El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Σόδομα και Γόμορα - μια μοναδική πολυεπίπεδη τέφρα και θείο

Βιβλική αρχαιολογία

232_sodoma_gomora_budova2.jpg

Σόδομα και Γόμορα - μια μοναδική πολυεπίπεδη τέφρα και θείο

Added: 05.11.2010
Απόψεις: 388323x
Θέματα: Βιβλική αρχαιολογία
PrintTisk
202_sira_test.jpg203_sira_lzicka.jpg204_sira_lzicka2.jpg205_sodom_and-gomorrah.jpg206_4016121850_c04bf8f21e.jpg214_2_sodom_and-gomorrah.jpg208_15_sodom_and-gomorrah.jpg209_dscf0023.jpg210_sg-brim-ball-burn-ring-2.jpg211_sg-still-brimopenlid.jpg212_7_sodom_and-gomorrah.jpg213_1_sodom_and-gomorrah.jpg215_3_sodom_and-gomorrah.jpg217_12_sodom_and-gomorrah.jpg218_analysis.jpg219_ash.jpg220_brimstone01.jpg221_gomora_masada.jpg222_popel.jpg223_sodoma_a_gomora.jpg224_sodoma_a_gomora_1.jpg225_sodoma_a_gomora_2.jpg226_sodoma_a_gomora_3.jpg227_sodoma_a_gomora_sira.jpg229_sodoma_a_gomora_vrstevny_popel.jpg230_sodoma_gomora.jpg231_sodoma_gomora_budova.jpg232_sodoma_gomora_budova2.jpg233_sodoma_gomora_budova3.jpg234_sodoma_sirne_koule.jpg

Πολλοί προσπαθούν να υποστηρίζουν, να απορρίψουν, να αμφισβητήσουν αυτά τα υπέροχα βιβλική ευρήματα. Ισχυρίζεται ότι στη φύση σε πολλά σημεία είναι καθαρή περιεκτικότητα σε θείο. Ναι, συμφωνώ με τη φύση σε όλο τον κόσμο είναι πολλές τοποθεσίες όπου υπάρχει καθαρή περιεκτικότητα σε θείο. Όπως και στην Ιάβα, όπου εξορύσσεται μεγάλα κομμάτια της τοπικής κρυσταλλική θείου από τα ηφαίστεια. Αλλά είναι σημαντικό να εξεταστεί πώς θείου βρίσκεται στη φύση, ποια είναι η σύνθεση και την καθαρότητά της. Και τότε πραγματικά αυτό συγκρίνει με δείγματα από το θείο που βρέθηκαν πόλεις.

Στη φύση, καθαρό θείο σε ένα ηφαίστειο, αλλά όχι με τη μορφή προστίμου πιεστεί θείου σκόνη. Τα ηφαίστεια που βρίσκονται, κρυσταλλική θείο υψηλής καθαρότητας, ηρεμία και 99%.

Θείο, η οποία βρέθηκε σε τόπους και τις πέντε πόλεις της Σόδομα, Γόμορρα, Cebojim, Adma, Zoar, σε λεπτή σκόνη συμπιέζεται σε μια σφαίρα σε ένα καμένο κάψουλα. Θείο βρίσκεται με καθαρότητα μέχρι 98%. Έχουν υπάρξει πολλές ανάλυση του θείου των δειγμάτων σε όλο τον κόσμο. Όλοι οι εμπειρογνώμονες που ήταν σε θέση να ελέγξουν την περιεκτικότητα σε θείο δήλωσε ότι τα δείγματα είναι απολύτως μοναδική. Οι δοκιμές μπορούν να προβληθούν στην έκθεση.

Όταν ήταν δοκιμή για περιεκτικότητα σε θείο των Σοδόμων στο εργαστήριο δοκιμών κατάσταση στη Δημοκρατία της Τσεχίας, λέκτορας κυρία είπε ότι τα καθαρά θείο είδε αυτήν την άκρη που ονομάζεται ferrosulphur, η οποία είναι μια ένωση δύο στοιχείων, και υπήρξε μια καθαρότητα της μόνο το 46% του θείου και ότι ήταν πολύ αποκαλυπτικές.

Στη φύση, το θείο σκόνη εμφανίζεται στο 40-60% της μέγιστης ποιότητας της καθαρότητα. Πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχει θείο σκόνη, όπως η ποιότητα των καταθέσεων σε πέντε πόλεις.

Είναι αυτό πραγματικά αναγκαίο να γίνει διάκριση ηφαιστειακή θείου = κρυσταλλική θείου, του κόσμου πολλά και είναι σε υψηλή καθαρότητα. Θείου σε μορφή σκόνης στη φύση είναι πραγματικά η υψηλότερη καθαρότητα του 40-60%. Το γεγονός αυτό θα πιστοποιεί κανένα καλό βιβλίο της γεωλογίας.

Οι καταθέσεις όλων των πέντε πόλεις βρέθηκαν θείο με τη μορφή προστίμου θείου σκόνης πιέζεται σε μπάλες, εγκιβωτισμένες και κάηκαν γύρω από το δαχτυλίδι και τα ενσωματωμένα σε τέφρα.

Βρέθηκαν πατημένο θείο σε σκόνη στα Σόδομα και Γόμορρα είναι η ποιότητα στο 98% του κόσμου δεν πρόκειται ποτέ τόσο καθαρό θείο σε σκόνη δεν είναι.

Σε ηφαιστειογενείς περιοχές σε όλο τον κόσμο είναι ήδη αναφερθεί κρυσταλλική θείο. Αφήστε το καθαρό θείο στην Πομπηία, τις Φιλιππίνες, κλπ. διότι υπήρχε η μεγαλύτερη ηφαιστειακές εκρήξεις ... και ξέρετε τι είναι εκεί έξω ..; Τίποτα δεν! Σε Σόδομα, δεν το παραμικρό ίχνος εκρήξεις ηφαιστείων, και όμως υπάρχει τέφρα και θείο σε σκόνη υψηλής καθαρότητας.

Θείου στα Σόδομα, είναι μοναδική γιατί είναι η σκόνη, είναι σφραγισμένο, το πακέτο είναι σταχτί και το λεγόμενο Δακτυλίδι της καύσης, ένα φαινόμενο που ο κόσμος ποτέ δεν θα το βρείτε. Είναι το υπόλοιπο της πλάκας λιώνουν, όχι όμως από έξω προς τα μέσα, όπως θα αναμενόταν για τέτοια πράγματα, αλλά είναι από μέσα προς τα έξω. Αυτό δείχνει ότι το θείο έχει λιώσει σε κάτι και άρχισε να ηγηθεί υψηλή θερμοκρασία

Τονίζω ότι αυτά τα ευρήματα είναι μοναδικά σε αυτόν τον κόσμο και αποδεικνύουν ότι τα Σόδομα και τα Γόμορρα έχουν βρεθεί!

Πουθενά στον κόσμο δεν έχουν βρει μια μπάλα του προστίμου θείου σκόνης πιέζεται μέσα στην κάψα, γύρω από τον κύκλο και Spaleny ενσωματωμένα σε τέφρα. Μόνο εδώ από την άποψη της Ιορδανίας στη Νεκρά Θάλασσα, όπου σύμφωνα με τη Βίβλο, αυτό το συμβάν.

Μπορεί η ιστοσελίδα της ηφαιστειακής προέλευσης?

Ας δούμε Πομπηία, μια πόλη στην επαρχία της Νάπολης, που καταστράφηκε από μια ηφαιστειακή μανία του Βεζούβιου ηφαίστειο. Όταν η τέφρα έπεσε στην πόλη, όλα ήταν καλυμμένη με στάχτες. Αλλά η ίδια η πόλη παρέμεινε διατηρημένα. Αφού διαπίστωσε, αφαιρέστε τα τείχη τέφρα και πέτρες έχουν ακόμη χρωματιστά ψηφιδωτά και σχέδια. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της ηφαιστειακής δραστηριότητας.

Αυτό είναι το Σόδομα και Γόμορα συνέβη. Αντί της τέφρας πόλης επίστρωση και όλα αυτά τα πρόσωπα στις στάχτες. Αυτό είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από ηφαιστειακή δραστηριότητα. Δεν βρέθηκε σε κανένα άλλο ερείπια του κόσμου. Οι αρχαιολόγοι έχουν ανακαλύψει πολλοί έχασαν πόλεις στον κόσμο, αλλά κανείς δεν αντιστράφηκε από τις στάχτες.

Δοκιμές των δειγμάτων και αποτελέσματα δειγματοληψίας.

Πολλές αναλύσεις των δειγμάτων έδειξαν ότι πράγματι ένα θείο σε σκόνη. Θείο που είναι έως και καθαρότητα 98%.

Ron Wyatt έπρεπε να κάνουμε ένα δείγμα δοκιμής σε Galbraith Εργαστήρια στο Tennessee. Διαπιστώθηκε ότι τα δείγματα είναι πραγματικά θείου και απολύτως μοναδική σύνθεση και την ποιότητα.

Stetson University Gillespie Μουσείο Ορυκτών στη Φλόριντα, που έχει τη μεγαλύτερη ιδιωτική συλλογή ορυκτών στον κόσμο. Ερωτηθείς ένα δείγμα του θείου, όπως το δείγμα του θείου στη συλλογή σας δεν είχε ποτέ.

Ο επικεφαλής γεωλόγος για το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια δήλωσε ότι η περιεκτικότητα σε θείο δεν είχαν δει ποτέ τόσο ωραία διακριτότητα.

Έτσι, έχουμε μια σαφή και επαληθεύσιμα αποδεικτικά στοιχεία, όπως ότι το θείο σύνθεση και η ποιότητα δεν απαντώνται πουθενά αλλού παρά σε χώρους πέντε έχασε πόλεις στις στάχτες.

Ας δούμε ένα άλλο γεγονός για την στάχτη, από τα οποία αποτελούνται από όλες αυτές τις περιοχές. Όταν ένα site και να διαβάσετε προσεκτικά τις τοπικές τοπίο, διαπιστώνουμε ότι το σύνολο της χώρας είναι κατασκευασμένο από διαφορετικό υλικό από αυτές τις πέντε πόλεις. Γύρω από την πόλη είναι σκοτεινό και τις πόλεις είναι φως, διότι είναι από τις στάχτες. Το γύρω τοπίο είναι βραχώδες, βραχώδης.

Τέφρα καταθέσεις στην περιοχή αποτελείται από ανθρακικό ασβέστιο και θειικό ασβέστιο. Στην περιοχή κυριαρχούν οι καταθέσεις ασβεστολιθικά πετρώματα. Η σύνθεση είναι ακριβώς αυτό που περιμένουμε, όταν ασβέστιο καίγεται με το θείο.

Τα απανθρακωμένα κτίρια κατασκευασμένα από πλαστικοποιημένο τέφρα, μπορείτε να επιθεωρήσετε την γκαλερί. Για να δημιουργήσετε μια πολυεπίπεδη τέφρα, το υλικό πρέπει να περάσει μέσα από μια υψηλή θερμότητα. Η διαδικασία που δημιουργεί μια πολυεπίπεδη τέφρας καλείται θερμικό ιονισμό. Τα μόρια των διαφόρων ουσιών ιονισμένου, που χωρίζονται μεταξύ τους με θετικό ή αρνητικό φορτίο τους. Ιόντα διαφόρων ουσιών κατά τη διάρκεια της σύμβασης αποτέφρωσης, καθώς και την επέκταση, νοθεύοντας τη φλόγα. Οι θερμοκρασίες στη διαδικασία, 2000-5000 ° C φάσμα. Αυτή είναι η θερμοκρασία που τα καταφέρνει με τα υλικά που είχαν στις πόλεις. Ασβεστόλιθος, χρυσού, σιδήρου, κλπ. Τα πάντα έτσι ήταν εντελώς κάηκε.

Η έρευνα από τον R. Wyatt, έφερε μια εκπληκτική ανακάλυψη. Ανακάλυψε ότι η τέφρα ουσίες που καίνε το θείο, που παράγεται ως απόβλητο. Αυτή η τέφρα είναι βαρύτερο από το αρχικό υλικό καύση. Το γεγονός αυτό εξηγεί πώς αυτή η πόλη θα μπορούσε να διατηρήσει το σύνολο του 3960 χρόνια!

Ελέγξτε έξω τη στοά του τι μπορούσε να κάνει με μια κουταλιά του θείου, παιχνιδιάρικα με τις συμβουλές της και έκαψαν την πόλη.

Τέλος, θέλω να σας δώσω μερικές ερωτήσεις είναι καλό να σκεφτούν για σας.

Πώς είναι δυνατόν ότι οι περιοχές που βρέθηκαν στο πιεστεί λεπτή σκόνη με καθαρότητα του θείου έως και 98%, όταν βρίσκονται στη φύση ήταν αυτή η συμβουλή για τη μέγιστη καθαρότητα του τυριού μόνο 40-60%;

Πώς να πάτε σε αυτές τις θέσεις μια τεράστια ποσότητα θείου μπάλες που πιέζονται από το πρόστιμο του θείου σε σκόνη μέσα στην κάψα, απανθρακωμένα γύρω από το δαχτυλίδι και συνυφασμένες με τη στάχτη;

Πώς είναι δυνατόν ότι ο κόσμος είναι μόνο πέντε τοποθεσίες έτσι ψάχνει, με απανωτές στρώσεις τέφρας και γεμάτη με αμέτρητα ποσότητα θείου μπάλες;

Πώς είναι δυνατόν ότι, σε άμεση γειτνίαση με αυτές τις πέντε αστικών περιοχών δεν είναι Ash μπάλες του θείου; Απλά βράχους, πέτρες και την έρημο;

Πώς είναι δυνατόν ότι και οι πέντε από αυτά τα sites είναι πλαστικοποιημένο τέφρα, το οποίο υποβλήθηκε μόνο για θερμική ιονισμό, συνοδεύεται από μια θερμοκρασία 2000-5000 ° C;

Η Βίβλος μας λέει για τις πέντε πόλεις που καταστράφηκαν από θειάφι, δικαστήριο του Θεού. Περιεκτικότητα σε θείο, σύμφωνα με την Αγία Γραφή έβρεξε στην πόλη και μετέτρεψαν τα πάντα σε στάχτη. Η Αγία Γραφή λέει ότι η πόλη ήταν στο Sidi Valley, τη Νεκρά Θάλασσα σήμερα. Όπως η Βίβλος λέει, ακριβώς πέντε τοποθεσίες στην ανεστραμμένη διάστικτη με μυριάδες τέφρα θείο μπάλες σε διάφορα μεγέθη.

Επιστημονικά, δεν γεωλογική εξήγηση για αυτό το φαινόμενο, αν και πολλοί το κάνουν. Κατά συνέπεια, προσπαθούν να κρύψουν την αλήθεια της βιβλικής ιστορίας, δεν μπορώ να δεχτώ ότι η Βίβλος είναι ένα βιβλίο που εμπνέεται από το Θεό, το δημιουργό μας.

Γνωρίζετε την έννοια της επιστήμης; Όλοι τον πολύ καλά στον παρόντα χρόνο γνωρίζει. Η επιστήμη είναι μια επιχείρηση, θα πρέπει να επαληθεύουν τη γνησιότητα της Βίβλου θα έπεφτε αυτής της επιστήμης και πολλοί επιστήμονες θα χάσει μια πολύ επικερδή εργασία. Όλες οι θεωρίες της εξέλιξης, της εξερεύνησης του διαστήματος και η οργή θα γίνουν σε όλο τον κόσμο χωρίς νόημα. Επειδή η Αγία Γραφή λέει ξεκάθαρα μας ρίζες μας, ποιοι είμαστε, πού πάμε μετά θάνατον, ποιος είναι ο σκοπός της ζωής μας. Η Αγία Γραφή δεν χρειάζεται επιστήμη πυραύλων ακριβώς καθαρή ειλικρινής καρδιά.

Θυμηθείτε ότι η Βίβλος είναι η πηγή της αλήθειας και της αγάπης, τη δύναμη και την ελπίδα της αιώνιας ζωής. Πίστη στον Ιησού Χριστό και τον σεβασμό του για το νόμο της αγάπης μας έδωσε αιώνια ζωή δωρεάν.


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Βιβλική αρχαιολογία

Κιβωτός του Νώε βρέθηκε, επιβεβαιώνοντας την τουρκική κυβέρνηση

1_archa_noemova.jpg Η τουρκική κυβέρνηση έχει διεξάγει έρευνα με αρχαιολόγους στο χώρο της Κιβωτού του Νώε στα βουνά της Αραράτ. Έρευνα επιβεβαίωσε η μακραίωνη Ron Wyatt και τους συναδέλφους του. Στηρίζεται σε αυτό ...
Added: 22.07.2010
Απόψεις: 490166x

σπίτι και ο τάφος του Νώε

19_house_noah_4.jpg Ron Wyatt βρεθεί δύο πλάκες μνημόσυνο για τα οποία ήταν σκαλισμένα σε πέτρα, που αντιπροσώπευε το θάνατο του Νώε σε ένα πλοίο και το θάνατο της συζύγου του, για το δεύτερο ...
Added: 22.07.2010
Απόψεις: 231408x

Θυσιαστήριο της οικογένειας του Νώε

23_noah.jpg Κοντά στο χωριό βρέθηκε βωμός Erzap της οικογένειας του Νώε. Ο βωμός χτίστηκε από την οικογένεια του Νώε μετά τον κατακλυσμό, ο οποίος θυσιάστηκε στον Θεό.Genesis 8:20 - όταν ο Νώε ...
Added: 22.07.2010
Απόψεις: 221433x

Ελλιμενισμός και ρυμούλκηση μενταγιόν πέτρες - Κιβωτός του Νώε

11_anchors_stone.jpg Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα της Κιβωτού του Νώε, το καλοκαίρι του 1977, Ron Wyatt, βρήκε τους γιούς του πολλές μαζικές αρχαίες πέτρες. Οι διαπερνούν Οι πέτρες αυτές, είναι η άγκυρα πέτρες. ...
Added: 22.07.2010
Απόψεις: 224635x

Σόδομα και Γόμορα - Φλάβιο Ιώσηπο, Ιστορία του Ιουδαϊκού πολέμου

176_flavius_josephus.jpg Ποιος ήταν ο Φλάβιος Ιώσηπος;Iosephus ή Ιώσηπος γεννήθηκε περίπου το 37/38 χρόνια στην Ιερουσαλήμ, πέθανε γύρω στο έτος 100 στη Ρώμη. Το αρχικό όνομα Ιωσήφ Ben Matitjahu. Ήταν λόγιος και ιστορικός ...
Added: 13.10.2010
Απόψεις: 282431x

El.AmazingHope.net - Σόδομα και Γόμορα - μια μοναδική πολυεπίπεδη τέφρα και θείο