El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Βίντεο - Λάθος Μεσσία στη Ρωσία

Βίντεο

92_sergey_anatolyevitch_torop.jpg

Βίντεο - Λάθος Μεσσία στη Ρωσία

Added: 10.09.2010
Απόψεις: 230767x
Θέματα: Βίντεο
PrintTisk
92_sergey_anatolyevitch_torop.jpg93_sergey_anatolyevitch_torop_2.jpg94_false_messiah2.jpg95_falesny_mesias.jpg96_false_messiah.jpg

Sergey Anatolyevitch Trop, γεννήθηκε στις 14 1961η ledna οπαδοί του τον γνωρίζουν ως Βησσαρίωνος. Ίδρυσε και είχε ως αποτέλεσμα ένα θρησκευτικό κίνημα, το οποίο είναι γνωστό ως η Εκκλησία της τελευταίας πράξης.

Βησσαρίων γεννήθηκε στο Krasnodar και την εξυπηρέτηση μετά στον Κόκκινο Στρατό, εγκαταστάθηκε στο Minusinsk. Εργάστηκε ως τροχονόμος, πριν έχασε τη δουλειά του το 1989. Το 1991 ήταν «αναγεννημένος» ως Βησσαρίωνος, επέστρεψε να πω, όπως ο Ιησούς Χριστός. Βησσαρίωνος λέει ότι είναι η μετενσάρκωση του Ιησού.

Διδάσκει μετενσάρκωση, veganism και την επικείμενη λήξη του κόσμου, την εξαφάνιση του πολιτισμού, όπως γνωρίζουμε.

θρησκεία του συνδυάζει στοιχεία της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας με το βουδισμό. οπαδοί του τηρούν αυστηρούς κανόνες, οι vegans και δεν επιτρέπεται καμία κακές συνήθειες όπως το κάπνισμα ή η κατανάλωση αλκοόλ. Χρήματος απαγορεύεται σε αυτήν την κοινότητα. Ο Όμιλος έχει ως στόχο να ενοποιήσει όλες τις θρησκείες στη γη.

Η κίνηση αυτή βρίσκεται στη σιβηρική τάιγκα. Έχει περίπου 4.000 οπαδούς, σε περίπου τριάντα χωριά κοντά στη βάση του Sun City. Σε όλο τον κόσμο, έχει περίπου 10000 οπαδούς.

Τι η Βίβλος μας λέει για τις εν λόγω κινήσεις, ο Μεσσίας;

Λουκ 17,23-24 - Αν στη συνέχεια να πω, «Εκεί» ή, «Εκεί», δεν πάει πουθενά και για κανέναν να παντρευτεί. Όπως και όταν τα φώτα αστραπής το τοπίο από τη μια άκρη του ουρανού στην άλλη, οπότε θα τον Υιό του ανθρώπου στην εποχή του.

Λουκ 21,8 - "Να είστε προσεκτικοί για να μην οδηγηθούν σε στραβούς δρόμους", είπε. "Πολλοί θα έρθουν στο όνομά μου, λέγοντας, εγώ είμαι ο Μεσσίας!" και, Έφτασε η ώρα! "Μην πας μετά από αυτά.

Matthew 24,4-5 - ο Ιησούς τους απάντησε: «Προσέξτε ότι κανένας άνθρωπος δεν σας εξαπατήσουν. Πολλοί θα έρθουν στο όνομά μου, λέγοντας, εγώ είμαι ο Μεσσίας" και θα παραπλανήσουν πολλούς.

Ματθαίος 24,23-28 - Εάν είχατε πει κάποιος, Ιδού, ο Μεσσίας είναι εδώ! »Ή,« Να τος! "Το πιστέψει. Άνοδος είναι ψευδείς μεσσίες και ψευδοπροφήτες, και θα κάνει μεγάλη θαύματα και θαύματα, οπότε θα φέρει (αν είναι δυνατόν), ακόμη και τους εκλεκτούς. Ιδού, εγώ σας είπα προηγουμένως. Αν σας πουν: «Κοιτάξτε, είναι στην έρημο! "Δεν πάω, ή να πούμε:« Ιδού, η μυστική θέση, «δεν πιστεύω.

Πώς θα φανεί πραγματικά ερχομό του Κυρίου μας Ιησού Χριστού;

Ματθαίος 24,27 - Η έλευση του Υιού του Ανθρώπου έρχεται σαν αστραπή - φώτισαν τον ουρανό από τα ανατολικά προς τα δυτικά.

Ματθαίος 24,30-31 - τότε ο ουρανός θα εμφανιστεί το σημείο του Υιού του ανθρώπου και, στη συνέχεια και όλες οι φυλές της γης κλαίνε και να δουν τον Υιό του ανθρώπου έρχονται τα σύννεφα του ουρανού με δύναμη και πολλή δόξα. Και θα στείλει τους αγγέλους του με δυνατή τρομπέτα, και θα μαζέψουν τους εκλεκτους αυτου εκ των τεσσαρων σημεία του ορίζοντα, από τη μια άκρη του ουρανού στην άλλη.

Mark 13,26 - τότε δουν τον Υιό του ανθρώπου έρχονται σε σύννεφα με μεγάλη δύναμη και τη δόξα.

Λουκ 17,24 - Όπως και τα φώτα αστραπής το τοπίο από τη μια άκρη του ουρανού στην άλλη, οπότε θα τον Υιό του ανθρώπου στην εποχή του.

1 Θεσσαλονικείς 4,16-18 - Θα ακούσετε ένα ξεσηκωτικό εντολή, τη φωνή του αρχαγγέλου και το ατού του Θεού, ο Κύριος ο ίδιος θα κατεβεί από τον ουρανό και η πρώτη φορά που οι νεκροί εν Χριστώ θα αυξηθεί. Ζούμε μαζί τους αλιεύονται στα σύννεφα για να συναντήσουμε τον Κύριο, τότε θα είμαστε με τον Κύριο για πάντα. Ενθαρρύνουν ο ένας τον άλλο με αυτά τα λόγια.

Αποκάλυψη 1,7 - Ιδού, έρχεται με τα σύννεφα και κάθε μάτι θα τον δει, ακόμη και εκείνους που τον διαπέρασε. Όλες οι φυλές της γης γι 'αυτόν να κλαίει. Ναι, αμήν.

Βίντεο - Λάθος Μεσσία στη Ρωσία - Σεργκέι Anatolyevitch Trop - Βησσαρίωνος


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Βίντεο

Βίντεο - Είναι όλα σχετικά με τον Χριστό! - Paul Ροδέλα

428_vse_je_o_kristu_paul_washer.jpg Απόψε είμαι εδώ για να μιλήσω για τους ανθρώπους. Ή να μιλήσουμε για εκκλησία ή τη θρησκεία. Επειδή όλα αυτά τα πράγματα έχουν αποτυχίες και τις ελλείψεις τους. Καθένας από εσάς ...
Added: 12.05.2011
Απόψεις: 164467x

Βίντεο - Doug Batchelor - Εμπειρία Ζωής

259_doug_batchelor_zivotni_zkusenost.jpg Ακούστε τη ζωή της γνωστής εμπειρίας ιεροκήρυκες και ιεραποστόλους Doug Batchelor. Doug έζησε μια ταραχώδης ζωή δεν προέβλεπε τίποτα μέχρι να έχετε πλήρη υποβάλει ο Ιησούς Χριστός. Τώρα είναι μια έντονη ...
Added: 10.11.2010
Απόψεις: 178942x

Βίντεο - ιστορία της ζωής - Καθ. Δρ Walter Veith

296_walter-veith.jpg Κοιτάξτε την ιστορία του Καθ. Δρ Walter Veith. Για πολλά χρόνια, ήταν ένας πεπεισμένος άθεος και δίδαξε στο Πανεπιστήμιο της εξέλιξης.Με προσεκτική μελέτη των γεγονότων της εξέλιξης συνειδητοποίησαν ότι εξελικτική θεωρία ...
Added: 15.12.2010
Απόψεις: 201330x

Βίντεο - Expeditions Κιβωτός του Νώε για το 2007

79_noahs_ark.jpg Αποστολή από την Τσεχική Δημοκρατία για την εξεύρεση Κιβωτό του Νώε τόπο από τον Ron Wyatt. Εκστρατεία που διεξήγαγε ο κ. Milan Latka 2007. Δείτε αυτό το βίντεο, όπου μπορείτε να ...
Added: 03.09.2010
Απόψεις: 193727x

Βίντεο - Ψευδής διδασκαλίες τις τελευταίες ημέρες

441_video_falesny_mesias.jpg Υπότιτλοι στα βίντεο:Η Αγία Γραφή προλέγει το ηθικό επίπεδο της ανθρωπότητας στο τέλος του χρόνου. Είμαστε μάρτυρες της εν λόγω σωστά πράγματα;Ο Ιησούς είπε στο Κατά Ματθαίον 24, 4-5, κατά τις ...
Added: 03.06.2011
Απόψεις: 179804x

El.AmazingHope.net - Βίντεο - Λάθος Μεσσία στη Ρωσία