El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Ο Ιησούς με το Μωυσή και τον Ηλία στο Όρος της Μεταμορφώσεως

Βιβλικός Τα πραγματικά περιστατικά

407_jezis_hora_promeneni.jpg

Ο Ιησούς με το Μωυσή και τον Ηλία στο Όρος της Μεταμορφώσεως

Added: 05.04.2011
Απόψεις: 334095x
Θέματα: Βιβλικός Τα πραγματικά περιστατικά
PrintTisk

Ματθαίος 17,1-8 - Μετά από έξι ημέρες ο Ιησούς πήρε τον Πέτρο για να τον, Ιάκωβο και τον Ιωάννη τον αδελφό του, τους οδήγησε μόνο σε ένα ψηλό βουνό και μεταμορφώθηκε μπροστά τους. Το πρόσωπο του έλαμπε σαν τον ήλιο και τα ρούχα του έγιναν λευκά ως το φως. Και ιδού, είδαν Μωυσής και ο Ηλίας, μιλώντας μαζί του. Πέτρος είπε στον Ιησού: «Κύριε, καλά, είμαστε εδώ Αν θέλετε, θα έχουμε τρεις θαλάμους - ένα για εσάς, ένα για τον Μωυσή και μία για τον Ηλία!." Πριν μιλούσε, ξαφνικά λαμπερό σύννεφο κρυμμένη. Στη συνέχεια, από το σύννεφο ήρθε μια φωνή: «.. Ούτος είναι ο Υιός μου, τον οποίο μου άρεσε Του ακούσουν" Όταν οι μαθητές άκουσαν αυτό, έπεσε στα πρόσωπά τους και τρομερά φοβισμένος. Ο Ιησούς ήρθε και άγγιξε τους, λέγοντας: «. Σήκω, μη φοβάστε" Και σήκωσε τα μάτια της, που δεν έβλεπαν τον άνθρωπο από ό, τι ο ίδιος ο Ιησούς.

Luke και Matthew να ευχαριστήσω για την έκθεση σύμφωνα με την οποία ο Ιησούς μίλησε με τον Πέτρο και τον Ιωάννη στο βουνό για να προσευχηθούν εκεί. Κατά τη διάρκεια της προσευχής, το πρόσωπο του Ιησού άλλαξε. Ο Μωυσής και ο Ηλίας, ο οποίος παρουσιάζεται εδώ, είναι ρητά προσδιορίζονται ως άνδρες και όχι οποιαδήποτε φαντάσματα. Μαθητές από αυτούς ακόμη και ήθελε να χτίσει σκηνές. Πώς είναι δυνατόν ότι θα μπορούσαν να εμφανίζονται στο Όρος της Μεταμορφώσεως Μωυσής και ο Ηλίας;

Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει ότι όλος ο άνθρωπος, όχι μόνο η ψυχή, θα πρέπει να ληφθούν για τον ουρανό. Ο Ηλίας δεν πέθανε και στον ουρανό στο σώμα όσο και το σώμα του Μωυσή αμφισβητείται με το διάβολο Αρχάγγελο Μιχαήλ. Αν το μόνο που πήγε στον ουρανό την ψυχή του Μωυσή, ο διάβολος δεν θα πρέπει να κάνουμε. Ομοίως, ο Ηλίας φορέας θα μπορούσε να αφεθεί να αποτύχει.

Με αυτούς τους άνδρες ο Θεός είχε ένα πολύ συγκεκριμένο σχέδιο. Ο Μωυσής και ο Ηλίας είναι οι δύο κύριες κατηγορίες του εξοφλούνται. Ο Ηλίας, ο οποίος πέθανε, αλλά λήφθηκε άμεσα στον ουρανό, ένας λαός του Θεού, το οποίο παραμένει ζωντανό μέχρι την έλευση του Χριστού και να μεταμορφωθεί.

2ο Royal 2,11-12 - πήγαν και να μιλήσει μαζί, όταν έσπασε ξαφνικά το άρμα της φωτιάς και των αλόγων - Ηλίας ανέβηκε σε μια δίνη στον ουρανό! Όταν Elisha είδε, φώναξε: "Ο πατέρας μου, ο πατέρας μου Ισραήλ Ride!" Και ποτέ δεν τον είδα δεν περιέχει περισσότερα.

Μωυσής, ο οποίος αργότερα πέθανε και αναστήθηκε, είναι εκείνοι που θα αναστηθούν σε έλευσης του Χριστού. Σημειώστε ότι το νεκρό σώμα του Μωυσή αμφισβητείται με το διάβολο Αρχάγγελο Μιχαήλ.

Jude 1,9 - Ουτε ο αρχάγγελος Μιχαήλ, όταν αμφισβητείται με το διάβολο για το σώμα του Μωυσή, δεν τόλμησε να ασκήσει έφεση κακόφημη, αλλά είπε: «τιμωρήσει εσένα!"

Και θα είναι εκ νέου τη φωνή του αρχαγγέλου, ο οποίος καλεί τους νεκρούς από τους τάφους από την ημέρα της επιστροφής του Χριστού.

1 Θεσσαλονικείς 4,16-18 - Δε θέλουμε, αδελφοί, δεν ξέρατε για τους νεκρούς μας. Δεν θλίβομαι από πάνω τους όπως και άλλοι που δεν έχουν ελπίδα. Ο Ιησούς, πιστεύουμε, πέθανε και αναστήθηκε από τους νεκρούς όπως ακριβώς πιστεύουμε ότι ο Θεός θα φέρει με τον Ιησού στη ζωή και σε εκείνους που έχουν κοιμηθεί στο πρόσωπό του. Έχουμε λέξη από τον Κύριο: Εμείς, που έζησε για να δει την έλευση του Κυρίου, δεν προλάβουμε αυτούς που κοιμήθηκαν. Ακούτε την παρακινώντας εντολή, η φωνή του αρχαγγέλου και το ατού του Θεού, ο ίδιος ο Κύριος θα κατέβει από τον ουρανό και η πρώτη φορά που πέθαναν εν Χριστώ θα αυξηθεί. Ζούμε μαζί τους αλιεύονται στα σύννεφα για να συναντήσουμε τον Κύριο, τότε θα είμαστε με τον Κύριο για πάντα. Ενθαρρύνετε ο ένας τον άλλον με αυτά τα λόγια.

Ο Μωυσής και ο Ηλίας ως εκ τούτου έχουν ήδη αποθηκευτεί. Δημιουργεί μια εξαίρεση σε σχέση με πολλούς πιστούς, οι οποίοι θα αναστηθούν σε έλευσης του Χριστού. Οι δύο άνδρες μίλησαν με τον Ιησού για την επερχόμενη μαρτυρίου του στην Ιερουσαλήμ.

Λουκάς 9,30-31 - Και ιδού, μίλησε εκεί μαζί του δύο άντρες. Ήταν ο Μωυσής και ο Ηλίας, ο οποίος έδειξε με δόξα και μίλησε για την αναχώρησή του, η οποία πρέπει να πραγματοποιηθεί στην Ιερουσαλήμ.

Ο Ιησούς και οι μαθητές του θα πρέπει να ενισχυθεί και να ενθαρρυνθεί για μια χρονική περίοδο αυστηρής δοκιμασίες και τους πειρασμούς, η οποία αναμένεται.

Ρωμαίους 8,11 - κατοικεί μέσα σας το Πνεύμα Εκείνου που ανέστησε τον Ιησού από τους νεκρούς, στη συνέχεια, αυτός που έθεσε τον Χριστό από τους νεκρούς πρέπει να επιταχυνθεί επίσης θνητά σώματα σας με το Πνεύμα του ότι dwelleth σε σας.

1 Κορινθίους 15,51-55 - θα σας δείξει το μυστικό τώρα: Καθένας πεθαίνει, αλλά όλοι θα αλλάξει - μία φορά, όταν ο ήχος των σαλπίγγων κηρύξουν τη λήξη. Μέχρι να φυσήξει, οι νεκροί θα αναστηθούν για την αθανασία και την αλλάξαμε. Αυτό το παροδικό πρέπει να θέσει nepomíjivost, αυτό το θνητό να ντυθεί αθανασία. Και όταν το φθαρτό αυτό βάζει deathlessnes και αυτό το θνητό βάζει την αθανασία, τότε θα έρθουν σε αυτό που είναι γραμμένο: "Ο θάνατος είναι κατάπιε, έχασε τη νίκη!" «Πού είναι ο θάνατος, είναι η νίκη σου; Πού είναι τώρα, κόλαση, ότι το όπλο σου;" (σημείωση στο διάολο είναι εξισώνεται με το θάνατο ως όπλο του!)


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Βιβλικός Τα πραγματικά περιστατικά

Αυτό που εμείς πιστεύουμε - 2 Trinity

107_cemu_verime_2_bible.jpg 2ο Trinity του ΘεούΟ Θεός είναι ένας: Πατέρας, Υιός και Άγιο Πνεύμα, την ενότητα των τριών προσώπων από την αιωνιότητα. Ο Θεός είναι αθάνατος, παντοδύναμος, παντογνώστης, κυρίαρχο και πανταχού παρών. Είναι ...
Added: 20.09.2010
Απόψεις: 120832x

Ο Ιησούς αναστήθηκε από τους νεκρούς - έξι λόγοι για να το επιβεβαιώσει

287_nas_veleknez_jezis_kristus.jpg Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ σταυρώθηκε, θάφτηκε και τρεις μέρες αργότερα αναστήθηκε από τους νεκρούς. Δεν υπάρχει άλλη θρησκεία δεν ισχυρίζεται ότι ο ιδρυτής του αναστήθηκε. Σε ότι ο Χριστιανισμός είναι ...
Added: 08.12.2010
Απόψεις: 295277x

Γιατί υπάρχει το κακό;

59_snake.jpg Είμαι σίγουρος ότι όλοι συμφωνούμε ότι η χώρα μας είναι το κακό. Υπάρχουν πολύ ισχυρή και δραστήρια.Σε περίπτωση που είναι; Γιατί;Η Αγία Γραφή μιλάει για εξέγερση εναντίον του Θεού στον ουρανό. ...
Added: 02.08.2010
Απόψεις: 150861x

Τι Παύλος όταν λέει κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σας καταδικάσει για σάββατά;

361_obet_poukazujici_na_krista.jpg Πρέπει να αναγνωρίσουμε το σημαντικό πράγμα. Εβραϊκή άζυμα που ονομάζεται διακοπές, διακοπές τρομπέτες, Εξιλέωση αργίες και τις αργίες που έχουν προανήγγειλε την έλευση του Μεσσία, το Σάββατο!Κολοσσαείς 2, 13 έως 17 ...
Added: 18.02.2011
Απόψεις: 135217x

Βίντεο - Κοσμική σύγκρουση

459_vesmirny_konflikt.jpg Όλοι οι άνθρωποι στη γη, ανεξαρτήτως θρησκείας ή εθνικότητας, και να αναγνωρίσουμε ότι όλα γύρω μας σε ολόκληρο τον κόσμο είναι μια μάχη, ο αγώνας μεταξύ των δυνάμεων του Καλού και ...
Added: 08.08.2011
Απόψεις: 175523x

El.AmazingHope.net - Ο Ιησούς με το Μωυσή και τον Ηλία στο Όρος της Μεταμορφώσεως