El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Πίστη και Deeds - άλλα Ευαγγέλιο;

Ψευδείς διδασκαλίες

446_vira_a_skutky.jpg

Πίστη και Deeds - άλλα Ευαγγέλιο;

Added: 06.07.2011
Απόψεις: 167080x
Θέματα: Ψευδείς διδασκαλίες
PrintTisk

James 2.20 - Όταν κατανοήσουμε, να σας ξεγελάσει, ότι η πίστη χωρίς έργα είναι άγονο; (King James Bible - πίστη χωρίς έργα είναι νεκρή)

Πνευματική Βαβυλώνα για πολλά χρόνια δίδαξε ότι ο Ιησούς κράτησε το νόμο για μας, έτσι δεν είναι απαραίτητο να τον τηρούμε. Ό, τι κάνουμε είναι να πιστέψουμε ότι ο Χριστός ήταν υπάκουος με το νόμο για μας. Έτσι δεν είναι σημαντικό το τι καθημερινή συμπεριφορά μας. Έχουμε αμαρτία μέχρι να έρθει ο Ιησούς και δεν μπορούμε ακόμα να σωθεί. Τέτοιες διδασκαλίες προέρχονται από το διάβολο! Αυτό είναι ένα διαφορετικό Ευαγγέλιο από αυτό που παρατηρείται στην Αγία Γραφή.

James 2,21-26 - δεν ήταν ο Αβραάμ ο πατέρας μας, δικαιολογείται από τα έργα όταν έφερε το γιο του Ισαάκ στο βωμό; Δείτε; Η πίστη που υποστηρίζονται από τις πράξεις του και τα έργα της πίστης του ήρθε εκπλήρωση! Έτσι κι έγινε, τι η Γραφή λέει: «Ο Αβραάμ πίστεψε στο Θεό και ήταν υπολογίζονται ως δικαιοσύνη» και χαρακτηρίστηκε ως φίλος του Θεού. Βλέπετε; Ο άνθρωπος είναι δικαιολογείται από τα έργα και όχι από πίστη μόνο. Δεν ήταν μόνο τα έργα του Ραάβ την πόρνη και δικαιολογείται όταν αυτά υιοθέτησαν το κατασκόπους και τους έστειλαν έξω άλλο τρόπο; Έτσι, καθώς το σώμα χωρίς πνεύμα είναι νεκρό, έτσι είναι η νεκρή πίστη χωρίς έργα.

Στο βιβλίο Πίστη και Έργων (Πίστη και έργα) στη σελίδα 47 και 49 του εν λόγω ενότητα εξηγεί π.χ. λευκό Γραφές τόσο καθαρά ώστε να μην μπορεί να παρανοηθεί:

Εβραίους 11,6 - και χωρίς πίστη έκανε δημοτικότητά του κανείς δεν κερδίζει. Αυτός που έρχεται στον Θεό πρέπει να πιστέψει ότι ο Θεός είναι και ότι ανταμείβει όσους την αναζητούν.

Στο χριστιανικό κόσμο υπάρχουν πολλοί που ισχυρίζονται ότι όλα αυτά είναι απαραίτητα για τη σωτηρία, είναι η πίστη. Οι πράξεις δεν είναι, αυτό εξαρτάται από την πίστη. Αλλά ο λόγος του Θεού μας λέει ότι η πίστη χωρίς έργα είναι νεκρή. Πολλοί αρνούνται υπακοή στις εντολές του Θεού, αλλά μιλάμε για την πίστη. Η πίστη πρέπει να έχει μια βάση των υποσχέσεων του Θεού είναι υπό όρους. Όταν κάνουμε το θέλημά Του, όταν ζούμε την αλήθεια, τότε μπορούμε να ρωτήσουμε και θα μας δοθεί. Αν ζήλο προσπαθούν να είναι υπάκουος, ο Θεός θα απαντήσει στις προσευχές μας.

Αλλά όταν υπακούμε, που δεν ευλογεί. Όταν επιλέγουμε να παρακούσει τις εντολές Του, τότε μπορούμε να ονομάσουμε "την πίστη, την πίστη, την πίστη μόνο - να πάρει μια απάντηση από το Λόγο του Θεού:«. Πίστη χωρίς έργα είναι νεκρή "Για να έχετε την ευλογία της χάρης του Θεού, πρέπει να κάνουμε το μερίδιό της μας. Πρέπει να εργαστούμε πιστά και να φέρουν τον καρπό της μετάνοιας.

Περαιτέρω ανάγνωση: Πίστη και τις πράξεις μας κρατήσει σε ισορροπία και μας κάνει επιτυχία στο έργο της τελειότητας του χριστιανικού χαρακτήρα. "Ο Ιησούς λέει:

Matthew 7.21 - ". Όχι ο καθένας που λέει σε μένα, Κύριε, Κύριε εισέλθει εις την βασιλείαν των ουρανών, αλλά αυτός που κάμνει το θέλημα του Πατέρα μου στον ουρανό"

Όταν ο Παύλος αναφέρεται η χρονική τροφίμων, δήλωσε:

2ο Θεσσαλονικείς 3.10 - Όταν ήμασταν μαζί σας, σας δώσαμε αυτόν τον κανόνα ακόμη δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει, ούτε θα πρέπει να τρώει!

Ο ίδιος κανόνας ισχύει και για πνευματική τροφή μας. Αν κάποιος θέλει να έχει το ψωμί της αιώνιας ζωής, αν θα κάνει τις προσπάθειές του.

Ζούμε σε μια πολύ σημαντική και ιδιαίτερη στιγμή στη χώρα μας. Χρειαζόμαστε περισσότερη πίστη από ό, τι είχαμε πριν. Χρειαζόμαστε μια ισχυρότερη εντολή από ψηλά. Ο Σατανάς έχει όλες μου τις δυνάμεις για να κερδίσει πάνω από μας, γνωρίζοντας ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα για τις δραστηριότητές της.

Paul έτρεμαν και ανησυχούν για τη σωτηρία του, και θα πρέπει να ανησυχούμε λιγότερο για να μας προσφέρει τη σωτηρία αντιμέτωπη μένα; Θα δούμε κατά πάσα πιθανότητα κάποιος από εμάς ότι είναι έτοιμοι γι 'αυτό και να δείξουμε ότι δεν είναι επιλέξιμες για την αιώνια ζωή;

"Πρέπει να έχουμε ρολόι στην προσευχή, και με αγωνία προσπαθούν να εισέλθουν από τη στενή πύλη."

Είναι βέβαιο ότι αυτή η νέα θεολογία στο οποίο λειτουργούν, όπου τα ήθη, τη συμπεριφορά και την ανάπτυξη του χαρακτήρα δεν σημαίνει τίποτα. Μπορείτε αμαρτία μέχρι «ο Ιησούς έρχεται και σας τη σωτηρία! Αυτό ακριβώς ο Σατανάς θέλει να το πιστέψει. Στη συνέχεια, όταν ο νόμος Κυριακή θα γίνει το κρίσιμο ζήτημα θα έχει ως αποτέλεσμα να επιμένει ότι θα είχαν υπακούσει. Σύμφωνα με αυτή τη νέα θεολογία θα είναι η στάση μας με το νόμο σήμαινε τίποτα.

Μάθηση "νέα θεολογία» έγκειται στο γεγονός ότι για να λάβουν αιώνια ζωή, δεν υπάρχουν προϋποθέσεις. Αλλά τι λέγει η γραφή;

Ματθαίος 19,16-24 - ξαφνικά ήρθε σ 'αυτόν έναν άνθρωπο με μια ερώτηση: «Δάσκαλε, τι καλή πράξη πρέπει να κάνω για να έχει αιώνια ζωή;" Εκείνος του είπε:? ";.. Γιατί εγώ ερώτηση για το καλό μόνο μία είναι καλή, αλλά αν θέλετε να μπει στη ζωή, να τηρείτε τις εντολές" "Ποια" ρώτησε. Ο Ιησούς απάντησε: ". Μην σκοτώνουν, δεν διαπράττουν μοιχεία, δεν κλέβουν, ψέμα, Τίμα τον πατέρα σου και τη μητέρα» και «αγαπήσεις τον πλησίον σου ως σεαυτόν" "" Αυτό είναι από κάθε άποψη », είπε ο νεαρός. "Αυτό που ακόμα δεν διαθέτουν;" Ο Ιησούς απάντησε: «Αν θέλεις να είναι τέλειος, πήγαινε, να πωλήσει την ιδιοκτησία σας, και να δώσει στους φτωχούς, και θέλεις έχεις θησαυρό στον ουρανό Ελάτε και ας με ακολουθεί.."

Λουκάς 10,25-28 - Και ιδού, ένας γραφέας σηκώθηκε και θέλησαν να τον δοκιμάσετε, «Δάσκαλε, τι πρέπει να κάνω για να κληρονομήσω αιώνια ζωή;" Ο Ιησούς του είπε: «Αυτό που είναι γραμμένο στο νόμο Πώς να διαβάσετε;» Εκείνος απάντησε: «Θέλεις αγαπά Κύριον τον Θεόν σου με όλη σου την καρδιά, όλη σου την ψυχή, με όλη τη δύναμή σου και με όλη σου μυαλό,» και 'αγαπάς τον πλησίον σου ως σεαυτόν. "" "Καλά είπε,« ο Ιησούς είπε σ' αυτόν. «Κάν 'το και θα ζήσεις».

Ρωμαίους 2, 08/06/13 - Ο "θα καταστήσει στον καθένα ανάλογα με τα έργα του" - εκείνοι που κάνουν με συνέπεια και καλή αναζητούν δόξα, τιμή και αθανασία, την αιώνια ζωή, εκείνοι που σε εγωισμό του, την αλήθεια και να αρνείται να ακολουθήστε τις ανομίες, όμως, η ανταμοιβή άγριο θυμό .... ενώπιον του Θεού δεν είναι δίκαιοι, αυτοί που ακούν τον νόμο, αλλά εκείνοι που εκπληρώνει το νόμο.

Εβραίους 5, 8-9 - Αν και ήταν ο Υιός του Θεού, που έμαθε από τι έπασχε, υπακοή. Μόλις επιτευχθεί ο στόχος έγινε σε όλους όσους τον υπακούν ο συντάκτης της αιώνιας σωτηρίας.

Ο ισχυρισμός ότι δεν έχει ζητηθεί καμία προϋπόθεση είναι ψευδής. Όταν ο Κώδικας ήρθε στο Χριστό, λέγοντας: Δάσκαλε, τι πρέπει να κάνω για να λάβουν αιώνια ζωή; (Ο Σωτήρας είπε:. Απλώς πιστεύουν και θα σωθείς) Σωτήρας είπε: Τι είναι γραμμένο στο νόμο, όπως μπορείτε να διαβάσετε;

Λάθος διδασκαλία ο κώδικας αυτός δεν έκανε τίποτα, απλά ότι αυτό είναι ξεπερασμένο! Αιώνια ζωή μας δίνεται με την προϋπόθεση της υπακοής στο νόμο του Θεού!


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Ψευδείς διδασκαλίες

Η εμφάνιση των ψευδών θεωριών στο χριστιανισμό, μέχρι το τέλος του κόσμου

263_vznik_falesnych_teorii_v_krestanstvi.jpg Οι πρώτοι ΧριστιανοίΟ Ιησούς, όταν ζούσε σε αυτή τη γη για να διδάξει τους ανθρώπους και τους μαθητές τους ότι τα πάντα είναι σωστό και τι παρατηρούν. Ήρθε για να αποκαλύψει ...
Added: 15.11.2010
Απόψεις: 214709x

Ανοχή - μπορούμε να αγοράσουμε ή να κερδίσουν τη σωτηρία;

264_odpustky.jpg Μπορούμε να αγοράσετε ή να κερδίσουν τη σωτηρία, τη συγχώρεση των αμαρτιών να επισκεφθεί έναν τόπο προσκυνήματος;Κάθε ένας από σας είναι χωρίς αμφιβολία ακούσει την επιείκεια λέξη. Προσπαθούμε να φέρουμε ό, ...
Added: 15.11.2010
Απόψεις: 152635x

Εμφανίσεις της Παναγίας - την αλήθεια για τις εμφανίσεις Marian

267_pope_virgin_marie.jpg Σήμερα, η Καθολική Εκκλησία είναι το φαινόμενο των εμφανίσεων της Παρθένου Μαρίας, κλάμα αγάλματα, ιαματικές πηγές. Οι εν λόγω χώροι έχουν μετατραπεί σε τόπο προσκυνήματος και επισκέφθηκε από εκατομμύρια πιστούς σε ...
Added: 16.11.2010
Απόψεις: 259477x

Αλλαγές στην Αγία Γραφή μεταφράσεις

512_zmeny_v_prekladech_bible.jpg Στην Τσεχική γλώσσα στην πρόσφατα αύξηση του αριθμού των μεταφράσεων Αγίας Γραφής. Εκτός από το Οικουμενικό Η μετάφραση είναι διαθέσιμα όχι μόνο για να ολοκληρώσει τη μετάφραση και τη μελέτη της ...
Ενημερώθηκε: 16.11.2011
Added: 16.11.2011
Απόψεις: 252601x

Βίντεο - Λάθος Μεσσία στη Ρωσία

92_sergey_anatolyevitch_torop.jpg Sergey Anatolyevitch Trop, γεννήθηκε στις 14 1961η ledna οπαδοί του τον γνωρίζουν ως Βησσαρίωνος. Ίδρυσε και είχε ως αποτέλεσμα ένα θρησκευτικό κίνημα, το οποίο είναι γνωστό ως η Εκκλησία της τελευταίας ...
Added: 10.09.2010
Απόψεις: 219585x

El.AmazingHope.net - Πίστη και Deeds - άλλα Ευαγγέλιο;