El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Βίντεο - Λάθος Μεσσία στη Ρωσία

Βίντεο

92_sergey_anatolyevitch_torop.jpg

Βίντεο - Λάθος Μεσσία στη Ρωσία

Added: 10.09.2010
Απόψεις: 219585x
Θέματα: Βίντεο
PrintTisk
92_sergey_anatolyevitch_torop.jpg93_sergey_anatolyevitch_torop_2.jpg94_false_messiah2.jpg95_falesny_mesias.jpg96_false_messiah.jpg

Sergey Anatolyevitch Trop, γεννήθηκε στις 14 1961η ledna οπαδοί του τον γνωρίζουν ως Βησσαρίωνος. Ίδρυσε και είχε ως αποτέλεσμα ένα θρησκευτικό κίνημα, το οποίο είναι γνωστό ως η Εκκλησία της τελευταίας πράξης.

Βησσαρίων γεννήθηκε στο Krasnodar και την εξυπηρέτηση μετά στον Κόκκινο Στρατό, εγκαταστάθηκε στο Minusinsk. Εργάστηκε ως τροχονόμος, πριν έχασε τη δουλειά του το 1989. Το 1991 ήταν «αναγεννημένος» ως Βησσαρίωνος, επέστρεψε να πω, όπως ο Ιησούς Χριστός. Βησσαρίωνος λέει ότι είναι η μετενσάρκωση του Ιησού.

Διδάσκει μετενσάρκωση, veganism και την επικείμενη λήξη του κόσμου, την εξαφάνιση του πολιτισμού, όπως γνωρίζουμε.

θρησκεία του συνδυάζει στοιχεία της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας με το βουδισμό. οπαδοί του τηρούν αυστηρούς κανόνες, οι vegans και δεν επιτρέπεται καμία κακές συνήθειες όπως το κάπνισμα ή η κατανάλωση αλκοόλ. Χρήματος απαγορεύεται σε αυτήν την κοινότητα. Ο Όμιλος έχει ως στόχο να ενοποιήσει όλες τις θρησκείες στη γη.

Η κίνηση αυτή βρίσκεται στη σιβηρική τάιγκα. Έχει περίπου 4.000 οπαδούς, σε περίπου τριάντα χωριά κοντά στη βάση του Sun City. Σε όλο τον κόσμο, έχει περίπου 10000 οπαδούς.

Τι η Βίβλος μας λέει για τις εν λόγω κινήσεις, ο Μεσσίας;

Λουκ 17,23-24 - Αν στη συνέχεια να πω, «Εκεί» ή, «Εκεί», δεν πάει πουθενά και για κανέναν να παντρευτεί. Όπως και όταν τα φώτα αστραπής το τοπίο από τη μια άκρη του ουρανού στην άλλη, οπότε θα τον Υιό του ανθρώπου στην εποχή του.

Λουκ 21,8 - "Να είστε προσεκτικοί για να μην οδηγηθούν σε στραβούς δρόμους", είπε. "Πολλοί θα έρθουν στο όνομά μου, λέγοντας, εγώ είμαι ο Μεσσίας!" και, Έφτασε η ώρα! "Μην πας μετά από αυτά.

Matthew 24,4-5 - ο Ιησούς τους απάντησε: «Προσέξτε ότι κανένας άνθρωπος δεν σας εξαπατήσουν. Πολλοί θα έρθουν στο όνομά μου, λέγοντας, εγώ είμαι ο Μεσσίας" και θα παραπλανήσουν πολλούς.

Ματθαίος 24,23-28 - Εάν είχατε πει κάποιος, Ιδού, ο Μεσσίας είναι εδώ! »Ή,« Να τος! "Το πιστέψει. Άνοδος είναι ψευδείς μεσσίες και ψευδοπροφήτες, και θα κάνει μεγάλη θαύματα και θαύματα, οπότε θα φέρει (αν είναι δυνατόν), ακόμη και τους εκλεκτούς. Ιδού, εγώ σας είπα προηγουμένως. Αν σας πουν: «Κοιτάξτε, είναι στην έρημο! "Δεν πάω, ή να πούμε:« Ιδού, η μυστική θέση, «δεν πιστεύω.

Πώς θα φανεί πραγματικά ερχομό του Κυρίου μας Ιησού Χριστού;

Ματθαίος 24,27 - Η έλευση του Υιού του Ανθρώπου έρχεται σαν αστραπή - φώτισαν τον ουρανό από τα ανατολικά προς τα δυτικά.

Ματθαίος 24,30-31 - τότε ο ουρανός θα εμφανιστεί το σημείο του Υιού του ανθρώπου και, στη συνέχεια και όλες οι φυλές της γης κλαίνε και να δουν τον Υιό του ανθρώπου έρχονται τα σύννεφα του ουρανού με δύναμη και πολλή δόξα. Και θα στείλει τους αγγέλους του με δυνατή τρομπέτα, και θα μαζέψουν τους εκλεκτους αυτου εκ των τεσσαρων σημεία του ορίζοντα, από τη μια άκρη του ουρανού στην άλλη.

Mark 13,26 - τότε δουν τον Υιό του ανθρώπου έρχονται σε σύννεφα με μεγάλη δύναμη και τη δόξα.

Λουκ 17,24 - Όπως και τα φώτα αστραπής το τοπίο από τη μια άκρη του ουρανού στην άλλη, οπότε θα τον Υιό του ανθρώπου στην εποχή του.

1 Θεσσαλονικείς 4,16-18 - Θα ακούσετε ένα ξεσηκωτικό εντολή, τη φωνή του αρχαγγέλου και το ατού του Θεού, ο Κύριος ο ίδιος θα κατεβεί από τον ουρανό και η πρώτη φορά που οι νεκροί εν Χριστώ θα αυξηθεί. Ζούμε μαζί τους αλιεύονται στα σύννεφα για να συναντήσουμε τον Κύριο, τότε θα είμαστε με τον Κύριο για πάντα. Ενθαρρύνουν ο ένας τον άλλο με αυτά τα λόγια.

Αποκάλυψη 1,7 - Ιδού, έρχεται με τα σύννεφα και κάθε μάτι θα τον δει, ακόμη και εκείνους που τον διαπέρασε. Όλες οι φυλές της γης γι 'αυτόν να κλαίει. Ναι, αμήν.

Βίντεο - Λάθος Μεσσία στη Ρωσία - Σεργκέι Anatolyevitch Trop - Βησσαρίωνος


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Βίντεο

Βίντεο - Μουσική Μυστήριο - Hourigan Zeb

297_mysterium_hudby.jpg Ο κόσμος σήμερα είναι κυριολεκτικά καταπιεί από τη μουσική. Διάφορα είδη μουσικής, συγκροτήματα, τραγουδιστές.Ελέγξτε έξω αυτό το ενδιαφέρον βίντεο στο οποίο θα εξετάσουμε το παρασκήνιο μουσικό μηχάνημα που επηρεάζει τον κόσμο.Μπορεί ...
Ενημερώθηκε: 11.08.2012
Added: 17.12.2010
Απόψεις: 193195x

Βίντεο - Η Γέφυρα - Η αξία της θυσίας

91_the_bridge.jpg Η ταινία:Υπάρχει μια φορά ήταν άνθρωπος. Είχε ένα γιο τον οποίο αγάπησε πάρα πολύ. Ο άνδρας εργαζόταν ως χειριστής κρεμαστή γέφυρα του σιδηροδρόμου. Ο γιος του είναι σαν να βλέπουμε τα ...
Added: 09.09.2010
Απόψεις: 153796x

Βίντεο - Expeditions Κιβωτός του Νώε για το 2007

79_noahs_ark.jpg Αποστολή από την Τσεχική Δημοκρατία για την εξεύρεση Κιβωτό του Νώε τόπο από τον Ron Wyatt. Εκστρατεία που διεξήγαγε ο κ. Milan Latka 2007. Δείτε αυτό το βίντεο, όπου μπορείτε να ...
Added: 03.09.2010
Απόψεις: 182929x

Βίντεο - Η τελευταία μάχη

449_posledni_bitva.jpg Πώς θα μοιάζουν με την τελική σκηνή αυτού του κόσμου; Αντβεντιστές από τη Βραζιλία καταγράφεται μια ταινία βασίζεται σε προφητείες που μιλούν για το τέλος της ιστορίας.Γραφή μήνυμα trojandělském σε 14 ...
Added: 18.07.2011
Απόψεις: 161635x

Βίντεο - JESUS

199_film_jezis.jpg ΙΗΣΟΥΣ John Heyman αντιμετωπίζεται, αλλά και ο πιο μεταφρασμένος ταινία στην ιστορία του κινηματογράφου.Αυτή η ταινία είναι ιστορικά στενά για τη ζωή του Ιησού Χριστού.Ποιος είναι ο Ιησούς; Το ερώτημα αυτό ...
Added: 03.11.2010
Απόψεις: 263517x

El.AmazingHope.net - Βίντεο - Λάθος Μεσσία στη Ρωσία