El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Ποια είναι η έβδομη ημέρα - Σάββατο, σεληνιακό Σάββατο ή την Κυριακή;

Αληθινή Δεκάλογος

403_kalendar.jpg

Ποια είναι η έβδομη ημέρα - Σάββατο, σεληνιακό Σάββατο ή την Κυριακή;

Added: 28.03.2011
Απόψεις: 194007x
Θέματα: Αληθινή Δεκάλογος
PrintTisk

Είμαστε σε θέση να προσδιορίζουμε με ακρίβεια κάθε μέρα είναι η έβδομη; Θα ήταν λογικό ότι ο Θεός έχει ορίσει την ημέρα, ως μνημείο της δημιουργικής δύναμης του - μια ξεχωριστή μέρα, όταν λατρεύουν τον όλα και πότε για να ξεκουραστούν και στη συνέχεια, είναι σαφές ότι δεν έχει αποκαλύψει τι μέρα είναι;

Υπάρχουν τρεις τρόποι μπορεί να καθοριστεί ότι η έβδομη ημερολογιακή ημέρα είναι Σάββατο.

Στοιχεία Βιβλική

Πρώτη ματιά στο βιβλικό αποδεικτικά στοιχεία. Η Αγία Γραφή δείχνει καθαρά. Σε Luke 23 έχουμε αναφορές για τη σταύρωση του Χριστού. Όταν Λουκάς γράφει για την ημέρα που ο Χριστός πέθανε, λέει στο στίχο 54, ότι άρχισε την Παρασκευή και το Σάββατο. Επιπλέον, λέει ότι οι γυναίκες διατηρηθεί η ηρεμία, το Σάββατο. Ο Λουκάς γράφει για τρεις συνεχόμενες ημέρες - την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας ημέρας (Παρασκευή), την επόμενη μέρα, Σάββατο - μια μέρα, όταν οι γυναίκες ξεκούραστα. Η τρίτη ημέρα, την πρώτη ημέρα της εβδομάδας - την ημέρα της ανάστασης.

Luke 23,54-56,24,1 - ήταν μια μέρα προετοιμασίας, και πλησίασε την έναρξη του Σαββάτου. Προστέθηκε στον ίδιο και οι γυναίκες που ήρθαν με τον Ιησού από τη Γαλιλαία. Είδαν τον τάφο και το πώς το σώμα του θάφτηκε. Επέστρεψαν στο σπίτι και ετοίμασε τα μπαχαρικά και αλοιφές του πετρελαίου, αλλά στη συνέχεια διατηρώντας τις εντολές του Σαββάτου. Νωρίς το πρωί την πρώτη ημέρα της εβδομάδας πήρε το έτοιμο μπαχαρικά και πήγε με άλλες γυναίκες στον τάφο.

Ο χριστιανικός κόσμος είναι ουσιαστικά το ίδιο με αυτό που ο Χριστός πέθανε την ημέρα και το ονόμασε "Μεγάλη Παρασκευή". Και τι γίνεται με τη μέρα, όταν ο Χριστός γεννήθηκε; Χριστιανοί σε όλο τον κόσμο γιορτάζουν "την Κυριακή του Πάσχα". Έτσι, την ημέρα που ο Χριστός πέθανε την Παρασκευή, την ημέρα που ο Χριστός ήταν στον τάφο - Σάββατο και την ημέρα που πήρε - Κυριακή. Το Σάββατο είναι η ημέρα μεταξύ Παρασκευής και Κυριακής. Μπορούμε εύκολα να υπολογίσουμε: Εάν η Κυριακή είναι η πρώτη ημέρα, στη συνέχεια, Παρασκευή και Σάββατο είναι το έκτο έβδομο. (Στις ευρωπαϊκές χώρες έχουν προθεσμία μέχρι την Κυριακή το 20ο αιώνα άλλαξε την έβδομη ημέρα της εβδομάδας). Αν ρωτήσετε οποιοδήποτε Εβραίο θα σας πω ότι η ημέρα της προετοιμασίας είναι η έκτη ημέρα - Παρασκευή, γι 'αυτό επιβεβαιώνει ότι το Σάββατο είναι η έβδομη.

Απόδειξη Μελέτη

Τα λεξικά θα βρούμε μια εξήγηση του το σύνθημα Σάββατο: «Το Σάββατο είναι η έβδομη ημέρα της εβδομάδας" (Websters Λεξικό Standard). Στην πραγματικότητα, η λέξη εμφανίζεται το Σάββατο σε 108 γλώσσες σε όλο τον κόσμο. Στην ισπανική και πορτογαλική "sabbado" στα ρωσικά "subbota», στη βουλγαρική γλώσσα "šubuta» στα αραβικά ως-SABT. Γλώσσες του μαρτυρούν κόσμο στη μεγάλη και ένδοξη γεγονός ότι το Σάββατο είναι η έβδομη ημέρα της εβδομάδας.

Στοιχεία Αστρονομικό

Έχετε προσέξει ποτέ το ημερολόγιο, έτσι ώστε να καταλάβουμε ποια μέρα είναι η έβδομη; Μέχρι πρόσφατα στα ημερολόγιά μας (και εξακολουθεί να το δούμε σε μερικά ημερολόγια στη χώρα) ήταν Κυριακή - την πρώτη μέρα, Δευτέρα δεύτερη Τρίτη, το 3ο, Τετάρτη τέταρτη Πέμπτη, το 5ο, Παρασκευή, το 6ο και το Σάββατο από την έβδομη ημέρα. Ήταν όπως πάντα αυτό;

Από πού έρχεται αυτό το εβδομαδιαίο κύκλο; Από τον Ήλιο - Κυρ, Sun ελέγχει τον ετήσιο κύκλο. Από το φεγγάρι; Ήλιος, η Σελήνη είναι υπεύθυνη για μηνιαίων κύκλων. Και ποια χώρα, η οποία περιστρέφεται γύρω από τον άξονά της; Οχι, η χώρα της ημερήσιας κύκλου.

Μαρτυρία το Βασιλικό Αστεροσκοπείο του Γκρήνουιτς στο Λονδίνο

Mark Finley προσπάθησαν να πάρουν συγκεκριμένες αποδείξεις για την προέλευση και τη διάρκεια της εβδομαδιαίας κύκλου, έτσι έγραψε ο βασιλικός αστρονόμος στο Βασιλικό Αστεροσκοπείο του Γκρήνουιτς στο Λονδίνο (Βασιλικό Αστεροσκοπείο Grenchwich). Το Παρατηρητήριο σημείωσε τον ακριβή χρόνο σε ολόκληρο τον κόσμο. Αναφερόμενος σε επιστολή της 11 Φεβ 1974:

Κύριε, επί του παρόντος ασχολείται με τη διαρκή έρευνα του εβδομαδιαίου κύκλου. Διάφορα ευρωπαϊκά αστρονόμοι ανέφεραν ότι ο εβδομαδιαίος κύκλος διακόπηκε από αμνημονεύτων χρόνων. Με άλλα λόγια, την έβδομη ημέρα της τρέχουσας εβδομάδας μας συμπίπτει με την έβδομη ημέρα της εβδομάδας στους βιβλικούς χρόνους. Έχω τρεις ερωτήσεις:

1η Τι συνέβη στην εβδομαδιαία μελέτες σταθερότητας σας κύκλο από την αρχαιότητα;

2η επηρεάζεται από αλλαγές στο ημερολόγιο (η Ιουλιανό στο Γρηγοριανό ...) εβδομαδιαίο κύκλο με κάποιο τρόπο;

Τρίτες Συνεχίζει το Σάββατο στην χρονοσειρά μας άθικτο, επτά ημέρες την Σάββατο, το οποίο η Αγία Γραφή μιλάει στο πλαίσιο της σταύρωσης;

Εκτιμώ το χρόνο σας να πάρετε για να απαντηθούν τα ερωτήματα αυτά και ανυπομονώ να έγκαιρη απάντηση σας. Φιλικά, Finley Mark

Ανταπόκριση από το Βασιλικό Αστεροσκοπείο του Γκρήνουιτς στο Λονδίνο

Αγαπητέ Κύριε, διαβιβάστηκε επιστολή σας προς το Βασιλικό Αστεροσκοπείο του Γκρήνουιτς, και ο διευθυντής μου ζήτησε να σας απαντήσω.

Η συνέχεια της εβδομάδας των επτά ημερών διατηρείται από τις πρώτες ημέρες της εβραϊκής θρησκείας. Οι αστρονόμοι μπορούν να ασχοληθούν μόνο με ό, τι αφορά τον καθορισμό του χρόνου, ημερομηνίες και τα χρόνια. Αλλά ως πολιτική, κοινωνική και θρησκευτική κύκλο της εβδομάδας, δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο θα πρέπει να υπάρχει παραβίαση του ημερολογίου.

Κάθε προσπάθεια στο ημερολόγιο προσέκρουσε σε έντονες αντιδράσεις της εβραϊκής ηγετών. Είμαστε βέβαιοι ότι δεν υπάρχει τέτοιος παραβίαση δεν έχει απογειωθεί. Αλλάξτε το Ιουλιανό στο Γρηγοριανό ημερολόγιο (1582 - 1927) έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε όταν δεν έχει παραβιάσει το εβδομαδιαίο κύκλο.

Όσον αφορά RHTrucker.

Αποδεικτικά στοιχεία για τη βιβλική ιστορία των γλωσσών και της αστρονομίας του κόσμου είναι σαφείς.

Το Σάββατο είναι η Αγία Γραφή σήμερα, το ημερολόγιο του Σαββάτου, είναι η έβδομη ημέρα της εβδομάδας, το ιερό του Ιησού Χριστού!

Σάββατο την έβδομη ημέρα της εβδομάδας, διατηρώντας το παλιό του Ισραήλ, αλλά και οι Απόστολοι, οι πρώτοι Χριστιανοί, και ιδιαίτερα ο Ιησούς Χριστός.

Ο Ιησούς Χριστός είναι το πρότυπό μας και διατήρησε μια Σάββατο ως την έβδομη ημέρα ημερολόγιο από την εποχή του Ιησού Χριστού δεν έχει αλλάξει. Ως εκ τούτου, πρωταρχική ένδειξη μας, γιατί είναι η σωστή ημερολογιακή ημέρα Σάββατο του ανάπαυσης. Ο Ιησούς Χριστός είναι μια απόδειξη και ένα ορόσημο, γιατί αν οι άνθρωποι κακή ιερή ημέρα, θα το διορθώσουμε και να σημειωθεί σε ό, τι είναι σωστό. Ο Ιησούς Χριστός, αλλά δεν είναι ακόμα μια σεληνιακή sabbatize Σάββατο, αλλά η ζωή του, επιβεβαίωσε το Σάββατο σύμφωνα με το ημερολόγιο, το οποίο μέχρι σήμερα δεν έχει αλλάξει!

Ακριβώς την ημέρα που ο Κύριος έρχεται να σας γνωρίσουμε, περιμένοντας για την παρουσία σας και την επιθυμία να σας γνωρίσουμε. Δεν την Παρασκευή, Πέμπτη, Κυριακή, αλλά έρχεται σε μας το Σάββατο! Πόσο λυπηρό το γεγονός ότι οι περισσότεροι Χριστιανοί έρχονται την Κυριακή, όταν ο Θεός έχει ήδη αποχωρήσει.

Ένα άλλο ορόσημο μπορούμε να δούμε την μαρτυρία του Ellen White Gould, η οποία επιβεβαίωσε σαφώς τη σημασία του Θεού χειροτονήθηκε ημέρα ανάπαυσης το Σάββατο και μάλιστα σύμφωνα με το ημερολόγιο που η αργία ξεκινά το Σάββατο το βράδυ. Ο Θεός, με το πρώτο της adventistům της επιβεβαίωσαν ότι αυτή η ημέρα είναι πραγματικά βιβλική και η αύξηση-και πάλι καθαγίαση της αληθινής ανάπαυσης και διάδοση αυτής της γνώσης σε όλο τον κόσμο.

Ματθαίος 16,11-12 - Beware of the προζύμι των Φαρισαίων και Σαδδουκαίων », τότε συνειδητοποίησα ότι τους είπαν να αποφευχθεί ψωμί μαγιά, αλλά οι Φαρισαίοι και οι Σαδδουκαίοι μάθηση.

Ματθαίος 23,13-15 -! "Αλλά unto θλίψης εσείς, οι Φαρισαίοι και οι εμπειρογνώμονες από τις Γραφές Υποκριτές, κλείνοντας τη βασιλεία των ουρανών μπροστά στους ανθρώπους nevcházíte ίδιοι Υπάρχουν και εκείνοι που θέλουν να ενταχθούν, θα υπερασπιστεί Αλίμονο σε σας τους εμπειρογνώμονες γραφές! και Φαρισαίοι! Υποκριτές, πυξίδα στη θάλασσα και γη για να κάνουν έναν άνθρωπο στράφηκε προς την πίστη, και όταν το πάρει, το κάνει δύο φορές περισσότερο από ό, τι κολασμένων μόνοι σας!

2ο Timothy 4,2 - διακηρύσσουν τη λέξη, πρέπει να καταρτίζονται σε εποχή και από την εποχή, κατακρίνω, προτρέπουν, ενθαρρύνει, και να διδάξουν με τη μεγαλύτερη υπομονή. Πράγματι, η στιγμή θα έρθει όταν οι άνθρωποι δεν θα ανεχθεί ορθή διδασκαλία, αλλά θα ταιριάξει την προτίμησή σας γύρω από τους καθηγητές που θα διεγείρουν τα αυτιά τους. Γυρίστε μακριά αυτιά τους από την αλήθεια και να καταφύγουν σε μύθους.

Αποκάλυψη 2, 15-16 - Ομοίως, μαθαίνετε Νικολαϊτών κομματικά. Ως εκ τούτου μετανοήσουν. Διαφορετικά, έρχομαι να σας σύντομα και εγώ θα αγωνιστώ εναντίον τους με το ξίφος του στόματός μου.

Προέρχονται από το βιβλίο: Η σχεδόν ξεχάσει την ημέρα - Mark Finley


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Αληθινή Δεκάλογος

Υπόλοιπη ημέρα, Σάββατο ή Κυριακή;

60_sunday_saturday.jpg Ποια είναι η κατάλληλη ημέρα για ξεκούραση, Σάββατο ή Κυριακή?Συχνά, η ομιλία σε χριστιανικές εκκλησίες, ποια είναι η πραγματική ημέρα ανάπαυσης. Οι περισσότερες εκκλησίες, χριστιανικές ενώσεις αγιάζει Κυριακή, μόνο μια μικρή ...
Added: 02.08.2010
Απόψεις: 611380x

Δέκα Εντολές ήταν καρφωμένα στο σταυρό;

326_bylo_desatero_prikazani_pribito_na_kriz.jpg Η Βίβλος λέει ότι ο Θεός έδωσε το νόμο - τις Δέκα Εντολές, το οποίο γράφτηκε από το δάχτυλο του Θεού σε πέτρινες πλάκες, και άρχισε να την Κιβωτό της Διαθήκης.Μια ...
Added: 02.02.2011
Απόψεις: 191218x

Ο νόμος του Θεού - οι Δέκα Εντολές δικαίωμα

585_desatero_bozich_prikazani.jpg Διαβάστε τις δέκα εντολές του Θεού, όπως ο Θεός έδωσε στον Μωυσή στο όρος Σινά. Αυτή είναι η σωστή σειρά και τη διατύπωση των Δέκα Εντολών.Κανείς δεν επιτρέπεται να κάνει οποιαδήποτε ...
Added: 19.04.2011
Απόψεις: 760960x

Ο νόμος του Θεού είναι αμετάβλητος, εξακολουθεί να είναι έγκυρη!

501_bozi_zakon_je_nemeny.jpg Οι αλήθειες του Λόγου Του, ο Θεός αποκάλυψε στους ανθρώπους. Για όλους εκείνους που τις λαμβάνουν, είναι μια ασπίδα κατά της απάτης του Σατανά. Αγνοώντας αυτές τις αλήθειες, το οποίο βρίσκεται ...
Added: 24.10.2011
Απόψεις: 227439x

Τι έγραψε για Αντβεντιστών Προτεστάντες;

363_reforma-protestante.jpg Τι κάνουμε οφείλουμε Adventist; - Ευαγγελικής Εβδομαδιαία - Constance σπινθήρες 19 Σεπτεμβρίου 2007 - Αρ. 25/2007 - 92η έκδοσηAdventism ο ίδιος ορίζει ως συνέχεια της ρεφορμιστικής κινήματος, που αποσκοπούσε στην Ευρώπη, ...
Added: 20.02.2011
Απόψεις: 147010x

El.AmazingHope.net - Ποια είναι η έβδομη ημέρα - Σάββατο, σεληνιακό Σάββατο ή την Κυριακή;