάββατο ως μνημείο της δημιουργίας, δεδομένης της σχέσης με το Θεό

417_sobota_pamatnik_stvoreni.jpg Ας δούμε από την αρχή κιόλας της Βίβλου, το Βιβλίο της Γένεσης. Εδώ είναι γραμμένο για τη δημιουργία του κόσμου μας. Μαθαίνουμε ότι ο Θεός δημιούργησε τον κόσμο σε έξι συνεχείς ...
Added: 28.04.2011
Απόψεις: 189313x

El.AmazingHope.net - Πώς να ακούσει τη φωνή του Θεού