El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Ο Ιησούς με το Μωυσή και τον Ηλία στο Όρος της Μεταμορφώσεως

Βιβλικός Τα πραγματικά περιστατικά

407_jezis_hora_promeneni.jpg

Ο Ιησούς με το Μωυσή και τον Ηλία στο Όρος της Μεταμορφώσεως

Added: 05.04.2011
Απόψεις: 353823x
Θέματα: Βιβλικός Τα πραγματικά περιστατικά
PrintTisk

Ματθαίος 17,1-8 - Μετά από έξι ημέρες ο Ιησούς πήρε τον Πέτρο για να τον, Ιάκωβο και τον Ιωάννη τον αδελφό του, τους οδήγησε μόνο σε ένα ψηλό βουνό και μεταμορφώθηκε μπροστά τους. Το πρόσωπο του έλαμπε σαν τον ήλιο και τα ρούχα του έγιναν λευκά ως το φως. Και ιδού, είδαν Μωυσής και ο Ηλίας, μιλώντας μαζί του. Πέτρος είπε στον Ιησού: «Κύριε, καλά, είμαστε εδώ Αν θέλετε, θα έχουμε τρεις θαλάμους - ένα για εσάς, ένα για τον Μωυσή και μία για τον Ηλία!." Πριν μιλούσε, ξαφνικά λαμπερό σύννεφο κρυμμένη. Στη συνέχεια, από το σύννεφο ήρθε μια φωνή: «.. Ούτος είναι ο Υιός μου, τον οποίο μου άρεσε Του ακούσουν" Όταν οι μαθητές άκουσαν αυτό, έπεσε στα πρόσωπά τους και τρομερά φοβισμένος. Ο Ιησούς ήρθε και άγγιξε τους, λέγοντας: «. Σήκω, μη φοβάστε" Και σήκωσε τα μάτια της, που δεν έβλεπαν τον άνθρωπο από ό, τι ο ίδιος ο Ιησούς.

Luke και Matthew να ευχαριστήσω για την έκθεση σύμφωνα με την οποία ο Ιησούς μίλησε με τον Πέτρο και τον Ιωάννη στο βουνό για να προσευχηθούν εκεί. Κατά τη διάρκεια της προσευχής, το πρόσωπο του Ιησού άλλαξε. Ο Μωυσής και ο Ηλίας, ο οποίος παρουσιάζεται εδώ, είναι ρητά προσδιορίζονται ως άνδρες και όχι οποιαδήποτε φαντάσματα. Μαθητές από αυτούς ακόμη και ήθελε να χτίσει σκηνές. Πώς είναι δυνατόν ότι θα μπορούσαν να εμφανίζονται στο Όρος της Μεταμορφώσεως Μωυσής και ο Ηλίας;

Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει ότι όλος ο άνθρωπος, όχι μόνο η ψυχή, θα πρέπει να ληφθούν για τον ουρανό. Ο Ηλίας δεν πέθανε και στον ουρανό στο σώμα όσο και το σώμα του Μωυσή αμφισβητείται με το διάβολο Αρχάγγελο Μιχαήλ. Αν το μόνο που πήγε στον ουρανό την ψυχή του Μωυσή, ο διάβολος δεν θα πρέπει να κάνουμε. Ομοίως, ο Ηλίας φορέας θα μπορούσε να αφεθεί να αποτύχει.

Με αυτούς τους άνδρες ο Θεός είχε ένα πολύ συγκεκριμένο σχέδιο. Ο Μωυσής και ο Ηλίας είναι οι δύο κύριες κατηγορίες του εξοφλούνται. Ο Ηλίας, ο οποίος πέθανε, αλλά λήφθηκε άμεσα στον ουρανό, ένας λαός του Θεού, το οποίο παραμένει ζωντανό μέχρι την έλευση του Χριστού και να μεταμορφωθεί.

2ο Royal 2,11-12 - πήγαν και να μιλήσει μαζί, όταν έσπασε ξαφνικά το άρμα της φωτιάς και των αλόγων - Ηλίας ανέβηκε σε μια δίνη στον ουρανό! Όταν Elisha είδε, φώναξε: "Ο πατέρας μου, ο πατέρας μου Ισραήλ Ride!" Και ποτέ δεν τον είδα δεν περιέχει περισσότερα.

Μωυσής, ο οποίος αργότερα πέθανε και αναστήθηκε, είναι εκείνοι που θα αναστηθούν σε έλευσης του Χριστού. Σημειώστε ότι το νεκρό σώμα του Μωυσή αμφισβητείται με το διάβολο Αρχάγγελο Μιχαήλ.

Jude 1,9 - Ουτε ο αρχάγγελος Μιχαήλ, όταν αμφισβητείται με το διάβολο για το σώμα του Μωυσή, δεν τόλμησε να ασκήσει έφεση κακόφημη, αλλά είπε: «τιμωρήσει εσένα!"

Και θα είναι εκ νέου τη φωνή του αρχαγγέλου, ο οποίος καλεί τους νεκρούς από τους τάφους από την ημέρα της επιστροφής του Χριστού.

1 Θεσσαλονικείς 4,16-18 - Δε θέλουμε, αδελφοί, δεν ξέρατε για τους νεκρούς μας. Δεν θλίβομαι από πάνω τους όπως και άλλοι που δεν έχουν ελπίδα. Ο Ιησούς, πιστεύουμε, πέθανε και αναστήθηκε από τους νεκρούς όπως ακριβώς πιστεύουμε ότι ο Θεός θα φέρει με τον Ιησού στη ζωή και σε εκείνους που έχουν κοιμηθεί στο πρόσωπό του. Έχουμε λέξη από τον Κύριο: Εμείς, που έζησε για να δει την έλευση του Κυρίου, δεν προλάβουμε αυτούς που κοιμήθηκαν. Ακούτε την παρακινώντας εντολή, η φωνή του αρχαγγέλου και το ατού του Θεού, ο ίδιος ο Κύριος θα κατέβει από τον ουρανό και η πρώτη φορά που πέθαναν εν Χριστώ θα αυξηθεί. Ζούμε μαζί τους αλιεύονται στα σύννεφα για να συναντήσουμε τον Κύριο, τότε θα είμαστε με τον Κύριο για πάντα. Ενθαρρύνετε ο ένας τον άλλον με αυτά τα λόγια.

Ο Μωυσής και ο Ηλίας ως εκ τούτου έχουν ήδη αποθηκευτεί. Δημιουργεί μια εξαίρεση σε σχέση με πολλούς πιστούς, οι οποίοι θα αναστηθούν σε έλευσης του Χριστού. Οι δύο άνδρες μίλησαν με τον Ιησού για την επερχόμενη μαρτυρίου του στην Ιερουσαλήμ.

Λουκάς 9,30-31 - Και ιδού, μίλησε εκεί μαζί του δύο άντρες. Ήταν ο Μωυσής και ο Ηλίας, ο οποίος έδειξε με δόξα και μίλησε για την αναχώρησή του, η οποία πρέπει να πραγματοποιηθεί στην Ιερουσαλήμ.

Ο Ιησούς και οι μαθητές του θα πρέπει να ενισχυθεί και να ενθαρρυνθεί για μια χρονική περίοδο αυστηρής δοκιμασίες και τους πειρασμούς, η οποία αναμένεται.

Ρωμαίους 8,11 - κατοικεί μέσα σας το Πνεύμα Εκείνου που ανέστησε τον Ιησού από τους νεκρούς, στη συνέχεια, αυτός που έθεσε τον Χριστό από τους νεκρούς πρέπει να επιταχυνθεί επίσης θνητά σώματα σας με το Πνεύμα του ότι dwelleth σε σας.

1 Κορινθίους 15,51-55 - θα σας δείξει το μυστικό τώρα: Καθένας πεθαίνει, αλλά όλοι θα αλλάξει - μία φορά, όταν ο ήχος των σαλπίγγων κηρύξουν τη λήξη. Μέχρι να φυσήξει, οι νεκροί θα αναστηθούν για την αθανασία και την αλλάξαμε. Αυτό το παροδικό πρέπει να θέσει nepomíjivost, αυτό το θνητό να ντυθεί αθανασία. Και όταν το φθαρτό αυτό βάζει deathlessnes και αυτό το θνητό βάζει την αθανασία, τότε θα έρθουν σε αυτό που είναι γραμμένο: "Ο θάνατος είναι κατάπιε, έχασε τη νίκη!" «Πού είναι ο θάνατος, είναι η νίκη σου; Πού είναι τώρα, κόλαση, ότι το όπλο σου;" (σημείωση στο διάολο είναι εξισώνεται με το θάνατο ως όπλο του!)


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Βιβλικός Τα πραγματικά περιστατικά

Αυτό που πιστεύουμε το πρώτο μέρος - το δογματικά σημεία 1-15

413_cemu_verime_1_15.jpg 1 Γραφή - Η Βίβλος, Παλαιά και την Καινή Διαθήκη, είναι το γραπτό Λόγο του Θεού. Δίνεται από θεία έμπνευση μέσω αγίων ανδρών του Θεού ο οποίος μίλησε και έγραψε από ...
Added: 11.04.2011
Απόψεις: 131552x

Η Αγία Γραφή, ο λόγος του Θεού - γιατί να την εμπιστεύονται;

285_bible.jpg Η Αγία Γραφή είναι ένα βιβλίο που δημιουργήθηκε για 16 αιώνες, και συμμετείχε στο γράψιμο των 40 συγγραφείς από εντελώς διαφορετικές ηλικίες, επαγγέλματα, την εκπαίδευση, το περιβάλλον, την ένταξη, και η ...
Added: 07.12.2010
Απόψεις: 208142x

Η πλουσίου και του πτωχού Λαζάρου - Λουκά 16, 19-31

162_bible_lukas_16_19_31.jpg Πάνω απ 'αυτό το κεφάλαιο με παζλ πολλούς ανθρώπους - γιατί ξεχνάμε ότι πρόκειται για μια παραβολή.Όπως και άλλες παραβολές, ο Χριστός ήρθε στην αναπαράσταση της ζωής των πλουσίων και των ...
Added: 05.10.2010
Απόψεις: 294072x

Αυτό που εμείς πιστεύουμε - 2 Trinity

107_cemu_verime_2_bible.jpg 2ο Trinity του ΘεούΟ Θεός είναι ένας: Πατέρας, Υιός και Άγιο Πνεύμα, την ενότητα των τριών προσώπων από την αιωνιότητα. Ο Θεός είναι αθάνατος, παντοδύναμος, παντογνώστης, κυρίαρχο και πανταχού παρών. Είναι ...
Added: 20.09.2010
Απόψεις: 133469x

Αντβεντιστές, ο τελευταίος των μεταρρυθμιστών της Εκκλησίας φέρουν ένα σημαντικό μήνυμα στον υπόλοιπο κόσμο

454_adventiste.jpg Η Εκκλησία των Αντβεντιστών, λέει πολλά ψέματα και μισές αλήθειες, ειδικά στις χριστιανικές δικτυακές πύλες. Ίσως επειδή αναφερόμαστε στις βασικές σημεία δογματικά ότι ο Ιησούς Χριστός δίδαξε τους αποστόλους και το ...
Added: 29.07.2011
Απόψεις: 254127x

El.AmazingHope.net - Ο Ιησούς με το Μωυσή και τον Ηλία στο Όρος της Μεταμορφώσεως