El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Ο Θεός και της αδικίας στον κόσμο

Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;

314_ukrizovani.jpg

Ο Θεός και της αδικίας στον κόσμο

Added: 17.01.2011
Απόψεις: 189684x
Θέματα: Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;
PrintTisk

Γιατί υπάρχει τόσο πολύ κακό και τα παθήματα; Γιατί ο Θεός δεν παρεμβαίνει και να κάνει κάτι; Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται εάν ο Θεός ήταν πολύ καιρό πριν θα είχε κάνει κάτι. Αυτές είναι πολύ συχνές ερωτήσεις που κάνουν οι άνθρωποι διστάζουν να πιστεύουν στο Θεό.

Είμαστε πλάσματα της ελεύθερης βούλησης και της ανθρώπινης ελεύθερης βούλησης έρχεται η αδικία ή δικαιοσύνης. Οι άνθρωποι είναι πολύ σοβαρά καταδικάσουν βιασμού κάθε ανθρώπινη θέληση και την ελευθερία, αλλά ο Θεός τα πετάξει και μομφή, ότι οι βιασμοί δεν παρέχεται δωρεάν, θα μας! Ο Θεός θέλει να είναι απλώς μια μαριονέτα, αλλά είμαστε ελεύθεροι να αποφασίσουν.

Ρωμαίους 3,10 - Όπως είναι γραμμένο: «Δεν υπάρχει κανένας δίκαιος, όχι δεν είναι ένας περισσότεροι από εκείνους που κατηγορούν ρωτήσει γιατί ο Θεός δεν παρεμβαίνει, δεν συνειδητοποιούν ότι οι ίδιοι κάνουν το κακό, και όχι χωρίς αμαρτία ο Θεός έπρεπε συνεπώς.. να παρέμβει εναντίον τους.

Θα μπορούσαμε επίσης να πούμε ότι ο κόσμος δεν έχει γονείς, διότι τα παιδιά κάνουν τόση ζημιά, βλάβες σε άλλους και όχι αντάξια ενός παιδιού είναι εντελώς αθώος. Αν υπήρχαν γονείς που θα εμπόδιζε σίγουρα τη συμπεριφορά των παιδιών τους και να μην επιτρέψουμε. Πώς; Ίσως, επίσης, επειδή θα πρέπει μαγνητοσκοπημένο το στόμα της και δεμένο σε ένα γραφείο κάπου, απλά για να τους αποτρέψει από το να κάνουν κακές πράξεις. Τότε μπορεί να πιστεύουν ότι είναι οι γονείς. Οι εν λόγω γονείς, οι οποίοι θα βίαια προσπάθησαν να εμποδίσουν τυχόν κακές πράξεις των παιδιών τους, αλλά θα κληθεί στο δικαστήριο και καταδικάστηκε χωρίς έλεος.

Οι περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν την αδικία, υπερβολές και κακή συμπεριφορά μόνο στο τελευταίο. Γιατί δεν συνειδητοποιούν ότι οι ίδιοι κάνουν πολλά άσχημα πράγματα, μόνο και μόνο επειδή έχουμε καλύτερα; Υπάρχει μια διαφορά στο ότι αν ένας άνδρας κλέψει ένα εκατομμύριο, ή μόνο ένα μικρό ποσό; Υπάρχει διαφορά υπάρχει αν επηρεάζει τα σημαντικά πράγματα που βρίσκονται, ή απλά γείτονα Zalze; Ενώπιον του Θεού δεν είναι - η αμαρτία είναι ακόμα αμαρτία και παράβαση του νόμου του Θεού.

Πιστεύουμε ίσως, ότι ο Θεός πρέπει να παρεμβαίνει μόνο όταν η αδικία των άλλων;

Ο Θεός όμως έβλεπε τον κόσμο μας παθητικά. Έκανε το πιο θα μπορούσε! Μας έδωσε τη ζωή του τον Υιό του! Επέτρεψε πόνο και τον θάνατο του και να παρέμβει. Πώς απίστευτο και μεγάλες θυσίες. Πόσο μεγάλη αγάπη για μας.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσο μεγάλη είναι μια θυσία; Όταν η ανθρωπότητα στην αμαρτία, και πήγε στα χέρια του εχθρού, Lucifer, έφερε στο ίδιο το διάταγμα του πόνου και του θανάτου. Ελεύθερα επέλεξε να παρακούσει τον Θεό - Δημιουργό και, επομένως, αποσχίστηκε από τον ως πηγή αγάπης, της αρμονίας και της ζωής.

Ο Θεός Δημιουργός μας να παρέμβει άμεσα και να μας καταστρέψει. Θα μπορούσε να έχει δημιουργήσει πολύ διαφορετικών ανθρώπων, υπάκουο, αλλά γιατί όχι;

Ιωάννης 3:16 - Για το Θεό τόσο αγαπούσε ο κόσμος που έδωσε Το μόνο begotten Son, ότι όποιος πιστεύει σ 'Αυτόν δεν πρέπει να χαθεί αλλά έχουν αιώνια ζωή.

Παρά το γεγονός ότι ολόκληρο το απέραντο σύμπαν μας είναι σαν ένα κόκκο σκόνης, όμως, ότι ο Θεός θα μπορούσε απλά να μας καταστρέψει, και την τιμωρία, αλλά ο δημιουργός πέθανε για τη δημιουργία Του. Δημιουργός υποστούν το μαρτύριο πήγε μαζί μας και ξέρει πολύ καλά όλα άγχος μας, αγωνία και τον πόνο, επειδή Αυτός είναι που παρουσιάστηκαν στον ίδιο του το σώμα μου!

Έτσι, δεν φταίει ο Θεός που επεμβαίνει στη δυστυχία και τον πόνο μας. Επίσης έζησε - έπρεπε να παρακολουθήσουν τα βασανιστήρια και το θάνατο των δικών ταλαιπωρίες του και Υιός μπορεί να φτάσει! Γιατί; Για εμάς, ένας κόκκος σκόνης είχε δρόμο της επιστροφής προς την αιώνια ζωή.

Φιλιππησίους 2, 6-8 - αν και μοιράστηκε τη φύση του Θεού, την ισότητα της με τον τελευταίο. Αντ 'αυτού, ο ίδιος παραδόθηκε, έχει μια ουσία μιας υπαλλήλου, πήρε ανθρώπινη μορφή. Ο ίδιος βρέθηκε στο σώμα, ως άνθρωπος, ταπείνωσε τον εαυτόν του και έγινε υπάκουος, και στο θάνατο - θάνατο στο σταυρό!

Παρά το γεγονός ότι για μια στιγμή που βιώνουμε τον πόνο σε αυτή τη γη, μας προτείνουν έναν τρόπο πίσω στον Πατέρα και στην αιώνια ζωή χωρίς πόνο και πεθαίνουν. Είναι στο χέρι μας αν σας δωρεάν, θα αποδεχθεί αυτή την προσφορά ή την απορρίπτουν.

Επειδή ο Θεός μας δημιούργησε ως ελεύθερα όντα, και επειδή ο Θεός είναι μέρος της διάσωσης μας ικανοποιείται, είναι ο μέχρι και την απόφασή μας όπως πάει μαζί μας!

Jan 14, 1-3 -... »Nermut στις καρδιές μας Πιστεύετε στο Θεό, πιστεύω, επίσης, σε μένα Στον Οίκο του Πατρός μου είναι πολλά μέρη Αν δεν ήταν έτσι, σου είπα να πάω να προετοιμάσω μια θέση. για σένα. Όταν πηγαίνω και προετοιμάσω μια θέση για σας, θα έρθω πάλι και θα σας μεταφέρει τον εαυτό μου, μπορείτε επίσης μπορεί να είναι όπου είμαι.


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;

Ποιος είναι ο Ιησούς Χριστός;

77_jezis_kristus.jpg Κέντρο ολόκληρης της Βίβλου είναι η ζωή και το θάνατο από τους μεγάλους άνδρες της παγκόσμιας ιστορίας, ο Ιησούς Χριστός. Από τη γέννησή της σε μια νέα εποχή έχει υπολογιστεί, αν ...
Added: 30.08.2010
Απόψεις: 182038x

1η Ποιος είναι η πηγή της ζωής;

83_cesta_ke_kristu.jpg Μας ο ουράνιος Πατέρας είναι η πηγή της ζωής, της αλήθειας και της χαράς. Όμορφη χώρα, δεν φορούσε κανένα ίχνος της καταστροφής και τις κατάρες της αμαρτίας. Το σύνολο όμορφη φύση ...
Added: 07.09.2010
Απόψεις: 132914x

Η προσευχή ως συνομιλία με το Θεό

418_modlitba_rozhovor_s_bohem.jpg Luke 11,1 - "Κύριε, μας διδάσκουν να προσευχόμαστε, όπως ότι ο John δίδαξε τους μαθητές του."Luke 18,1 - Είπε τους μια παραβολή, καθώς εξακολουθεί να είναι απαραίτητη για να προσευχηθούν και ...
Added: 03.05.2011
Απόψεις: 284931x

Τρίτες μετανοίας - Ο δρόμος προς τον Χριστό

165_cesta_ke_kristu.jpg ΜετάνοιαΠως μπορεί κάποιος να γίνουμε δίκαιοι ενώπιον του Θεού; Πώς μπορεί να δικαιολογήσει τον αμαρτωλό; Μόνο ο Χριστός μπορεί να μας ευθυγραμμίσει με τον Θεό, με την αγιότητα. Αλλά, όπως έχουμε ...
Added: 07.10.2010
Απόψεις: 148056x

Σάββατο ως μνημείο της δημιουργίας, δεδομένης της σχέσης με το Θεό

417_sobota_pamatnik_stvoreni.jpg Ας δούμε από την αρχή κιόλας της Βίβλου, το Βιβλίο της Γένεσης. Εδώ είναι γραμμένο για τη δημιουργία του κόσμου μας. Μαθαίνουμε ότι ο Θεός δημιούργησε τον κόσμο σε έξι συνεχείς ...
Added: 28.04.2011
Απόψεις: 178917x

El.AmazingHope.net - Ο Θεός και της αδικίας στον κόσμο