El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Μετανοείτε - είναι τώρα το πιο σημαντικό πράγμα!

Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;

484_pokani.jpg

Μετανοείτε - είναι τώρα το πιο σημαντικό πράγμα!

Added: 25.09.2011
Απόψεις: 227027x
Θέματα: Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;
PrintTisk

Matthew 4.17 - Από εκείνη τη στιγμή ο Ιησούς άρχισε να κηρύττει, "! Μετανοείτε Βασιλεία των Ουρανών είναι κοντά!"

Όταν ο Ιησούς Χριστός και ο Ιωάννης ο Βαπτιστής κήρυττε ένα κοντινό βασιλεία των ουρανών, πρώτα ονομάζονται και κάλεσε το μετανοήσουν οι άνθρωποι. Με άλλα λόγια, η εξομολόγηση των αμαρτιών του και να τους αποκηρύξει. Εγκατάλειψη κάθε κακό και να ζήσουν άγια ζωή.

Matthew 3.2 - Σε εκείνες τις ημέρες ο Ιωάννης ο Βαπτιστής άρχισε να κηρύττει στην έρημο της Ιουδαίας, "! Μετανοείτε Βασιλεία των Ουρανών είναι κοντά!"

Mark 1.15 - ο Ιησούς ήρθε στη Γαλιλαία, κηρύττοντας το ευαγγέλιο του Θεού: «Ο χρόνος είναι πληρούνται - το βασίλειο του Θεού είναι κοντά μετανοήσουν και να πιστέψουν στο ευαγγέλιο.!"

Λουκάς 3.3 - περπάτησε τότε ολόκληρη η περιοχή γύρω από τον Ιορδάνη, κηρύττοντας βάπτισμα μετάνοιας για τη συγχώρεση των αμαρτιών ...

Πόσο σημαντικό είναι ότι το μετανοήσουν οι άνθρωποι;

Δεν ήταν καν στη βασιλεία του Θεού κάτι άλλο; Κάπως άνετη, ίσως έτσι ότι ο Ιησούς έχει ήδη κάνει τα πάντα για μας μετά από όλα και δεν μπορούμε να ζούμε άγια, όπως Αυτόν; Διαβάστε το παρακάτω στίχους, αλλά από τα οποία είναι απολύτως σαφές ότι πρέπει να εισέλθουν από τη στενή πύλη, και χωρίς μετάνοια και την εγκατάλειψη της αμαρτίας δεν μπορεί. Δεν μπορούμε να παραμείνουμε το παλιό αμαρτωλό άνθρωπο, αλλά αγωνιζόμαστε με την αμαρτία δεν είναι, δίνουν στο πρόσωπό του. Σε ό, τι ακριβώς δεν, πέφτουν στα γόνατά σας και να ομολογήσει τον Χριστό και την αδυναμία του να ζητήσει τη δύναμη της αμαρτίας και του αγώνα. Δε φοβάσαι ότι όταν ο Ιησούς Χριστός θα έρθει, θα είμαστε σε μια ομάδα πιστών που θα κάνει call με τρόμο:

Ματθαίος 7,22-23 - Κύριε, Κύριε, δεν έχουμε προφητεύσει στο όνομά σου; Εμείς θα εκβάλουν δαιμόνια στο όνομά σας; Δεν είχαμε στο όνομά πολλά θαύματα σας; «Και τότε σαφώς λένε,« εγώ ποτέ δεν σας γνώρισα. Φεύγετε από Μένα εσείς που διαπράττουν το κακό!

Ποιος δεν αισθάνεται βαθιά θλίψη για τις αμαρτίες που σταυρώθηκε ο Χριστός, είμαστε σε λάθος δρόμο ευρύ. Σταματήστε τώρα, ώστε, έως ότου ήρθε η ώρα! Σταματήστε και σκεφτείτε πώς πραγματικά σχέση με τον Χριστό. Αν ο Χριστός είναι μέσα στην καρδιά σας για αυτό το πρώτο λόγο; Το πρωί όταν ξυπνάτε, γονατίζουν στα γόνατά σας και ζητώντας ξανά και ξανά από την παρουσία και την καθοδήγησή του σε όλη την ημέρα; Ζητάτε να επηρεάζουν τις σκέψεις, τα λόγια σας και τις πράξεις; Έχετε καιρό για να το κάνει; Σάμη έχει αποτύχει ποτέ, μόνο ο Ιησούς μπορεί να μας δώσει τη δύναμη να παλέψει με την αμαρτία και να απαλλαγούμε από αυτόν. Μόνο ο Ιησούς έχει τη δύναμη και τη δύναμη να ανταποκριθεί στις καρδιές μας και την αλλαγή του ανθρώπου και αμαρτωλές επιθυμίες μας.

Λουκάς 13.3 - Αν δεν μετανοήσουμε, έτσι χαθούμε όλοι.

Λουκάς 15.7 - Σας λέω, απλά είναι χαρά στον ουρανό για ένα αμαρτωλό που μετανοεί από πάνω από ενενήντα εννιά δικαίους πρόσωπα που χρειάζονται, χωρίς μετάνοια. "

Εάν αυτή η προσέγγιση στην ταπείνωση στον Ιησού κάθε μέρα, χάρη Του δικαιολογεί μας και σβήνει τις αμαρτίες μας. Είναι άπειρη χάρη του Θεού, ότι μπορούμε να εξακολουθούν να εμφανίζονται και να ζητήσει συγχώρεση και ο Θεός δεν μας απορρίπτουν, αλλά πάντα ταπεινός μετανοών λαμβάνει. Σε αυτό το καταπληκτικό και είμαστε απολύτως σίγουροι. Τόση αγάπη για να μας δείξει.

Παροιμίες 28.13 - ο οποίος καλύπτει τις ανομίες του δεν θα ευημερήσει, αλλά όποιος ομολογεί και Απολείπειν τους θα είναι έλεος.

Οι συνθήκες υπό τις οποίες μπορεί να λάβει συγχώρεση από τον Θεό, είναι ελεύθερες, δίκαιες και λογικές.

Ο Κύριος μας απαιτεί να συγχώρεση των αμαρτιών υφίσταται καμία ταλαιπωρία. Δεν απαιτεί μεγάλο χρονικό διάστημα και κουραστικό ταξίδι, ή να εκτελέσει επώδυνη μετάνοια, σας εξασφαλίζει ότι το έλεος του Θεού ή από εξιλεωθεί για παράβαση του, αλλά εκείνος που ομολογεί την αμαρτία του και να αφήσει, θα τη χάρη.

James 5.16 - ομολογούμε τις αμαρτίες σας ο ένας στον άλλο και να προσεύχεστε για το ένα το άλλο, ότι το YE μπορεί να επουλωθεί.

Ομολογούμε τις αμαρτίες σας στο Θεό, ο οποίος και μόνο μπορεί να συγχωρεί λάθη και το ένα το άλλο. Όταν είστε προσβεβλημένος φίλο ή γείτονα σας, πάμε για αυτό και θα πρέπει να παραδεχθεί το λάθος του. Καθήκον του είναι να συγχωρήσει από την καρδιά. Στη συνέχεια θα πρέπει να ζητούν από τον Θεό για τη συγχώρεση επειδή ο αδελφός του, τους οποίους έχετε τραυματίες είναι ιδιοκτησία του Θεού, και αν Ranis, μπορείτε αμαρτία έτσι εναντίον του Δημιουργού και Λυτρωτή. Η υπόθεση έχει υποβληθεί στην αληθινή Mediator, ένδοξο Αρχιερέας μας, οι οποίοι «σε όλα τα σημεία στον πειρασμό όπως είμαστε, αλλά χωρίς αμαρτία» και ο οποίος είναι «σε θέση θέλεις να έχει συμπόνια για αδυναμίες μας" (Εβραίους 4:15) και μπορεί να καθαρίζονται από κάθε ανομία σημείο.

Πράξεις 20,32 - Τώρα, ως εκ τούτου, σας συνιστώ να το Θεό και τον λόγον της χάριτος του, η οποία είναι σε θέση να σας χτίσουν και να σας δώσει μια κληρονομιά μεταξύ όλων αυτών που αγιάζεται.

Ρωμαίους 6,15-16 - Λοιπόν, έχουμε αμαρτία, όταν δεν είμαστε κάτω από νόμο, αλλά κάτω από χάρη; Κανένας τρόπος! Δεν ξέρετε ότι όταν σας εξυπηρετήσει κάποιος, θα πρέπει να τον ακούσει; Θα γίνουν οι υπηρέτες, οι οποίοι ακούν, ή της αμαρτίας προς θάνατον, ή υπακοή στη δικαιοσύνη.

Σημειώστε ότι όπως ακριβώς ήταν σημαντικό να μετανοήσουν κατά τη διάρκεια των πατριαρχών, κατά την πρώτη έλευση του Ιησού και είναι επίσης σημαντικό πριν από τη δευτέρα παρουσία Του. Οι Απόστολοι και η Αποκάλυψη του Ιωάννη, όπου γίνεται λόγος για τους έσχατους καιρούς για τη χώρα μας δείχνει ξεκάθαρα ότι εμείς μετανοήσουμε, γυρίστε στο Θεό και τις πράξεις του να αποδείξει την μετάνοιά τους. Δεν είναι κάτι που αφορά μόνο την Παλαιά Διαθήκη φορές.

Πράξεις των Αποστόλων 11.19 - Ως εκ τούτου μετανοήσουν και να στραφούν σε, ότι οι αμαρτίες σας μπορούν να καθαριστούν, και ο Κύριος ήρθε η ώρα να ξεκουραστεί, και να σας στείλουμε ανακοίνωσε ο Μεσσίας - ο Ιησούς, ο οποίος όμως πρέπει να παραμείνει στον ουρανό, μέχρι τη στιγμή της αναμόρφωση όλων των πραγμάτων, όπως για το πώς ο Θεός έχει μιλήσει μέσω των ηλικιών από όλα τα ιερά προφήτες του.

Πράξεις 26,20 - άρχισα να κηρύττει πρώτα στη Δαμασκό, στη συνέχεια, στην Ιερουσαλήμ, σε όλη τη γη του Ιούδα και των εθνών, να μετανοήσουν, στροφή στο Θεό και τις πράξεις του να αποδείξει την μετάνοιά τους.

Αποκάλυψη 3.3 - Να θυμάστε ότι αυτό που ακούσατε και έγινε αποδεκτή, κρατήστε την σε αυτό και μετανοήσουν. Αν ξυπνήσεις, θα έρθω σαν κλέφτης! Επίσης, δεν θα ξέρετε τι ώρα θα έρθω σε σας.

Ο Ιησούς Χριστός θα έρθει εδώ και πολύ καιρό, αν οι πιστοί ήταν έτοιμοι για αυτό.

Ακόμα συμπεριφέρονται ακριβώς όπως τον ισραηλινό λαό, ο οποίος συνεχώς παράπονα και δεν ήταν ικανοποιημένος. Ακόμα στη ζωή μας, ξεχνάμε ότι ο Ιησούς θα έπρεπε να είναι το πρώτο στη ζωή μας, δεν είναι διασκεδαστική, άνετη ζωή, άφθονο καλό φαγητό. Αν μπορούμε να βάλουμε σε όλες τις περιστάσεις του Ιησού στην πρώτη θέση, neupínat σε υλικές αξίες, επιδιώκουμε πρώτον την βασιλείαν του Θεού, όλα τα άλλα θα προστεθούν σε μας.

Κατά την τελευταία μας δώσει κάτι στη ζωή; Όταν θυμόμαστε και ομολογούμε παλιές αμαρτίες μου; Όταν συναντηθήκαμε τελευταία φορά που πραγματοποιήθηκε γρήγορα; Όταν είμαστε με άλλους ανθρώπους που μίλησαν για τον Ιησού. Αυτά είναι ερωτήματα που πρέπει να ρωτήσετε τον κάθε Χριστιανό.

Ο Ιησούς μας αγαπάει τόσο πολύ που εξακολουθεί να μας δίνει λίγο χρόνο. Γιατί φαίνεται τόσο καιρό δεν έρχεται; Επειδή μας περιμένει! Περιμένοντας να ετοιμαστεί ταπεινότητα, περιμένοντας, όπως έχει με εμάς, ακριβώς όπως το Ισραήλ είχε με, απέραντη υπομονή τους ανθρώπους και δεν θέλουν κανέναν να χαθεί. Επομένως, ας επιστρέψουμε στον Κύριο με όλη σου την καρδιά, με νηστεία και μετάνοια και rozhorlete για το έργο του Θεού. Ο Θεός λαχταρά για σας, σας περιμένουν, ταπεινοφροσύνη, και απορρίπτει τον!

2ο Peter 3,9 - Κύριος δεν είναι χαλαρό για να εκπληρώσει την υπόσχεσή του, όπως κάποιοι πιστεύουν, αλλά σας δείχνει την υπομονή σας. Δεν θέλει κανείς είναι να χαθεί, αλλά ότι όλοι θα πρέπει να έρθουν σε μετάνοια.

Θα δείτε αμέσως πόσα θα έχετε την εμπειρία της ζωής με το Θεό. Θα πρέπει ακριβώς να ακούσει τις εμπειρίες των άλλων, αλλά έχετε τη δική σας. Θα νιώσετε πολλές φορές ότι ο Θεός είναι μαζί σας εδώ και τώρα. Θα δείτε αμέσως πώς η Αγία Γραφή είναι ακόμα μια λέξη που ζουν. Αυτό που μιλά σε σας σε πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις, απαντά στις ερωτήσεις σας και τις δυσκολίες τόσο ξεκάθαρα και συγκεκριμένα, όπως εσείς προηγουμένως δεν ήξερε.

Αποκάλυψη 3,19-21 - κάνω όλα αυτά που αγαπώ, και να αυξήσει κατακρίνω. Έτσι έναρξη κροτικού και να μετανοήσουν. Ιδού, στέκομαι στην πόρτα και χτυπώ. Όποιος ακούει τη φωνή μου και ανοίξει την πόρτα για μένα, θα έρθω σ 'αυτόν και θα sup μαζί του και εκείνος μαζί μου. Ποιος κερδίζει, δεν θα καθίσει μαζί μου στο θρόνο μου, όπως είμαι και εγώ βγήκε νικητής και κάθισε με τον πατέρα μου στο θρόνο του.

Ας αναζητήσει ο Θεός, ενώ είναι ακόμη καιρός.

Πολλοί στίχοι και παραβολές στην Αγία Γραφή μας λέει ότι ο Ιησούς είναι σε αναμονή, αλλά μόνο ένα ορισμένο χρονικό διάστημα. Στη συνέχεια έρχονται, αλλά πολλοί που καταφέρνουν να προετοιμαστούν να απορριφθεί. Μπορείτε να φανταστείτε τη φρίκη, όταν ανακαλύψαμε ότι ήμασταν ακριβώς αυτοί που δεν είναι έτοιμοι και απορρίπτουμε τον Ιησού; Και ξέρουμε για μας όταν τελειώνει η περίοδος χάριτος; Θα είναι σήμερα, αύριο, τον επόμενο μήνα του έτους ....? Όταν κλείσει η πόρτα της χάρης του Θεού; Μετανοείτε, για τη βασιλεία των ουρανών.

Ματθαίος 25.10 - Όταν είχε πάει να αγοράσει το πετρέλαιο, ο γαμπρός ήρθε και εκείνων που ήταν έτοιμοι, πήγε μαζί του στο γάμο. Και την πόρτα κλειστή. Όταν στη συνέχεια το υπόλοιπο της bridesmaids ήρθε και είπε, «Κύριε, Κύριε, ανοιχτές σε μας! »Τους απάντησε,« Αληθινά σας λέω, ξέρεις. "

Λουκάς 13,25-27 - Όταν ο ιδιοκτήτης σηκώνεται και κλείνει την πόρτα, μείνετε έξω. Θα χτυπήσει την πόρτα, «Κύριε, άνοιξε σε μας», αλλά θα απαντήσει, «ξέρεις. Δεν ξέρω πού είσαι. «Λέτε," Φάγαμε και ήπιαμε μαζί σας. Μπορείτε δίδαξε στους δρόμους μας! "Αλλά εκείνος απάντησε,« εγώ σας πω ότι δεν ξέρετε. Δεν ξέρω πού είσαι. Αναχώρηση από μένα, όλοι όσοι διαπράττουν το κακό! "

Ας το κάνει η σημερινή απόφαση του!

Πτώση στα γόνατά σας πριν από τον Ιησού, ομολογούμε τις αμαρτίες σας και να ζητήσετε να αλλάξει τις καρδιές μας. Ας ρωτήσω, να μας δώσει δύναμη για να ζήσει τη ζωή του Χριστού. Για την επιθυμία να του μοιάζει και με τεράστια έλεος του έχει συγχωρήσει όλα αυτά που έχουμε δεσμευτεί στη ζωή. Να είναι συγκεκριμένες και επίσης να ζητήσετε μια υπενθύμιση των παλιών αμαρτιών, ώστε να μπορείτε να ομολογήσω.

Ο Θεός να σας ακούει. Παίρνω προσωπικά ο λόγος για ανάμνηση άρχισε εξοπλισμό της παλιάς αμαρτίες, που θυμήθηκα χρόνια. Έπρεπε να ταπεινωθούμε, κλήση και να ζητήσει συγχώρεση από τον άνθρωπο, που μου είπε κάτι που δεν είναι ωραίο. Στη συνέχεια ήρθε η ανακούφιση και τη χαρά ότι ο Ιησούς μου έδωσε τη δύναμη να το κάνει. Ομολογούμε τις αμαρτίες ο ένας στον άλλο, που είχαμε βλάψει, και στη συνέχεια να ζητήσει από τον Θεό για τη συγχώρεση.

Ο Θεός να σας περιμένει ακόμα για μια στιγμή, αλλά πόσο καιρό;

Πάντα ο Θεός τιμώρησε και έδωσε εντολή ο λαός του μέσω των προφητών και οδήγησε σε μετάνοια, η μελέτη του βιβλίου του αγγελιοφόρος του Θεού επειδή Ellen White, που ξέρετε ότι το μήνυμα του Θεού στους ανθρώπους της τελευταίας γενιάς. Ο Θεός μας έχει δώσει μια σαφή μαρτυρία για το πώς καθαρό και πώς να ζουν, να έρθουν σε βασιλεία των ουρανών, και να υπομείνει τις σκληρότερες τελικές εξετάσεις. http://egwwritings.org

Αποσπάσματα Ellen Gould Λευκό:

Είδα ότι πολλοί άνθρωποι παραμελούν την τόσο αναγκαία κατάρτιση και κοίταξε την ώρα «όψιμης βροχής» ως προς κάτι που θα ήταν να capacitate το γεγονός ότι βρισκόταν την προηγούμενη ημέρα του Κυρίου και έζησε το πρόσωπό του. Αχ, πόσα έχω δει σε περίπτωση προβλήματος χωρίς καταφύγιο! Ξεχασμένες την απαραίτητη εκπαίδευση και ως εκ τούτου δεν μπορούσε να δεχτεί την άρδευση, το οποίο πρέπει όλοι να ζήσουν capacitate είναι το πρόσωπο του έναν άγιο Θεό.

Εκείνοι που έχουν την ψυχή τους ... δεν καθαρίζεται υπακοή όλη την αλήθεια ... έως ότου φθάσουν ρίχνει παρελθόν τραύματα και στη συνέχεια να συνειδητοποιήσουν ότι έπρεπε να σκαλιστά και έχουν σχεδιαστεί για την κατασκευή. Αλλά δεν είναι πλέον ... οποιαδήποτε Διαμεσολαβητή, ο οποίος θα έκαναν έκκληση ενώπιον του Πατέρα. Πριν από αυτή τη φορά ακούστηκε φοβερή δήλωση: ". Αυτός που είναι άδικο, διαμονή, και ο οποίος είναι ακάθαρτος, ακάθαρτος διαμονή και οι οποίοι είναι απλά, διαμονή δίκαιος και ο άγιος, παραμονή αγίων." (Αποκάλυψη 22:11, James αγγλικής Βίβλου)

Είδα αγγέλους στον ουρανό, όπως η βιαστική εδώ και εκεί. Ένας άγγελος με μελάνι-ποτ στο πλευρό του επέστρεψε από τη χώρα και τον Ιησού ανακοίνωσε ότι το έργο του έχει τελειώσει, και ότι οι άγιοι αριθμημένα και σφραγισμένα. Τότε είδα τον Ιησού ... πώς θυμιατήρι ανασταλεί. Σήκωσε τα χέρια ψηλά και είπε δυνατά τη φωνή: «. Συνέβη" (EW 279)

Είδα επίσης ότι πολλοί δεν συνειδητοποιούν τι πρέπει να είναι ότι κατά τη στιγμή της θλίψης για να ζήσει πριν από το πρόσωπο του Θεού χωρίς αρχιερέα στο ιερό. Όσοι πρόκειται να λάβουν τη σφραγίδα του ζώντος Θεού και πρέπει να προστατεύονται κατά τη διάρκεια της Επταετίας, θα πρέπει να αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του Ιησού.

Είδα ότι κανένας δεν θα μπορούσε να έχει συμμετοχή στο "άρδευση" μέχρι να κερδίσει πάνω από κάθε αδυναμία, την υπερηφάνεια, ο εγωισμός, η αγάπη για τον κόσμο και πάνω από κάθε ψευδή λόγια και πράξεις. Ως εκ τούτου, έχουμε όλο και πιο κοντά στον Κύριο σοβαρά και να προσπαθήσει για την προετοιμασία που χρειάζεται για να πετύχει στον αγώνα μας uschopnění την ημέρα του Κυρίου. Ας θυμηθούμε όλοι ότι ο Θεός είναι άγιος, και ότι κανείς, εκτός από τα ιερά όντα μπορεί ποτέ να σταθώ στην παρουσία Του. (EW 71)

Όταν ο Ιησούς φεύγει από το ιερό, τότε αυτοί που είναι άγιος και δίκαιος, άγιος και δίκαιος θα παραμείνει σταθερός, δεδομένου ότι όλες οι αμαρτίες τους θα διαγραφούν, και θα πρέπει να είναι σφραγισμένα σφραγίδα του ζώντος Θεού. Αλλά εκείνοι που είναι άδικες και ακάθαρτα, ακάθαρτο και άδικο παραμένουν ακόμα, διότι τότε πλέον ιερέας στο ιερό, η οποία θα φέρει τις θυσίες τους, τη θρησκεία τους και τις προσευχές τους μπροστά στο θρόνο του Πατέρα. Επομένως, τι πρέπει να γίνει με τις ψυχές σώθηκαν από την επόμενη καταιγίδα της οργής, θα πρέπει να γίνει πριν ο Ιησούς άφησε την Άγια των Αγίων στο ουράνιο αγιαστήριο. (EW 48)

 


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;

Πώς μπορώ να βρω τον Θεό;

372_jak_najit_boha.jpg Μέσα σε κάθε άνθρωπο είναι κωδικοποιημένα με την επιθυμία για τον Θεό. Στο παρελθόν οι άνθρωποι έχουν για τις γενεές που δημιουργήθηκε διάφορους Θεούς τους δικούς τους όρους, και ακόμη και ...
Added: 07.03.2011
Απόψεις: 238474x

Κόλαση είναι λίγο - ποιο θα είναι το τέλος των πονηρών ανθρώπων;

371_existuje_peklo.jpg Πολλοί άνθρωποι φοβούνται την κόλαση και την αιώνια ταλαιπωρία. Αλλά κόλαση; Η Αγία Γραφή μιλάει για την κόλαση που είναι μόνο μέχρι την τελευταία ημέρα της αναμέτρησης έρχεται. Όταν ο Ιησούς ...
Added: 02.03.2011
Απόψεις: 219541x

Ο μόνος αληθινός Θεός είναι ο Θεός του Ισραήλ!

439_izraelite.jpg Ησαΐας 44,6 - Έτσι λέει ο Κύριος, ο βασιλιάς και ο Λυτρωτής του Ισραήλ, ο Κύριος των δυνάμεων: είμαι πρώτος και είμαι ο τελευταίος, εκτός από μένα δεν υπάρχει Θεός.Ο Θεός ...
Added: 01.06.2011
Απόψεις: 295628x

4ο Ομολογία - Ο δρόμος προς τον Χριστό

167_cesta_ke_kristu.jpg Εξομολογήσεις"Αυτός που καλύπτει τις καταπατήσεις του δεν θα ευημερήσει, αλλά όποιος ομολογεί και Απολείπειν τους δεν θα είναι έλεος" (Παροιμίες 28.13).Οι συνθήκες υπό τις οποίες μπορούν να λάβουν συγχώρεση του Θεού, ...
Added: 07.10.2010
Απόψεις: 153464x

Βίντεο - JESUS

199_film_jezis.jpg ΙΗΣΟΥΣ John Heyman αντιμετωπίζεται, αλλά και ο πιο μεταφρασμένος ταινία στην ιστορία του κινηματογράφου.Αυτή η ταινία είναι ιστορικά στενά για τη ζωή του Ιησού Χριστού.Ποιος είναι ο Ιησούς; Το ερώτημα αυτό ...
Added: 03.11.2010
Απόψεις: 276861x

El.AmazingHope.net - Μετανοείτε - είναι τώρα το πιο σημαντικό πράγμα!