El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Παραφυσικά εμπειρίες

Supernatural, UFO

66_nadprirozene_zazitky.jpg

Παραφυσικά εμπειρίες

Added: 11.08.2010
Απόψεις: 177749x
Θέματα: Supernatural, UFO
PrintTisk

Έχετε παραφυσικά εμπειρίες?

Κινήσεις σας σπίτι ζωγραφική, φωτογραφία των νεκρών συγγενών τους; Αισθάνεστε ότι θέλετε να μιλήσετε με έναν υπεύθυνο επικοινωνίας, ο οποίος δεν είναι πλέον ανάμεσα στους ζωντανούς; Δεν ξέρω τι να σκεφτώ;

Άρθρο Γιατί υπάρχει το κακό να διαβάσετε για τις δύο δυνάμεις που έχουν εξουσία πάνω στη χώρα μας.

Το κακό Σατανάς, Lucifer, και ο Θεός είναι αγάπη.

Δεδομένου ότι ο σατανάς παρέσυρε το πρώτο τους ανθρώπους, και μέσω αυτού που παραβίασαν το νόμο δίνεται από τον Θεό, τον κακό τσιράκια του Σατανά και τους πεσμένους αγγέλους του, έριξε κάτω στη Γη να είναι η ουσία του κακού, αλλά ήξεραν ότι κανείς δεν στο σύμπαν, θα μπορούσε να εκφράσει πλήρως .

Αποκάλυψη 12, 7-9 - Ο αγώνας έγινε ουρανό: Μιχαήλ και οι άγγελοί του πολέμησαν εναντίον του δράκου. Και ο δράκος πολέμησε και οι άγγελοί του, αλλά τίποτα δεν μπορούσε να κάνει. Ο ουρανός δεν βρέθηκε γι 'αυτούς η θέση και ο μεγάλος δράκοντας - ότι παλιά φίδι, το οποίο ονομάζεται Διάβολος και ο Σατανάς, ο οποίος εξαπατά ολόκληρο τον κόσμο - ανατράπηκε. Τον πέταξαν κάτω στη γη και τους αγγέλους του πετάχτηκαν έξω μαζί του.

Ο Θεός να μας αγαπούν, αλλά ας είναι η μόνη. Ως οδηγός για το κακό γεμάτο κόσμο που μας έδωσε τον Λόγο Του = Αγία Γραφή. Ως σημείο εκκίνησης για μας, έδωσε ζωή στο Υιό Του Ιησού Χριστό, ο οποίος πήρε εκδίκηση για τις αμαρτίες μας με τον εαυτό του.

Έτσι, για να κατανοήσουν τις δυνάμεις σε αυτόν τον κόσμο, πρέπει να μελετούν την Αγία Γραφή και να διαβάσω τι λέει για τον Ιησού Χριστό. Την προσοχή στις πολυάριθμες εκκλησίες και τις παραδόσεις τους. Η Αγία Γραφή έχει μιλήσει για κάτι άλλο από την τροποποιημένη παράδοση έτος της Καθολικής Εκκλησίας και μάλιστα πολλές προτεσταντικές εκκλησίες.

Εκκλησιαστής 9,5-6 - ζουν ξέρουν ότι πρέπει να πεθάνει, αλλά οι νεκροί δεν γνωρίζουν τίποτα. Δεν αντιποίνων δεν πρέπει να λάβει, ακόμη και η απλή μνήμη τους χάθηκαν. Όπως την αγάπη τους και το μίσος τους, όλο το πάθος έχει φύγει. Ποτέ ξανά δεν θα δεν έχουν καμία μετοχή σε ό, τι συμβαίνει με τον ήλιο.

2ο Κορίνθιοι 11,14 - και δεν προκαλεί έκπληξη, ο ίδιος ο σατανάς προσποιείται ότι είναι ένας άγγελος του φωτός! Επομένως, τίποτα δεν ειδική, όταν και οι υπηρέτες του θέτοντας ως υπηρέτες της δικαιοσύνης. Αλλά τελικά πτώση, όπως τους αξίζει.

Λευιτικόν 19,31 - Να μην στραφούν σε μέντιουμ ή να αναζητήσουν πνευματιστές, για σας θα είναι μολυσμένο από αυτά. Εγώ είμαι ο Κύριος ο Θεός σου.

Ιωάννης 11,11-14 - Και μετά από αυτό, είπε: «φίλος Λάζαρος μας έχει αποκοιμηθεί. Θα πάω τον ξυπνήσω." Αυτός θα ωφεληθούν από τον ύπνο, Κύριε », είπε στους μαθητές του. Ιησούς μίλησε του θανάτου του, αλλά νόμιζε ότι μιλούσε για τη συνήθη ύπνο. Έτσι, ο Ιησούς είπε ξεκάθαρα: «Ο Λάζαρος πέθανε.

Η Βίβλος μας λέει ότι οι νεκροί κοιμούνται και δεν ξέρουν τίποτα, δεν μπορεί να επηρεάσει τα πράγματα, ή γεγονότα σε αυτόν τον κόσμο. Δεν μπορεί να φαίνεται καν να μιλήσει ή να μετακινήσετε τα πράγματα - Άρθρο Τι είναι ο θάνατος;.

Έτσι, ο οποίος είναι ένα υπερφυσικό φαινόμενο;

Ο Θεός αποκαλύπτει την δύναμη του στους πιστούς του, που συμμορφώνονται με το νόμο του Θεού = τις Δέκα Εντολές - (Αγία Γραφή, Έξοδος 20:1-17) και βρίσκονται στο επίκεντρο μιας ζωντανής πίστης στον Ιησού Χριστό = καθημερινές πτήσεις, θα μπορούσαν να πάρουν δύναμη του Αγίου Πνεύματος.

Πράξεις 2,4.38 - ήταν όλοι γεμάτη με το Άγιο Πνεύμα και άρχισαν να μιλούν σε άλλες γλώσσες δεδομένου ότι το πνεύμα τους έδωσε έκφραση. «Μετανοείτε», ο Peter απάντησε, «και όλοι πρέπει να βαφτιστεί στο όνομα του Ιησού Χριστού, ότι έχουμε αμαρτίες μας συγχωρεθούν. Και το YE θα λάβει το δώρο του Αγίου Πνεύματος, γιατί η υπόσχεση είναι για σας και τους απογόνους σας και όλους όσους είναι μακριά - ο καθένας ζητά ο Κύριος ο Θεός μας. "

Σε άλλα υπερφυσικά φαινόμενα, κύκλων, ή ακόμη και την εμφάνιση των φαντασμάτων, συμπεριλαμβανομένης και της Παναγίας πνευματισμός = ο Σατανάς είναι ο δημιουργός του κακού. Ήδη στον παράδεισο της φύσης της ζωής και του θανάτου, ο Σατανάς είπε ψέματα στους ανθρώπους και τώρα που είχε λίγο χρόνο για το ψέμα του εντείνεται. Προσπαθούν να εκτρέψουν τους ανθρώπους από τον Θεό και αυτό είναι συγκλονιστικό υπερφυσικά φαινόμενα. Πνευματισμός δεν κάνει διάκριση ανάμεσα στο καλό και το κακό, αποκαλύπτουν τα φαντάσματα του όλους τους χαρακτήρες και μιλάει κατά την Αγία Γραφή. Ωστόσο, πολλές φορές υπό το πρόσχημα της Χριστιανοσύνης, η οποία δεν είναι σύμφωνη με το νόμο του Θεού, ακριβώς από την Αγία Γραφή.

Όταν οι άνθρωποι βλέπουν την υπερφυσική δύναμη που ο σατανάς έχει ένα ισχυρό άγγελο, πηγαίνετε μετά από αυτόν και πιστεύουν ότι ο Θεός έχει αλλάξει αμετάβλητο νόμο του, αλλά προσέξτε, είναι ακόμα ακριβώς ένα ψέμα.

Λουκ 16,17 - Αλλά αντί του ουρανού και της γης περνούν μακριά, από το να λήξουν ένα ελάχιστο μόριο του νόμου!

Ματθαίος 5:17-18 - "Μην πιστεύετε ότι έχω έρθει να καταργήσει το νόμο ή τους προφήτες. Δεν ήρθα να καταργήσω, αλλά για να ικανοποιηθούν. Αληθώς, σας λέγω, μέχρι τον ουρανό και τη γη περάσει όχι μακριά το μικρότερο επιστολή, δεν είναι μία ελάχιστο μόριο του νόμου, πριν από όλα να γίνει πραγματικότητα.

Τι δύναμη θα σας πιστέψουμε;

Ο Σατανάς = Lies, το οποίο έχει μεγάλη δύναμη στη Γη; ή ο Θεός = Αγάπη, ο οποίος θα έχει τον τελευταίο λόγο πάνω στη γη;

Εξετάστε Όλοι τον Λόγο του Θεού!


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Supernatural, UFO

Λάθος Μεσσίας New Age και Maitrea

280_jezis_vs_lucifer_1.jpg "Νέα Εποχή" με αυτά τα λόγια, από το 1984 όλο και συνάντησε σε όλες τις εφημερίδες και τα ειδησεογραφικά προγράμματα. Η ανθρωπότητα λαχταρά, επειδή αυτό δεν είναι πλέον στη γη μαζί ...
Added: 26.11.2010
Απόψεις: 203663x

Βίντεο - Μηνύματα από τον Ουρανό, εμφανίσεις της Παναγίας

87_zjeveni_panny_marie_1.jpg Σήμερα, η Καθολική Εκκλησία είναι το φαινόμενο των εμφανίσεων της Παναγίας. Δεν μπορούμε να αρνηθούμε αυτό το γεγονός, δεδομένου ότι αυτή η αποκάλυψη έχει αποδειχθεί σε πολλά μέρη του κόσμου.Ποια είναι ...
Added: 08.09.2010
Απόψεις: 219820x

Γιατί η κλιμάκωση υπερφυσικό εμφανίσεις σε ολόκληρο τον κόσμο;

355_ufo_china.jpg Η παγκόσμια κλιμάκωση των διαφόρων παραφυσικά εμπειρίες, φαινόμενα και τον πνευματισμό. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι δεν είναι ταινίες μυθοπλασίας, αλλά το γεγονός ότι οι άνθρωποι δεν είναι σε θέση να εξηγήσει. ...
Added: 15.02.2011
Απόψεις: 237313x

Τι είναι ένα UFO και τους αλλοδαπούς που βρίσκονται;

110_ufo.jpg Ποιοι είναι οι αλλοδαποί και τα UFO;Σήμερα, πολλοί άνθρωποι δεν έχουν εξέτασε το ζήτημα του αν πρόκειται για αλλοδαπούς, αλλά το ζήτημα του ποιος είναι.UFOs είναι μια πραγματικότητα, την επέκταση βαθιά ...
Added: 23.09.2010
Απόψεις: 222622x

Για την εξυπηρέτηση των Μάγια, η ορισθείσα τέλος του κόσμου μέχρι το 2012;

311_mayan_pyramid_and_calendar.jpg Το ζήτημα αυτό αμφισβητείται βεβαίως όποιον ενδιαφέρεται για το θέμα αυτό. Πρέπει να αναγνωρίσουμε τις δυνάμεις που βρίσκονται σε αυτόν τον κόσμο. Είναι ο Θεός - η αγάπη, ο κυβερνήτης του ...
Added: 12.01.2011
Απόψεις: 198819x

El.AmazingHope.net - Παραφυσικά εμπειρίες