El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Τι Παύλος όταν λέει κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σας καταδικάσει για σάββατά;

Βιβλικός Τα πραγματικά περιστατικά

361_obet_poukazujici_na_krista.jpg

Τι Παύλος όταν λέει κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σας καταδικάσει για σάββατά;

Added: 18.02.2011
Απόψεις: 158751x
Θέματα: Βιβλικός Τα πραγματικά περιστατικά
PrintTisk

Πρέπει να αναγνωρίσουμε το σημαντικό πράγμα. Εβραϊκή άζυμα που ονομάζεται διακοπές, διακοπές τρομπέτες, Εξιλέωση αργίες και τις αργίες που έχουν προανήγγειλε την έλευση του Μεσσία, το Σάββατο!

Κολοσσαείς 2, 13 έως 17 - Ναι, ακόμη και εσείς, νεκροί στις αμαρτίες και η ακροβυστια του σώματός σας, μαζί με αυτόν έρχονται στη ζωή μας συγχωρήσουν όλες τις ενοχές και να διαγράψει τον εχθρό γραμμάτιο, οι κανόνες είναι εναντίον μας. Για πάντα στην άκρη, όταν καρφωμένα στο σταυρό! Σε αυτό αφόπλισαν τις εξουσίες και τις κυβερνήσεις, το κοινό έχει αποκαλυφθεί και γιόρτασαν τη νίκη επί τους! Μην εκ τούτου καταδικάζουμε κανέναν για φαγητό ή ποτό, λόγω των διακοπών, νέα φεγγάρια ή sabbaths. Αυτά τα πράγματα είναι μια σκιά αυτό που ήταν να έρθει, αλλά η ουσία είναι εν Χριστώ.

Με άλλα λόγια, ο Ιησούς Χριστός, για να αποπληρώσει το χρέος μας. Πληρώσαμε το γραμμάτιο, με τον τρόπο αυτό απαλλάσσονται από την πιο πάνω νόμου, την οποία παραβιάζεται. Το σύστημα των θυσιών της Παλαιάς Διαθήκης Πάσχα με τα θύματα ήταν μια ορατή εκπροσώπηση της γραμμάτιο - τη διαδρομή μέσα από το ιερό είναι καλυμμένα με αίμα.

Αλλά ο Παύλος λέει "Ο Χριστός ήρθε στο σύστημα των θυσιών εκπλήρωσή της σε όλους τους επισημαίνοντας την θυσία του ερχομού του Χριστού πέρασε Paul επισημαίνει:.." Αυτό είναι απλά μια σκιά των πραγμάτων για να έρθει ...".

Υπάρχουν δύο νόμοι. Η Βίβλος λέει ότι ο Θεός έδωσε το νόμο - τις Δέκα Εντολές, το οποίο γράφτηκε από το δάχτυλο του Θεού σε πέτρινες πλάκες, και άρχισε να την Κιβωτό της Διαθήκης. Εδώ είναι το Σάββατο ως ένα μνημείο της δημιουργίας. Είναι μια διαρκής υπενθύμιση της αλήθειας της δημιουργίας. Μας θυμίζει ότι δεν έχουμε να προκύψουν από την εξέλιξη, αλλά ότι ο Θεός μας δημιούργησε και αξίζουν τον σεβασμό μας.

Μια δεύτερη, εθιμοτυπική νόμος του Μωυσή, που είχε τοποθετηθεί δίπλα στην Κιβωτό της Διαθήκης. Είναι ένα τελετουργικό νόμο, ο οποίος περιλαμβάνει τα ταξίδια και το θάνατο το Σάββατο εθιμοτυπική Ιησού ακυρώθηκε. Ήταν ένα προηγούμενο για την έλευση του Μεσσία. Αλλά Δέκα Εντολές του Θεού και επιμένει ότι θα κριθούν ανάλογα με!

1 του νόμου του Θεού - οι Δέκα Εντολές στην Κιβωτό της Διαθήκης πριν

Έξοδος 31,18 - Όταν ο Κύριος είπε στον Μωυσή στο όρος Σινά, τελείωσε, του έδωσε δύο δισκία των μαρτυρία - πέτρα, γραμμένο με το δάκτυλο του Θεού.

Δευτερονόμιο 4,13,14 - Δήλωσε να σας διαθήκη του, την οποία διέταξε σας για να εκτελέσει, δηλαδή τις Δέκα Εντολές, το οποίο έγραψε σε δύο πέτρινες πλάκες. Κατά το χρόνο Κύριος μου με διέταξε να σας διδάξω αυτούς τους κανόνες και τους νόμους για τη συμμόρφωση με τους στη χώρα που πρόκειται να καταλάβει.

2ο Τελετή νόμος του Μωυσή, που είχε τοποθετηθεί δίπλα από την Κιβωτό της Διαθήκης.

Δευτερονόμιο 31, 24-26 - Όταν ο Μωυσής έγραψε τα λόγια αυτού του νόμου από την αρχή μέχρι το τέλος, διέταξε οι Λευιται που φορούν την Κιβωτό της Διαθήκης: «Πάρτε το βιβλίο του νόμου και τοποθετείται δίπλα στην κιβωτό του διαθήκη του Κυρίου του Θεού μας, ας γίνει μάρτυρας εναντίον σας.

Ιεζεκιήλ 45, 16-18 - όλο το λαό της χώρας αυτής θα ωφελήσει το θύμα να κυβερνήτες χέρι. Ο κυβερνήτης θα παραδώσει στη συνέχεια, τις θυσίες που προσφέρουν αλεύρι και σπονδές στις διακοπές, τα νέα φεγγάρια, ακόμα και τα Σάββατα καθώς και όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις του οίκου του Ισραήλ.

Αυτά τα εδάφια δείχνουν ότι θυσίες αίματος και άλλες, νέες γιορτές φεγγάρι, αργίες και τα Σάββατα αποτελούν μέρος της τελετουργική πράξη θυσίας, τονίζοντας την Μεσσία. Ως εκ τούτου, ένα άλλο το Σάββατο, για το οποίο η Αγία Γραφή μιλάει.

Στο Λευιτικό είναι μια αναφορά σε δύο Σάββατα τύπους. Σε όλο το κεφάλαιο, ο Μωυσής εξηγεί τις διακοπές και την Ιερά Σύναξη, το οποίο οι Ισραηλινοί διατηρούν. Στο στίχο 3, ο Θεός θυμίζει τον Μωυσή την έβδομη ημέρα, Σάββατο, δέκα. Θα πρέπει να είναι κάθε εβδομάδα, μία ημέρα άγια συγκέντρωση.

Εβραϊκό ημερολόγιο γεωργικών χωρίστηκε σε δύο περιόδους - την άνοιξη και το φθινόπωρο. Ως εκ τούτου, οι Εβραίοι είχαν την άνοιξη και το φθινόπωρο διακοπές φεστιβάλ. Οι διακοπές του Πάσχα ο Θεός πρέπει να οδηγεί στο πρώτο ερχομό του Ιησού. Φθινόπωρο διακοπές επεσήμανε προς τα εμπρός για τα γεγονότα μετά από τον Ιησού », κατ 'αρχάς στην Δευτέρα Παρουσία Του έρχεται.

Είναι σημαντικό ότι στην 23η κεφάλαιο Λευιτικό σχετικά με αυτές τις διακοπές αναφέρονται ως "Σάββατο".

Λευιτικόν 23, 32 - (μιλάμε για τη γιορτή - την Ημέρα της Εξιλέωσης) θα είναι το Σάββατο για όλους σας Σάββατα. Από το βράδυ για την ένατη ημέρα του εν λόγω μήνα στο επόμενο μέρος θα διατηρήσει την ταχεία και Σάββατο. "

Επειδή οι διακοπές γιορτάζονται φυσά την πρώτη ημέρα του έβδομου μήνα και την ημέρα του Εξιλασμού, τη δέκατη ημέρα του έβδομου μήνα, θα μπορούσε να είναι δύο μέρες την ίδια στιγμή την έβδομη ημέρα της εβδομάδας, το Σάββατο, σύμφωνα με τις Δέκα Εντολές .

Λευιτικόν 23,37-38 - Αυτό είναι το πανηγύρι που θα κηρύξει ιερό συνέλευση. Όταν τους φέρει στο προσφορές LORD από πυρκαγιά - το ολοκαύτωμα και αλευρώδη, προσφέροντας ηρεμία και ποτό αφιερώματα, το καθένα από αυτά μέσα στην ημέρα. Όλοι εκτός από τον Κύριο το Σάββατο (έβδομη ημέρα), και εκτός από όλα τα δώρα, υποσχέσεις σας και εθελοντικές θυσίες, η οποία θα φέρει ο Κύριος.

Οι Ισραηλίτες ήταν να κρατήσει τις διακοπές, ή σε συνδυασμό με τις διατάξεις της εβδόμης ημέρας, το Σάββατο του Κυρίου. Διακοπές επεσήμανε τον ερχόμενο Μεσσία. Όταν ο Ιησούς ήρθε να εκπληρωθούν, και δεν επιτρέπεται να τηρούνται. Είναι βέβαιο ότι ο Απόστολος Παύλος δεν προσπάθησε να αφαιρέσει την έβδομη ημέρα -. Σάββατο το νόμο του Θεού, τις Δέκα Εντολές, αλλά οι διακοπές και το Σάββατο ως πρωτότυπο για τον Μεσσία

Ανάκληση τη σημαντική βιβλική αρχή. Όταν μελετούν την Αγία Γραφή βλέπουμε να το ότι αυτό που με σαφήνεια, ποια είναι ασαφής. Δεν πρέπει να αγνοήσουμε τις εκατοντάδες σαφές κείμενο με ένα συγκεκριμένο θέμα μόνο και μόνο επειδή ένα ή δύο εξηγήσεις είναι δύσκολη.

Προέρχονται από το βιβλίο: Η σχεδόν ξεχάσει την ημέρα - Mark Finley


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Βιβλικός Τα πραγματικά περιστατικά

1η Ποιος είναι η πηγή της ζωής;

83_cesta_ke_kristu.jpg Μας ο ουράνιος Πατέρας είναι η πηγή της ζωής, της αλήθειας και της χαράς. Όμορφη χώρα, δεν φορούσε κανένα ίχνος της καταστροφής και τις κατάρες της αμαρτίας. Το σύνολο όμορφη φύση ...
Added: 07.09.2010
Απόψεις: 142796x

Ποια είναι η έβδομη ημέρα της εβδομάδας είναι το Σάββατο ή την Κυριακή;

278_kalendar.jpg Τι είναι η έβδομη ημερολογιακή ημέρα Σάββατο ή την Κυριακή; Ήταν γίνει μια αλλαγή;Πολλές χώρες στην κρίση του, έχει επτά ημερολογιακή ημέρα Κυριακή. Πολλοί άνθρωποι αγνοούν ότι το Σάββατο είναι ακριβώς ...
Added: 29.11.2010
Απόψεις: 667140x

Πώς μπορώ να βρω τον Θεό;

372_jak_najit_boha.jpg Μέσα σε κάθε άνθρωπο είναι κωδικοποιημένα με την επιθυμία για τον Θεό. Στο παρελθόν οι άνθρωποι έχουν για τις γενεές που δημιουργήθηκε διάφορους Θεούς τους δικούς τους όρους, και ακόμη και ...
Added: 07.03.2011
Απόψεις: 239208x

Προσεγγίζοντας το δικαστήριο του Θεού - ετοιμαστείτε!

303_bozi_soud_milenium.jpg Πολλοί άνθρωποι θα ζουν διαφορετικά, αν συνειδητοποιήσει ότι η ζωή τους κάποια μέρα θα κριθεί από τη δοκιμασία. δικαστήριο του Θεού είναι ένα τόσο σημαντικό γεγονός ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσει ...
Added: 04.01.2011
Απόψεις: 195005x

Ο Ιησούς αναστήθηκε από τους νεκρούς - έξι λόγοι για να το επιβεβαιώσει

287_nas_veleknez_jezis_kristus.jpg Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ σταυρώθηκε, θάφτηκε και τρεις μέρες αργότερα αναστήθηκε από τους νεκρούς. Δεν υπάρχει άλλη θρησκεία δεν ισχυρίζεται ότι ο ιδρυτής του αναστήθηκε. Σε ότι ο Χριστιανισμός είναι ...
Added: 08.12.2010
Απόψεις: 327323x

El.AmazingHope.net - Τι Παύλος όταν λέει κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σας καταδικάσει για σάββατά;