El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Οι εκθέσεις των πλημμυρών σε όλο τον κόσμο

Βιβλική αρχαιολογία

52_vlna.jpg

Οι εκθέσεις των πλημμυρών σε όλο τον κόσμο

Added: 26.07.2010
Απόψεις: 190227x
Θέματα: Βιβλική αρχαιολογία
PrintTisk

Ο κόσμος είναι αμέτρητες ιστορίες των πλημμυρών, οι οποίες είναι πολύ παρόμοια με τη βιβλική πλημμύρα. Ήταν πραγματικά βιβλική πλημμύρα, και οι ιστορίες αυτές είναι απλή σύμπτωση και τη φαντασία των ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο;

Υπήρχαν πολλοί συγγραφείς και ιστορικοί που ενδιαφέρονται για την ιστορία της πλημμύρας. Claus Westerman συγγραφέας έχει συλλέξει 320 εκθέσεις των πλημμυρών. Ιστορικός Aaron Smith υπολογίζονται 80.000 σε 72 γλώσσες της ιστορίας, που διηγείται τις πλημμύρες. 70.000 από αυτές τις ιστορίες λέει του πλοίου επίσης. Δεν έχει σημασία πόσο πολλές ιστορίες σε αυτόν τον κόσμο είναι μια πλημμύρα, είναι σαφές ότι οι ιστορίες των πλημμυρών είναι θρύλοι σε όλο τον κόσμο.

Θα ήταν πολύ περίεργο πράγματι, εάν όλες οι ιστορίες γύρω από τον κατακλυσμό προέκυψε ανεξάρτητα μεταξύ τους, απλώς αποκύημα της ανθρώπινης φαντασίας. Αυτές οι ιστορίες των πλημμυρών δεν μπορεί να επηρεάζεται από τον χριστιανισμό, επειδή οι ιστορίες είναι πολύ μεγαλύτερα από ό, τι ο Χριστιανισμός, το οποίο συχνά οι πρωτόγονες φυλές έφτασε. Σε πολλές περιπτώσεις, παλιά ιστορία εκτιμώνται σε αρκετές χιλιάδες χρόνια.

παραμύθι για μια πλημμύρα που σκότωσε τα πάντα στη ζωή, εκτός από μερικούς ανθρώπους που δραπέτευσε το πλοίο, λένε τα χιλιάδες χρόνια σε όλο τον κόσμο. Τέτοιους μύθους, οι ερευνητές έχουν ανακαλύψει σχεδόν όλα τα έθνη και φυλές του κόσμου. Οι περισσότερες ιστορίες που βρίσκονται στην Ασία και τη Βόρεια Αμερική.

Η πιο διάσημη ιστορία της Βαβυλώνας ήταν το Έπος του Γκιλγκαμές, η πλημμύρα είναι για πολλά ειπώθηκαν μεταξύ Kurnaji, την Αυστραλία, τη Βολιβία Čiriguany, θαλασσινά Dajaks Βόρνεο, Kríji στον Καναδά, την αρχική κατοίκους της Κούβας, ο Μασάι στην Ανατολική Αφρική, οι Μαορί από τη Νέα Ζηλανδία, Φίτζι, στη Γαλλική Πολυνησία, την Ισλανδία, το Μεξικό, τη Ρωσία, σε Větnamu, το Περού, στην Αλάσκα. Οι ιστορίες είναι γεμάτες οι τοπικές διαφορές, αλλά η ιστορία πυρήνας είναι πάντα η ίδια. Όλες οι ιστορίες σε όλο τον κόσμο λέει ότι μια φορά στην ανθρώπινη ιστορία ήταν μια μεγάλη πλημμύρα.

Οι Έλληνες έχουν και την ιστορία τους από τον κατακλυσμό στη μυθολογία τους. Αρχαίο ελληνικό μύθο του Δευκαλίωνα λέει πώς αυτή η ήρωα της ανθρωπότητας να φέρει πίσω τη χώρα στην ομαλότητα μετά το νερό υποχωρήσει. Σύμφωνα με αυτό το μύθο, ο Δίας τιμωρείται η ανθρωπότητα, που έστειλε τις πλημμύρες και μόνο Δευκαλίωνα και η γυναίκα του Πύρρα επέζησαν. Έπλευσε για εννέα ημέρες σε ένα μεγάλο κλουβί. Μετά την ένατη μέρα της υπόθεσης προσγειώθηκε Παρνασσό. Έσωσαν ζευγάρι έγινε ο δημιουργός της νέας ανθρώπινης οικογένειας και του γιου Hellen τους έγινε ο πατέρας των Ελλήνων.

Κινέζικα μύθος υποστηρίζει ότι οι Κινέζοι είναι απόγονοι του Nu-Waha, το αρχαιότερο πρόγονο. Το όνομά του είναι πολύ παρόμοια με το όνομα Νώε. Λέγεται ότι τους τρεις γιους του και τρεις νύφη επέζησαν της πλημμύρας, καθώς και στη βιβλική ιστορία της οικογένειας του Νώε.

Η κινεζική χαρακτήρων που χρησιμοποιείται για τη λέξη "σκάφος" προέρχεται από ένα πολύ παλιό σύμβολο, το οποίο αποτελείται από οκτώ πλοία και το στόμα. Συμβολίζει το πλοίο, και οκτώ επιζήσαντες.

Κυκλοφορεί στους Ινδιάνους, πάρα πολλές ιστορίες για την πλημμύρα. Παραμύθια της Cherokees, που ζουν στη νοτιοανατολική Ηνωμένες Πολιτείες λέει την πλημμύρα είπε σκυλί αφέντη του. Αυτός του είπε ότι πρέπει να οικοδομήσουμε μια μεγάλη βάρκα, η οποία λαμβάνει σε όλα αυτά που θέλει να σώσει.

Αυστραλίας ντόπιοι έχουν επίσης την ιστορία τους από την πλημμύρα. Η ιστορία λέει ότι αν οι άνθρωποι παραβίασαν το νόμο του Πνεύματος προγόνους που δημιούργησε και έδωσε ζωή σε όλους, έστειλε ένα μεγάλο κυκλώνα. Αυτό προκάλεσε συνεχείς βροχοπτώσεις και έβρεχε μέχρι όλα ήταν πλημμυρισμένα. Σωθεί μόνο λίγα άτομα έθεσε το βουνό, το οποίο δεν είχε πλημμυρίσει.

John D. Morris και το βιβλίο του Tim ΣΤ. LaHaye «Η Αψίδα Αραράτ μάζεψε μια λίστα με μερικές από τις πολλές εκθέσεις των πλημμυρών. Έτσι, μια λίστα με περισσότερες από 212 εκθέσεις των πλημμυρών. Ιστορίες έχουν συνήθως τα ακόλουθα κοινά χαρακτηριστικά: την καταστροφή του νερού, η θεία αιτία, η προειδοποίηση εκ των προτέρων, εκτός από μερικούς ανθρώπους, εκτός από τα ζώα, που χρησιμοποιούνται για να σώσει το πλοίο.

Πολλοί άνθρωποι που ζουν γεωγραφικά απομονωμένη από τη βιβλική κόσμου - τη Μέση Ανατολή. Για παράδειγμα, οι Ινδιάνοι της Νότιας Αμερικής, Αυστραλίας Αβοριγίνες, Βίκινγκς και άλλα. Ωστόσο, όλα έχουν τις δικές τους ιστορίες των πλημμυρών, οι οποίες έχουν τις ρίζες τους βαθιά στην ιστορία των πολιτισμών. Επομένως, είναι σαφές ότι πρόκειται για μια ιστορία ότι οι λευκοί έφεραν μαζί τους.


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Βιβλική αρχαιολογία

Exodus - Αγία Γραφή αναφέρεται Pihahiroth και Baalzephon

169_pichirot_tarabeen.jpg PiHahiroth και BaalZephonNuweiba είναι ένα αρκτικόλεξο για Nuwayba'al Muzayyinah στα αραβικά, που σημαίνει "ανοιχτό Μωυσής νερό. Μπορείτε να δείτε τη γκαλερί στον χάρτη, που δείχνει την πλήρη ονομασία του εν λόγω ...
Added: 08.10.2010
Απόψεις: 257082x

Exodus - Ερυθρά Θάλασσα διάβαση

98_saudi_chariot_wheel.jpg Exodus - Βιβλική διάβαση της Ερυθράς Θάλασσας λαό του Ισραήλ.Στην Αγία Γραφή το βιβλίο της Εξόδου, θα βρείτε ένα από τα πιο συναρπαστικό ιστορίες. Αυτή η ιστορία μιλάει για την περιπέτεια ...
Added: 16.09.2010
Απόψεις: 405943x

Ελλιμενισμός και ρυμούλκηση μενταγιόν πέτρες - Κιβωτός του Νώε

11_anchors_stone.jpg Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα της Κιβωτού του Νώε, το καλοκαίρι του 1977, Ron Wyatt, βρήκε τους γιούς του πολλές μαζικές αρχαίες πέτρες. Οι διαπερνούν Οι πέτρες αυτές, είναι η άγκυρα πέτρες. ...
Added: 22.07.2010
Απόψεις: 214159x

Τουριστικό κέντρο επισκεπτών - Κιβωτός του Νώε

28_tourist_visitors_center.jpg Η τουρκική κυβέρνηση είχε πραγματοποιήσει εκτεταμένη έρευνα με αρχαιολόγους. Οι αρχαιολόγοι έχουν εξερευνήσει όλα τα πραγματικά περιστατικά που τους Ron Wyatt και τους συναδέλφους του. Μετά την εξέταση της τοποθεσία που ...
Added: 22.07.2010
Απόψεις: 163115x

Θυσιαστήριο της οικογένειας του Νώε

23_noah.jpg Κοντά στο χωριό βρέθηκε βωμός Erzap της οικογένειας του Νώε. Ο βωμός χτίστηκε από την οικογένεια του Νώε μετά τον κατακλυσμό, ο οποίος θυσιάστηκε στον Θεό.Genesis 8:20 - όταν ο Νώε ...
Added: 22.07.2010
Απόψεις: 210151x

El.AmazingHope.net - Οι εκθέσεις των πλημμυρών σε όλο τον κόσμο