El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Η υπόσχεση της νέας γης στον Αβραάμ, ο πιστός στον Χριστό

Βιβλικός Τα πραγματικά περιστατικά

411_nova_zeme_nebe.jpg

Η υπόσχεση της νέας γης στον Αβραάμ, ο πιστός στον Χριστό

Added: 07.04.2011
Απόψεις: 146661x
Θέματα: Βιβλικός Τα πραγματικά περιστατικά
PrintTisk

Η ημέρα της δεύτερης έλευσης του Χριστού είναι η μέρα που τελειώνει το κακό. Η ημέρα της εξαγοράς δεν είναι μόνο για τον λαό του Θεού, αλλά και για τη χώρα. Ο Θεός δημιούργησε τη γη για να γίνει το σπίτι ενός άντρα. Adam έμεινε εδώ στον Κήπο της Εδέμ, το οποίο ωραιοποιημένη ο Δημιουργός ο ίδιος. Αν και η αμαρτία έσπασε τη δημιουργία του Θεού, η ανθρωπότητα ποτέ δεν έχει ακόμη εγκαταλειφθεί από τον Δημιουργό τους. Οι άγγελοι κατεβαίνουν σε αυτόν τον πλανήτη με ένα μήνυμα λύτρωση και Υιός του Θεού ήρθε σε εμάς προσωπικά, στη χώρα μας να πληρώσει για τις αμαρτίες μας.

Η Αγία Γραφή μιλάει για το γεγονός ότι η Δευτέρα Παρουσία του Ιησού Χριστού θα εξοφληθούν και οι πιστοί άνθρωποι που λαμβάνονται για τους ουρανούς, όπου θα κρίνει τους κακούς ανθρώπους με το Χριστό χίλια χρόνια. Μετά από χιλιάδες χρόνια - της χιλιετίας, ο Θεός θα κατέβει με την πόλη της Νέας Ιερουσαλήμ, και το δικαστήριο τους κακούς ανθρώπους, και με τον Σατανά και όλους τους βοηθούς του, καταστράφηκε από την πυρκαγιά. Στη συνέχεια, καθαρίστε το σύνολο της χώρας με τη φωτιά και τη δημιουργία όλων των νέων και όμορφη. Η νεοσύστατη χώρα θα ανακτήσει το σπίτι της για την εξόφληση της ανθρωπότητας, που πλέον δεν κλαίει ή ταλαιπωρία και θάνατο. Περισσότερες πληροφορίες για την χιλιετία στο άρθρο - «Millennium - χιλιετή βασιλεία».

Διαβάστε τι λέει για τις περιοχές ωοτοκίας στη Βίβλο και πώς σχετίζεται με την υπόσχεση στον Αβραάμ μαζί μας.

Για ποιο σκοπό είχαν δημιουργήσαμε τη γη;

Ησαΐας 45,18 - Λοιπόν, αυτό τα λέει ο δημιουργός του ουρανού, ο Κύριος ο Θεός ο οποίος αποτέλεσε τη γη, ο οποίος έκανε και επιβεβαίωσε ότι δεν κάνουν ότι έμεινε κενός, αλλά σχηματίστηκε για να στέγης:

Ποιον Θεός έδωσε τη γη;

Ψαλμός 115,16 - ο Κύριος είναι το υψηλότερο ουρανό, τη γη αλλά οι άνθρωποι δωρεά!

Για ποιο σκοπό έγινε ο άνθρωπος δημιουργήθηκε;

Ψαλμός 8,7 - ως άνθρωπος, θα ήθελα να σας ζητήσω να τον θυμούνται ως ένα ανθρώπινο ον, ότι εσύ μ 'αυτόν; Λίγο πιο κάτω από το Θεό, που το δημιούργησε, δόξα και τιμή να τον έστεψε πάνω από τα έργα των χεριών σας, έπρεπε η κυβέρνηση εμπιστεύτηκε στα πόδια του, ό, τι έγραψε.

Εβραίους 2,8 - ... στα πόδια του, το μόνο που έχετε πάει πάσο. "

Καθώς ο άνδρας έχασε την κυριαρχία του;

Ρωμαίους 1,25 - όταν ανταλλάσσονται την αλήθεια του Θεού σε ένα ψέμα και σεβάστηκαν και λάτρεψαν το πλάσμα και όχι ο Δημιουργός, ο οποίος είναι ευλογημένος για πάντα. Αμήν.

Ρωμαίους 6,23 - μισθός της αμαρτίας είναι θάνατος αλλά το δώρο του Θεού είναι αιώνια ζωή διαμέσου του Ιησού Χριστού του Κυρίου μας.

Ένας άντρας ήταν εξουδετέρωσαν στον Κήπο της Εδέμ, και έδωσε εκεί τον εαυτό του και την περιουσία του στα χέρια του εχθρού.

Γένεση 3,4 - Η γυναίκα του φιδιού είπε: "Δεν θα πεθάνει, όμως, ο Θεός ξέρει ότι από τη στιγμή που τρώτε αυτού του δέντρου, ανοίξτε τα μάτια σας και να είναι σαν το Θεό: Ξέρετε καλό και το κακό!.

2ο Peter 2,19 - Υπόσχομαι να τους ελευθερία, αυτοί οι ίδιοι είναι σκλάβοι της μοίρας - που δίνουν σε σε τίποτα, που τον υποδουλώσουν!

Ποιος είναι αυτό το πρώτο γραφείο για να ανακάμψει;

Micah 4,8 - ο Κύριος θα βασιλεύει επάνω τους στο βουνό Σιών από εκείνη την ημέρα μέχρι πάντα. Migdal-Έντερ, ο Πύργος του σμήνους, λόφος του θυγατέρα Σιών, θα επιστρέψετε στην αρχαία κυβέρνηση του Βασιλείου Θυγατέρες της Ιερουσαλήμ.

Γένεση 3,15 - εξαπολύσει η εχθρότητα μεταξύ σου και στη γυναίκα, καθώς και μεταξύ των απογόνων σας και της. Αυτός θα συντρίψει το κεφάλι σας και μώλωπες φτέρνα του. "

Γαλάτας 3,29 - Κι αν είστε του Χριστού, είστε σπέρμα του Αβραάμ και κληρονόμοι σύμφωνα με την υπόσχεση.

Γιατί ο Χριστός είπε: Μακάριοι είναι οι πράοι; Αυτή η κληρονομιά δεν μπορεί να επιτευχθεί σε αυτή τη ζωή, αλλά μόνο μετά τον ερχομό του Ιησού Χριστού, διότι η σιωπηλή πλειοψηφία δική του μικρή γήινα πράγματα.

Ματθαίος 5,5 - Μακάριοι είναι οι πράοι, θα κληρονομήσουν τη γη.

Σύμφωνα με τον Ντάνιελ, ο οποίος έχει τώρα, εδώ στη γη το πιο;

Ψαλμός 73,3-7 - άρχισα να δει ο υπερήφανος είναι φθόνος κακό πρόνοιας: δεν υπάρχει πόνος, δεν με νοιάζει που τα σώματά τους καλοταϊσμένους, χωρίς ψεγάδι. Ανθρώπινο πόνο τους, δεν γνωρίζουν τη σημερινή μιζέρια είναι δωρεάν.

Σε περίπτωση που επιστρέφεται δίκαιη;

Παροιμίες 11,31 - όπου στη γη ο δίκαιος τιμωρία, πολύ περισσότερο κακοποιούς και τους αμαρτωλούς!

Ψαλμός 37,34 - Βασιστείτε τον Κύριο και να κολλήσει στη διαδρομή του. Θα σας ανεβάσει στη γη, αλλά τίποτα δεν πλένονται, θα δείτε!

Ποια Αβραάμ έλαβε την υπόσχεση αυτής της χώρας;

Γένεση 13,14-15 -. "Σηκώστε τα μάτια σας από τον τόπο όπου είσαι, και να κοιτάξουμε βορρά, νότο, ανατολή και δύση Όλη η έκταση που βλέπετε, σας δίνω σου και να σου σπόρων για πάντα.

Πόσα οικόπεδα που είτε ανήκουν Αβραάμ για τη ζωή του στη Χαναάν;

Πράξεις 7,5 - του έδωσε όχι ίχνος της πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας, αλλά υποσχέθηκε να δώσει την κατοχή της για τον ίδιο και σπόρων του μετά από αυτόν. Ακόμα κι αν ήταν ακόμα άτεκνος ...

Εβραίους 11,8-13 - Με την πίστη, ο Αβραάμ υπάκουσε κλήση του Θεού για να πάει σε ένα μέρος που ήταν εγγενώς κέρδος. Αν και δεν ξέρει πού πηγαίνει, πήγε στο δρόμο. Πίστη μετανάστευσε στη Γη της Επαγγελίας, ωστόσο, ήταν ένας ξένος, και έμεναν σε σκηνές καθώς και Ισαάκ και Ιακώβ, οι κληρονόμοι αυτής της υπόσχεσης. Κοίταξε είναι η πόλη που έχει τα ιδρύματα, των οποίων η οικοδόμος και κατασκευαστής είναι ο Θεός.

Ποιος είναι ο σπόρος, η οποία είναι ότι υποσχέσεις;

Γαλάτας 3,16 - την υπόσχεση στον Αβραάμ και τους απογόνους του. Γραφή δεν λέει στον πληθυντικό: «Και με τους σπόρους," αλλά με στολή, "και για το σπέρμα σου", το οποίο στοχεύει ο Χριστός.

Ποιοι είναι οι κληρονόμοι της υπόσχεσης;

Γαλάτας 3,27-29 - Το μόνο που έχετε πίστη στον Ιησού Χριστό γίνουν παιδιά του Θεού. Όλοι όσοι έχουν βαπτιστεί στο όνομα του Χριστού, πρέπει να βάλετε στο Χριστό. Δεν πρόκειται πια για το ποιος είναι Εβραίος ή ελληνική, δούλος ή ελεύθερος, άνδρας ή γυναίκα - όλοι εσείς είστε ένας στον Ιησού Χριστό. Κι αν είστε του Χριστού, είστε σπέρμα του Αβραάμ και κληρονόμοι σύμφωνα με την υπόσχεση.

Ησαΐας 44,3-5 - θα ρίξει το Πνεύμα μου επάνω σε σπέρμα σου (Ιάκωβος), την ευχή του στους απογόνους σας, οπότε θα αυξηθεί σαν χορτάρι σε ένα λιβάδι και ιτιές ποτάμι. Ένας λέει: «Εγώ είμαι ο Κύριος» και το δεύτερο για να φέρει το όνομα Ιακώβ, από την άλλη πλευρά γράφει "ο Κύριος" και να λάβει το όνομα του Ισραήλ.

Γιατί δεν έχει λάβει πραγματική ανταμοιβή τους στην αρχαιότητα;


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Βιβλικός Τα πραγματικά περιστατικά

Ο Ιησούς Χριστός, η ζωή Του, το θάνατο και την ανάσταση

275_jezis_kristus_2.jpg Το μοναδικό μέσο για εξιλέωση για την ανθρώπινη αμαρτία που παρέχεται από τον Θεό στον Ιησού Χριστό. Στη ζωή του για την τέλεια υπακοή στο θέλημα του Θεού, ταλαιπωρία του, τον ...
Added: 25.11.2010
Απόψεις: 245238x

Αγία Γραφή Προφητεία - Daniel 2 - Παγκόσμια Ιστορία

182_socha_bible_daniel.jpg Αγία Γραφή Προφητεία - Το Άγαλμα του Δανιήλ, μια επισκόπηση της ιστορίας του κόσμουΟ Κύριος ο Θεός είναι η ιστορία του πλανήτη μας σταθερά στα χέρια τους, με τη χώρα μας ...
Added: 18.10.2010
Απόψεις: 312521x

Δέκα Εντολές ήταν καρφωμένα στο σταυρό;

326_bylo_desatero_prikazani_pribito_na_kriz.jpg Η Βίβλος λέει ότι ο Θεός έδωσε το νόμο - τις Δέκα Εντολές, το οποίο γράφτηκε από το δάχτυλο του Θεού σε πέτρινες πλάκες, και άρχισε να την Κιβωτό της Διαθήκης.Μια ...
Added: 02.02.2011
Απόψεις: 191218x

Μια ποινική στον σταυρό - είναι ήδη στον ουρανό, ή όταν το δεύτερο έρχεται;

197_ukriyovani_jezis_kristus.jpg Λουκά 23, 42-43 - Τότε ο Ιησούς είπε: «Να με θυμάσαι, όταν έρθει εν τη βασιλεία σου». Ο Ιησούς απάντησε: "Αληθώς σας λέγω, σήμερα θα είσαι μαζί μου στον παράδεισο».Ως απόδειξη ...
Added: 02.11.2010
Απόψεις: 153779x

Προσεγγίζοντας το δικαστήριο του Θεού - ετοιμαστείτε!

303_bozi_soud_milenium.jpg Πολλοί άνθρωποι θα ζουν διαφορετικά, αν συνειδητοποιήσει ότι η ζωή τους κάποια μέρα θα κριθεί από τη δοκιμασία. δικαστήριο του Θεού είναι ένα τόσο σημαντικό γεγονός ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσει ...
Added: 04.01.2011
Απόψεις: 183978x

El.AmazingHope.net - Η υπόσχεση της νέας γης στον Αβραάμ, ο πιστός στον Χριστό