El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Η Δευτέρα Παρουσία του Ιησού Χριστού

Βιβλικός Τα πραγματικά περιστατικά

323_druhy_prichod_jezise_krista.jpg

Η Δευτέρα Παρουσία του Ιησού Χριστού

Added: 25.01.2011
Απόψεις: 218044x
Θέματα: Βιβλικός Τα πραγματικά περιστατικά
PrintTisk

Ο Χριστός θα έρθει προσωπικά και ορατά στους ουρανούς. Έρχεται ως Κύριος των κυρίων και Βασιλεύς των βασιλέων. Η Αγία Γραφή έρχεται ως αριστερά και όλοι θα τον δει.

Ο καθένας αντιλαμβάνεται σαφώς ότι είναι ο δημιουργός και κυβερνήτης του σύμπαντος. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι από την άφιξή του, όπως τα φώτα αστραπής επάνω ολόκληρο τον ουρανό από το ένα άκρο στο άλλο. Η γη τρέμει και ανοίγει τάφους του οποίου στέκεται ως το πρώτο αληθινό λαό του Θεού. Ο Ιησούς Χριστός θα έρθει με αυτόν και τους πολίτες αναμένεται η ανάσταση για την καινούργια ζωή, ή τιμωρία.

Αποκάλυψη 1,7 - Ιδού, έρχεται με τα σύννεφα και κάθε μάτι θα τον δει, ακόμα και εκείνους που τον διαπέρασε. Όλες οι φυλές της γης για να κλάψει. Ναι, πραγματικά.

Λουκ 17,24 - λες και τα φώτα αστραπής επάνω η χώρα από τη μια άκρη του ουρανού στην άλλη, έτσι θα τον Υιό του ανθρώπου στην ημέρα του.

Μαρκ 13,26 - βλ. στη συνέχεια, ο Υιός του ανθρώπου έρχεται σε σύννεφα με μεγάλη δύναμη και δόξα.

1 Θεσσαλονικείς 4,16 - Θα ακούσετε μια παρακινώντας εντολή, η φωνή του αρχαγγέλου και το ατού του Θεού, ο ίδιος ο Κύριος θα κατέβει από τον ουρανό και η πρώτη φορά που οι νεκροί εν Χριστώ θα αυξηθεί.

John 5,28-29 - μην εκπλαγείτε, διότι έρχονται τη στιγμή που όλοι όσοι βρίσκονται σε τάφους θα ακούσουν τη φωνή του και να προοδεύουν - εκείνους που έχουν κάνει καλή θα αναστηθούν στη ζωή, αλλά εκείνοι που ενεργούν το κακό, που ανέκυψαν στο δικαστήριο.

Ο Ιησούς Χριστός επίσης προειδοποίησε κατά της απομίμησης και παραποίησης δεύτερο ερχομό του και είπε στους μαθητές του ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.

Ο Ιησούς προειδοποίησε ότι ο Σατανάς θα θελήσει να ενσωματώσει σε έναν άγγελο του φωτός. Θα θελήσουν να μιμηθούν τον Ιησού Χριστό και να φέρει τον κόσμο ενωμένο υπό την ηγεμονία του. Επομένως, αν έχετε ακούσει για τα επόμενα νέα εποχή του Μεσσία εμφανίζεται στην τηλεόραση, ή ακόμα και ότι υπάρχει ήδη εν ζωή και εμφανίζεται σε διάφορα μέρη, δεν το πιστεύουμε. Ήδη πληρούν τα λόγια του Ιησού Χριστού, ο οποίος λίγο πριν από το αλεξικέραυνο προειδοποίησε.

Ματθαίος 24,26-27 - λέει σε σας, «Κοιτάξτε, είναι στην έρημο! "Δεν πάει εμπρός: ή,« Ιδού, αυτός είναι ένα μυστικό μέρος, «Ποτέ μην Η έλευση του Υιού του ανθρώπου, έρχεται σαν αστραπή - φωτίζουν τον ουρανό από ανατολή προς δύση..

Ματθαίος 24,11 - Και πολλοί ψευδοπροφήτες θα προκύψουν και παραπλανήσουν πολλούς.

Ματθαίος 24,23-25 - Εάν κάποιος είπε, Ιδού, ο Μεσσίας είναι εδώ! »Ή,« Εδώ είναι! "Εμπιστοσύνη. Εγερθείτε ψευδείς μεσσίες και ψευδοπροφήτες, και θα κάνει μεγάλη σημεία και τέρατα, ώστε να εξαπατήσει (αν είναι δυνατόν), ακόμη και τους εκλεκτούς. Ιδού, εγώ σας είπα προηγουμένως.

2ο Κορίνθιοι 11,14 - και δεν προκαλεί έκπληξη, ο ίδιος ο σατανάς μετασχηματίζεται σε άγγελο φωτός!

2ο Θεσσαλονικείς 2,3-4 - Μην αφήνετε κανέναν να παραπλανήσουν με οποιοδήποτε τρόπο. Μέχρι να έρθει αυτή η μέρα, πρέπει να υπάρξει στράφηκε μακριά από το Θεό. Πρέπει να ανακαλύψουν τους κακούς και να κατακρίνω, ο οποίος αντιτίθεται και exalteth τον εαυτό του πάνω απ 'όλα ότι ό, τι λέει και τι είναι ο Θεός λατρεύεται. Εγκατασταθούν ακόμη και στο ναό του Θεού και θα εκδώσει το Θεό!


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Βιβλικός Τα πραγματικά περιστατικά

Ο Ιησούς αναστήθηκε από τους νεκρούς - έξι λόγοι για να το επιβεβαιώσει

287_nas_veleknez_jezis_kristus.jpg Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ σταυρώθηκε, θάφτηκε και τρεις μέρες αργότερα αναστήθηκε από τους νεκρούς. Δεν υπάρχει άλλη θρησκεία δεν ισχυρίζεται ότι ο ιδρυτής του αναστήθηκε. Σε ότι ο Χριστιανισμός είναι ...
Added: 08.12.2010
Απόψεις: 313280x

Βίντεο - JESUS

199_film_jezis.jpg ΙΗΣΟΥΣ John Heyman αντιμετωπίζεται, αλλά και ο πιο μεταφρασμένος ταινία στην ιστορία του κινηματογράφου.Αυτή η ταινία είναι ιστορικά στενά για τη ζωή του Ιησού Χριστού.Ποιος είναι ο Ιησούς; Το ερώτημα αυτό ...
Added: 03.11.2010
Απόψεις: 263517x

Ο Ιησούς με το Μωυσή και τον Ηλία στο Όρος της Μεταμορφώσεως

407_jezis_hora_promeneni.jpg Ματθαίος 17,1-8 - Μετά από έξι ημέρες ο Ιησούς πήρε τον Πέτρο για να τον, Ιάκωβο και τον Ιωάννη τον αδελφό του, τους οδήγησε μόνο σε ένα ψηλό βουνό και μεταμορφώθηκε ...
Added: 05.04.2011
Απόψεις: 356306x

Τι έγραψε για Αντβεντιστών Προτεστάντες;

363_reforma-protestante.jpg Τι κάνουμε οφείλουμε Adventist; - Ευαγγελικής Εβδομαδιαία - Constance σπινθήρες 19 Σεπτεμβρίου 2007 - Αρ. 25/2007 - 92η έκδοσηAdventism ο ίδιος ορίζει ως συνέχεια της ρεφορμιστικής κινήματος, που αποσκοπούσε στην Ευρώπη, ...
Added: 20.02.2011
Απόψεις: 147014x

Χριστός προειδοποιεί Ημέρα της Κρίσεως!

426_bozi_soud.jpg Η ημέρα της έλευσης του Χριστού θα είναι η ημέρα για το δικαστήριο κόσμο. Αγία Γραφή λέει:Jude 1:14-15 - Στην έβδομη γενιά από τον Αδάμ, Ενώχ, προφήτεψε γι 'αυτούς, λέγοντας: «Ιδού, ...
Added: 11.05.2011
Απόψεις: 193052x

El.AmazingHope.net - Η Δευτέρα Παρουσία του Ιησού Χριστού