El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Ξυπνάτε στην Κίνα και την εξάπλωση του Ευαγγελίου

Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;

298_cina.jpg

Ξυπνάτε στην Κίνα και την εξάπλωση του Ευαγγελίου

Added: 19.12.2010
Απόψεις: 169908x
Θέματα: Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;
PrintTisk

Ασία είναι το μεγαλύτερο θέατρο του εικοστού αιώνα. Δεν υπάρχει άλλη ήπειρος του κόσμου δεν σημαίνει πολλά για τα πιο ισχυρά κινήματα - πολιτικές, κοινωνικές, εκπαιδευτικές και πνευματικές. Το ερώτημα είναι αν σε κάποια άλλη ήπειρο σε μία από τον περασμένο αιώνα, κάτι συνέβη, αυτό που εκτυλίσσεται στην Ασία κατά τη διάρκεια της ζωής της γενιάς μας. Είμαστε μάρτυρες τα σημαντικότερα επιτεύγματα του Χριστιανισμού.

Η Εκκλησία στην Κίνα κατά τη διάρκεια του ιεραποστολικού εποχή αυξήθηκε αργά, αλλά όχι σε ένα ρυθμό που είναι απαραίτητη για το μεγαλύτερο έθνος στον κόσμο να βιώσουν τη σωτηρία, όπως θέλει ο Θεός. Χριστιανοί παρέμειναν στην άκρη της κινεζικής κοινωνίας. Εκκλησία με όλα τα Δυτικά παγιδεύσεις του στήθηκε μια φυσική, πνευματική και πολιτιστική εμπόδιο μεταξύ κινεζικών χριστιανών και τα εκατομμύρια που δεν εξοφλήσει γύρω τους.

Στα τέλη του δέκατου ένατου αιώνα ιεραποστολική προσπάθεια άρχισε να μειώνεται στη Βρετανία και πολλοί ηγέτες θέλουν να ξεχάσουν τον εκχριστιανισμό και να περιορίσει την εργασία του στην ενορία σπίτι. Μια χριστιανική Στατιστική ανακοίνωσε ότι το έργο των ξένων ιεραποστόλων στην Κίνα ήταν μια παντελής αποτυχία.

Αλλά ο Θεός έχει άλλες ιδέες. Δεν θα επιτραπεί η κινεζική άνθρωποι πεθαίνουν μέσα στις αμαρτίες τους, σε πνευματικό σκοτάδι, και να υποβάλει έκθεση σχετικά με μια διάσημη νίκη για τον γιο του στο σταυρό παρέμεινε πολυπληθέστερη χώρα στον κόσμο χωρίς προειδοποίηση.

Πρώτη πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο του 1949 στην πλατεία Τιενανμέν του Πεκίνου στην πλατεία στην εξέδρα Μάο Τσε Τουνγκ ανακήρυξε τη Λαϊκή και της Λαϊκής Δημοκρατίας.

Τα πρώτα χρόνια του κομμουνιστικού κόμματος και την εκκλησία στάθηκε παρακολουθείτε. Προς μεγάλη έκπληξη πολλών χριστιανών σε σημείο σχεδόν δεν αλλάζει. Η κινεζική κυβέρνηση περίμενε μια ευκαιρία σαν τίγρης, κρύβονται για θήραμα. Χτύπημα ήρθε στις αρχές της δεκαετίας του πενήντα ετών του 20ου αιώνα και η δίωξη ξέσπασε σε πλήρη ισχύ. Εκατοντάδες ηγέτες συνελήφθησαν και αφαιρείται σε μία νύχτα. Πολλοί από αυτούς πέθαναν, ή έπρεπε να δεν έχει ακούσει ποτέ του. Άλλα στάλθηκαν σε στρατόπεδα εργασίας, όπου υπέστησαν σιωπηλά εδώ και αρκετές δεκαετίες, προτού διατεθεί στην ελευθερία σε μια εντελώς διαφορετική Κίνα από ό, τι ήξεραν.

Μέχρι το 1953 η Κίνα απομάκρυνε πιο ξένοι ιεραπόστολοι. Πιστεύεται γενικά ότι δεν υπήρχε τρόπος που θα μπορούσαν τόσο νέος και άπειρος για να επιβιώσει από την βαρβαρότητα του ολοκληρωτικού συστήματος πεποιθήσεων, αποφασισμένη να καταστρέψει τον Χριστιανισμό, μια για πάντα. Ορισμένα αντικείμενα που υποτίθεται ότι μόλις άνοιξε η πόρτα και πάλι στην Κίνα, ένα ιεραποστολικό έργο θα πρέπει να ξεκινήσει και πάλι.

Αλλά αργότερα, ήταν σαφές ότι ο Θεός έχει όλα τα γεγονότα υπό έλεγχο ακόμη και κατά τη διάρκεια της σιωπής. Αυτό είναι αυτό που οι περισσότεροι θεώρησαν ένα πλήρες φιάσκο κατέληξε να είναι μια τεράστια νίκη. Φαινόταν ότι ο διάβολος καταστρέφει την εκκλησία, αλλά στην πραγματικότητα διορίζω τον Θεό να φέρει περισσότερα φρούτα. Ο Ιησούς είπε: Εγώ είμαι η άμπελος η αληθινή και ο Πατήρ μου είναι ο οινοποιός. κάθε κλάδο μου που φέρει καρπούς, περικοπές, και κάθε κλάδος που φέρει καρπούς που δαμάσκηνα, που φέρει περισσότερο καρπό. (Ιω. 15,1-2)

Σήμερα, οι κινεζικές πιστούς gleefully εξηγεί ότι ήταν τις κομμουνιστικές αρχές, παρά τις προσπάθειες για την εξάλειψη της Χριστιανοσύνης από τη χώρα που πραγματικά άνοιξε το δρόμο ταχείας εξάπλωσης της. Πριν από το 1949, η Κίνα είχε ουσιαστικά δεν υπάρχει υποδομή και την προώθηση του Χριστιανισμού εμπόδισε τη γλωσσική, πολιτιστική και γεωγραφικά εμπόδια.

Εδώ είναι μερικοί τρόποι για την επίσημη πολιτική άνοιξε το δρόμο για την αναγέννηση του χριστιανισμού:

Κατά τη διάρκεια της Πολιτιστικής Επανάστασης κατέστρεψε το μεγαλύτερο μέρος της ειδωλολατρίας της Κίνας. Χιλιάδες ναοί καταστράφηκαν και το μοντέλο. Με τις καρδιές των εκατομμυρίων και δημιούργησαν ένα πνευματικό κενό.

Κυβέρνηση επιχειρεί να αφαιρέσει τον Θεό και αρνούνται την ύπαρξη των παραφυσικών φαινομένων οδήγησε μόνο στο γεγονός ότι οι άνθρωποι που γυρίζουν σε μεγάλη κλίμακα, αφού συναντήθηκα προσωπικά με τον Θεό θαύματα. Σιδηρόδρομος, δρόμους και αεροδρόμια στη διευκόλυνση της κυκλοφορίας στο ευαγγέλιο του προηγουμένως απρόσιτες περιοχές.

Mandarin κινεζική έχει θεσπιστεί ως επίσημη γλώσσα και άρχισε να χρησιμοποιείται στα σχολεία και τα μέσα ενημέρωσης. Παλαιότερα, υπήρχαν χιλιάδες των διαλέκτων που καθιστούν δύσκολη την επικοινωνία και τη διαβίβαση του Ευαγγελίου. Έργα μεγάλης κλίμακας για την προώθηση της παιδείας επέτρεψε σε πολλούς ανθρώπους για να διαβάσει το λόγο του Θεού.

Λογοκρισία των μέσων πυροδότησε μια πείνα για το γραπτό λόγο. Χριστιανικών οργανώσεων και την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει δέκα εκατομμύρια έντυπα Βίβλους και άλλων χριστιανικών βιβλίων. Αρχισε η ανάπτυξη της χριστιανικής ραδιοφωνικών σταθμών που άρχισε να εκπέμπει στις σύντομες κύμα. Εκατομμύρια Κινέζοι οφείλουν τη σωτηρία τους μόνο ραδιόφωνο.

Κατά τη διάρκεια της Πολιτιστικής Επανάστασης, οι άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα εγκλήματά τους και να αλλάξει τη ζωή σας. «Ομολογία Πολιτισμός" σήμαινε ότι οι άνθρωποι είναι πολύ πιο πρόθυμοι να μετανοήσει και να ομολογήσει τις αμαρτίες στο Θεό όταν άκουσαν το ευαγγέλιο.

Παρά το γεγονός ότι ζουν σε ένα σύστημα που προσπαθεί να καταστρέψει, έχουν μάθει να μη φοβούνται - όχι επειδή απόλαυσαν ίσως η δίωξη, αλλά επειδή πληρούσε το ζωντανό Θεό και να μετασχηματιστεί από αυτήν. Έμπειροι αγάπη του και την προσωπική γνώση της αλήθειας των υποσχέσεων του, όπως αυτό:

πρόβατα μου ακούω τη φωνή μου, τους ξέρω, και θα με ακολουθήσουν και να τους δίνω αιώνια ζωή ποτέ δεν πρέπει να χαθεί, και κανείς δεν σε nevyrve χέρι μου. Ο πατέρας μου, που μου έδωσε τους, είναι μεγαλύτερη από όλους και κανείς δεν μπορεί να αποσπάσει από το χέρι του Πατέρα. (Ιω. 10,27-29)

Οι εκτιμήσεις του αριθμού των κινέζων Χριστιανών είναι διαφορετικά, αλλά πιστεύω ότι αυτός ο αριθμός είναι κάπου μεταξύ 80-100.000.000 Προτεστάντες, να είμαστε ρεαλιστές, και θα το πράξει τουλάχιστον 12 εκατομμύρια Καθολικοί, είτε είναι νηολογημένα ή να συναντηθούν σε υπόγειες εκκλησίες. Παρά το γεγονός ότι οι αριθμοί αυτοί είναι μόνο ένα μικρό μέρος των 1,3 δισεκατομμυρίων ψυχών ζουν σήμερα στην Κίνα, η ανάπτυξή τους είναι εντυπωσιακή και χωρίς προηγούμενο από οτιδήποτε στη χριστιανική ιστορία, αν θυμηθεί κανείς ότι το 1949, όταν οι κομμουνιστές πήραν την εξουσία στην Κίνα ήταν περίπου 700 000 προτεστάντες και κάτι μεταξύ τριών και τεσσάρων εκατομμυρίων Καθολικών.

Adeney στο βιβλίο Κίνα του: τη μακρά πορεία της Εκκλησίας με τα πλεονεκτήματα τεκμηριωμένη χαρά, που έχουν αναπτυχθεί στην κινεζική εκκλησία κατά τη μακρά περίοδο γεμάτη δυσκολίες. Για να αναφέρουμε μερικά από αυτά:

1 εκκλησίες Home είναι εφευρετική.

Απορρίπτοντας όλες τις παγίδες και η Δύση έχουν αναπτύξει τη δική τους μέθοδο της υπηρεσίας. Extricated οι ίδιοι από τα δεσμά του τα τετριμμένα και τα όργανα που προκύπτουν από τη ζωή τους.

2ο Home Εκκλησία στέκεται σταθερά στην ενότητα της οικογένειας.

Έχουν γίνει μέρος της κινεζικής κοινωνικής δομής. Χριστιανικές οικογένειες είναι το βασικό δομικό στοιχείο του δικτύου εκκλησίας.

3 Αρχική Εκκλησία απαλλαγούμε ασήμαντα πράγματα.

Πολλά από αυτά που έχουμε συνδέσει με το χριστιανισμό, οι Κινέζοι απλά δεν βρίσκουν τα σπίτια. Ως εκ τούτου, είναι πολύ ευπροσάρμοστο. Ένας πιστός, είπε: «Σε προηγούμενες φορές παίξαμε την τρομπέτα και κατοχή μεγάλης evangelistic εκστρατεία Κάποιοι πίστευαν, αλλά δεν είναι πολλές Τώρα έχουμε τον εξοπλισμό ... και πολλοί έρχονται στο Χριστό...»

4 εκκλησίες Home τονίσω κρατώντας τον Χριστό.

Ο Ιησούς είναι ο επικεφαλής του σώματος - την Εκκλησία, ως εκ τούτου, την υπακοή, πρέπει να είναι στην κορυφή, πάνω από οτιδήποτε άλλο. Η Εκκλησία δεν μπορεί να δεχθεί έλεγχο από οποιονδήποτε άλλο οργανισμό. Υπακοή στο λόγο του Θεού είναι απόλυτη και η εκκλησία αψηφά unscriptural πρακτικές.

5 κυριαρχία Αρχική Εκκλησία την εμπιστοσύνη του Θεού.

Αν είστε από μια ανθρώπινη σκοπιά, δεν υπήρχε ελπίδα, αποκάλυψε ο Θεός στην εξουσία Του και τους χριστιανούς είδα ότι ξεπερνά ό, τι έρχεται στη ζωή τους.

6o Αρχική Εκκλησία αγαπά το λόγο του Θεού.

Η κινεζική εκτιμά πραγματικά τις Γραφές και θυσία πολλά ώστε να μπορούν να αγοράσουν την Αγία Γραφή. Η γνώση τους του Κυρίου είναι βάθυνε με την εκμάθηση της Βίβλου από την καρδιά και το έχουν περιγραφεί.

7ο Home προσεύχεται Εκκλησία.

Χωρίς ανθρώπινη υποστήριξη, που περιβάλλεται από εχθρούς των Χριστιανών έπρεπε να βασίζεται στις Θεό στην απλή πίστη για την αντιμετώπιση κλάμα τους. Η προσευχή δεν είναι μόνο επικοινωνία με τον Θεό, αλλά και ένας τρόπος για να μοιραστούν ένα πνευματικό αγώνα.

8 εκκλησίες Home είναι φροντίδα και τη διανομή.

Αρχική Εκκλησία είναι μια κοινότητα όπου οι χριστιανοί δείξουν την αγάπη τους όχι μόνο μεταξύ τους αλλά και για τους συμπατριώτες τους. Τέτοια αγάπη δημιουργεί ένα χώρο για αυθόρμητη εκχριστιανισμό.

9 Home Εκκλησία εξαρτώνται θέσει ηγέτες.

Μετά από πολλές πάστορες φυλακίστηκαν ή στάλθηκαν σε στρατόπεδα εργασίας, η Εκκλησία έπρεπε να στηριχθεί σε διαθεσιμότητα ηγέτες. Προέρχονται από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα και πέρασε πολύς χρόνος περιφέρεται από τη μία εκκλησία στην άλλη, να μάθουν και να οικοδομήσουν την πίστη των άλλων.

10 εκκλησίες Home καθαρίστηκαν ταλαιπωρία.

Η Εκκλησία στην Κίνα γνωρίζει από πρώτο χέρι ότι τα παθήματα είναι μέρος του σχεδίου του Θεού ως έναν τρόπο για να οικοδομήσει και να καθαρίσει. Χριστιανοί μόνο κατ 'όνομα δεν θα επιβιώσουν, το τεστ της Πολιτιστικής Επανάστασης. Αυτοί που προσχώρησαν στην εκκλησία έπρεπε να υπολογίζει με το γεγονός ότι θα υποστούν. κίνητρό τους ήταν επομένως μια γνήσια επιθυμία να γνωρίσουμε τον Ιησού Χριστό.

11 εκκλησίες Home είναι ζήλο στις εκχριστιανισμό.

Δεν επιτράπηκε σε δημόσιο κήρυγμα. Οι άνθρωποι ήρθαν στο Χριστό μέσα από τους πιστούς και ταπεινό χάρη υπηρεσίας στενής επαφής μεταξύ των φίλων και μελών της οικογένειας. Η κύρια μέθοδος ευαγγελισμού είναι τρόπος ζωής και συμπεριφοράς των χριστιανών, μαζί με το κήρυγμα του Ευαγγελίου, συχνά απειλητικές για τη ζωή.

Κινεζικές μετοχές ηγέτης σπίτι εκκλησία το όραμα που τους έδωσε ο Θεός: Να φέρει καλά νέα για τους Μουσουλμάνους, Βουδιστές και Ινδουιστές, που ζουν στο δρόμο "πίσω στην Ιερουσαλήμ». Αυτές οι τρεις άνδρες αντιπροσωπεύουν οι χιλιάδες άλλους με το ίδιο όραμα.

Για την κινεζική εκκλησία που δεν είναι ασήμαντο. Θεωρεί καθήκον του, όπως ο προορισμός του Θεού, και δεκαετίες τα βασανιστήρια, τη φυλάκιση και προσβολή του εδάφους της κατάρτισης, όπου προετοιμάζεται για το επάγγελμά του - για να ολοκληρωθεί η μεγάλη Επιτροπή.

Χιλιάδες πάρει πίσω από τη διακίνηση Ιερουσαλήμ πολύ σοβαρά και είναι πρόθυμοι να πεθάνουν γι 'αυτούς. Αν και μπορεί να θεωρείται ακατάλληλο ή αδύνατη, θυμηθείτε τι η κινεζική εκκλησία έχει βιώσει τα τελευταία πενήντα χρόνια. Είναι συνηθισμένοι να βλέπουμε τον Θεό, που είναι αδύνατο.

Η κινεζική Εκκλησία στην πραγματικότητα δεν προτίθεται να εισβάλει στο Ισραήλ, και θα φέρει την έλευση του Χριστού. Μάλλον, είναι ζητώντας του Θεού για την κινεζική εκκλησία για να κηρύξουν το Ευαγγέλιο και καθιέρωσε την κοινότητα των πιστών σε όλες τις χώρες, πόλεις, χωριά και όλων των εθνοτικών ομάδων μεταξύ της Κίνας και της Ιερουσαλήμ. Είναι σίγουρα ένα μικρό έργο. Για μεταξύ των οποίων είναι οι τρεις μεγαλύτερες πνευματικές οχυρά που δεν έχουν ακόμη κατακτηθεί από το Ευαγγέλιο: γίγαντες του Ισλάμ, ο Βουδισμός και ο Ινδουισμός.

Αποσπάσματα από το βιβλίο: "Επιστροφή στην Ιερουσαλήμ κληθεί να τηρήσει η μεγάλη Επιτροπή - Paul Hattaway


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;

Ο Θεός και της αδικίας στον κόσμο

314_ukrizovani.jpg Γιατί υπάρχει τόσο πολύ κακό και τα παθήματα; Γιατί ο Θεός δεν παρεμβαίνει και να κάνει κάτι; Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται εάν ο Θεός ήταν πολύ καιρό πριν θα είχε κάνει κάτι. ...
Added: 17.01.2011
Απόψεις: 189686x

Ο Ιησούς Χριστός, η ζωή Του, το θάνατο και την ανάσταση

275_jezis_kristus_2.jpg Το μοναδικό μέσο για εξιλέωση για την ανθρώπινη αμαρτία που παρέχεται από τον Θεό στον Ιησού Χριστό. Στη ζωή του για την τέλεια υπακοή στο θέλημα του Θεού, ταλαιπωρία του, τον ...
Added: 25.11.2010
Απόψεις: 245239x

Γιατί υπάρχει το κακό;

59_snake.jpg Είμαι σίγουρος ότι όλοι συμφωνούμε ότι η χώρα μας είναι το κακό. Υπάρχουν πολύ ισχυρή και δραστήρια.Σε περίπτωση που είναι; Γιατί;Η Αγία Γραφή μιλάει για εξέγερση εναντίον του Θεού στον ουρανό. ...
Added: 02.08.2010
Απόψεις: 168753x

Η προφητεία ότι ο Ιησούς είναι ο Μεσσίας προείπε

191_jezis.jpg Ατομικά βιβλία της Παλαιάς Διαθήκης γράφτηκαν κατά τα έτη 1400-425 π.Χ. και βρέθηκαν σε αυτά περίπου 60 έως 270 μεγάλα και μικρά προφητείες Μεσσίας σχετικά με τη γέννηση, τη ζωή και ...
Added: 24.10.2010
Απόψεις: 257777x

Ο μόνος δρόμος προς τον ουρανό

295_jedina_cesta_do_nebe.jpg Ο Ιησούς Χριστός έζησε, υπέφερε και πέθανε για να μας λυτρώσει. Ο Θεός επιτρέπει ο Υιός Του να έρθει από τον κόσμο της φήμης σε αυτό το πονηρό κόσμο της αμαρτίας, ...
Added: 13.12.2010
Απόψεις: 161312x

El.AmazingHope.net - Ξυπνάτε στην Κίνα και την εξάπλωση του Ευαγγελίου