El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Αυτό που εμείς πιστεύουμε - 3 Creature

Βιβλικός Τα πραγματικά περιστατικά

154_cemu_verime_3_stvoreni.jpg

Αυτό που εμείς πιστεύουμε - 3 Creature

Added: 29.09.2010
Απόψεις: 137012x
Θέματα: Βιβλικός Τα πραγματικά περιστατικά
PrintTisk

3 πλάσματα

Ο Θεός είναι ο Δημιουργός όλων των πραγμάτων στην Αγία Γραφή έδωσε μια αξιόπιστη έκθεση για την δημιουργική δουλειά τους. Σε έξι ημέρες δημιούργησε ο Κύριος τον ουρανό και τη γη και όλα τα γήινα δημιουργία και αναπαύονται την έβδομη ημέρα της πρώτης εβδομάδας. Αυτό που θεσπίστηκε το Σάββατο ως μόνιμο μνημείο για να τελειώσει το έργο του, της δημιουργίας. Ο πρώτος άνδρας και γυναίκα έγιναν κατά την εικόνα του Θεού ως ένα αριστούργημα της δημιουργίας. Έλαβε πάνω από τον κόσμο και την ευθύνη για τη φροντίδα γι 'αυτόν. Ο κόσμος ολοκληρώθηκε μετά τη δημιουργία μιας πολύ καλής και τη δόξα του Θεού κηρύττεται.

Ψαλμός 33,6-9 - λογον του Κυριου δημιούργησε τους ουρανούς, το σύνολο ανάσα πλήθος από το στόμα του. Τα θαλάσσια ύδατα που συνοψίζονται στη συνεδρίαση να διατάξει βαθιά στα ταμεία τους. Σεβασμός ο Κύριος όλης της γης, όλοι οι κάτοικοι του κόσμου, να το διαβάσετε! Μίλησε - και το έκανε, ήρθε στην εντολή του.

Γένεση 1,2 - η γη ήταν άκυρη και κενή, το σκοτάδι ήταν πάνω από την άβυσσο, και κινήθηκε σε επίπεδα πάνω από τα νερά του Πνεύματος του Θεού.

Έξοδος 20,8-11 - Να θυμάσαι την ημέρα του Σαββάτου, για να κρατήσει το ιερό. Έξι ημέρες να εργάζεσαι και να κάνεις όλα σου δουλειά: αλλά την έβδομη ημέρα είναι το Σάββατο του Κυρίου του Θεού σου. Δεν θελεις κάνει οποιαδήποτε εργασία - εσείς, ο γιος σας, ούτε η κόρη σου, σου υπηρέτης, ούτε σου υπηρέτρια, ούτε σου βοοειδή, μετανάστης στις πύλες σου. Σε έξι ημέρες δημιούργησε ο Κύριος τον ουρανό και τη γη, τη θάλασσα και τα πάντα σε αυτά, αλλά και αναπαύονται την έβδομη ημέρα. Ως εκ τούτου ο Κύριος ευλόγησε την ημέρα του Σαββάτου και το ιερό.

Εβραίους 11,3 - Με πίστη καταλαβαίνουμε ότι το σύμπαν δημιουργήθηκε από το λόγο του Θεού, έτσι ώστε αυτό που βλέπουμε, δεν είναι φτιαγμένο από κάτι ορατό.

Ψαλμός 19,2-7 ουρανοί πείτε τη δόξα του Θεού, το έργο των χεριών του μιλούν ουρανό. Μια μέρα μια άλλη δεδομένη λέξη, μια δεύτερη νύχτα αποκαλύπτει τη γνώση. Δεν υπάρχουν λόγια και όχι τη γλώσσα, όπου η φωνή τους παραμένει άγνωστη, ο ήχος τους ακούγεται σε όλη τη χώρα, την περιοχή που επλήγησαν από τις ειδήσεις του κόσμου. Ο Θεός έχει δημιουργήσει έναν ήλιο σκηνή στους ουρανούς και ο γαμπρός, δεδομένου ότι βασίζεται στο θάλαμο ως ήρωας στο δρόμο για να πάει πεινασμένο. Βασισμένο σε μια άκρη του ουρανού στην άλλη άκρη δείχνει τόξου, πριν από τη θερμότητα δεν κρύβει κανέναν.

Σε γραπτές παρατηρήσεις όλων των αρχαίων, είτε είναι Κινέζοι, Ινδοί, Σημίτες, Αφρικανοί και οι Αζτέκοι, είμαστε συνεπείς αναφορές για τη δημιουργία κόσμου και η πλημμύρα, η οποία καταστράφηκε αργότερα τη χώρα. Τα αρχεία αυτά είναι διαφορετικά, αλλά η χορήγησή του, αλλά η βασική ιδέα παραμένει η ίδια.

Οι πιο ακριβείς αναφορές για τη δημιουργία του κόσμου βρίσκεται στα δύο βιβλία, Αγία Γραφή - Γένεση κεφάλαιο 1-3 και μια αναφορά στο βιβλίο Ιώβ 38, 1-33. Αυτό το μήνυμα Θεός είπε στον Μωυσή, τον οποίο οι Ισραηλινοί είχαν μια έντονη προσωπική εμπειρία. Ήταν μια υπέροχη Θεός, αλλά ο Θεός, η ύπαρξη των οποίων οι Ισραηλινοί για την επαλήθευση φορές.

Η Αγία Γραφή αναφέρει σαφώς ότι ο Θεός δημιούργησε τον ουρανό και τη γη και έκανε τον άνθρωπο κατ 'εικόνα Του. Αποκλείει το ενδεχόμενο ότι η ζωή στη γη προήλθε αυθόρμητα από nonliving θέμα στο απείρως μεγάλο άνδρα χρόνο εξελίχθηκαν από κατώτερες μορφές. Η Αγία Γραφή μας διαβεβαιώνει ότι μας έκανε μεγάλη, αλλά και ισχυρών και καλός Θεός, που νομίζουμε ότι είναι έργα των χεριών τους, τα παιδιά τους, και μας αγαπάει.

Ο άνθρωπος δημιουργήθηκε σε έναν όμορφο κόσμο, και θα πρέπει να τον φροντίσει και να αναπτύξουν και να τιμήσει αυτό το υπέροχο έργο, ο Θεός έδωσε την έβδομη ημέρα - Σάββατο. Το Σάββατο είχε δοθεί σε όλη την ανθρωπότητα, ο σεβασμός του λαού ευγνωμοσύνη ότι ο Θεός είναι ο Δημιουργός και νόμιμο κυβερνήτη τους. Πρόκειται για το έργο των χεριών του, υπό την εξουσία του. Οι άνθρωποι χρειάζονται το Σάββατο για να του θυμίζει τον Θεό, και ξύπνησε τον σε ευγνωμοσύνη για όλα αυτά που γιορτάζεται, προήλθε από το χέρι του Δημιουργού.

Γένεση 1,26,27 - Τότε ο Θεός είπε, ας κάνουν τον άνθρωπο στην εικόνα μας, μετά την ομοιότητά μας! Ο Θεός δημιούργησε τον άνθρωπο κατ 'εικόνα Του, την εικόνα του Θεού τον δημιούργησε: αρσενικό και θηλυκό τους δημιούργησε.

Υπάρχει σαφώς η προέλευση της ανθρώπινης φυλής. Ο Θεός δημιούργησε τον άνθρωπο κατ 'εικόνα Του. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πιστέψουμε ότι ο άνθρωπος εξελίχθηκε σταδιακά από τις χαμηλότερες μορφές των ζώων ή των φυτών. Σύμφωνα με τη Βίβλο, η οικογένειά μας έχει τις ρίζες στην αναπτυξιακή σειρά των ζώων, αλλά στο Μεγάλο Δημιουργό. Αν και η σκόνη που δημιουργήθηκε, ο Αδάμ ήταν ο γιος του Θεού. Λουκ 3,38 ... δέντρο. Ο γιος του Αίνου, γιος του Seto, ο γιος του Αδάμ, ο γιος του Θεού.

Το σχέδιο του Θεού ήταν να κάνει τους ανθρώπους σταδιακά εγκαταστάθηκαν στη χώρα και έκανε ένα αληθινό παράδεισο. Ήταν μια όμορφη ζωή χωρίς δυσκολίες και προβλήματα στην κοινότητα με τον Δημιουργό. Ο Θεός πήρε τον άνθρωπο σύμφωνα με τη νομοθεσία (Έξοδος 20), η οποία αποτελεί το θεμέλιο της κυβέρνησης του Θεού και των ανθρώπων έμαθε εκ των προτέρων ότι πρέπει να ακολουθήσει τις αρχές της ζωής που έχουν καθορίσει για τη ζωή. Προειδοποίησε εκ των προτέρων ότι η συνέπεια της ανυπακοής, πρέπει να είναι ο θάνατος. Ο Θεός έδωσε στους ανθρώπους πολλά σπάνια δώρα, αλλά μία από τις μεγαλύτερες ελεύθερη βούληση. Οι άνθρωποι μπορούν να αποφασίσουν οι ίδιοι αν θα μείνει εξαρτάται από τον Θεό, ή θέμα τη ζωή και μόνο. Παρά τις προειδοποιήσεις, οι άνθρωποι αποφάσισαν να δοκιμάσουν τη ζωή χωρίς Θεό.

Ο Θεός, όμως, ο άνθρωπος έρχεται πρώτη, ως ένας άνθρωπος στον οποίο το θέμα έρχεται με την προσφορά της σωτηρίας και να προσφέρει έναν τρόπο πίσω. Πώς καταπληκτική και ακατανόητη αγάπη. Δημιουργός πέθανε για τη δημιουργία Του.

Jan 3,16,17 - Για το Θεό τόσο αγαπούσε ο κόσμος που έδωσε Το μόνο begotten Son, ότι όποιος πιστεύει σ 'Αυτόν δεν πρέπει να χαθεί αλλά έχουν αιώνια ζωή. Ο Θεός δεν έστειλε τον Υιό του στον κόσμο για να καταδικάσει τον κόσμο, αλλά ότι ο κόσμος μέσω αυτού μπορεί να σωθεί.

Θα δεχτείς τη προσφορά Του;


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Βιβλικός Τα πραγματικά περιστατικά

Ο Ιησούς Χριστός είναι ο Θεός ή η δημιουργία της; - Μέρος 1

374_jezis_kristus_1.jpg Όλοι οι στίχοι αυτοί να μας οδηγήσει στη συνειδητοποίηση ότι ο Θεός, ο Δημιουργός του σύμπαντος και όλη η ζωή ήρθε προσωπικά σε αυτή τη γη στο σώμα του ανθρώπου, ο ...
Added: 10.03.2011
Απόψεις: 198322x

Αυτό που εμείς πιστεύουμε - 4 Ανθρώπινη Φύση

166_cemu_verime_prirozenost_cloveka_bible.jpg 7o Human NatureΈνας άντρας και η γυναίκα δημιουργήθηκαν κατά την εικόνα του, η ατομικότητα του Θεού, και είναι εξοπλισμένα με την ικανότητα να σκέφτονται και να δρουν ελεύθερα. Παρόλο που δημιουργήθηκαν ...
Added: 07.10.2010
Απόψεις: 130950x

Ο Θεός και της αδικίας στον κόσμο

314_ukrizovani.jpg Γιατί υπάρχει τόσο πολύ κακό και τα παθήματα; Γιατί ο Θεός δεν παρεμβαίνει και να κάνει κάτι; Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται εάν ο Θεός ήταν πολύ καιρό πριν θα είχε κάνει κάτι. ...
Added: 17.01.2011
Απόψεις: 189686x

1η Ποιος είναι η πηγή της ζωής;

83_cesta_ke_kristu.jpg Μας ο ουράνιος Πατέρας είναι η πηγή της ζωής, της αλήθειας και της χαράς. Όμορφη χώρα, δεν φορούσε κανένα ίχνος της καταστροφής και τις κατάρες της αμαρτίας. Το σύνολο όμορφη φύση ...
Added: 07.09.2010
Απόψεις: 132915x

Ο Ιησούς αναστήθηκε από τους νεκρούς - έξι λόγοι για να το επιβεβαιώσει

287_nas_veleknez_jezis_kristus.jpg Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ σταυρώθηκε, θάφτηκε και τρεις μέρες αργότερα αναστήθηκε από τους νεκρούς. Δεν υπάρχει άλλη θρησκεία δεν ισχυρίζεται ότι ο ιδρυτής του αναστήθηκε. Σε ότι ο Χριστιανισμός είναι ...
Added: 08.12.2010
Απόψεις: 313280x

El.AmazingHope.net - Αυτό που εμείς πιστεύουμε - 3 Creature