El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

τελικό εξαπάτηση του Σατανά, προσομοιώνοντας την άφιξη του Ιησού Χριστού

Βιβλικός Τα πραγματικά περιστατικά

423_napodobeni_prichodu_jezise_krista.jpg

τελικό εξαπάτηση του Σατανά, προσομοιώνοντας την άφιξη του Ιησού Χριστού

Added: 06.05.2011
Απόψεις: 364184x
Θέματα: Βιβλικός Τα πραγματικά περιστατικά
PrintTisk

Όλες οι προφητείες της Γραφής εκπληρώνονται και δείχνουν ότι ο κόσμος μας είναι στο τέλος της ιστορίας τους. Η τρέχουσα παγκόσμια γεγονότα δείχνουν ότι είμαστε στις τελευταίες ημέρες αυτού του κόσμου και η δουλειά μας είναι να προετοιμάσει την συνάντησή μας με τον Θεό. Ως εκ τούτου μελετήσετε προσεκτικά το Λόγο του Θεού, για να καταλάβετε τι θα συμβεί σύντομα σε αυτόν τον κόσμο.

Η Αγία Γραφή μας προειδοποιεί για απομίμηση ερχομό του Ιησού Χριστού;

Η Αγία Γραφή μας προειδοποιεί ότι, πριν ο Ιησούς Χριστός έρχεται και πάλι σε αυτόν τον κόσμο, ο Σατανάς προσπαθεί να κάνει την τελική απάτη του. Προσπάθειες να ξεγελάσουν όλους τους πιστούς και τους άπιστους, απομίμηση του Χριστού έρχεται. Ο Σατανάς θα έρθει στη μεγάλη δόξα του κόσμου τούτου, θα ήταν αδιανόητο. Είναι κάτι που το ανθρώπινο μάτι έχει δει. Οι άνθρωποι θα καλέσουμε στο Χριστό και να πέσει στα πόδια του. Ο Σατανάς με τη μορφή του Χριστού, θα παραθέσω τις παρατηρήσεις, τα θαύματά του και να θεραπεύσει τους ανθρώπους. Θα αποκαλύψει μια σειρά από θέσεις σε αυτόν τον κόσμο και να παραπλανήσουν πολλούς.

2,3-12 Θεσσαλονικείς - Μην αφήνετε κανέναν να παραπλανήσουν με οποιοδήποτε τρόπο. Μέχρι να έρθει αυτή η μέρα, πρέπει να υπάρξει στράφηκε μακριά από το Θεό. Πρέπει να ανακαλύψουν τους κακούς και να κατακρίνω, ο οποίος αντιτίθεται και exalteth τον εαυτό του πάνω απ 'όλα ότι ό, τι λέει και τι είναι ο Θεός λατρεύεται. Εγκατασταθούν ακόμη και στο ναό του Θεού και θα εκδώσει το Θεό! Δεν θυμάστε πώς σας είπα όταν ήμουν ακόμα μαζί σου; Ξέρεις τι τον εμποδίζει ακόμα - μπορεί στην πραγματικότητα να συμβεί μέχρι εκείνη τη στιγμή. Το μυστικό αυτής της κακίας, αλλά δουλεύει, απλώς να περιμένουν για να εξαφανιστεί το εμπόδιο.

Όταν φαίνεται ότι Wicked, ο Ιησούς καταστρέψουν του την πνοή του στόματός του, καταστρέφοντας τη φωτεινότητα του, έρχεται. Η έλευση των ασεβών θα γίνουν δραστηριότητα του Σατανά, όλες τις ψεύτικες εξουσίες, θαύματα και θαύματα. Με όλη την τρέλα είναι να παραπλανήσει όσους κατευθύνονται στην καταστροφή, γιατί δεν αγαπούν την αλήθεια, η οποία θα μπορούσε να σώσει. Ως εκ τούτου, το θέμα πάνω σε πλάνη τον Θεό να πιστεύει ψέματα. Έτσι καταδικάστηκε όλους εκείνους που πιστεύουν ότι η αλήθεια, αλλά είχε την ευχαρίστηση στην ατιμία.

Θα προωθήσει το παπικό Κυριακή ως ημέρα ανάπαυσης στη σωστή θέση βιβλικό Σάββατο. Διακοπές μεγάλες κακουχίες και τις διώξεις των πιστών που παραμένουν πιστοί στο Θεό και θα κρατήσει νόμου του.

Αποκάλυψη 12,17 - Στη συνέχεια, ο δράκος ήταν θυμωμένος με τη γυναίκα του και πήγε να κάνει πόλεμο με το υπόλοιπο της το σπέρμα της, που τηρούν τις εντολές του Θεού και έχουν τη μαρτυρία του Ιησού.

Δανιήλ 7,25 - Θα ομιλία εναντίον του Υψίστου, οι άγιοι θα είναι λάθος και να προσπαθήσει να αλλάξει τις ώρες και τους κανόνες. Άγιοι θα δοθεί στα χέρια του για έναν χρόνο και χρόνους και μισό χρόνο.

Κάποιος μιλά για ένα πρώιμο τέλος του κόσμου, την έλευση του Χριστού;

Περιττό να γράψω για τη μυστική έτος 2012 το οποίο είναι κυριολεκτικά συνυφασμένη με τις διάφορες προφητείες για το τέλος του κόσμου, η μετάβαση στο πνευματικό ον, για να μετατρέψουν την ανθρωπότητα προς το καλύτερο, μεταμορφώνοντας την εποχή του Υδροχόου. Όλα αυτά πρέπει να συνοδεύονται από αποκαλυπτική γεγονότα. Είναι αυτό πραγματικά τι μιλάμε και τη γραφή. Ακόμη και στην εθνική τηλεόραση, είμαστε σερβίρονται έγγραφα σχετικά με τα UFO, αγρογλυφικά, οι οποίες αναφέρονται σε πολιτισμό των Μάγιας, και το 2012, την επιστροφή της θεότητας.

Στις ΗΠΑ και μια ομάδα χριστιανών που ταξιδεύουν οδικώς με φορτηγά και κήρυκες έγκαιρη άφιξη της Ημέρας της Κρίσεως. Ακόμη και αυτές είναι τόσο ακριβείς που έχουν επιλέξει την ημερομηνία της Ημέρα της Κρίσης 21 Μαΐου 2011. Φαντάζομαι ότι μετά την αποτυχία, οι άνθρωποι θα απογοητευτούν και να χάνουν το ενδιαφέρον στο πραγματικό ερχομό του Ιησού Χριστού. Δείτε. Dailymail.co.uk ή Familyradio.org

Η λεγόμενη Μαϊτρέγια ο Χριστός, ο οποίος, σύμφωνα με εκπρόσωπο Benjamin κρεμώδη Νέα Εποχή σύντομα θα αποκαλυφθεί στον κόσμο. Θα πρέπει να είναι δάσκαλος των εθνών, ο πλοίαρχος του μάστερ. Θα συμβάλει στην ειρήνη και την αρμονία στον κόσμο μας. Οι άνθρωποι πηγαίνουν μέσω των αποκαλούμενων μετάβαση και αντ 'αυτού ζουν μια πνευματικά υλιστική. Λένε ότι τώρα Μαϊτρέγια δίνει συνεντεύξεις στην τηλεόραση σε όλο τον κόσμο. Περιμένοντας λίγο η λεγόμενη Διακήρυξη Day, όταν ο Μαϊτρέγια έρχεται επίσημα στον κόσμο για να βοηθήσει να φέρει την ειρήνη και την αγάπη.

Ώρες την ημέρα των Φίλων του ή τον ερχομό του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, κανείς δεν ξέρει, στην Αγία Γραφή έχουμε το γεγονός αυτό επεσήμανε.

Μαρκ 13,32-33 - Η ημέρα και ώρα κανείς δεν ξέρει - ούτε οι άγγελοι στον ουρανό, ούτε ο Υιός, αλλά ο Πατέρας. Να είστε προσεκτικοί, να επαγρυπνούμε. Δεν γνωρίζουμε πότε έρχεται εκείνος ο καιρός.

Όλες αυτές οι μυστικιστικές ημερομηνία του κόσμου, χρονολογείται από την άφιξη του Ιησού Χριστού είναι η εξαπάτηση του Σατανά να μας κάνει τρελό, σύγχυση και εξαπατημένοι. Θα σας προετοιμάζει για τον τρόπο με τελικό εξαπάτηση του, προσομοιώνοντας την άφιξη του Ιησού Χριστού.

Στην Αγία Γραφή μας δίνεται πραγματικά περιστατικά, αλλά τι θα συμβεί πριν ο Κύριος Ιησούς Χριστός θα επιστρέψει για τους πιστούς του. Γνωρίζουμε, λοιπόν, ότι, ακριβώς πριν από την έλευση του Κυρίου Ιησού Χριστού θα ανεβεί προσομοίωση. Ο Σατανάς θα προσπαθήσει να γκρεμίσουμε όλα από την πλευρά του, σχετικά με το τελικό εξαπάτηση κατά του Θεού και το νόμο Του. Πιστεύουμε ότι αυτό το σφάλμα πλησιάζει γρήγορα, ο Σατανάς έχει προετοιμάσει τα πάντα τέλεια. Είναι στο χέρι του Θεού, όταν ο Σατανάς θα επιτρέψει την πλήρη εκδηλώθηκε, ήρθε σαν ένας άγγελος του φωτός και εξαπατούν τον κόσμο ολόκληρο. Μελέτη του σεναρίου τώρα, ας μετανοήσουν και να επιδιώξει τον Θεό με όλη σου την καρδιά. Ετοιμαστείτε, ας μην είμαστε αφελείς.

Τι θα δείτε δεξιά ερχομό του Ιησού Χριστού;

Να θυμάστε ότι η Αγία Γραφή περιγράφει με σαφήνεια πώς θα φαίνεται σωστό έλευση του Κυρίου μας Ιησού Χριστού. Θα είναι όλα, σε ένα σημείο. Θα πρέπει να κάνετε οποιαδήποτε τηλεόραση και άλλων πόρων των μέσων ενημέρωσης, τον είδαμε. Ο Ιησούς «δεύτερη έρχονται σε μας που δεν κατεβαίνουν στο έδαφος, αλλά οι πιστοί θα εμπλακούμε σε συνάντηση του Κυρίου. Οι νεκροί θα αυξηθούν από τον τάφο και να γοητευτείτε με τους πιστούς ζουν στα σύννεφα σε συνάντηση του Κυρίου.

Ματθαίος 24,27 - Η έλευση του Υιού του ανθρώπου, έρχεται σαν αστραπή - φωτίζουν τον ουρανό από την ανατολή στη δύση.

Λουκ 17,24 - λες και τα φώτα αστραπής επάνω η χώρα από τη μια άκρη του ουρανού στην άλλη, έτσι θα τον Υιό του ανθρώπου στην ημέρα του.

Αποκάλυψη 1,7 - Ιδού, έρχεται με τα σύννεφα και κάθε μάτι θα τον δει, ακόμα και εκείνους που τον διαπέρασε. Όλες οι φυλές της γης για να κλάψει. Ναι, πραγματικά.

1 Θεσσαλονικείς 4,16-18 - Θα ακούσετε μια παρακινώντας εντολή, η φωνή του αρχαγγέλου και το ατού του Θεού, ο ίδιος ο Κύριος θα κατέβει από τον ουρανό και η πρώτη φορά που οι νεκροί εν Χριστώ θα αυξηθεί. Ζούμε μαζί τους αλιεύονται στα σύννεφα για να συναντήσουμε τον Κύριο, τότε θα είμαστε με τον Κύριο για πάντα. Ενθαρρύνετε ο ένας τον άλλον με αυτά τα λόγια.

Ο Θεός μας έχει προειδοποιήσει από την άφιξη Ellen Gould Λευκό σχετικά με την απομίμηση του Ιησού Χριστού;

Ο Σατανάς θα υποδυθεί τον Χριστό - I

Luke 21,8 - "Να είστε προσεκτικοί για να μην οδηγηθούν σε στραβούς δρόμους", είπε. "Πολλοί θα έρθει στο όνομά μου, λέγοντας:« Εγώ είμαι ο Μεσσίας! " Ένας χρόνος έχει έρθει! «Μη φύγεις μετά από αυτές. (Bible21)

Σε αυτή την ηλικία, ο Αντίχριστος εμφανίζεται ως τον αληθινό Χριστό, και στη συνέχεια το νόμο του Θεού στα έθνη του κόσμου να καταργηθεί εντελώς. Εξέγερση ενάντια ιερό νόμο του Θεού είναι πλήρως ώριμο. Αλλά ο πραγματικός ηγέτης της όλης αυτής της εξέγερσης είναι ο Σατανάς, μεταμφιεσμένος σε άγγελο του φωτός. Οι άνθρωποι θα πρέπει να παρασύρει και εξυψώνεται αυτόν τον τόπο του Θεού και να κηρύξει τον ένα θεό. Ωστόσο, η παντοδυναμία των χτυπημάτων και των εκκλησιών αποστάτη, που συνδυάζουν την έξαρση του Σατανά, την ετυμηγορία: «Γι 'αυτό κάποια μέρα προς τις πληγές, ο θάνατός του, και κλαίει με την πείνα, και να καίγεται με φωτιά: για μια ισχυρή και είναι ο Κύριος που Είναι αυτός που καταδικάζει. " (TM 62)

Μεταμφιεσμένος σε άγγελο του φωτός, θα (Σατανά) για να περπατήσει τη γη ως θαυματουργού. Όμορφη γλώσσα θα κάνει μια ευγενής ιδέα. Θα μιλήσουν καλά λόγια και να εκτελέσει τις καλές πράξεις. Θα μεταμφίεση ως τον Χριστό, αλλά σε ένα σημείο που θα είναι διακριτή διαφορά. Ο Σατανάς θα κρατήσει τους ανθρώπους από το νόμο του Θεού. (FE 471 472)

Θα ισχυριστεί ότι το Σάββατο άλλαξε από την έβδομη στην πρώτη ημέρα της εβδομάδας, και ως master την πρώτη ημέρα της εβδομάδας θα παρουσιάσει αυτό το Σάββατο για μια ψεύτικη δοκιμασία της πίστης σε αυτόν. (MS 153, 1902)

Είναι αδύνατο να δώσουμε μια ιδέα της εμπειρίας του λαού του Θεού, που ζει στη γη, η οποία θα αναμιχθούν τα ουράνια δόξα και ανανεώνεται διώξεις, όπως γνωρίζουμε από το παρελθόν. Θα περπατήσετε υπό το φως περνώντας από το θρόνο του Θεού. Μέσω των αγγέλων μεταξύ ουρανού και γης μόνιμη σύνδεση. Και ο σατανάς, ο οποίος θα περιβάλλεται από το κακό τους αγγέλους, και θα υποστηρίζουν ότι είναι ο Θεός, τα θαύματα όλων των ειδών, για να παραπλανήσει, αν ήταν δυνατόν, ακόμη και τους εκλεκτούς. Ο λαός του Θεού δεν μπορεί να βρει τη βεβαιότητα αυτών στη λειτουργία των θαυμάτων, γιατί ο Σατανάς μιμείται τα θαύματα που θα γίνουν. Ο Θεός δοκιμαστεί και προσπάθησαν οι άνθρωποι βρίσκουν τη δύναμή τους, σε μια ένδειξη για το πού λέει στην Έξοδο 31,12-18. Καταλαμβάνουν τις θέσεις τους για τις συνθήκες διαβίωσης λέξη "γράφεται". Αυτή είναι η μόνη βάση πάνω στην οποία μπορούν να γίνουν ασφαλείς. (9T 16)

Ο Σατανάς θα υποδυθεί τον Χριστό - II.

2η Κορίνθιοι 11,14 - Και δεν είναι περίεργο, ο ίδιος ο σατανάς μετασχηματίζεται σε άγγελο φωτός! (Bible21)

Ο Σατανάς ετοιμάζει την απάτη του, έτσι ώστε στην τελευταία εκστρατεία πόλεμο εναντίον του λαού του Θεού δεν ήταν τα εντοπίσουμε. «Και δεν είναι περίεργο. Ο ίδιος ο σατανάς μετασχηματίζεται σε άγγελο φωτός." ... Ο Σατανάς θα κάνει όλα στη δύναμή του στο λαό του Θεού αναξιοπαθούντα, προσπάθησε και πάλεψε.

Εκείνοι που τόλμησε να σταθεί εναντίον Κυρίου μας, και να δελεάσει και να δώσουμε έμφαση αυτόν, η οποία είχε τη δύναμη να πάρει τα όπλα τους και να δώσουν το αποκορύφωμα του ναού και σε πολύ ψηλό βουνό, μία από αυτές θα ασκεί περιέργως εξουσία του στη σημερινή γενιά, δηλαδή, από την άποψη της σοφίας, πολύ κάτω από ό, τι ο Κύριος και αυτό είναι σχεδόν εντελώς αδαής της πονηριά και τη δύναμη του Σατανά.

Θαύματα ένας τρόπος για να εντυπωσιάσει όσους είναι εκ φύσεως την τάση να κάνει προσφορά του. (MYP 51.52)

Θα έρθει μεταμφιεσμένοι σαν τον Χριστό και θα κάνει δυνατά θαύματα. Και οι άνθρωποι θα πέσουν κάτω και να τον λατρεύουν ως τον Ιησού Χριστό.

Θα μας λέει να λατρεύουμε το πλάσμα που ο κόσμος θα πρέπει να εορτάζεται ως Χριστό. Τι πρέπει να κάνουμε; Πείτε τους ότι ο Χριστός μας προειδοποιεί ενάντια ακριβώς όπως σε έναν αντίπαλο ο οποίος είναι ο χειρότερος εχθρός του ανθρώπου, αλλά ισχυρίζεται ότι είναι Θεός. Και όταν ο Χριστός φανερώνεται, θα είναι με δύναμη και πολλή δόξα, συνοδευόμενος από τους αγγέλους του αριθμού των εκατό χιλιάδες χιλιάδων και δέκα εκατό χιλιάδες, και ότι, όταν πρόκειται, γνωρίζουμε φωνή του. (6BC 1105,1106)

Έρχεται μια στιγμή που ο Σατανάς θα κάνει θαύματα μπροστά στα μάτια σας, ισχυρίζεται ότι είναι ο Χριστός. Και αν δεν είναι τα πόδια σας σταθερά συστάθηκε με την αλήθεια του Θεού, τότε θα πρέπει να παρασυρθεί από τη βάση τους. (7BC 911)

Ο Σατανάς είναι αποφασισμένη να συνεχίσει τον αγώνα μέχρι το τέλος. Ελάτε σε άγγελο του φωτός και υποστηρίζει ότι είναι ο Χριστός, σχίζει τον κόσμο. Αλλά θρίαμβό του θα είναι σύντομη. Δεν καταιγίδα ή καταιγίδα δεν μπορούν να κινηθούν εκείνοι των οποίων τα πόδια είναι σταθερά βασισμένη στις αρχές της αιώνιας αλήθειας. Είναι σε θέση να ανταγωνιστεί την εποχή εκείνη σχεδόν καθολική αποστασία. (6BC 1106)

Σατανικές θαύματα - I

Ματθαίος 24,24 - προκύπτουν ψευδώς μεσσίες και ψευδοπροφήτες, και θα κάνει μεγάλη σημεία και τέρατα, ώστε να εξαπατήσει (αν είναι δυνατόν), ακόμη και τους εκλεκτούς. (Bible21)

Ο εχθρός είναι διατεθειμένη να εξαπατήσει ολόκληρο τον κόσμο με την μαγική δύναμη της. Θα προσποιούνται ότι είναι ένας άγγελος του φωτός, θα εκδοθεί για τον Ιησού Χριστό. (2SM 96)

Μέχρι στιγμής, όπως ο ίδιος επεκτείνει την εξουσία του να εκτελέσει πραγματικά θαύματα. Λέει η Γραφή, "και σαγηνεύει αυτούς που κατοικούν στη γη, τα θαύματα, η οποία την ανάγκασε να κάνω», (Αποκάλυψη 13,14), δηλαδή δεν είναι μόνο αυτά τα θαύματα, που προσποιείται να κάνει. Σε αυτό το χωρίο εισάγεται κάτι περισσότερο από απλή απάτη. Ωστόσο, το όριο στο οποίο ο Σατανάς δεν μπορεί να πάει, και εκεί χρησιμοποιούνται για την απάτη της βοήθεια και επινοώντας εργασίες που δεν είναι στη δύναμή του να εφαρμόσουν στις. Τις τελευταίες ημέρες, αποκαλύπτουν έναν τρόπο να κάνουμε τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι ο Χριστός είναι η δεύτερη φορά přišlým τον κόσμο. Πράγματι, αυτός μετατρέπεται σε άγγελο του φωτός. (5T 698)

Θα έρθει μεταμφιεσμένοι ως ο Χριστός, θα είναι δυνατά θαύματα. Και οι άνθρωποι θα πέσουν κάτω και να τον λατρεύουν ως τον Ιησού Χριστό. Θα μας λέει να λατρεύουμε το πλάσμα που ο κόσμος θα πρέπει να εορτάζεται ως Χριστό. (RH 18 Δεκεμβρίου του 1888) Λίγο πριν μας είναι "η ώρα του πειρασμού που έχει έρθει από όλα τον κόσμο να δικαστεί από τους κατοίκους της γης." (Αποκάλυψη 3:10) Όλα εκείνα των οποίων η πίστη είναι έντονα επιβεβαιώνεται από το λόγο του Θεού, θα συλλέγεται και συγκλονισμένοι. το έργο του Σατανά "με όλο τον τρόπο της ανομίας απάτη," για να επιτύχουν τον έλεγχο των υιών του ανθρώπου, και εξαπατήσεις του θα συνεχίσει να αυξάνεται.

Ωστόσο, οι στόχοι τους μπορεί να επιτευχθεί μόνο όταν οι άνθρωποι εθελοντικά να υποκύψει στον πειρασμό. Εκείνοι που επιδιώκουν ειλικρινά την αλήθεια και τη φήμη του συνόλου των δυνάμεων που προσπαθούν να καθαρίσουν την ψυχή τους μέσα από την υπακοή, έτσι κάνει ό, τι μπορούν για να προετοιμαστεί για μια πάλη, να βρουν ένα ασφαλές καταφύγιο για την αλήθεια του Θεού. "Εσύ έχεις κρατήσει το λόγο της υπομονής μου, κρατώ επίσης σοι» (στίχος 10), την υπόσχεση του Σωτήρα. Αντίθετα, όλοι οι άγγελοι στέλνονται από τον ουρανό για να προστατεύσει τους ανθρώπους του, αντί να αφήνει μια ψυχή που ελπίζει σ 'Αυτόν, να ξεπεράσει τον Σατανά. (GC 560)

Σατανικές θαύματα -. II

Αποκάλυψη 13,13 - κάνει μεγάλη θαύματα, έχει ακόμα τα βλέμματα των ανδρών κατέβηκε φωτιά από τον ουρανό στη γη. (Bible21)

Καθώς οι άνθρωποι για τους κινδύνους του Θεού πιο κοντά τις τελευταίες ημέρες, διαβουλεύεται με τον Σατανά και τους αγγέλους του πραγματικά ένα επιτυχές σχέδιο για να καταστρέψουν την πίστη τους. Βλέπει ότι το δημοφιλές εκκλησίες είναι εφησυχάζουμε ήδη βουλιάξει τη δύναμή του στον ύπνο. Γοητευτική ψευδείς διδασκαλίες και ψεύτικα θαύματα μπορεί να κρατήσει ακόμα υπό έλεγχο. Ως εκ τούτου, οι παραγγελίες τους αγγέλους του να βάλει παγίδες τους, ιδίως για αυτούς που περιμένουν την Δευτέρα Παρουσία του Χριστού και να προσπαθήσει να κρατήσει όλες τις εντολές του Θεού. (TM 472)

Είμαστε προειδοποιήσει τις τελευταίες ημέρες, θα κάνει θαύματα και ψέματα θαύματα. Και θα συνεχίσουμε αυτά τα θαύματα μέχρι την ολοκλήρωση της δοκιμής (δηλαδή η περίοδος χάριτος), ώστε να μπορούν να δείχνουν ως απόδειξη ότι είναι ένας άγγελος του φωτός, δεν το σκοτάδι. (RH 17 Νοεμβρίου, 1885)

Σατανάς έρχεται να παραπλανήσουν, αν ήταν δυνατόν, ακόμη και τους εκλεκτούς. Δηλώνει ότι ο Χριστός έρχεται και, προσποιούμενοι ότι είναι ένα μεγάλο ιατρικό ιεραπόστολος. Προτίθεται η φωτιά κατέβηκε από τον ουρανό στα μάτια του λαού για να αποδείξει ότι είναι ο Θεός. (87.88 ΜΜ)

Είναι ψεύτικα θαύματα του διαβόλου, που ρίχνει τον κόσμο σε αιχμαλωσία. Ο Σατανάς θα προκαλέσει την πυρκαγιά κατέβηκε από τον ουρανό στα μάτια του λαού. Θα κάνει θαύματα, και αυτή η θαυματουργή δύναμη εργασίας θαύματα για να καταπιεί ολόκληρο τον κόσμο. (2SM 51)

Μερικοί θα είναι διατεθειμένος να αποδεχθεί αυτά ως θαύματα του Θεού. Οι θεράπευσε τους αρρώστους μπροστά μας. Μπροστά στα μάτια μας θα κάνει θαύματα. Είμαστε έτοιμοι για τη δοκιμή, την οποία αναμένουμε να βρίσκεται θαύματα του Σατανά στον εαυτό παίξει έξω; Δεν υπάρχουν πολλές ψυχές παγιδεύονται σε μια παγίδα και να συλλάβει; Σαφής απόκλιση από τα καταστατικά και τις εντολές του Θεού και την αγάπη στο μυαλό των πολλών μύθοι είναι έτοιμοι να δεχτούν αυτά ψεύτικα θαύματα. Τώρα πρέπει να εργαστούμε όλοι να είναι οπλισμένοι για την καταπολέμηση της, το οποίο πρέπει σύντομα να παραστούν. Η πίστη στο λόγο του Θεού, προσευχή μελετηθεί και να εφαρμοστεί στην πράξη, θα είναι ασπίδα μας από τη δύναμη του Σατανά και μας φέρνει μέσα από το αίμα του Χριστού για να κερδίσει. (1T 302)

Λαού του Θεού δοκιμάζεται

Ματθαίος 7,22, -23 - Πολλοί από εσάς θα πουν εκείνη την ημέρα, Κύριε, Κύριε, δεν έχουμε προφήτεψε το όνομά σου; Εμείς δεν εκβάλλει δαιμόνια στο όνομά σου; Δεν το όνομά πολλά θαύματα σας; «Και τότε σαφώς λένε,« Ποτέ δεν ήξερες. Αναχώρηση από μένα εσείς που διαπράττουν το κακό! "(Bible21)

Μην παρασυρθείτε. Έκανε σύντομα θαυμάσιες σκηνές του, οι οποίες θα συνδέονται στενά με τον Σατανά. Ο Λόγος του Θεού δηλώνει ότι ο Σατανάς θα κάνει θαύματα. Κάνει τους ανθρώπους ασθενείς, και στη συνέχεια να τις ανακαλούν ξαφνικά από το κακό τους δύναμη. Στη συνέχεια, θεωρείται για να θεραπευτούν. Αυτές οι πράξεις της φαινομενικής θεραπεία υποβάλλονται της έβδομης ημέρας δοκιμών Αντβεντιστών. Πολλοί έχουν λάβει μεγάλη φως, δεν τα πόδια υπό το πρίσμα αυτό, είναι να γίνει ένα με τον Χριστό. (2SM 53)

Είδα ανθρώπους να μας βρίσκονται σε μεγάλη απόγνωση, κλάμα και προσευχή, επικαλούμενη την υπόσχεση του Θεού η αξιόπιστη, ενώ οι κακοί ήταν παντού γύρω μας, χλευάζοντας μας και απειλεί να μας καταστρέψει. Έκαναν πλάκα με τις αδυναμίες μας, χαμογελώντας με το γεγονός ότι είμαστε λίγοι σε αριθμό και από σαρκαστικός μας με πρόθεση να βλάψει βαθιά. Μας κατηγόρησε ότι κατά το σύνολο του υπόλοιπου κόσμου σταθεί για μια ανεξάρτητη γνώμη. Κόψτε τους πόρους μας για να μπορέσουμε να μην αγοράσει ή να πουλήσει, και επεσήμανε τη βαθιά φτώχεια μας και την κακή κατάσταση. Δεν μπορούσαν να κατανοήσουν πώς θα μπορούσαμε να ζήσουμε χωρίς τον κόσμο.

Ήμασταν εξαρτώνται από τον κόσμο, και εμείς πρέπει να επιτρέψουμε τα έθιμα, τις πρακτικές και τους νόμους, ή να οδηγήσει εμπρός από αυτό. Αν θέλουμε μόνο τους ανθρώπους στον κόσμο, τον οποίο ο Κύριος χορήγησε την ευνοούν, τόσο γιατί είναι όλα τόσο σαφώς εναντίον μας; Ισχυρισμός ότι έχουν δίκιο, τα θαύματα που είχαν μεταξύ τους, οι άγγελοι των ουρανών μαζί τους και είχε μιλήσει με την κοινότητα. Αυτό αντανακλάται στη μέση τους μια μεγάλη δύναμη, θαύματα και θαύματα, και ότι αυτή είναι η έγκαιρη χιλιετίας, έχουν τόσο πολύ αναμενόμενο. Αυτός ο κόσμος αντιστρέφεται, σύμφωνα με το νόμο της Κυριακής και είναι αντίθετοι τα μικρά, αδύναμα άτομα, παρά τους νόμους της χώρας και τους νόμους του Θεού και ισχυρίζεται ότι είναι ο μόνος πιστός ανθρώπους στη γη. (Επιστολή 6, 1884)

Ο λαός του Θεού βρίσκουν ασφάλεια τους για την αντιμετώπιση θαύματα, γιατί ο Σατανάς να μιμηθούν κάθε θαύμα που θα μπορούσε να γίνει. ... Θα πρέπει να βασίζονται πάνω στα ζώντα λέξη - "είναι γραμμένο." (2SM 55)

Λαός του Θεού της νίκης

Ο λαός του Θεού θα ακούσετε ένα σαφές, ευχάριστη φωνή: "! Look" Αν κοιτάξει κανείς στον ουρανό, βλέπουν ένα ουράνιο τόξο της υπόσχεσης. Μαύρο, δυσοίωνη σύννεφα κρύβουν τον ουρανό και χωρίζει το λαό του Θεού, θα εξετάσει με προσήλωση στον ουρανό, όπως ήταν κάποτε ο Stephen, και βλέπουν την δόξα του Θεού και Υιός του Ανθρώπου να κάθεται στο θρόνο του Θεού. Στο σώμα του, ανακοίνωση τα σημάδια της θλίψη του, καθώς και οι άγγελοι ακούσει την αναφορά που ορίζονται στον Πατέρα: «Πατέρα, θέλω και σε εκείνους τους οποίους εσύ hast που μου δώσατε είναι μαζί μου, όπου είμαι." (Ιωάν. 17,24) και πάλι, ακούγεται νόστιμο και μια θριαμβευτική φωνή: "! Έρχονται Σύντομα Άγιοι, αθώα και untainted κράτησε τον λόγο μου, και υπέμεινε, επειδή ζουν ανάμεσα στους αγγέλους!.." Ο χλωμός και τρέμοντας τα χείλη των ανθρώπων που έχουν στην κατοχή γρήγορα στην πίστη τους, θα ακούσετε επιφώνημα θριάμβου.


Όταν το επόμενο βήμα; - Σχετικά με αυτό το θέμα

Καταστροφή έρχεται όταν ο Θεός θα ταρακουνήσει το έδαφος!

405_blizi_se_katastrofa_kdy_buh_zatrese_zemi.jpg Η Αγία Γραφή προειδοποιεί σαφώς ότι ένα από τα τελευταία σημεία πριν την έλευση του Ιησού Χριστού είναι ότι ο Θεός είναι η ανακίνηση της χώρας μας. Σήμερα, οι περισσότεροι με ...
Ενημερώθηκε: 18.02.2013
Added: 02.04.2011
Απόψεις: 321834x

Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Βιβλικός Τα πραγματικά περιστατικά

Αυτό που εμείς πιστεύουμε - 4 Ανθρώπινη Φύση

166_cemu_verime_prirozenost_cloveka_bible.jpg 7o Human NatureΈνας άντρας και η γυναίκα δημιουργήθηκαν κατά την εικόνα του, η ατομικότητα του Θεού, και είναι εξοπλισμένα με την ικανότητα να σκέφτονται και να δρουν ελεύθερα. Παρόλο που δημιουργήθηκαν ...
Added: 07.10.2010
Απόψεις: 132433x

Γιατί υπάρχει το κακό;

59_snake.jpg Είμαι σίγουρος ότι όλοι συμφωνούμε ότι η χώρα μας είναι το κακό. Υπάρχουν πολύ ισχυρή και δραστήρια.Σε περίπτωση που είναι; Γιατί;Η Αγία Γραφή μιλάει για εξέγερση εναντίον του Θεού στον ουρανό. ...
Added: 02.08.2010
Απόψεις: 170197x

Λόγοι για την Δευτέρα Παρουσία του Χριστού στον κόσμο

247_duvody_prichodu_jezise_krista.jpg Ο Ιησούς Χριστός πέθανε για τις αμαρτίες μας, η νίκη του πάνω στο κακό - Σατανά και τον νίκησε. Έδειξε ολόκληρο το σύμπαν, ότι ο Θεός είναι αγάπη και ακόμα έχουμε ...
Added: 08.11.2010
Απόψεις: 164428x

Θεοί όνομα - γιατί ο Θεός, εσύ blasphemest και εξακολουθεί να είναι προσβλητικές;

318_bozi_jmeno_na_darmo.jpg Έξοδος 20, 7 - δεν χρησιμοποιούν το όνομα του Κυρίου του Θεού σου μάταια, για εκείνους που θα λάβει το όνομά του μάταια, ο Κύριος δεν θα αφήσει χωρίς ποινή.Οι περισσότεροι ...
Added: 23.01.2011
Απόψεις: 146362x

Η προφητεία ότι ο Ιησούς είναι ο Μεσσίας προείπε

191_jezis.jpg Ατομικά βιβλία της Παλαιάς Διαθήκης γράφτηκαν κατά τα έτη 1400-425 π.Χ. και βρέθηκαν σε αυτά περίπου 60 έως 270 μεγάλα και μικρά προφητείες Μεσσίας σχετικά με τη γέννηση, τη ζωή και ...
Added: 24.10.2010
Απόψεις: 259364x

El.AmazingHope.net - τελικό εξαπάτηση του Σατανά, προσομοιώνοντας την άφιξη του Ιησού Χριστού