El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Η εμφάνιση των ψευδών θεωριών στο χριστιανισμό, μέχρι το τέλος του κόσμου

Ψευδείς διδασκαλίες

263_vznik_falesnych_teorii_v_krestanstvi.jpg

Η εμφάνιση των ψευδών θεωριών στο χριστιανισμό, μέχρι το τέλος του κόσμου

Added: 15.11.2010
Απόψεις: 224915x
Θέματα: Ψευδείς διδασκαλίες
PrintTisk

Οι πρώτοι Χριστιανοί

Ο Ιησούς, όταν ζούσε σε αυτή τη γη για να διδάξει τους ανθρώπους και τους μαθητές τους ότι τα πάντα είναι σωστό και τι παρατηρούν. Ήρθε για να αποκαλύψει τη φύση της αγάπης του Πατέρα και να εκπληρώσει την υπόσχεση της λύτρωσης μας. Ο Ιησούς και οι μαθητές του, συμπεριλαμβανομένων σεβαστά σε όλη την Δέκα Εντολές, το Σάββατο και δίδαξε τον κόσμο για την εντολή της αγάπης και της ταπεινότητας. Μετά την ανάστασή του, στις αρχές μαθητές κήρυξαν την αλήθεια και πολλοί άνθρωποι πίστεψαν στον Ιησού Χριστό ως Σωτήρα του κόσμου. Όταν η Ρώμη κατέστρεψαν την Ιερουσαλήμ το 70 μ.Χ., σε εκείνους που ήταν πιστοί στον Ιησού και έδωσε προειδοποιήσεις για εξοικονόμηση χρόνου και τράπηκαν σε φυγή. Χώρισαν σε όλη την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία.

Ωστόσο οι διώξεις ξεκίνησαν να καταστρέψει την Χριστιανική Εκκλησία. Ο Σατανάς, ο οποίος χρησιμοποίησε ειδωλολατρική Ρώμη εναντίον των χριστιανών τοποθέτησε μια εξαγριωμένη πάλη. Χριστιανοί έχουν υποστεί, έχασαν τα σπίτια τους και έχουν συχνά σκληρά σκοτωθεί από την καύση ή με άλλο τρόπο. Εξακολουθεί να αυξάνεται ο θυμός και οργή, αλλά η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος προς τους χριστιανούς να είναι πιστός μέχρι θανάτου. Ο ένας σκοτώθηκε ένας Χριστιανός πολλοί από αυτούς πίστεψαν, και ο Χριστιανισμός εξακολουθεί να αυξάνεται.

Χριστιανισμό με την ειδωλολατρεία LINKS

Όταν ο Σατανάς απέτυχε το διωγμό της Εκκλησίας, άρχισε να επικεντρωθεί στην ειρήνη και την απάτη. Εκείνη την εποχή υπήρχαν εκτεταμένες ειδωλολατρεία και μία από τις μεγαλύτερες εκφράσεις της λατρείας του θεού ήλιου. Μέρα του Θεού Ήλιου ήταν Κυριακή και την παγανιστική λατρεία πολλών γλυπτών και εικόνων. Παγκόσμια Χριστιανοί άρχισαν να δέχονται και να διευκολύνουν (η οποία είναι το σχέδιο του Σατανά, σημαντικό) χριστιανοί άρχισαν επίσης να λάβει κόσμο του. Σαν Χριστιανός δεν είναι επικίνδυνο, πλήθη άρχισαν να διασχίζουν τους ειδωλολάτρες στο χριστιανισμό. Δέχτηκαν τη βιβλική διδασκαλία, ενώ διατηρούν τις καρδιές παγανιστικές τους.

Άλλαξε μόνο η σεβάσμια είδωλα των εικόνων θεότητες τους σε εικόνες του Χριστού, η Μαρία ή τους αγίους. Τελωνεία, τα φεστιβάλ και τις δεισιδαιμονίες της παγανιστικής ναών απλά σέρνεται στο χριστιανισμό. Ήταν μια μεγάλη προσπάθεια για να διακριθεί από τον Ιουδαϊσμό και τους Εβραίους ως το σημαντικότερο χαρακτηριστικό είναι η καθαγίαση του Σαββάτου, ως εκ τούτου, άλλαξε το Σάββατο έως την Κυριακή - την ημέρα που ο Ήλιος του Θεού, γιατί ο Χριστός αναστήθηκε εκείνη την ημέρα. Αρχές του 4ου αιώνα, 7 Μαρτίου 321, πήρε στη συνέχεια ο αυτοκράτορας Κωνσταντίνος, ένας Χριστιανός Ρωμαίος αυτοκράτορας, ο πρώτος νόμος της Κυριακής με την επωνυμία «Κυριακή, ιερή ήλιο ημέρας." Οι εκκλησία και το κράτος τους ηγέτες σταδιακά ενωμένη με εκείνη μετατόπιση της έμφασης από την αληθινή βιβλική Σάββατο στο εναλλακτικό ημέρα.

Αυτό που επικρατούσε, αλλά δεν τον Χριστιανισμό, πίστη στον Ιησού Χριστό, αλλά ειδωλολατρεία. Στην πραγματικότητα, η ειδωλολατρική Ρώμη, στις ζωές, απλώς μεταμφιέζονται και διακόσμηση, αλλά χωρίς το πνεύμα και τις διδασκαλίες του Χριστού! Επίσκοπος Ρωμαίος αυτοκράτορας έλαβε χώρα, και την αντικατάστασή της με μια τιάρα στέμμα.

Τέτοιες ειδωλολατρικά Ο Χριστιανισμός δεν ήταν μια έκπληξη για τον Θεό. Πολύ νωρίτερα, ο Ιησούς Χριστός προειδοποίησε να μην επιστρέψουν μέχρι την επανάσταση εναντίον του Θεού.

2ο Θεσσαλονικείς 2,3-10 - Μην αφήνετε κανέναν να παραπλανήσουν με οποιοδήποτε τρόπο. Μέχρι να έρθει αυτή η μέρα, πρέπει να υπάρξει στράφηκε μακριά από το Θεό. Πρέπει να ανακαλύψουν τους κακούς και να κατακρίνω, ο οποίος αντιτίθεται και exalteth τον εαυτό του πάνω απ 'όλα ότι ό, τι λέει και τι είναι ο Θεός λατρεύεται.

Εγκατασταθούν ακόμη και στο ναό του Θεού και θα εκδώσει το Θεό! Δεν θυμάστε πώς σας είπα όταν ήμουν ακόμα μαζί σου; Ξέρεις τι τον εμποδίζει ακόμα - μπορεί στην πραγματικότητα να συμβεί μέχρι εκείνη τη στιγμή. Το μυστικό αυτής της κακίας, αλλά δουλεύει, απλώς να περιμένουν για να εξαφανιστεί το εμπόδιο. Όταν ανακαλύπτει ότι οι ασεβείς, ο Κύριος Ιησούς θα σκοτώσει την αναπνοή από το στόμα του, καταστρέφοντας τη φωτεινότητα του, έρχεται. Η έλευση των ασεβών θα γίνουν δραστηριότητα του Σατανά, όλες τις ψεύτικες εξουσίες, θαύματα και θαύματα. Με όλη την τρέλα είναι να παραπλανήσει όσους κατευθύνονται στην καταστροφή, γιατί δεν αγαπούν την αλήθεια, η οποία θα μπορούσε να σώσει.

Οι πιστοί, ως εκ τούτου, δεσμεύεται, και σταδιακά άρχισαν να θέτουν σε κίνδυνο την βιβλική εξυψώνουν το Σάββατο Κυριακή. Σάββατο, ωστόσο, να είναι περισσότερο σεβασμό και πιστή υποστηρικτής της αλήθειας του Θεού δεν είναι πρόθυμος να δώσει του Θεού. Για αιώνες μέχρι και σήμερα λειτουργεί μια αλυσίδα των πιστών που διατηρούν την αλήθεια του Θεού. Ακόμη και κατά τη μεγαλύτερη θρησκευτική δίωξη από την Ιερά Εξέταση κατά τον Μεσαίωνα, η τήρηση του Σαββάτου. Βαλντέν σχηματίστηκε μια ομάδα χριστιανών, εκτός από τις γραμματοσειρές που δεν έχουν λάβει καμία νέα διδασκαλίες του Ιησού και ότι αποτελούν τη μοναδική κεφαλή της Εκκλησίας. Ζούσαν σε ένα καταφύγιο στο βουνό και να διαδώσει την είδηση.

Ο Δρ Κέννεθ Strand, ένας καθηγητής της εκκλησιαστικής ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Andrews στο Berrien Sprongs ορίζει σαφώς ότι μέχρι το δεύτερο αιώνα δεν υπάρχουν συγκεκριμένα αποδεικτικά στοιχεία ότι κάποιος Χριστιανός Μεγάλη Εβδομάδα κάθε Κυριακή.

Ο Ιώσηπος γράφει: Δεν υπάρχει ούτε μία πόλη στην Ελλάδα, ακόμη και στον κόσμο ειδωλολατρικό ή σε άλλα έθνη, τα οποία δεν θα πάρει έθιμο μας αναπαύεται την έβδομη ημέρα!

Μαθαίνοντας πώς να αλλάζουμε το ρωμαϊκό Πάπα ως κεφαλή της Εκκλησίας του Χριστού, δεν στηρίζονται σε βιβλικές αρχές. Το πιο βασικό βιβλική διδασκαλία για τη σωτηρία μέσω της πίστης στον Ιησού Χριστό έχει χαθεί στο απέραντο σύστημα της ίντριγκας, τη μετάνοια και προσκυνήματα. Χριστιανικό δόγμα της σωτηρίας και εκφυλίστηκε σε δόγμα με την οποία οι άνθρωποι μπορούν να κερδίσουν συγχωροχάρτια με την απαλλαγή από την ποινή για την αμαρτία, ή ότι ρίχνουν χρήματα στην θησαυροφυλάκια ναό μπορούν να εξαργυρώσουν τους συγγενείς και τους φίλους τους από το καθαρτήριο.

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ

Η ιδέα της αθανασίας της ψυχής τεθεί σε σημερινή του μορφή από τους Έλληνες. Στον ελληνικό κόσμο, ήρθε η πίστη στην ανθρώπινη αθανασία στο δεύτερο μισό του 5ου π.Χ. αιώνα. Η πιο διάσημη υπερασπιστής της θεωρίας αυτής ήταν ο Πλάτωνας. Τώρα, τόνισε ιδιαίτερα την ιδέα ότι το σώμα είναι η φυλακή της ψυχής, γιατί ο θάνατος είναι η απελευθέρωση της ψυχής από αυτή τη φυλακή. Η Παλαιά Διαθήκη διδάσκει, αλλά η άμεση συνέχιση της ζωής μετά το θάνατο. Ακόμη και ο Ιησούς δεν διδάσκουν τίποτα νέο για την ανθρώπινη φύση.

Ακόμη και η Χριστιανική Εκκλησία δεν είχε γλιτώσει αυτό το αυτοκρατορικό θεωρία. Ακόμη και πριν πεθάνει αυτόπτες μάρτυρες της Ανάστασης του Ιησού, ήταν πολλοί εκείνοι που υποστήριξαν ότι δεν υπάρχει ανάσταση. 1η Κορινθίους 15,12. Πάροδο του χρόνου, οι Χριστιανοί έχουν αναφέρει όλο και περισσότερο παγανιστική φιλόσοφοι που ήθελε να ενώσει τη φιλοσοφία από την εποχή της χριστιανικής πίστης.

Τερτυλλιανός (γεν. 150 μ.Χ.) είναι η πρώτη χριστιανική με το σύστημα που εγκρίθηκε στη μάθηση καθαρτήριο, κόλαση, αιώνια βάσανα και την προσευχή για τους νεκρούς. Η ελπίδα της ανάστασης, επομένως καταπιέζεται και να θέσει σε δεύτερη μοίρα. Αυτή η θεωρία είναι όλο και περισσότερο να πάρει στο χριστιανισμό. Η τελική μορφή της το δόγμα της αθανασίας της ψυχής έδωσε Θωμάς Ακινάτης (γεν. 1226) και το πέμπτο Λατερανού Συμβούλιο τον Δεκέμβριο του 1513, ο Πάπας Λέων Χ ανακηρύχθηκε επίσημο δόγμα της φυσικής αθανασίας της ψυχής.

Πληροφορίες σχετικά με τη λεγόμενη αθανασία της ψυχής δεν προέρχεται ούτε από τον Ιουδαϊσμό είτε από τον Ιησού Χριστό.

Η σύνδεση μεταξύ της χριστιανικής και της ειδωλολατρικό κόσμο είχαν καταστροφικές συνέπειες για το Χριστιανισμό. Πράγματι, όταν δύο ποταμοί συγχώνευση, η μία με ένα βρώμικο και καθαρό με καθαρό νερό, τότε δεν υπάρχει βρώμικο νερό καθαρό, αλλά το καθαρό νερό χάνει την καθαρότητά του. Αυτός είναι τι συνέβη με τη βιβλική διδασκαλία. Η διδασκαλία του Ιησού, λίγες μόνο αριστερά.

Ανασχηματισμός ΕΝΑΡΞΗ

Κατά το παρελθόν, αλλά ο Θεός ήταν πάντα πιστός σε αυτήν και μερικές πολύ γενναίους άνδρες, οι οποίοι σηκώθηκαν από ψευδείς διδασκαλία και το κήρυγμα της αλήθειας από την Αγία Γραφή. Ένα από τα πρώτα ήταν ο Ιωάννης Wycliffe, ο οποίος μελέτησε την Αγία Γραφή και επέκρινε την πρακτική των συγχωροχαρτιών εκβιασμό. Wycliffe δεν ήταν το μόνο που αντιτάχθηκαν Καθολική εκκλησία τους. Τον 15ο αιώνα από τον Jan Hus κήρυξε την αλήθεια, την αλήθεια ότι η ζωή του και οι πιστοί άνθρωποι άρχισαν την αργή πρόοδο της Μεταρρύθμισης, ή τον καθαρισμό της Εκκλησίας από λανθασμένες θεωρίες.

Μια άλλη σημαντική προσωπικότητα στην ιστορία ήταν ο Μάρτιν Λούθερ. Ο Λούθηρος άρχισε να κάνει προσεγμένες Καθολικούς σε όλη την Ευρώπη για να χάσουν την εμπιστοσύνη τους σε μια σειρά από μύθους που έχουν μεγαλώσει και αντί να επιδιώκουν τη σωτηρία μόνο με την ουσία του Ιησού Χριστού ο ίδιος. Με το θάρρος και την αποφασιστικότητά του Λουθήρου στο φως χιλιάδες χρόνια γραφής αποκάλυψε σφάλματα και δεισιδαιμονίες. Ήρθε όλο και περισσότεροι μεταρρυθμιστές σε όλη την Ευρώπη και πάλεψε για την αλήθεια και πέθανε για σένα. Αλλά παρά τα διάφορα άτομα για την καύση και σκοτώνοντας την αλήθεια, το άλλο λόγω της γενναιότητά τους και την αγάπη των πιστών. Προτεσταντισμός εξαπλωθεί και χαράσει έξω μια θέση.

Έτσι, πολλές προτεσταντικές εκκλησίες, καθένα από τα οποία τον ανασχηματισμό πήρε ένα κομμάτι από μια αλήθεια πιο κοντά τη βιβλική διδασκαλία.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ και την αφερεγγυότητα μισαλλοδοξία Προτεσταντισμός

Ο Σατανάς και πάλι, αλλά ήθελε να εμποδίσει την εξάπλωση της αλήθειας και επειδή δεν ήταν η βία, που επηρεάζουν πολλούς ανθρώπους Ακυρωθείσες σε φανατισμό και τον εξτρεμισμό. Δεν ισχυρίζονται ότι θεία αποκάλυψη και ζήτησε να έχει μια πλήρη αναμόρφωση. Στην πραγματικότητα, όμως, απέρριψε τη βάση επί της οποίας ο ανασχηματισμός χτίστηκε - Οζ λέξη, η Αγία Γραφή. Και αυτό δημιούργησε πολλά φανατικών ομάδων και αιρέσεων, αλλά δεν είναι Αγία Γραφή διδασκαλίες.

Παρά την αιματηρή σύγκρουση με τη Ρώμη, το αγγλικό μεταρρυθμιστές διατηρήσει πολλά μεσαιωνικά έθιμα και τελετές, που οδήγησε πολλούς να εγκαταλείψουν μόνο την Αγγλικανική Εκκλησία, καθώς και την Αγγλία. Επειδή είχαν διωχθεί και πάλι, αυτή η στιγμή, χιλιάδες προτεστάντες διέφυγαν προς το Νέο Κόσμο - την Αμερική. Προτεσταντισμός, αλλά σύντομα άρχισε να φθίνει και οι εκκλησίες στην Αμερική και στην Ευρώπη όφειλε να γνωρίζει τη συμβολή της Μεταρρύθμισης, απέτυχε να αυξηθούν πνευματικά. Αν και μερικοί μίλησαν και ενήργησαν κατά σφάλματα κατά τον δέκατο ένατο αιώνα χρειάζεται ανασχηματισμός προτεστάντες ως Καθολικών στην εποχή του Λουθήρου.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ADVENTISM ανασχηματισμού

Ωστόσο, όλες οι Προτεστάντες στην Αμερική κοιμάται. Πολλοί ακόμα άρχισε να μελετά Βίβλου προφητεία, ειδικά Δανιήλ και της Αποκάλυψης του Ιωάννη. Αγρότης Γουίλιαμ Μίλερ, έγινε ένας επιμελής μαθητής της Βίβλου και τα βιβλία της Αγίας Γραφής και να αντικρούσει τα πολλά λάθη της εποχής εκείνης. Για παράδειγμα, η πίστη στη χιλιετή βασιλεία της ειρήνης πριν το τέλος του κόσμου, αλλά ήταν επίσης πεπεισμένος ότι ο Ιησούς έρχεται είναι κοντά.

Η Επιτροπή διαπίστωσε ότι, λόγω της προφητείας στο Δανιήλ 8ο κεφάλαιο, όταν τα ζώα εκτελούν, οι οποίες παρέχουν σε παγκόσμια αυτοκρατορία. Σε σχέση τους με την ιστορία και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η προφητεία προσδιορίζει το κριάρι ως Medo-Περσία (20.verse), μια αίγα, την Ελλάδα (21.verse) και ο ανώνυμος μικρό κέρας ως άλλος παγκόσμια δύναμη, μεγαλύτερη από τις δύο προηγούμενες, η οποία εμφανίζεται με την ελληνική αυτοκρατορία, κυνηγώντας το λαό του Θεού και διαρκεί μέχρι το τέλος του χρόνου (23 - 25 στίχο). Η μόνη δύναμη που ταιριάζει αυτή η περιγραφή, η ρωμαϊκή αυτοκρατορία, τόσο στην παγανιστική και χριστιανική μορφή.

Η πραγματική εκπλήρωση των μικρό κέρας της προφητείας του Δανιήλ 8. κεφάλαιο έγραψε ο ιστορικός ναός Γ. Mervyn Maxwell, "μπορεί να είναι μόνο η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία και η διάδοχός της, η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία."

Η όλη όραμα τελειώνει με τη φράση "Θα είναι 2.300 βράδυ, το πρωί», απάντησε. "Τότε το ιερό πρέπει να αποκατασταθεί." Millerit σκέφτηκε ότι προσκύνημα σημαίνει τη χώρα μας και επειδή στις περισσότερες από τις προφητείες του χρόνου ημέρα συμβολίζει το έτος, 2300 χρόνια, και όπως ερμηνεύεται από τον Daniel στο ένατο κεφάλαιο, το οποίο καθορίζεται από την αρχή της σκέψης ότι ο Ιησούς Χριστός θα έρθει το 1844.

Αλλά ο Χριστός δεν ήρθε ακόμα για το 1844 υπολογίστηκε σύμφωνα με την Βιβλική προφητεία ήταν ορθή και βασίζεται σε σημαντικά γεγονότα της παγκόσμιας ιστορίας - την πρώτη έλευση του Χριστού. Έγκαιρη κατανόηση της Γραφής ότι αυτή η ιερά δεν θεωρούν πως η χώρα μας, αλλά το ιερό στον ουρανό. Είναι ο τόπος όπου κέντρο εξοικονομώντας το έργο του Χριστού για την ανθρωπότητα, και όπου ο Χριστός μεσιτεύει για το λαό.

Ρωμαίους 8,34 - Ποιος θα μας καταδικάσει; Ιησούς Χριστός πέθανε, αλλά ήταν κυρίως αναστήθηκε από τους νεκρούς, το δεξί χέρι του Θεού και προσεύχεται για μας!

Εβραίους 9,23 - 26 - ο Χριστός δεν ήρθε στην ιερά μέρη γίνονται με τα χέρια (που είναι μόνο από την πραγματική), αλλά στον ουρανό το ίδιο, για εμάς να σταθούμε ενώπιον του Θεού. Επίσης, επειδή ήρθε για να θυσιαστεί ξανά και ξανά, όπως κάθε χρόνο ο αρχιερέας εισέρχεται στα άγια των αγίων με το αίμα (το οποίο θα πρέπει στη συνέχεια να υποφέρουν από τη δημιουργία του κόσμου πολλές φορές), αλλά έχει πλέον στο τέλος της ηλικία των θυμάτων του, μια για πάντα να διαγράψει την αμαρτία.

Αποκάλυψη του Ιωάννη 11,19 - άνοιξε τότε ο ναός του Θεού στον ουρανό, και ο ναός του ήταν δει την κιβωτό του συμβολαίου του.

Το σύνολο του πρωτοτύπου γήινα ιερό και το Ισραήλ τα θύματα επεσήμανε το ουράνιο ιερό, όπου ο Ιησούς Χριστός μεσιτεύει για μας και όπου αυτά εξακολουθούν να ισχύουν με την κιβωτον της διαθηκης του desaterem Θεού. Ήταν τόσο Adventist Εκκλησία (Advent = εμπιστοσύνη), ο οποίος αναμένεται έλευσης του Χριστού. Μετά από ένα απογοητευτικό καταλάβουν ότι ο Ιησούς καθαρίζει το ουράνιο ιερό, το οποίο επεσήμανε την Παλαιά Διαθήκη προηγούμενο, που δείχνουν προς το δίκαιο του εξακολουθούν να ισχύουν και αμετάβλητο του Θεού, όπως την εντολή του Σαββάτου ως ημέρα ανάπαυσης.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΑΨΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Ο Θεός έστειλε τον άλλο αγγελιοφόρο, ο οποίος ήταν μια γυναίκα αυτή τη φορά, Ellen Gould λευκό. Αυτό σημαίνει ότι βοηθά τους ανθρώπους να καταλάβουν την ερμηνεία του βιβλίου του Δανιήλ και της Αποκάλυψης του Ιωάννη και να κατανοήσει την αλήθεια της λύτρωσης μας και τη θυσία του Ιησού Χριστού. Οι πιστοί μπορούν να καταλάβουν την όμορφη δεσμούς της Παλαιάς Διαθήκης προαναγγέλλει τα θύματα του ιερού και την Καινή Διαθήκη, όταν ο Ιησούς Χριστός εκπληρώσει την υπόσχεσή του και τα πρωτότυπα και τώρα είναι στο ουράνιο ιερό ίδιο μεσιτεύει για μας. Ο Θεός την έχει δοθεί μέσα από τις άλλες γραμμές, όπως το να μην παρασυρθούν από ψεύτικα δόγματα και ψευδείς προφητείες, η οποία θα ολοκληρωθεί τον κόσμο όλο. Πώς να περιμένει την άφιξη του Ιησού Χριστού με καθαρή καρδιά και καθαρό μάθηση.

Ο ανασχηματισμός ήταν έτσι ολοκληρώθηκε και το πρώτο Αντβεντιστών άρχισε πάλι καθαγιάζοντας το Σάββατο ως ημέρα του Κυρίου, και διαρκή μάθηση, υποστηρίζοντας ότι ο Ιησούς Χριστός και οι πρώτοι Χριστιανοί.

Ο Σατανάς θα προσπαθήσει τώρα να απαντήσω σε όλες ψευδείς τις θεωρίες τους και τα δόγματα του χριστιανισμού που συνδέονται με μη χριστιανικά, ίσως πολλοί από εσάς ήδη αισθάνονται αυτή την προσπάθεια. Χρειάζεται να ενώσουμε τον κόσμο, προκειμένου να εκπληρώσει τη θεωρία του για χιλιετή βασιλεία επί της γης, και να ενσωματώσει σε άγγελο φωτός για να μιμηθεί τον Χριστό που έρχεται και θα φέρει όλους τους ανθρώπους. Είναι γραμμένο και αν ήταν δυνατόν ακόμη και τους εκλεκτούς θα εξαπατηθεί.

2ο Κορίνθιοι 11,14 - και δεν προκαλεί έκπληξη, ο ίδιος ο σατανάς μετασχηματίζεται σε άγγελο φωτός! Υπάρχει, συνεπώς, ιδιαίτερη τίποτα όταν το αίτημά του να είναι υπηρέτες της δικαιοσύνης.

2ο Timothy 4,3-4 - γιατί ο χρόνος θα έρθει όταν οι άνθρωποι δεν θα ανεχθεί ορθή διδασκαλία, αλλά θα ταιριάξει την προτίμησή σας γύρω από τους καθηγητές που θα διεγείρουν τα αυτιά τους. Γυρίστε μακριά αυτιά τους από την αλήθεια και να καταφύγουν σε μύθους.

1 Τιμόθεο 4,1 - Το Πνεύμα λέει ξεκάθαρα ότι τον τελευταίο καιρό, μερικοί άνθρωποι αφήνουν την πίστη για να ακολουθήσει περιπλάνηση πνεύματα και δαιμονικές διδασκαλίες.

Ο Σατανάς γνωρίζει ότι η ιστορία του χρόνου του κόσμου δεν είναι πλέον προστίθενται. Νικήθηκε όπως έχουμε ήδη γράψει. Νικήθηκε από τον θάνατο του Ιησού για μας. Πίστη στον Ιησού Χριστό μπορούμε να ξεφύγουν από την εξουσία του Σατανά.

Ματθαίος 24,4-5 - Ο Ιησούς τους απάντησε: "Να είστε προσεκτικοί ώστε κανένας άνθρωπος δεν σας εξαπατήσει Πολλοί θα έρθει στο όνομά μου, λέγοντας:« Εγώ είμαι ο Χριστός »και εξαπατούν πολλούς..

Μαρκ 13,26 - βλ. στη συνέχεια, ο Υιός του ανθρώπου έρχεται σε σύννεφα με μεγάλη δύναμη και δόξα.

Λουκ 17,24 - λες και τα φώτα αστραπής επάνω η χώρα από τη μια άκρη του ουρανού στην άλλη, έτσι θα τον Υιό του ανθρώπου στην ημέρα του.

Μέσα από την Αγία Γραφή και με το Πνεύμα του Θεού αποκαλύπτεται ο Θεός σε όλη την ανθρωπότητα μεγάλη αρχή στηρίζεται σε νόμο του Θεού. Θα είμαστε μεταξύ εκείνων που αγαπούν τον Λυτρωτή για να συμμορφωθούν;


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Ψευδείς διδασκαλίες

Ανοχή - μπορούμε να αγοράσουμε ή να κερδίσουν τη σωτηρία;

264_odpustky.jpg Μπορούμε να αγοράσετε ή να κερδίσουν τη σωτηρία, τη συγχώρεση των αμαρτιών να επισκεφθεί έναν τόπο προσκυνήματος;Κάθε ένας από σας είναι χωρίς αμφιβολία ακούσει την επιείκεια λέξη. Προσπαθούμε να φέρουμε ό, ...
Added: 15.11.2010
Απόψεις: 162152x

Βίντεο - Μηνύματα από τον Ουρανό, εμφανίσεις της Παναγίας

87_zjeveni_panny_marie_1.jpg Σήμερα, η Καθολική Εκκλησία είναι το φαινόμενο των εμφανίσεων της Παναγίας. Δεν μπορούμε να αρνηθούμε αυτό το γεγονός, δεδομένου ότι αυτή η αποκάλυψη έχει αποδειχθεί σε πολλά μέρη του κόσμου.Ποια είναι ...
Added: 08.09.2010
Απόψεις: 219820x

Μια νέα ημέρα ανάπαυσης - Fake Lunar Sabbath

302_lunar_sabbath.jpg το επόμενο Σάββατο στον κόσμο και την Κυριακή το ψεύτικο ήταν μια άλλη ημέρα ανάπαυσης. Πολλοί μια πικρή μελέτη της Αγίας Γραφής κατέληξε στο συμπέρασμα παράξενο. Μια πραγματική ημέρα ανάπαυσης, ιερό ...
Added: 28.12.2010
Απόψεις: 180336x

Κλινική θανάτου - τι λέει η Αγία Γραφή;

159_tunel_klinicka_smrt.jpg Τι είναι το κλινικού θανάτου, τι εμπειρίες έχουν οι άνθρωποι;Πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που έχουν βιώσει κλινικού θανάτου, λένε τις εμπειρίες τους. Κατά τη διάρκεια του εγκεφαλικού θανάτου, οι ...
Added: 01.10.2010
Απόψεις: 352817x

Μαιτρέγια - προσομοίωση της άφιξης του Ιησού Χριστού

67_maitreya.jpg Σατανά, είναι ήδη προσπαθούν να μιμηθούν και θα μιμούνται όλο και περισσότερο τον ερχομό του Ιησού Χριστού.Ο Ιησούς είπε με σαφήνεια τα στοιχεία του δεύτερου ερχομού του, και επανειλημμένως προειδοποιήσει ότι ...
Added: 12.08.2010
Απόψεις: 217285x

El.AmazingHope.net - Η εμφάνιση των ψευδών θεωριών στο χριστιανισμό, μέχρι το τέλος του κόσμου