El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Αυτό που πιστεύουμε το δεύτερο μέρος - το δογματικά σημεία 16-28

Βιβλικός Τα πραγματικά περιστατικά

414_cemu_verime_16_28.jpg

Αυτό που πιστεύουμε το δεύτερο μέρος - το δογματικά σημεία 16-28

Added: 11.04.2011
Απόψεις: 136546x
Θέματα: Βιβλικός Τα πραγματικά περιστατικά
PrintTisk

16 του Κυρίου Δείπνο - Δείπνο του Κυρίου είναι μία συμμετοχή στα σύμβολα του σώματος και του αίματος του Ιησού, ως έκφραση της πίστης σ 'Αυτόν, του Κυρίου μας και Σωτήρα. Η εμπειρία της κοινότητας βρίσκεται στο Χριστό, ο οποίος συναντιέται με τον λαό του και τον ενισχύει. Με τη συμμετοχή τους, διακηρύσσουμε με χαρά τον θάνατο του Κυρίου μέχρι να έρθει. Προετοιμασία για το Μυστικό Δείπνο περιλαμβάνει αυτοεξέταση, μετάνοια και εξομολόγηση. Χριστός πόδι πλύσιμο ως σύμβολο μιας νέας καθαρισμού και έχουν εκφράσει την προθυμία να υπηρετήσουν στη χριστιανική ταπεινότητα, και να ενώσουμε τις καρδιές μας στην αγάπη. Μυστικός Δείπνος μπορεί να είναι ανοιχτή σε όλους τους πιστεύοντας Χριστιανούς.

(1 Κορινθίους 10,16.17, 11,23-30, 26,17-30 Ματθαίος, 3:20 Αποκάλυψη, Τζον 6,48-63? 13,1-17)

17 πνευματικά χαρίσματα και το υπουργείο - ο Θεός παραχωρεί όλα τα μέλη της Εκκλησίας σε κάθε πνευματικά δώρα ηλικία που κάθε μέλος πρέπει να χρησιμοποιείται στην υπηρεσία της αγάπης για το κοινό καλό της Εκκλησίας και της ανθρωπότητας. Το Άγιο Πνεύμα, που κατανέμει σε κάθε μέλος ως Θέλει, τα δώρα που προσφέρει όλες τις ικανότητες και τα υπουργεία ότι η εκκλησία πρέπει να εκπληρώσει θεϊκά χειροτονήθηκε του. Σύμφωνα με τις Γραφές, αυτά τα δώρα περιλαμβάνουν: την πίστη, τη θεραπεία, προφητεία, διακήρυξη, τη διδασκαλία, τη διοίκηση, τη συμφιλίωση, τη συμπόνια, αυτοθυσία των υπηρεσιών και τη φιλανθρωπία για τη βοήθεια και ενθάρρυνση των ανθρώπων.

Ορισμένα μέλη κληθεί από το Θεό και προικισμένη από το Πνεύμα να ανταποκριθεί στις ποιμαντική, evangelistic, αποστολική, και η διδασκαλία υπουργεία χρειάζεται ιδιαίτερα να εξοπλίσει τα μέλη για την υπηρεσία, για την οικοδόμηση του ναού στην πνευματική ωριμότητα και να προωθήσουν την ενότητα της πίστεως και της γνώσης του Θεού . Όταν τα μέλη χρησιμοποιούν αυτά τα πνευματικά χαρίσματα ως πιστοί διαχειριστές της ποικίλης χάριτος του Θεού, η εκκλησία προστατεύεται από την καταστρεπτική επίδραση της ψευδούς δόγματος, ο Θεός μεγαλώνει και αναπτύσσεται με την αύξηση της πίστης και της αγάπης.

(Ρωμαίους 12,4-8? 12,9-11.27.28 1 Κορινθίους, Εφεσίους 4,8.11-16? Πράξεις 6,1-7? Πρώτο Timothy 3,1-13, 1 Πέτρου 4,10.11)

18 χάρισμα της προφητείας - Ένα από τα χαρίσματα του Αγίου Πνεύματος είναι το χάρισμα της προφητείας. Αυτό το δώρο είναι ένα υπόλοιπο της εκκλησίας. Γραφή είναι ένα μέτρο που θα πρέπει να θεωρείται κάθε μαθησιακή εμπειρία.

(Ιωήλ 2,28.29? Πράξεις 2,14-21? Εβραίους 1:1-3, Αποκάλυψις 12,17, 19:10)

Νόμος 19 του Θεού - Μεγάλη αρχές του δικαίου του Θεού, όπως εκφράζεται από τις Δέκα Εντολές και ο Ιησούς Χριστός είναι η σύλληψη της ζωής του. Εκφράζουν την αγάπη του Θεού, θέληση και τις προθέσεις όσον αφορά την ανθρώπινη συμπεριφορά και τις σχέσεις, είναι δεσμευτικές για όλους τους ανθρώπους ανά πάσα στιγμή. Οι εντολές αυτές είναι η βάση της διαθήκης του Θεού με το λαό Του και το μέτρο της δοκιμασίας. Άγιο Πνεύμα αποκαλύπτει την ευαισθητοποίηση αμαρτία και να αφυπνίσει τις ανάγκες του Σωτήρος. Η σωτηρία είναι μόνο με τη χάρη, όχι των έργων, αλλά καρπός του είναι υπακοή στην εντολή. Αυτή η υπακοή αναπτύσσεται χριστιανικό χαρακτήρα και δίνει εσωτερική ικανοποίηση. Είναι μια έκφραση της αγάπης μας για τον Κύριο και την ανησυχία μας για τον πλησίον σας. Υπακοή της πίστης αποδεικνύει τη δύναμη του Χριστού να μετασχηματίσει τη ζωή, και έτσι ενισχύει την χριστιανική μαρτυρία.

(Έξοδος 20:1-17, Ψαλμός 40,8.9, Ματθαίος 22,36-40, 28,1-14 Δευτερονόμιο, Ματθαίος 5,17-20? Εβραίους 8,8-10? Ιωάννη 15,7-10? Εφεσίους 2 ,8-10, 1 Ιωάννη 5,3, Ρωμαίοι 8,3.4, Ψαλμός 19,8-15)

20 Σάββατο - Gracious Δημιουργός των έξι δημιουργικές ημέρες και αναπαύονται την έβδομη ημέρα και έκανε το Σάββατο για όλους τους ανθρώπους ως ένα μνημείο της δημιουργίας. Η τέταρτη εντολή του αμετάβλητος νόμος του Θεού απαιτεί την τήρηση της έβδομης ημέρας, ως ημέρα ανάπαυσης, τη λατρεία και υπηρεσιών σύμφωνα με τις διδασκαλίες και την εποχή του Ιησού Χριστού, ο Κύριος του Σαββάτου. Σάββατο είναι μια μέρα χαρούμενη κοινωνία με τον Θεό και άλλους πιστούς. Είναι ένα σύμβολο της λύτρωσης μας στον Χριστό, ένα σημάδι του αγιασμού μας, ένα σημάδι της αφοσίωσής μας στο Θεό και προαναγγέλλει ένα μέλλον στην αιώνια βασιλεία του Θεού. Σάββατο είναι ένα μόνιμο σημάδι του αιώνιου συμβολαίου ανάμεσα στο Θεό και το λαό Του. Χαρούμενη η τήρηση αυτού του αγίου φορά από το απόγευμα μέχρι το βράδυ (από τη δύση μέχρι την δύση του ηλίου) είναι μια γιορτή του Θεού και τη δημιουργική και λυτρωτική τις πράξεις του.

(2,1-3 Γένεση, Έξοδος 20,8-11 Λουκά 4,16? Ησαΐας 56,5.6, 58,13.14, Μάθιου 12,1-12? Έξοδος 31,13-17? 20,12.20 Ιεζεκιήλ, Δευτερονόμιο 5, 12 - 15? Εβραίους 4,1-11, Λευιτικόν 23,32, Mark 1.32)

21 Christian Stewardship - είμαστε οι διαχειριστές του Θεού, ο Θεός μας έχει ανατεθεί με το χρόνο και τις ευκαιρίες, τις ικανότητες και τις περιουσίες, τα δώρα της γης και των φυσικών πόρων. Είμαστε υπεύθυνοι για το Θεό για τη σωστή χρήση τους. Αναγνωρίστε την κυριότητα του Θεού της πιστής υπηρεσίας στο Θεό και τον πλησίον, να παραδώσει δεκάτων και εθελοντικές δωρεές για το κήρυγμα του Ευαγγελίου και την προώθηση και ανάπτυξη της Εκκλησίας. Χριστιανική διαχείριση αποτελεί προτεραιότητα ότι ο Θεός μας έχει δώσει για να αυξηθεί στην αγάπη και να κερδίσει πάνω από τον εγωισμό και την απληστία. Χριστιανός είναι ευτυχής όταν οι άλλοι έχουν επωφεληθεί από πιστούς της διαχείρισης του.

(Γένεσις 1,26-28, 2:15? 1 Χρονικών 29,14? 1,3-11 Haggai, Μαλαχία 3,8-12, 9,9-14 1 Κορινθίους, Ματθαίος 23,23, 2 Κορινθίους 8,1-15? Ρωμαίους 15,26.27)

22 Ο Χριστιανικός τρόπος ζωής - Καλούμαστε να ζήσουμε ευσεβείς άνθρωποι που σκέφτονται, αισθάνονται και ενεργούν σύμφωνα με τις αρχές της Αγίας Γραφής. Για το Άγιο Πνεύμα μέσα μας το χαρακτήρα του Κυρίου μας εμείς οι ίδιοι τη συμμετοχή μόνο σε ό, τι Christlike καθαρότητα, την υγεία και την απόλαυση της ζωής. Αυτό σημαίνει ότι η διασκέδαση μας και ψυχαγωγικές δραστηριότητες με τα υψηλότερα πρότυπα της χριστιανικής γεύση και ομορφιά. Ενώ αναγνωρίζει τις πολιτιστικές διαφορές, το φόρεμα μας πρέπει να είναι απλές, σεμνός και τακτοποιημένο, το οποίο δίκαια εκείνων των οποίων η αληθινή ομορφιά δεν αποτελείται από εξωτερική στολισμού, αλλά η ομορφιά της ένα απαλό και ήσυχο πνεύμα.

Αυτό σημαίνει ότι είμαστε για τη φροντίδα του σώματός σας, όπως ο ναός του Αγίου Πνεύματος. Μαζί με κατάλληλη άσκηση και ανάπαυση, θα εφοδιάζουν τον οργανισμό με το πιο υγιεινό διαιτολόγιο είναι δυνατόν και πρέπει να απέχουν τα γεύματα με εκείνα που προσδιορίζονται στις Γραφές ως ακάθαρτο. Αλκοολούχα ποτά, καπνός και η αλόγιστη χρήση φαρμάκων και ναρκωτικών είναι επιβλαβείς για το σώμα μας, γι 'αυτό μην το χρησιμοποιήσετε. Αντ 'αυτού πρόκειται να συμμετάσχουν σε ό, τι φέρνει σκέψεις και το σώμα μας στην πειθαρχία του Χριστού, που επιθυμεί υγιεινή μας, τη χαρά και την ευτυχία.

(12,1.2 Ρωμαίους, 1 Ιωάννη 2,6? 5,1-21 Εφεσίους, Φιλιππησίους 4,8? 2 Κορινθίους 10,5?. 6,14 έως 7,1, 1 Πέτρου 3,1-4, 1 Cor 6,19.20, 10,31, Λευιτικό 11, 1-47? 3 John 2)

23 Γάμου και Οικογένειας - Ο γάμος ήταν θεϊκά ιδρύθηκε το Ίντεν και ο Κύριος Ιησούς επιβεβαιώνεται ως δια βίου ένωση μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας στην αγαπημένη συντροφιά. Christian δέσμευση του γάμου είναι στο Θεό, καθώς και σύντροφο της ζωής του. Η χριστιανικού γάμου πρέπει να εισάγονται μόνο από άτομα της ίδιας θρησκείας. Η αμοιβαία αγάπη, την τιμή, σεβασμό και υπευθυνότητα είναι το ύφασμα αυτού του τόμου για να αντικατοπτρίζουν την αγάπη, την ιερότητα, εγγύτητα, και της μονιμότητας της σχέσης μεταξύ του Χριστού και της Εκκλησίας Του. Όσον αφορά το διαζύγιο, ο Ιησούς δίδαξε ότι όποιος διαζύγια (με την εξαίρεση του εταίρου πορνεία) και να συνάψει νέο γάμο, διαπράττει μοιχεία.

Αν και μερικοί οικογενειακοί δεσμοί είναι ιδανικά για ζευγάρια που είναι εν Χριστώ παραδίδονται ο ένας στον άλλο, μπορεί να το Άγιο Πνεύμα και την εκκλησία για να επιτευχθεί η ενότητα της αγάπης. Ο Θεός να ευλογεί την οικογένεια και την πρόθεση ότι τα μέλη της συνεργάζονται μεταξύ τους προς την πλήρη ωριμότητα. Οι γονείς πρέπει να ενθαρρύνουν τα παιδιά τους να αγαπήσουν και να υπακούσει στον Θεό. Με το παράδειγμά τους και τα λόγια τους για να τους διδάξει ότι ο Χριστός είναι μια αγάπη, πάντα με ευγένεια και τη φροντίδα, που επιθυμούν να γίνουν μέλη του σώματός του, η οικογένεια του Θεού. Ενίσχυση της συνοχής της οικογένειας είναι ένας από τους στόχους του το μήνυμα του Ευαγγελίου για τελευταία φορά.

(Γένεσις 2,18-25, Μάθιου 19,3-9? Ιωάννης 2,1-11? 2 Κορινθίους 6,14? Eph 5,21-33, 5,31-32 Ματθαίου, Μάρκου 10,11.12 Λουκά 16, 18, 1 Κορινθίους 7,10.11, Exodus 20,12, Εφεσίους 6,1-4, 6,5-9 Δευτερονόμιο, Παροιμίες 22,6, Μαλαχίας 4,5.6)

24 υπουργείου του Χριστού στο ουράνιο ιερό - Ο ουρανός είναι το ιερό, η αληθινή σκηνή που ο Κύριος, και όχι ο άνθρωπος. Σε αυτό ο Χριστός υπουργούς για λογαριασμό μας, η διάθεση στους πιστούς την ευλογία του εξιλαστήριο θυσία προσφέρονται μόνο μία φορά για όλους τους πάνω στο σταυρό. Ο Χριστός εγκαινιάστηκε ως μεγάλος Αρχιερέας μας και άρχισε μεσιτική διακονία Του μετά την ανάληψή Του. Το 1844, στο τέλος του προφητικού περίοδο των 2300 ημερών (χρόνια) πέρασε η δεύτερη και τελική φάση των εξιλαστήριο διακονία Του. Είναι ένα έργο της έρευνας δικαστηρίου που είναι μέρος της τελικής διάθεσης του όλες τις αμαρτίες. Χαρακτηρίζεται από τον καθαρισμό του αρχαίου ιερού Εβραϊκά την Ημέρα της Εξιλέωσης.

Σε αυτή την τυπική λειτουργία το ιερό καθαρίζεται με το αίμα της θυσίας των ζώων, αλλά τα ουράνια πράγματα καθαρισμένο με την τέλεια θυσία του αίματος του Ιησού. Ερευνώντας το δικαστήριο αποκαλύπτει στον ουράνιο ευφυΐας που ανάμεσα στους νεκρούς είναι κοιμισμένοι στο Χριστό και ως εκ τούτου, αναγνωρίζεται ως άξιος να μοιραστεί την πρώτη ανάσταση. Το δικαστήριο αναφέρει επίσης ποιες από τις διαβίωσης είναι τηρούν εν Χριστώ, να τηρούμε τις εντολές του Θεού και την πίστη του Ιησού Χριστού και είναι έτοιμη για τη μετάφραση στην αιώνια βασιλεία Του. Το Πρωτοδικείο υπερασπίζεται η δικαιοσύνη του Θεού για την εξοικονόμηση όσους πιστεύουν στον Ιησού Χριστό. Δηλώνει ότι εκείνοι που παρέμειναν πιστοί στο Θεό θα λάβουν το βασίλειο. Η ολοκλήρωση του υπουργείου του Χριστού στο ουράνιο ιερό για το λαό πριν από τη δεύτερη έλευση σημάνει το τέλος της περιόδου χάριτος.

(Εβραίους 8,1-5, 4,14-16, 9,11-28, 10,19-22, 1,3, 2,16.17, Ντάνιελ 7,9-27, 8,13.14, 9, 24-27 ? Αριθμοί 14,34? 4,6 Ιεζεκιήλ, Λευιτικό 16? Αποκάλυψη 14,6.7, 20,12, 14,12, 22,12)

25 Η Δευτέρα Παρουσία του Ιησού Χριστού - Η Δευτέρα Παρουσία του Ιησού Χριστού είναι η Χριστιανική ελπίδα της Εκκλησίας, το περίφημο αποκορύφωμα του ευαγγελίου. Ο Σωτήρας έρχεται θα είναι κυριολεκτικό, προσωπική, ορατή, και σε όλο τον κόσμο. Η επιστροφή του Χριστού οι δίκαιοι νεκροί θα αναστηθούν, και μαζί με τις ορθές διαβίωσης θα δοξαστεί και στον ουρανό, αλλά οι άδικοι θα πεθάνει. Πλήρωση οι περισσότερες από τις προφητείες και την τρέχουσα κατάσταση του κόσμου δείχνουν ότι ο Χριστός έρχεται είναι κοντά. Ο Θεός δεν έχει αποκαλύψει τον χρόνο της αυτό το περιστατικό, αλλά μας ενθαρρύνει να είμαστε έτοιμοι.

(Τίτος 2,13, 9,28 Εβραίοι, John 14:1-3, Πράξεις 1,9-11? Ματθαίος 24,14, 1:07 Αποκάλυψη?. 24,43.44 Ματθαίος, 1 Θεσσαλονικείς 4,13-18, 1 Κορινθίους 15,51-54 , 2 Θεσσαλονικείς 1,7-10, 2,8, Αποκάλυψη 14,14-20, 19,11-21, Ματθαίος 24, Μάρκος 13, Λουκάς 21? 2 Τιμόθεο 3,1 - 5, 1 Θεσσαλονικείς 5,1-6)

26 θάνατο και την ανάσταση - Η συνέπεια της αμαρτίας είναι θάνατος. Αλλά ο Θεός, ο οποίος και μόνο είναι αθάνατη, θα χορηγεί την αιώνια ζωή για να του επιστραφεί. Μέχρι την έλευση του θανάτου του Κυρίου για όλους τους ανθρώπους της κατάστασης της απώλειας της συνείδησης. Όταν ο Χριστός εμφανίζεται, που είναι η ζωή μας, την ανάσταση των δικαίων και των συνθηκών διαβίωσης δίκαιοι θα πρέπει να δοξάζεται και πρόφθασε να πληρούν τον Κύριό του. Η δεύτερη ανάσταση, την ανάσταση των αδίκων, θα είναι χίλια χρόνια αργότερα.

(Ρωμαίους 6,23? Αποκάλυψη? Πρώτο Timothy 6,15.16? Ιεροκήρυξ 9,5.6, Ψαλμός 146,3.4, Ιωάννης 11,11-14? Κολοσσαείς 3,4, 1 Κορινθίους 15,51-54? 1 Θεσσαλονικείς 4,13 -17? John 5,28.29 20,1-10)

27 χιλιετίας και το τέλος της αμαρτίας - Η χιλιετία είναι η χιλιετής βασιλεία του Χριστού με τους Αγίους Του στον ουρανό, μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου αναστάσεις. Αυτή τη στιγμή οι ασεβείς νεκροί θα κριθούν? Γη θα είναι εντελώς έρημη, χωρίς διαβίωσης του ανθρώπου κατοίκων, αλλά καταλαμβάνεται από τον Σατανά και τους αγγέλους του. Στο τέλος της δίκης του Χριστού με τους Αγίους Του και την Αγία Πόλη θα κατεβεί από τον ουρανό στη γη. Στη συνέχεια, άδικοι νεκροί θα αναστηθούν, και με τον Σατανά και τους αγγέλους του θα αγκαλιάζουν την πόλη του Θεού, αλλά φωτιά από τον Θεό, θα τα καταναλώνουν και να καθαρίσει τη γη. Έτσι, το σύμπαν θα είναι για πάντα απελευθερωθεί από την αμαρτία και τους αμαρτωλούς.

(Αποκάλυψη 20, 1 Κορινθίους 6,2.3, Jeremiah 4,23-26? Αποκάλυψη 21,1-5? Μαλαχίας 4,1? Ιεζεκιήλ 28,18.19)

28 Μια Νέα Γη - Από την νέα γη όπου κατοικεί δικαιοσύνη, ο Θεός θα παρέχει μόνιμη στέγη για την εξόφληση και ένα τέλειο περιβάλλον για την αιώνια ζωή, την αγάπη, τη χαρά και τη μάθηση στην παρουσία Του. Ο ίδιος ο Θεός θα κατοικήσει με τους ανθρώπους του και τα βάσανα και το θάνατο, θα έχουν περάσει. Η μεγάλη διαμάχη που έληξε, και η αμαρτία δεν είναι πλέον. έμψυχα και άψυχα πάντα, θα δηλώσει ότι ο Θεός είναι αγάπη. Και Αυτός θα βασιλεύει για πάντα.

(2 Πέτρου 3:13? Ησαΐας 35, 65,17-25, Μάθιου 5.5, Αποκάλυψη 21,1-7, 22,1-5, 11.15)


Όταν το επόμενο βήμα; - Σχετικά με αυτό το θέμα

Αυτό που πιστεύουμε το πρώτο μέρος - το δογματικά σημεία 1-15

413_cemu_verime_1_15.jpg 1 Γραφή - Η Βίβλος, Παλαιά και την Καινή Διαθήκη, είναι το γραπτό Λόγο του Θεού. Δίνεται από θεία έμπνευση μέσω αγίων ανδρών του Θεού ο οποίος μίλησε και έγραψε από ...
Added: 11.04.2011
Απόψεις: 133305x

Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Βιβλικός Τα πραγματικά περιστατικά

Τι Παύλος όταν λέει κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σας καταδικάσει για σάββατά;

361_obet_poukazujici_na_krista.jpg Πρέπει να αναγνωρίσουμε το σημαντικό πράγμα. Εβραϊκή άζυμα που ονομάζεται διακοπές, διακοπές τρομπέτες, Εξιλέωση αργίες και τις αργίες που έχουν προανήγγειλε την έλευση του Μεσσία, το Σάββατο!Κολοσσαείς 2, 13 έως 17 ...
Added: 18.02.2011
Απόψεις: 148250x

Βίντεο - αναζήτηση της αλήθειας - η μελλοντική έδρα μας

406_nove_nebe.jpg Τι λέει η Αγία Γραφή για τον ουρανό και τη νέα γη, η οποία έχει υποσχεθεί οι πιστοί; Πως θα κοιτάξουμε το μέλλον μας σαν στο σπίτι τους; ...
Added: 04.04.2011
Απόψεις: 136274x

Γιατί οι θρησκευόμενοι άνθρωποι πρέπει να υποφέρουν;

193_trpici_verici.jpg Σίγουρα έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί τόση δυστυχία στον κόσμο. Ναι, η χώρα μας σήμερα κυβερνάται από το κακό, όπως ο Σατανάς, ο οποίος ανατράπηκε στη χώρα μας. Είναι εδώ για να ...
Added: 29.10.2010
Απόψεις: 145982x

Η προφητεία ότι ο Ιησούς είναι ο Μεσσίας προείπε

191_jezis.jpg Ατομικά βιβλία της Παλαιάς Διαθήκης γράφτηκαν κατά τα έτη 1400-425 π.Χ. και βρέθηκαν σε αυτά περίπου 60 έως 270 μεγάλα και μικρά προφητείες Μεσσίας σχετικά με τη γέννηση, τη ζωή και ...
Added: 24.10.2010
Απόψεις: 257777x

Δέκα Εντολές ήταν καρφωμένα στο σταυρό;

326_bylo_desatero_prikazani_pribito_na_kriz.jpg Η Βίβλος λέει ότι ο Θεός έδωσε το νόμο - τις Δέκα Εντολές, το οποίο γράφτηκε από το δάχτυλο του Θεού σε πέτρινες πλάκες, και άρχισε να την Κιβωτό της Διαθήκης.Μια ...
Added: 02.02.2011
Απόψεις: 191220x

El.AmazingHope.net - Αυτό που πιστεύουμε το δεύτερο μέρος - το δογματικά σημεία 16-28