El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Η Exodus συνωμοσία - μια ταινία για τις βιβλικές αλήθειες

Βιβλική αρχαιολογία

183_timmahoneyonaltar1.jpg

Η Exodus συνωμοσία - μια ταινία για τις βιβλικές αλήθειες

Added: 19.10.2010
Απόψεις: 265581x
Θέματα: Βιβλική αρχαιολογία
PrintTisk
183_timmahoneyonaltar1.jpg184_sinaimap3.jpg185_exodus_mapa.jpg

Η ταινία, Η Έξοδος συνωμοσία βλέπουν στη βιβλική αλήθεια.

Πολλοί επισκέφθηκαν την ιστοσελίδα προσκύνημα στη χερσόνησο του Σινά, όπου πιστεύουν ότι το Όρος Σινά, στην οποία ο Θεός έγραψε τις Δέκα Εντολές στο δικό δάχτυλό τους. Οι επισκέπτες αυτοί αγνοούν ότι ο τόπος βρίσκεται σε Μαδιάμ (Χαρτογραφικής γνωρίζουμε ότι αυτό είναι το έδαφος της σημερινής Σαουδικής Αραβίας).

Πριν πούμε οτιδήποτε για την ταινία Η έξοδος συνωμοσία, ας δούμε τι λέει η Γραφή, όπου Όρους Σινά βρίσκεται.

Η Βίβλος μας λέει στην Καινή Διαθήκη, το Όρος Σινά στην Αραβία.

Γαλάτας 4,25 - Η Άγαρ είναι το όρος Σινά στην Αραβία και αντιστοιχεί στην Ιερουσαλήμ, η οποία σήμερα, όπως συμβαίνει με τα παιδιά της στη δουλεία.

Ο Μωυσής έφυγε από την Αίγυπτο προς γη Μαδιάμ, όπου και έζησε για 40 χρόνια πριν ο άγγελος εμφανίστηκε σε αυτόν, κατά τον καίγοντας θάμνο.

Η Βίβλος μας λέει ότι ο Μωυσής, κατά τον χρόνο που έζησε στη Μαδιάμ χώρα όπως γνωρίζουμε χαρτογραφικά στη Σαουδική Αραβία σημερινή, ήξερε το βουνό του Θεού.

Έξοδος 3,1 - ακόμη Μωυσής τρέφονται τα πρόβατα του πατέρα του-ιερέα Μαδιάμ JETRO του. Κάποτε, όταν οδήγησε το κοπάδι στα βαθιά έρημο, και κατέληξε στο Χωρήβ το βουνό του Θεού.

Έξοδος 4,27 - ακόμη ο Κύριος είπε στον Ααρών, "Πηγαίνετε στην έρημο για να ανταποκριθεί Μωυσή". Και πήγε, και όταν τον συνάντησε στο βουνό του Θεού και τον φίλησε.

Ο Θεός είπε στον Μωυσή ότι για να μπερδεύουν τους ανθρώπους του Ισραήλ από την Αίγυπτο, θα υπηρετούν τον Θεό πάνω στο βουνό. Ο Θεός είπε ότι όταν ο Μωυσής ήταν Μαδιάμ χώρα. Μωυσής ήξερε Mount Sinai του Θεού, ακόμη και πριν πάει στην Αίγυπτο για να οδηγήσει το λαό του Ισραήλ.

Έξοδος 3,12 - "Εγώ είμαι μαζί σου», απάντησε ο Θεός. "Και αυτό είναι το σημάδι ότι έστειλα εγώ εσάς: να φέρει στο προσκήνιο το λαό από την Αίγυπτο, το YE θα υπηρετούν τον Θεό πάνω στο βουνό."

Όρος Σινά δεν βρίσκεται στην χερσόνησο του Σινά, όπως πιστεύουν πολλοί. Υπάρχουν πολλά αρχαιολογικά στοιχεία και γεγονότα που αποδεικνύουν την αυθεντικότητα της βιβλικής Εξόδου. Η αλήθεια αποκαλύπτει έναν κόσμο του κινηματογράφου, πέρα από την οποία είναι γνωστή και σεβαστή επιστήμονες.

Κάτι για την ταινία "Η Έξοδος Συνωμοσία

Ο Δρ Lennart Μόλερ διεξήγαγε εκτεταμένη έρευνα για το τι είδε ανακαλύψεις Ron Wyatt στην Ερυθρά Θάλασσα. Με δικά του έξοδα βύθισε στη θάλασσα στον κόλπο της Άκαμπα και ανακάλυψε ακριβώς αυτό που περιγράφει ο Ron Wyatt. Ανακάλυψε τα υπολείμματα του στρατού, τα ποδήλατα του Φαραώ και τα αυτοκίνητα, διατηρημένα σε κρούστα κοράλλι, επιβεβαιώνοντας την ανακάλυψη του χρυσού τροχών. Έγραψε ένα βιβλίο για τα πορίσματα αυτά και κυκλοφορήσει ένα DVD.

Αυτές οι ανακαλύψεις προσέλκυσε κινηματογραφικό παραγωγό Tim Mahoney και άρχισαν να εμφανίζονται σε αυτήν την ταινία.

Αυτή η ταινία επρόκειτο αρχικά να τεθεί σε θέατρα την άνοιξη του 2007. Παρά τη δεκαετία του έργου, οι παραγωγοί εξακολουθούν να εργάζονται για αυτήν την ταινία. Το πεδίο εφαρμογής της ταινίας είναι σημαντικά αυξημένος. Η ταινία σχεδιάστηκε κυρίως για να επικεντρωθεί στην τεκμηρίωση της Εξόδου των Ισραηλιτών από την αρχαία Αίγυπτο.

Αρχικά η ταινία περιελάμβανε εκδηλώσεις που καταγράφονται στα βιβλία της Γένεσης και Εξόδου, αρχίζοντας με τον Ιωσήφ, ο οποίος προδόθηκε από τους αδελφούς του και ρίχτηκε στη σκλαβιά. Τελικά έγινε ο δεύτερος πιο ισχυρός άνδρας του τότε γνωστού κόσμου.

Η ιστορία Στη συνέχεια, συμπεριλαμβανομένου του βιβλική ιστορία του Μωυσή, πληγές της Αιγύπτου, διασχίζοντας την Ερυθρά Θάλασσα. Τέλος, το Όρος Σινά, όπου ο Θεός έδωσε στους Ισραηλίτες τις Δέκα Εντολές.

Σκηνοθέτες που δεν έχουν ακόμη επιθυμούν να αποκαλύψει κάθε λεπτομέρεια της ταινίας να πω ότι η ταινία έχει αυξηθεί πάρα πολύ. Τώρα ξεκινούν από την εποχή του Αβραάμ και τελειώνοντας με φρέσκα υπότιτλους εφημερίδα σημερινή άμεσα από τη Μέση Ανατολή. Περιλαμβάνει ακόμη παραστάσεις ισραηλινό πρόεδρο Σιμόν Πέρες και τον πρωθυπουργό Βενιαμίν Νετανιάχου.

Οι δημιουργοί αυτής της ταινίας προσπαθεί να δώσει μια μεγάλη προσπάθεια για να εξηγήσουν κάθε λεπτομέρεια και κάθε αλήθεια. Θέλουν η ταινία να αναφέρει όλα τα διαθέσιμα στοιχεία, ότι δεν είχε πλέον καμία αμφιβολία για τη βιβλική ιστορία της Εξόδου.

Δεδομένου ότι η ταινία είναι μια πολύ που προέρχονται από το αρχικό σχέδιο και κάθε λεπτομέρεια της ταινίας πρέπει να είναι σαφώς εκπονηθεί και να υποστηριχθεί από την Αγία Γραφή, η διάρκεια αυτής της ταινίας τόσο αργά. Αυτή η ταινία δεν είναι βαρετή σειρά δράσης, το οποίο κατά κάποιο τρόπο να κάνουν και εύκολα. Αυτή η ταινία υποστηρίζεται από τα γεγονότα, όπως βιβλική και αρχαιολογική, η οποία μπορεί να χειριστεί μια μεγάλη προσπάθεια.

Κάναμε περίπου οκτώ πρωτότυπα της ταινίας, περίπου 500 ώρες υλικό που θα έχουμε να το χρονικό διάστημα των δύο ωρών, δήλωσε ο Windahl.

Η ταινία καταγράφει τις προσπάθειες των αραβικών κυβερνήσεων, ιδίως την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία, την καταστολή, ή τουλάχιστον να βλάψουν σοβαρά την ανακάλυψη και δημοσίευση των αρχαιολογικών στοιχείων που να επιβεβαιώνουν την αλήθεια της βιβλικής ιστορίας.

Είναι μια συνωμοσία για να καταστείλει την αλήθεια για την αρχαία ιστορία της Μέσης Ανατολής; Και αν ναι, ποιος θα ήθελε να αμφισβητήσει την πραγματικότητα των 3500 χρόνων παλιά γεγονότα, και γιατί;

Η ταινία είναι η απάντηση στα ερωτήματα αυτά. Το γεγονός ότι η επιθυμία αραβικές κυβερνήσεις και πολιτικούς κύκλους να αρνηθεί τους Εβραίους της κατάστασης των ιθαγενών πληθυσμών στη Μέση Ανατολή. Θέλουν πάνω απ 'όλα να αρνηθεί ότι οι Εβραίοι είναι περισσότερο από 3.000 χρόνια εβραϊκής γης στο Ισραήλ στο σπίτι. (Χώρα που ονομάζεται Παλαιστίνη από τους Ρωμαίους, Βρετανούς, και τώρα οι Άραβες). Θέλουν να επισημάνω ότι οι Εβραίοι είναι αλλοδαπός Ευρωπαίοι άποικοι στους Αγίους Τόπους, ενώ οι Άραβες είναι αυτόχθονες ιθαγενείς που ζουν εκεί από αμνημονεύτων χρόνων.

Αρχαιολογικές ανακαλύψεις επιβεβαιώνουν ότι η βιβλική ιστορία είναι αληθινή. Το αρχαίο εβραϊκό οικισμό στη χώρα πραγματοποιήθηκε, όπως περιγράφεται από τη βιβλική ιστορία. Αυτά τα γεγονότα είναι εξαιρετικά άβολο να τους εχθρούς του Ισραήλ, αν και είναι ένα γεγονός στο μακρινό παρελθόν.

Ενώ σε αρκετές γλώσσες της ταινίας εξετάστηκαν για τη δοκιμή για μερικούς θεατές, η τελική εκδοχή της ταινίας δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.

Το ζήτημα του πότε ακριβώς την τελική έκδοση της ταινίας είναι άγνωστη. «Δεν μπορούμε να έχουμε μια ημερομηνία ακόμη", δήλωσε ο Mahoney. Έχουμε τους οικονομικούς πόρους για να ολοκληρωθεί. Πιστεύω ότι πρέπει να κάνει αυτό το έτος και, στη συνέχεια, η ταινία θα εμφανιστεί. "

Πιστεύω ότι ο Θεός θα βοηθήσει στο χρόνο για να ολοκληρωθεί αυτό το έργο και την κατάλληλη στιγμή θα αποκαλύψει στον κόσμο αυτήν την ταινία, η οποία επισημαίνει τη γνησιότητα του βιβλική ιστορία Exodus.

Η Αγία Γραφή είναι ένα βιβλίο που εμπνέεται από το Θεό, το δημιουργό μας. Νόμος από τις Δέκα Εντολές, το οποίο ο Μωυσής έλαβε στο όρος Σινά ισχύει σε ολόκληρη την έκδοση μέχρι τώρα!


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Βιβλική αρχαιολογία

Σόδομα και Γόμορα - μια μοναδική πολυεπίπεδη τέφρα και θείο

232_sodoma_gomora_budova2.jpg Πολλοί προσπαθούν να υποστηρίζουν, να απορρίψουν, να αμφισβητήσουν αυτά τα υπέροχα βιβλική ευρήματα. Ισχυρίζεται ότι στη φύση σε πολλά σημεία είναι καθαρή περιεκτικότητα σε θείο. Ναι, συμφωνώ με τη φύση σε ...
Added: 05.11.2010
Απόψεις: 389183x

Τουριστικό κέντρο επισκεπτών - Κιβωτός του Νώε

28_tourist_visitors_center.jpg Η τουρκική κυβέρνηση είχε πραγματοποιήσει εκτεταμένη έρευνα με αρχαιολόγους. Οι αρχαιολόγοι έχουν εξερευνήσει όλα τα πραγματικά περιστατικά που τους Ron Wyatt και τους συναδέλφους του. Μετά την εξέταση της τοποθεσία που ...
Added: 22.07.2010
Απόψεις: 173251x

Exodus - Nuweiba

142_beach.jpg Nuweiba (Αραβικά: نويبع) είναι μια παραθαλάσσια πόλη στο ανατολικό τμήμα της χερσονήσου του Σινά. Βρίσκεται στην ακτή του κόλπου της Άκαμπα.Nuweiba είναι ένα αρκτικόλεξο για Nuwayba'al Muzayyinah στα αραβικά, που σημαίνει ...
Added: 29.09.2010
Απόψεις: 258475x

Ανακαλύφθηκε πριτσίνια και απολιθωμένο ξύλο - Κιβωτός του Νώε

44_nyt_1.jpg Στις 16 Σεπτέμβρη 1987 αναλύθηκαν ευρήματα που εντοπίστηκαν ως (επί της αμαξοστοιχίας ξύλινα δοκάρια). Εργαστήριο Galbraith στο Tennessee Knowville δοκιμάζονται στα δείγματα αυτά. Αποτέλεσμα της ανάλυσης έδειξαν ότι το δείγμα που ...
Added: 22.07.2010
Απόψεις: 228798x

Ελλιμενισμός και ρυμούλκηση μενταγιόν πέτρες - Κιβωτός του Νώε

11_anchors_stone.jpg Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα της Κιβωτού του Νώε, το καλοκαίρι του 1977, Ron Wyatt, βρήκε τους γιούς του πολλές μαζικές αρχαίες πέτρες. Οι διαπερνούν Οι πέτρες αυτές, είναι η άγκυρα πέτρες. ...
Added: 22.07.2010
Απόψεις: 225120x

El.AmazingHope.net - Η Exodus συνωμοσία - μια ταινία για τις βιβλικές αλήθειες