El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Μαιτρέγια - προσομοίωση της άφιξης του Ιησού Χριστού

Ψευδείς διδασκαλίες

67_maitreya.jpg

Μαιτρέγια - προσομοίωση της άφιξης του Ιησού Χριστού

Added: 12.08.2010
Απόψεις: 216528x
Θέματα: Ψευδείς διδασκαλίες
PrintTisk
67_maitreya.jpg73_maitreya_nairobi.jpg

Σατανά, είναι ήδη προσπαθούν να μιμηθούν και θα μιμούνται όλο και περισσότερο τον ερχομό του Ιησού Χριστού.

Ο Ιησούς είπε με σαφήνεια τα στοιχεία του δεύτερου ερχομού του, και επανειλημμένως προειδοποιήσει ότι ο εχθρός θα προσπαθήσει να μιμηθεί τους χρόνους άφιξης και ψεύτικο.

Matthew 24,4-5 - ο Ιησούς τους απάντησε: «Προσέξτε ότι κανένας άνθρωπος δεν σας εξαπατήσουν. Πολλοί θα έρθουν στο όνομά μου, λέγοντας, εγώ είμαι ο Μεσσίας" και θα παραπλανήσουν πολλούς.

Ματθαίος 24,11 - Και πολλοί ψευδοπροφήτες θα προκύψουν και να εξαπατήσει πολλούς.

Ματθαίος 24,23-25 - Εάν είχατε πει κάποιος, Ιδού, ο Μεσσίας είναι εδώ! »Ή,« Να τος! "Το πιστέψει. Άνοδος είναι ψευδείς μεσσίες και ψευδοπροφήτες, και θα κάνει μεγάλη θαύματα και θαύματα, οπότε θα φέρει (αν είναι δυνατόν), ακόμη και τους εκλεκτούς. Ιδού, εγώ σας είπα προηγουμένως.

2ο Θεσσαλονικείς 2,3-12 - Ας κανένας άνθρωπος δεν εξαπατούν με οποιονδήποτε τρόπο. Πριν έρθει αυτή η μέρα, πρέπει να προέρχονται από τον Θεό αποφευχθούν. Πρέπει να φαίνεται ότι το κακό και καταδικάζω, οι οποίοι θα αντισταθούν και να υψώσει τον εαυτό του πάνω από όλα όσα λέγονται και τι είναι ο Θεός λατρεύεται. Εγκατασταθούν ακόμη και στο ναό του Θεού και καλείται ο Θεός! Δεν θυμάμαι πώς σας είπα όταν ήμουν ακόμα μαζί σου; Ξέρεις τι τον εμποδίζει ακόμα - μπορεί στην πραγματικότητα να συμβεί μέχρι εκείνη τη στιγμή. Τα μυστικά της ασέβεια αλλά δουλεύει, απλά περιμένοντας να εξαφανιστεί από το φράγμα ...

... Μέχρι τότε θα τον κακό, τον Κύριο Ιησού για να τον καταστρέψω την πνοή του στόματός του, καταστρέφει του φωτεινά όπως φτάνει. Κατά την έλευση των ασεβών θα γίνουν δραστηριότητα του Σατανά, το σύνολο των ψευδών της εξουσίας, σημεία και τέρατα. Με όλη την φαυλότητα θα εξαπατήσει όσους κατευθύνονται στον όλεθρο, γιατί αρνήθηκε να αγαπούν την αλήθεια, η οποία είναι σε θέση να αποθηκεύσετε. Συνεπώς, ο Θεός δίνει αυταπάτη να πιστεύουμε έλεος ψέματα. Έτσι ώστε να καταδικαστεί όλους εκείνους που πιστεύουν ότι η αλήθεια, αλλά έχουν βρει απόλαυση στην ατιμία.

Παγκοσμίως αυξανόμενο κίνημα New Age, όπου οι άνθρωποι πιστεύουν ότι ο Μεσσίας, η λεγόμενη Μαιτρέγια ο Χριστός γεννάται ήδη εδώ, την εργασία και να περιμένει έως ότου ο κόσμος θα είναι σε θέση να εμφανιστεί σε πλήρη ισχύ, μέσω της τηλεόρασης. Στόχος της είναι να φέρει στον κόσμο η νέα τάξη πραγμάτων της πνευματικής και κοινωνικής ενοποίησης και ολόκληρο τον πλανήτη.

Τον Ιούνιο του 1988, ένας από τους υποστηρικτές Maitrea είπε ότι το σημείο της παρουσίας του στον κόσμο θα αυξηθεί. "Πάω να κατακλύσουν τον κόσμο με τέτοια γεγονότα τα οποία το ανθρώπινο μυαλό είναι κατανοητό." Κλαίγοντας και αιμορραγία αγάλματα, σταυρούς και επούλωση φωτεινές πηγές, τα μηνύματα σχετικά με γραπτή τους σπόρους φρούτων και λαχανικών, χάλκινα και λίθινα αγάλματα γάλα κατανάλωσης, αύξηση του αριθμού των εμφανίσεις UFO, αγρογλυφικά, φωτεινά φαινόμενα στον ουρανό. Μέσα από αυτές που αναπαράγει συνεχώς φαινόμενα, τα οποία ενημερώνουν τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης, ο Μαιτρέγια είναι να αγγίξει τις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων και να την προετοιμάσουμε για την πρόωρη έκθεση του κοινού της.

Σύμφωνα με την Benjamin Crema τότε ο Χριστός δεν είναι ταυτόσημη με τον Ιησού, αλλά ο Ιησούς ήταν κατά το χρόνο της λειτουργίας του εργαλείου, «Χριστός» ήταν διαποτίζεται από Maitreya. Μεταξύ Ιησού και το "Χριστός" λέγεται ότι είναι η σχέση Master και μαθητών, ο Master Μαιτρέγια θεωρείται ότι είναι μαθητής του Ιησού. Επί του παρόντος, σύμφωνα με τον ίδιο, την είσοδο στη συνέχεια, σε μια νέα φάση, στην οποία ο «Χριστός» (Maitreya), τέθηκε ανοιχτά στον κόσμο των ανδρών.

Ο Ιησούς προειδοποίησε ότι σατανάς θα ήθελε να ενσαρκώσει τον Άγγελο του Φωτός, και σαφώς είπε ότι δεν είχε αποπλανήσει. Μην ξεγελιέστε από την εξουσία και την δύναμη με την οποία να χρησιμοποιήσει, επειδή η γη είναι τώρα υπό την κυριαρχία του Σατανά. Άρθρο Γιατί υπάρχει το κακό;

Εξετάσουν όλες τις Αγία Γραφή, επειδή ο Ιησούς Χριστός είπε ότι θα μοιάσει με το δεύτερο έρχεται. Μας έδωσε την Αγία Γραφή σαφώς γνωρίζουν ποιες είναι οι ενδείξεις θα προηγείται του δεύτερου ερχομού Του. Ο Σατανάς γνωρίζει το χρόνο του είναι σύντομη, ενισχύοντας έτσι τις δραστηριότητές της. Οι δραστηριότητές της υποστηρίζουν το ισχυρό συμβολαιογραφικές πράξεις, όπως η εκδήλωση της φαντάσματα, που θα μιλήσει εναντίον του νόμου του Θεού. (Αγία Γραφή, Exodus, 20)

Αποκάλυψη του Ιωάννη 12,12 - Χαίρε ως εκ τούτου, O ουρανός και εσείς που κατοικούν σε αυτές. Αλλά αλίμονο σε όσους σταθώ στην ξηρά και στη θάλασσα, επειδή ο διάβολος θα κατέβει με μεγάλη οργή, γιατί ξέρει ότι ο χρόνος είναι λίγος.

Σε όλη τη χώρα υπάρχουν πολλές άλλες αυτοαποκαλούμενος μεσσίες - Πολωνία, Ουκρανία, σε όλο τον κόσμο και ακολουθείται από τα πλήθη των πιστών. Το κακό στη γη είναι ισχυρή και μπορούν συνεπώς να διαδραματίσουν ένα ρόλο με τόση δύναμη.

Ματθαίος 24,26-27 - Λέει για εσάς: «Κοιτάξτε, είναι στην έρημο! "Δεν πάω, ή να πούμε:« Ιδού, η μυστική θέση, «δεν πιστεύουν. Ερχομός του Υιού του Ανθρώπου έρχεται σαν αστραπή - φώτισαν τον ουρανό από τα ανατολικά προς τα δυτικά.

Εξετάζει όλα τα λόγια του Ιησού Χριστού άρχισε να την Αγία Γραφή. Ποτέ δεν ήρθε με διαφορετικό τρόπο από ό, τι ο ίδιος! Ο Θεός δεν αλλάζει το λόγο του!


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Ψευδείς διδασκαλίες

Πίστη και Deeds - άλλα Ευαγγέλιο;

446_vira_a_skutky.jpg James 2.20 - Όταν κατανοήσουμε, να σας ξεγελάσει, ότι η πίστη χωρίς έργα είναι άγονο; (King James Bible - πίστη χωρίς έργα είναι νεκρή)Πνευματική Βαβυλώνα για πολλά χρόνια δίδαξε ότι ο ...
Added: 06.07.2011
Απόψεις: 177891x

Ανοχή - μπορούμε να αγοράσουμε ή να κερδίσουν τη σωτηρία;

264_odpustky.jpg Μπορούμε να αγοράσετε ή να κερδίσουν τη σωτηρία, τη συγχώρεση των αμαρτιών να επισκεφθεί έναν τόπο προσκυνήματος;Κάθε ένας από σας είναι χωρίς αμφιβολία ακούσει την επιείκεια λέξη. Προσπαθούμε να φέρουμε ό, ...
Added: 15.11.2010
Απόψεις: 161533x

Βίντεο - Λάθος Μεσσία στη Ρωσία

92_sergey_anatolyevitch_torop.jpg Sergey Anatolyevitch Trop, γεννήθηκε στις 14 1961η ledna οπαδοί του τον γνωρίζουν ως Βησσαρίωνος. Ίδρυσε και είχε ως αποτέλεσμα ένα θρησκευτικό κίνημα, το οποίο είναι γνωστό ως η Εκκλησία της τελευταίας ...
Added: 10.09.2010
Απόψεις: 230299x

Παραφυσικά εμπειρίες

66_nadprirozene_zazitky.jpg Έχετε παραφυσικά εμπειρίες?Κινήσεις σας σπίτι ζωγραφική, φωτογραφία των νεκρών συγγενών τους; Αισθάνεστε ότι θέλετε να μιλήσετε με έναν υπεύθυνο επικοινωνίας, ο οποίος δεν είναι πλέον ανάμεσα στους ζωντανούς; Δεν ξέρω τι ...
Added: 11.08.2010
Απόψεις: 177213x

Αλλαγές στην Αγία Γραφή μεταφράσεις

512_zmeny_v_prekladech_bible.jpg Στην Τσεχική γλώσσα στην πρόσφατα αύξηση του αριθμού των μεταφράσεων Αγίας Γραφής. Εκτός από το Οικουμενικό Η μετάφραση είναι διαθέσιμα όχι μόνο για να ολοκληρώσει τη μετάφραση και τη μελέτη της ...
Ενημερώθηκε: 16.11.2011
Added: 16.11.2011
Απόψεις: 266462x

El.AmazingHope.net - Μαιτρέγια - προσομοίωση της άφιξης του Ιησού Χριστού