El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Exodus - Αγία Γραφή αναφέρεται Pihahiroth και Baalzephon

Βιβλική αρχαιολογία

169_pichirot_tarabeen.jpg

Exodus - Αγία Γραφή αναφέρεται Pihahiroth και Baalzephon

Added: 08.10.2010
Απόψεις: 256842x
Θέματα: Βιβλική αρχαιολογία
PrintTisk
169_pichirot_tarabeen.jpg170_pichirot_tarabeen_2.jpg171_pichirot_tarabeen_3.jpg172_pichirot_tarabeen_4.jpg174_nuwayby_al_muzayyinah.jpg

PiHahiroth και BaalZephon

Nuweiba είναι ένα αρκτικόλεξο για Nuwayba'al Muzayyinah στα αραβικά, που σημαίνει "ανοιχτό Μωυσής νερό. Μπορείτε να δείτε τη γκαλερί στον χάρτη, που δείχνει την πλήρη ονομασία του εν λόγω τομέα. Σε αυτό το έδαφος πριν από τη συναρμολόγηση λαό του Ισραήλ διασχίζουν εκ θαύματος η Ερυθρά Θάλασσα.

Έξοδος 14:1-3 - Και ο Κυριος προς τον Μωυσην, λεγων, Λαλησον προς τα παιδιά του Ισραήλ, ώστε να γυρίσει και Encamp πριν Pihahiroth, μεταξύ Migdol και τη θάλασσα, πάνω από Baalzephon: πριν από θελετε Encamp από την θάλασσα. Για Φαραώ θα λένε για τα παιδιά του Ισραήλ, Έχουν εμπλακεί στο έδαφος, ο hath ερημιά τους κλείσουν in.

Στο βόρειο άκρο της περιοχής της παραλίας της Nuweiba, τα ερείπια ενός αρχαίου αιγυπτιακού φρούριο. Αυτή η αρχαία αιγυπτιακή φρούριο είναι άλλη μια απόδειξη ότι το σύνολο της χερσονήσου του Σινά στο αιγυπτιακό έλεγχο.

Σήμερα, αυτό το αρχαίο φρούριο που ονομάζεται Tarabeen. Ron Wyatt, ο οποίος ανακάλυψε την τοποθεσία της Εξόδου Πιστεύεται ότι αυτό το φρούριο είναι ένα μέρος που η Αγία Γραφή αποκαλεί ως Pihahiroth. Αυτή είναι ίσως η Αγία Γραφή περιγράφεται Pihahiroth, η οποία βρίσκεται μεταξύ Migdol απέναντι Baalzephon.

Migdol είτε τα βουνά προς τα δυτικά, καθώς και ένας πύργος βρίσκεται σε μία από τις βουνοκορφές. Αυτό οφείλεται από τη Βίβλο, ο Φαραώ γνώριζαν ότι το κίνημα των Ισραηλιτών, όπου για να ταξιδέψουν. Είναι ιστορικά δικαιολογημένη, ότι οι Αιγύπτιοι είχαν για όλη τη χερσόνησο του Σινά, ένα παρατηρητήριο, από την οποία πέρασε με ένα σημάδι στην αντανάκλαση του ηλιακού φωτός τη νύχτα από την πυρκαγιά. Με αυτούς τους πύργους ήταν τόσο Φαραώ εκθέσεις σχετικά με την κίνηση των πλοίων στον Κόλπο της Άκαμπα. Με αυτές τις βίγλες, ο Φαραώ θα μπορούσαν να έχουν τα μηνύματα σχετικά με την ακριβή κίνηση του λαού του Ισραήλ.

Από την απέναντι ακτή στη Σαουδική Αραβία, ακριβώς απέναντι απ 'όπου ο λαός του Ισραήλ εισήλθαν στην θάλασσα για να βρει τα ερείπια ενός άλλου αρχαίου φρουρίου. Αυτό είναι πιθανώς Midiánská δύναμη, η οποία ήταν αφιερωμένη στον Βάαλ. Ron Wyatt, πίστευε ότι η Βίβλος είναι περιληφθεί στη θέση του Βάαλ-cefon.

Η Βίβλος μας λέει ότι ο Μωυσής, αφού δραπέτευσε από την Αίγυπτο προς Midiánské εγκαταλείψει τη χώρα. Η Βίβλος της χώρας ήταν στο έδαφος της σημερινής Σαουδικής Αραβίας. Εκεί ο Μωυσής ήταν παντρεμένος και έζησε μέχρι ο Κύριος του μίλησε από το δίκταμο και του έδωσε το καθήκον να επιστρέψει στην Αίγυπτο για να οδηγήσει το έθνος του Ισραήλ. Μωυσής έζησε στη χώρα Midiánské εμπρός από τον πρώτο από τον ισραηλινό λαό από την Αίγυπτο.

Έξοδος 2,15 - Όταν άκουσε των Φαραώ, ο Μωυσής ήθελε να δώσει την σκοτώσει, αλλά ο Μωυσής έφυγε από αυτόν να midiánské χώρα. Όταν έφτασε, κάθισε στο πηγάδι.

Γιατί ο Μωυσής έφυγε με το φόβο της Midiánské χώρας του Φαραώ; Όπως γνωρίζουμε από την ιστορική προοπτική και η Αίγυπτος είχε τον έλεγχο χερσόνησο του Σινά. Midiánská χώρα έχει κυβερνηθεί από την Αίγυπτο, ήταν ένα ασφαλές μέρος για να ζει στο Μωυσή εξορία.

Είναι σαφές ότι ο Μωυσής ήξερε καλά Midiánskou χώρας (έδαφος της σημερινής Σαουδικής Αραβίας), αφού έζησε εδώ και χρόνια. Ήταν ένα ασφαλές μέρος για να ζει και όπου μπορείτε να φέρετε τους ανθρώπους του Ισραήλ.

Η Βίβλος μας λέει ότι ο Θεός είναι το όρος Σινά στην Αραβία.

Γαλάτας 4,25 - Η Άγαρ είναι το όρος Σινά στην Αραβία και αντιστοιχεί στην Ιερουσαλήμ, η οποία σήμερα, όπως συμβαίνει με τα παιδιά της στη δουλεία.

Ron Wyatt ανακαλύφθηκε στο έδαφος της Σαουδικής Αραβίας, όλα τα Ευαγγέλια αυτά τα μέρη. Ανακάλυψε την αληθινή Όρος Σινά, όπου ο Μωυσής έλαβε τις Δέκα Εντολές. Βρήκε το χρυσό θυσιαστήριο μόσχο, και πολλά άλλα αντικείμενα.

Δικαίωμα στο όρος Σινά ο Μωυσής έλαβε τις Δέκα Εντολές, είναι η τρέχουσα χάρτες, γνωστή ως Jebel el Lawz σημαίνει "Βουνό του νόμου." Τοπικές Βεδουίνοι, το βουνό εξακολουθεί να ονομάζεται Όρος Μωυσή.

Όλα αυτά τα γεγονότα, θα προσπαθήσω να περιγράψω σε άλλο άρθρο. Υπάρχουν πολλά γεγονότα και δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν ότι η έξοδος είναι μια αληθινή ιστορία που συνέβη.


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Βιβλική αρχαιολογία

Exodus - Nuweiba

142_beach.jpg Nuweiba (Αραβικά: نويبع) είναι μια παραθαλάσσια πόλη στο ανατολικό τμήμα της χερσονήσου του Σινά. Βρίσκεται στην ακτή του κόλπου της Άκαμπα.Nuweiba είναι ένα αρκτικόλεξο για Nuwayba'al Muzayyinah στα αραβικά, που σημαίνει ...
Added: 29.09.2010
Απόψεις: 243025x

Σόδομα και Γόμορα - μια μοναδική πολυεπίπεδη τέφρα και θείο

232_sodoma_gomora_budova2.jpg Πολλοί προσπαθούν να υποστηρίζουν, να απορρίψουν, να αμφισβητήσουν αυτά τα υπέροχα βιβλική ευρήματα. Ισχυρίζεται ότι στη φύση σε πολλά σημεία είναι καθαρή περιεκτικότητα σε θείο. Ναι, συμφωνώ με τη φύση σε ...
Added: 05.11.2010
Απόψεις: 372073x

Ελλιμενισμός και ρυμούλκηση μενταγιόν πέτρες - Κιβωτός του Νώε

11_anchors_stone.jpg Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα της Κιβωτού του Νώε, το καλοκαίρι του 1977, Ron Wyatt, βρήκε τους γιούς του πολλές μαζικές αρχαίες πέτρες. Οι διαπερνούν Οι πέτρες αυτές, είναι η άγκυρα πέτρες. ...
Added: 22.07.2010
Απόψεις: 213946x

Δικαίωμα Mount Sinai - Jebel el Lawz βρέθηκε στην Αραβία

306_sinai.jpg Μετά από αυτό που Ron Wyatt, ανακάλυψε τον τόπο των Ισραηλιτών διάβαση της Ερυθράς Θάλασσας σε Άκαμπα Κόλπου είναι πλέον σαφές ότι το Όρος Σινά, δεν μπορεί να βρίσκεται στη χερσόνησο ...
Added: 10.01.2011
Απόψεις: 330927x

Ανακάλυψη της βιβλικής πόλεις Σόδομα και Γόμορρα

29_1_sodom_and-gomorrah.jpg Σόδομα και Γόμορρα, βιβλικές πόλεις καταστράφηκαν από θειάφι.Ο καθένας ξέρει το γνωμικό σίγουρα Σόδομα Γόμορρα, όταν μιλάμε για κάτι πολύ ντροπή. Όταν το έκανε αυτό λέγοντας κατάγονται, προέρχονται από την τύχη ...
Added: 20.09.2010
Απόψεις: 548057x

El.AmazingHope.net - Exodus - Αγία Γραφή αναφέρεται Pihahiroth και Baalzephon