El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Ποιος είναι ο Ιησούς Χριστός;

Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;

77_jezis_kristus.jpg

Ποιος είναι ο Ιησούς Χριστός;

Added: 30.08.2010
Απόψεις: 192311x
Θέματα: Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;
PrintTisk

Κέντρο ολόκληρης της Βίβλου είναι η ζωή και το θάνατο από τους μεγάλους άνδρες της παγκόσμιας ιστορίας, ο Ιησούς Χριστός. Από τη γέννησή της σε μια νέα εποχή έχει υπολογιστεί, αν και γεννήθηκε στον αχυρώνα, και επηρέασαν την ιστορία του κόσμου, αν και ήταν φτωχός και ταπεινός. Μίλησε για την έλευσή του πάνω από 300 προφητείες της Παλαιάς Διαθήκης και όλοι ακριβώς αλήθεια, από τη γέννησή του, η ζωή μετά το θάνατο του ακριβείς προβλέψεις του. Ο Ιησούς Χριστός ο ίδιος πει πολλές φορές ότι είναι ο Υιός του Θεού και αυτό αποδείχθηκε για τη ζωή, το θάνατο και την ανάσταση. Ήρθε για να σώσει τον κόσμο.

Ιωάννης 12,44-50 - Ο Ιησούς φώναξε, "Ποιος πιστεύει σε μένα, δεν πιστεύει σε μένα, αλλά σ 'Αυτόν που με έστειλε. Ποιος βλέπει εμένα βλέπει σ' αυτόν που μου έστειλε. Μου, το φως, ήρθα στον κόσμο, ότι όποιος πιστεύει σε μένα, δεν παραμένουν στο σκοτάδι. Αν κάποιος ακούσει τα λόγια μου και doeth τους, θα τον κρίνει ότι δεν έχουν έρθει για να κρίνει τον κόσμο, αλλά για να σώσει τον κόσμο. Ποιος μου απορρίπτει και δεν δέχεται τα λόγια μου, μου, ο οποίος θα δικαστή του. Την τελευταία ημέρα θα κρίνει την λέξη οποίο μίλησα. Δεν έχω μιλήσει για τον εαυτό μου: αλλά ο Πατέρας που με έστειλε, αυτός μου έδωσε μια εντολή, τι λέω και τι να λέμε. Και ξέρω ότι η εντολή his είναι αιώνια ζωή. στιγμή που σας μιλώ, ως εκ τούτου μιλώ ως ο πατέρας μου είπε. "

Αυτό που περιμένουμε από τον Θεό, αν είχε έρθει ως άνθρωπος;

Ελάτε στον κόσμο με διαφορετικό τρόπο από ό, τι άλλοι άνθρωποι - Χριστός έγινε άνθρωπος, αλλά δεν είχε ανθρώπινο πατέρα.

Ησαΐας 7,14 - επειδή ο ίδιος ο Κύριος θα σας δώσει ένα σημάδι: Ιδού, η παρθένος θέλει συλλάβει και να φέρει ένα γιο και να του δώσω το όνομα Εμμανουήλ, ο Θεός είναι μαζί μας.

Ματθαίος 1,18-23 - Αυτό είναι το πώς η γέννηση του Ιησού Μεσσία ήρθε περίπου: η μητέρα του Μαίρη είχε υποσχεθεί να είναι παντρεμένη με τον Ιωσήφ, αλλά πριν έρθουν μαζί, αυτή βρέθηκε να είναι έγκυος από το Άγιο Πνεύμα. Επειδή Ιωσήφ ο σύζυγός της ήταν ένας δίκαιος άνθρωπος και δεν ήθελε να την εκθέσει σε δημόσια ντροπή, είχε στο μυαλό του για το διαζύγιό της ήσυχα. Όμως, αφού εξέτασε αυτό, ένας άγγελος Κυρίου εμφανίστηκε για να τον σε ένα όνειρο και είπε, «Ιωσήφ ο γιος του Δαβίδ, μη φοβάστε να λάβει Mary το σπίτι ως τη γυναίκα σου, γιατί αυτό που έχει σχεδιαστεί κατά τρόπο της είναι από το Άγιο Πνεύμα . Θα γεννήσει σε έναν γιο, και είστε να του δώσει το όνομα του Ιησού, γιατί αυτός θα σώσει τον λαό του από τις αμαρτίες τους ». Όλα αυτά έλαβαν χώρα να εκπληρώσει αυτό που ο Κύριος είχε πει μέσω του προφήτη: «Η παρθένα θα συλλάβει και να γεννήσει έναν γιο, και θα του τηλεφωνήσω Immanuel» (που σημαίνει «ο Θεός μαζί μας»).

Πηγαίνοντας να ζήσει χωρίς αμαρτία.

Έχει κάνει δεν αμαρτία, Η ζωή του συνέπεσε απόλυτα με αυτό που δίδαξαν τους ανθρώπους.

John 8,46 - Ποιος από εσάς μου καταδικάζει της αμαρτίας; Και όταν λέω την αλήθεια, γιατί πιστέψτε με;

1 Πέτρου 2,22 - "Ποτέ δεν διέπραξε αμαρτία, και το στόμα του δεν πονηριά".

Ακόμα και οι εχθροί του είχε να το πει χωρίς ενοχή και την αμαρτία, και είναι μια πειστική απόδειξη για τη θεότητα του Χριστού.

Mark 14,55 - Ο Ύπατος Ιερείς του συνόλου συμβουλίου ζητείται μαρτυρία εναντίον του Ιησού για να τον βάλουν στο θάνατο, αλλά δεν βρήκε τίποτα.

John 18,38 - "Τι είναι αλήθεια;" Είπε ο Πιλάτος. Μετά από αυτό, πήγε και πάλι στους Εβραίους. "Νομίζω ότι είναι αθώος», τους είπε.

Δείτε υπερφυσική δύναμη.

Ο Χριστός έχει βοηθήσει πάντα τους άλλους και να χρησιμοποιηθεί για να κάνει καταπληκτική δημιουργική δύναμη. Σχετικά με την πανίσχυρη πράξεις του μιλάνε οι μαθητές Του, αλλά ακόμη και τους εχθρούς του.

Λουκ 7,22 - Έτσι απάντησε στο κλητήρες, «Γύρνα πίσω και να υποβάλει έκθεση για τον John, τι έχετε δει και ακούσει: τους τυφλούς λαμβάνουν θέαμα, το κουτσό με τα πόδια, αυτοί που έχουν leprosy1 καθαρίζονται, ο κωφός ακούει, τους νεκρούς υψώνονται, και τα καλά νέα είναι κήρυξε στους φτωχούς.

John 14,6-11 - "Εγώ είμαι η Οδός, η Αλήθεια και η Ζωή," Ο Ιησούς του απάντησε. «Κανείς δεν έρχεται στον Πατέρα παρά μονάχα περνώντας από μένα. Εάν με ξέρατε, θα ξέρατε τον πατέρα μου επίσης. Από εδώ και πέρα, γνωρίζετε και να τον δω!"

"Κύριε," είπε ο Φίλιππος, "μόνο όταν μας δείχνουν τον Πατέρα." Filipe », είπε ο Ιησούς,« τόσο καιρό μαζί σου και ξέρω ότι μ 'ακούς; Που έχει δει εμένα έχει δει τον Πατέρα. Πώς μπορείτε να πείτε, Δείξε μας τον Πατέρα »; Μην νομίζετε ότι εγώ είμαι εν τω Πατρί και ο Πατήρ είναι εν εμοί; Λέξεις που λέτε, μην μου πείτε. Αυτός είναι ο Πατέρας που κατοικεί μέσα μου, έχει αυτά τα πράγματα. Πιστέψτε με, εγώ είμαι εν τω Πατρί και ο Πατήρ εν εμοί, μόνο και μόνο επειδή τα έργα πιστέψτε με.

Προφέρει τη μεγαλύτερη αλήθεια ότι ο κόσμος θα ακούσει.

Ο Ιησούς ήταν σε θέση να δώσουμε στους ανθρώπους λύσεις σε μείζονα προβλήματα και να ικανοποιήσει τις βαθύτερες επιθυμίες. Έδωσε οδηγίες να διατηρήσει και να ενισχύσει τις ανθρώπινες σχέσεις: την αγάπη, τη συγχώρεση, τη συμφιλίωση, υποστήριξη, ανιδιοτέλεια, προθυμία. Έδωσε την υπόσχεση του μέλλοντος.

Matthew 5,44 - δεν θα πω: Αγαπάτε τους εχθρούς σας και προσεύχεστε για εκείνους που σας καταδιώκουν.

Λουκ 4,32 - Οι άνθρωποι ήταν καταπληκτικός στην διδασκαλία του, επειδή λέξη του ήταν με τη δύναμη.

John 7,46 - Οι φρουροί στη συνέχεια επέστρεψε στους Φαρισαίους και αρχιερείς. Ρώτησαν: "Πώς δεν θα τον φέρει;" Οι φρουροί απάντησε: "Αυτό δεν ήταν ποτέ μιλήσει!"

John 14,1-3 - Μην αφήνετε τις καρδιές σας να είναι προβληματική. Εμπιστοσύνη στο Θεό? Εμπιστοσύνη και σε εμένα. το σπίτι του Πατέρα μου έχει αρκετό χώρο? αν κάτι τέτοιο δεν συνέβαινε, θα σας έχω πει ότι θα είμαι εκεί για να προετοιμάσει μια θέση για σας; Και εάν πηγαίνω και προετοιμάσω μια θέση για σας, εγώ θα επανέλθω και θα σας να είναι μαζί μου ότι μπορείτε επίσης να πού είμαι.

John 11,25 - "Εγώ είμαι η ανάσταση και η ζωή," ο Ιησούς είπε το unto της. "Όποιος πιστεύει σε μένα, ακόμα κι αν πεθάνει, θα ζήσει. Και όποιος ζει και πιστεύει σε μένα δεν θα πεθάνει για πάντα.

Θα μεγαλύτερες και μακροχρόνιες επιπτώσεις. Στον κόσμο

Ο Ιησούς Χριστός έδωσε την προφητεία για το μέλλον και μιλά για τα γεγονότα πριν από την άφιξη των δύο στο Κατά Ματθαίον 24 κεφάλαιο. Πολλοί από αυτούς έχουν ήδη πληρωθεί και να επιβεβαιώσει τα λόγια του Ιησού. Ουρανός και η γη θα περάσει μακριά, αλλά τα λόγια μου ποτέ δεν θα περάσει μακριά. επίδραση του Ιησού για την ανθρωπότητα είναι εξίσου ισχυρή σήμερα όπως όταν ζούσε ανάμεσα στους ανθρώπους προσωπικά.

John 6,35 - ο Ιησούς τους απάντησε: «Εγώ είμαι ο άρτος της ζωής. Ποιος έρχεται σε μένα δεν θα είναι ποτέ η πείνα Αυτός που πιστεύει σε μένα δεν θα είναι ποτέ δίψα.

Θα έχει την εξουσία επί του θανάτου.

Ο Ιησούς Χριστός δεν πέθανε, αλλά πέθανε από αγάπη για την ανθρωπότητα αντιπροσωπευτικός θάνατο. Πέθανε για κάθε άνδρα, γιατί μας αγαπάει. Μετά από τρεις μέρες στον τάφο έχει γίνει κάτι μεγάλο - αναστήθηκε από τους νεκρούς και νεκρές φύσεις. Ο Χριστός να αποδείξει όλα όσα είπατε στη ζωή σας.

John 15,13 - Κανείς δεν έχει μεγαλύτερη αγάπη από ότι ένας άνθρωπος καθορίζει τη ζωή του για τους φίλους του.

Κατά Ματθαίον 16, 15-16 - "Ποιος πιστεύετε εμένα,» είπε. «Είστε ο Χριστός, ο Υιός του ζώντος Θεού,« Σίμων Πέτρος του απάντησε.

Ματθαίος 27,50-54 - Και όταν ο Ιησούς είχε φώναξε πάλι με δυνατή φωνή, εγκατέλειψε το πνεύμα του. Εκείνη τη στιγμή η αυλαία του ναού σχίστηκε στα δύο από πάνω προς τα κάτω. Η γη άρχισε να τρέμει, ο διαχωρισμός βράχια και οι τάφοι έσπασε ανοιχτό. Τα όργανα του πολλά ιερά ανθρώπους που είχαν πεθάνει τέθηκαν στη ζωή. Βγήκαν από τους τάφους μετά από την ανάσταση του Ιησού »και πήγε στην ιερή πόλη και εμφανίστηκε σε πολλούς ανθρώπους. Όταν ο εκατόνταρχος και εκείνοι με αυτόν που ήταν φύλαξη Ιησούς είδε το σεισμό και όλα όσα είχαν συμβεί, ήταν τρομοκρατημένος, και αναφώνησε: «Σίγουρα ήταν ο Υιός του Θεού!"

Ιαν 20,11-16 - Μαρία, αλλά έμεινε έξω από τον τάφο του και έκλαιγε. Σε δάκρυα, εκείνη έσκυψε στον τάφο και τον τόπο όπου το σώμα του Ιησού είχε ξαπλώσει, είδε δυο αγγέλους συνεδρίαση στα λευκά ρόμπες, με ένα κεφάλι και ένα στα πόδια του. "Γιατί κλαις, κυρά μου;" Ρώτησε. Έχουν αφαιρεθεί Κύριέ μου, και δεν ξέρω πού να το πω ", είπε. Μετά από αυτό, γύρισε και είδε τον Ιησού στέκεται εκεί (αλλά δεν ήξερε ότι είναι αυτός)." Γιατί κλαις, κυρία; "Με ρώτησε τον Ιησού." Ποιόν επιδιώκουν; "Πιστεύοντας ότι ο κηπουρός, μου απάντησε:« Κύριε, αν τον πήρε να μου πείτε πού το βάζετε, αν μπορεί να φέρει. "" Μαρία ", ο Ιησούς είπε το unto της. Γύρισε και είπε στα εβραϊκά: «Rabboni" (που σημαίνει "καθηγητής").

1 κορίνθιοι 15, 3-8 - Σας έδωσα το κύριο πράγμα, εγώ έλαβε επίσης: ότι ο Χριστός πέθανε για τις αμαρτίες μας σύμφωνα με τις γραφές, ετάφη και αναστήθηκε την τρίτη ημέρα κατά τας γραφάς. Φάνηκε στον Πέτρο, έπειτα δώδεκα, στη συνέχεια, έδειξε πάνω από πεντακόσιους αδελφούς αμέσως (μερικά έχουν αποκοιμηθεί, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς ακόμη εν ζωή), στη συνέχεια, επισήμανε ο James, τότε όλοι οι απόστολοι, και η τελευταία του αποδείχθηκαν όλοι για μένα, η άκαιρη .

Αποκάλυψη 1,17-19 - Όταν τον είδα, μου έπεσε στα πόδια του ως λάθος. Στη συνέχεια έβαλα στο δεξί μου χέρι και είπε: «Μην ανησυχείτε. Είμαι ο πρώτος και ο τελευταίος ζωντανός. Ήμουν νεκρός, και ιδού, είμαι ζωντανός για πάντα. Έχω τα κλειδιά του θανάτου και μετά θάνατον ζωή.

John 6,40 - Γιατί αυτό είναι το θέλημα του Πατέρα μου που μου έστειλε - ότι όποιος βλέπει τον Υιό και πιστεύει σ 'αυτόν θα πρέπει να έχει αιώνια ζωή. Και θα τον αναθρέψω επάνω στην τελευταία ημέρα.

Jan 5, 1928-1929 - Μην το θαύμα σ 'αυτό, έρχεται η στιγμή, όταν όλοι όσοι βρίσκονται σε τάφους πρέπει να ακούσουν τη φωνή του και να βγει - αυτούς που έχουν κάνει καλή θέληση να αναστηθεί στη ζωή, αλλά εκείνοι που έκαναν το κακό Θα την ανάσταση του δικαστηρίου.

Αυτός που έχει εξουσία επί του θανάτου, και ως εκ τούτου τη δυνατότητα να εκπληρώσει όλες τις υποσχέσεις. Αφυπνίσουμε μας στην αιώνια ζωή.


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;

Τρίτες μετανοίας - Ο δρόμος προς τον Χριστό

165_cesta_ke_kristu.jpg ΜετάνοιαΠως μπορεί κάποιος να γίνουμε δίκαιοι ενώπιον του Θεού; Πώς μπορεί να δικαιολογήσει τον αμαρτωλό; Μόνο ο Χριστός μπορεί να μας ευθυγραμμίσει με τον Θεό, με την αγιότητα. Αλλά, όπως έχουμε ...
Added: 07.10.2010
Απόψεις: 158755x

Ο Θεός και της αδικίας στον κόσμο

314_ukrizovani.jpg Γιατί υπάρχει τόσο πολύ κακό και τα παθήματα; Γιατί ο Θεός δεν παρεμβαίνει και να κάνει κάτι; Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται εάν ο Θεός ήταν πολύ καιρό πριν θα είχε κάνει κάτι. ...
Added: 17.01.2011
Απόψεις: 199879x

Η προφητεία ότι ο Ιησούς είναι ο Μεσσίας προείπε

191_jezis.jpg Ατομικά βιβλία της Παλαιάς Διαθήκης γράφτηκαν κατά τα έτη 1400-425 π.Χ. και βρέθηκαν σε αυτά περίπου 60 έως 270 μεγάλα και μικρά προφητείες Μεσσίας σχετικά με τη γέννηση, τη ζωή και ...
Added: 24.10.2010
Απόψεις: 269056x

Ο Ιησούς αναστήθηκε από τους νεκρούς - έξι λόγοι για να το επιβεβαιώσει

287_nas_veleknez_jezis_kristus.jpg Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ σταυρώθηκε, θάφτηκε και τρεις μέρες αργότερα αναστήθηκε από τους νεκρούς. Δεν υπάρχει άλλη θρησκεία δεν ισχυρίζεται ότι ο ιδρυτής του αναστήθηκε. Σε ότι ο Χριστιανισμός είναι ...
Added: 08.12.2010
Απόψεις: 326407x

9ο Εργασία και χριστιανική ζωή - Ο δρόμος προς τον Χριστό

352_cesta_ke_kristu.jpg Ο Θεός είναι η πηγή της ζωής, του σύμπαντος, το φως και τη χαρά. Δεδομένου ότι οι ακτίνες του φωτός με βάση τον ήλιο, όπως και ρεύματα του νερού αναβλύζουν από ...
Added: 11.02.2011
Απόψεις: 159263x

El.AmazingHope.net - Ποιος είναι ο Ιησούς Χριστός;