El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Ο Ιησούς Χριστός είναι ο Θεός ή η δημιουργία της; - Μέρος 2

Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;

375_jezis_kristus_2.jpg

Ο Ιησούς Χριστός είναι ο Θεός ή η δημιουργία της; - Μέρος 2

Added: 10.03.2011
Απόψεις: 169070x
Θέματα: Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;
PrintTisk

Σε προηγούμενη εργασία μας έγραψε τους στίχους που αποδεικνύουν τη θεότητα και η δημιουργική δύναμη του Ιησού Χριστού. Αυτά τα εδάφια δείχνουν ότι ο Ιησούς ήταν πριν από την ίδρυση του κόσμου και ότι μέσα από αυτόν όλα τα πράγματα έγιναν. Δείχνουν ότι είναι ίσος με τον Θεό, έγινε ακόμη ο άνθρωπος για να μας σώσει και να αποθηκεύσετε.

Εβραίους 1, 1-3 - πολλούς και διάφορους τρόπους ο Θεός μίλησε μία φορά για να τους πατέρες από τους προφήτες, αλλά σε αυτές τις έσχατες ημέρες μίλησε εις ημάς από τον γιο του, τον οποίο όρισε κληρονόμο των πάντων, μέσω του οποίου δημιούργησε τον κόσμο. Είναι η φωτεινότητα της δόξας του, και την έκφραση της ουσίας του, ισχυρή λέξη του να διαθέτει τα πάντα. Πήρε τη φροντίδα του καθαρισμού των αμαρτιών, και στη συνέχεια να κάθεται στα δεξιά της Αυτού Μεγαλειότητας για την υψηλή.

Υπάρχουν πολλά άλλα εδάφια που αποδεικνύουν ότι η θεότητα του Χριστού.

Ο Θεός ο Πατέρας και ο Ιησούς Χριστός είναι η μόνη ροκ

Ησαΐας 44,8 - Υπάρχει Θεός εκτός από μένα; Οχι, δεν είναι άλλο βράχο, εγώ δεν ξέρω καμία!

1 Κορινθίους 10,1-4 - αδελφοί μου, δεν ήξερες τι συνέβη στον πατέρα μας. Τους επισκιάστηκε από ένα σύννεφο και όλα πέρασαν μέσα από τη θάλασσα. Όλα βαφτίστηκαν στο πλαίσιο σύννεφο και τη θάλασσα με τον Μωυσή. Φάγαμε όλοι την ίδια πνευματική τροφή και όλοι ήπιαν το ίδιο πνευματικό ποτό, που έπιναν από το βράχο πνευματική που τους συνόδευαν, και ότι βράχου ήταν ο Χριστός.

Reach "πρώτη και τελευταία" αναφέρεται στον Θεό Πατέρα και τον Υιό

Κύριο στην Παλαιά Διαθήκη παρουσιάζεται ως ο Δημιουργός, ο οποίος φέρει μόνος του τον τίτλο "το πρώτο και το τελευταίο." Στην Καινή Διαθήκη με τον τίτλο "το πρώτο και το τελευταίο" αντιμετωπίζουν στο βιβλίο της Αποκάλυψης του Ιωάννη σε διάφορα σημεία ως προς τον Ιησού Χριστό.

Ησαΐας 41, 4 - Ποιος προκάλεσε και γίνει; Ποιος σας καλεί από την αρχή της ανθρώπινης φυλής; Είμαι ο Κύριος (JHVH), το πρώτο, θα είμαι το ίδιο όπως στο τέλος!

Αποκάλυψη 2,8 - "άγγελο της εκκλησίας στη Σμύρνη γράψε: Αυτά τα πράγματα λέει το πρώτο και το τελευταίο, που ήταν νεκρός και είναι ζωντανός:

Αποκάλυψη 1,17 - Όταν τον είδα, μου έπεσε στα πόδια του ως λάθος. Στη συνέχεια έβαλα στο δεξί μου χέρι και είπε:.. "Μην ανησυχείτε, είμαι η πρώτη και η τελευταία (JHVH), το βιοτικό ήμουν νεκρός, και ιδού, είμαι ζωντανός στους αιώνες των αιώνων.

Αποκάλυψη 1,8 - Ιδού, έρχεται με τα σύννεφα και κάθε μάτι θα τον δει, ακόμα και εκείνους που τον διαπέρασε. Όλες οι φυλές της γης για να κλάψει. Ναι, πραγματικά. "Είμαι το Άλφα και το Ωμέγα, λέγει ο Κύριος ο Θεός ποιος είναι ποιος και ποιος να έρθει, ο Παντοδύναμος.

Αποκάλυψη 22,13 - "Ιδού, έρχομαι γρήγορα και ο μισθός μου είναι μαζί μου, να δώσει σε κάθε άτομο σύμφωνα με τις πράξεις του, είμαι το Άλφα και το Ωμέγα, η αρχή και το τέλος της πρώτης και της τελευταίας.."

Ο Ιησούς Χριστός είναι ο γιος του Θεού - Πατέρα και τον Υιό από την αιωνιότητα

Εβραίους 10,1-10 - Ο Υιός του πολύ υψηλότερα από τους αγγέλους, πιο επιφανείς τι το όνομά του δόθηκε. Για ποιον από τους αγγέλους, όταν ο Θεός είπε, "Είσαι ο γιος μου, είμαι ο πατέρας σου από τώρα και πάλι;". Είμαι πατέρας για αυτόν και αυτός θα είναι ο γιος μου: "Και πάλι, φέρνει για πρώτη γεννήθηκαν όταν ο κόσμος λέει "Adore 'αυτόν, όλοι οι άγγελοι του Θεού», λέει Οι άγγελοι λένε: "Αυτό με κάνει αγγελιοφόροι ανέμους του, υπηρέτες φλόγες του« Αλλά ο γιος λέει: "Ο θρόνος σου, ω Θεέ, είναι για πάντα και πάντα: ένα σκήπτρο της δικαιοσύνης είναι το σκήπτρο της κυβέρνησής σας.

Αγαπάτε τη δικαιοσύνη και το μίσος το κακό, γιατί ο Θεός, ο Θεός σου, τον χρισμένο με λάδι της αγαλλίασης, πάνω σου συντρόφους. "Και:« Στην αρχή, Κύριε, τη χώρα ιδρύθηκε, το έργο των χεριών σου είναι οι ουρανοί. Εκείνη δεν υπάρχουν πλέον, θα είστε πάντα όπως όλοι το ποσό ρούχα. Svineš είναι σαν ένα μανδύα και μια ρόμπα που πρέπει να αλλάξει, αλλά είναι το ίδιο - καλοκαιρινές σας τελειώνει, "Και ποιος από τους αγγέλους, όταν είπε:« Καθίστε στα δεξιά μου, τους εχθρούς σας, πριν να ζητήσουν τα πόδια;

Ιωάννης 10,38 - Αν είναι να κάνει, ακόμα κι αν δεν με πιστεύετε, πιστέψτε τα έργα, ξέρετε, και γνωρίζοντας ότι ο Πατήρ είναι εν εμοί και εγώ εν αυτώ. "

Προέλευση του Υιού - Micah 5,2 - "Μα εσύ, Βηθλεέμ efrats, λίγο μεταξύ τους πρίγκηπες του Ιούδα, από εσάς, μόλις έρθει σε μένα αυτός που θα είναι ηγέτης στο Ισραήλ, των οποίων η προέλευση είναι αρχαία, από τις ημέρες της αιωνιότητας. "

Προέλευση του Πατέρα - Ψαλμός 93,2 - Ο θρόνος σου ιδρύθηκε νωρίτερα από το χρόνο - από το αιώνιο είσαι μόνος!

Υιός του Πατρός, ο Υιός είναι, αλλά η ουσία εξακολουθεί να είναι ο Θεός - το Πνεύμα του Θεού είναι το πνεύμα του Χριστού

Υιός με τον Πατέρα σε ένα τέλειο σύνολο, σαν "ένα σώμα". Ολόκληρο το πλήρωμα της θεότητας κατοικεί εξίσου στον Πατέρα, τον Υιό επίσης. Θεότητα δεν είναι κάτι που μπορείτε να πάρετε, ή να χάνεις. Είναι επειδή η ουσία της ύπαρξης.

Στο χερσαίο παράδειγμα ενός πατέρα και γιου υπάρχει μια ιεραρχία. Ο πατέρας είναι ο γιος και ο γιος είναι υποδεέστερη του πατέρα του. Αλλά αυτό δεν έρχεται με την ανθρώπινη φύση του. Ο ουρανός είναι τόσο έτσι. Ο γιος, ο Ιησούς Χριστός είναι υποδεέστερη του Πατέρα. Αλλά αυτό δεν έρχεται με τη φύση τους του Θεού.

1 Κορινθίους 11,3 - Θα ήθελα, ωστόσο, αντιλαμβάνεστε ότι το κεφάλι του κάθε ανθρώπου είναι ο Χριστός, ο επικεφαλής του συζύγου της γυναίκας και η κεφαλή του Χριστού ο Θεός.

Ρωμαίους 8,9 - κατοικεί μέσα σας, αλλά αν το Πνεύμα του Θεού, τότε δεν ζουν στη σάρκα, αλλά κατά το Πνεύμα. Ποιος έχει το Πνεύμα του Χριστού, που κάνει του.

Δόξα του Κυρίου = η δόξα του Χριστού

Μετά την ανάβαση του Χριστού, ο πατέρας του επέστρεψε την ίδια δόξα, όπως είχε πριν, όταν ο κόσμος ήταν πάνω και είχε την ταπείνωση του λαού του. Ιωάννης μαρτυρεί τον Χριστό ο προφήτης Ησαΐας (γραπτή Λόρδος JHVH) φήμη, και τον είδε επίσης το λόγο.

John 17,5 - Τώρα μου, Πατέρα, να δώσει σε αυτόν τη δόξα που είχα με σένα πριν από τον κόσμο ήταν.

Ιωάννης 12,37-41 - Ενώ πολλοί πριν από αυτούς έχουν κάνει θαύματα, δεν πιστεύουν σε αυτόν. Έτσι εκπληρώθηκε ο λόγος του ο προφήτης Ησαΐας:; "Ποιος, Κύριε, πιστεύεται ότι η έκθεσή μας Ποιος είναι ο βραχίονας του Κυρίου εμφανίστηκε ?"...... Αυτό είπε ο Ησαΐας όταν είδε τη δόξα του και μίλησε γι 'αυτόν.

Ησαΐας 6,5 - Τότε φώναξα: «Αλίμονο είμαι εγώ - τώρα χαθεί είμαι ένας άνθρωπος με ακάθαρτα χείλη, που ζει ανάμεσα στους ανθρώπους της ακάθαρτο χείλη, και όμως με τα μάτια μου τον Βασιλέα, ο Κύριος των δυνάμεων!"

Έξοδος 33,18 - Μωυσής είπε: «Δείξε μου τη δόξα σου!" Στη συνέχεια πρόσθεσε: "Μπορείς να δεις το πρόσωπό μου Κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να με δει και να μείνουν ζωντανοί.."

Όλοι οι στίχοι αυτοί να μας οδηγήσει στη συνειδητοποίηση ότι ο Θεός, ο Δημιουργός του σύμπαντος και όλη η ζωή ήρθε προσωπικά σε αυτή τη γη στο σώμα του ανθρώπου, ο Ιησούς Χριστός πέθανε για τις αμαρτίες μας. Αυτός που είναι ο Κύριος του σύμπαντος, μας αγάπησε και έδωσε τον εαυτό του για μένα και εσείς. Όταν σκέφτομαι τα πιο απίστευτα μεγάλη αγάπη, έχω καιρό για ένα μόνο. Όντας στην παρουσία του Δημιουργού και Λυτρωτή, πέφτουν στα πόδια του και να την ευχαριστήσω εμένα. Κι εσύ;

Γαλάτας 2,20 - η ζωή μου στη σάρκα ζω με την πίστη στον Υιό του Θεού, ο οποίος με αγάπησε και έδωσε τον εαυτό Του για μένα.


Όταν το επόμενο βήμα; - Σχετικά με αυτό το θέμα

Ο Ιησούς Χριστός είναι ο Θεός ή η δημιουργία της; - Μέρος 1

374_jezis_kristus_1.jpg Όλοι οι στίχοι αυτοί να μας οδηγήσει στη συνειδητοποίηση ότι ο Θεός, ο Δημιουργός του σύμπαντος και όλη η ζωή ήρθε προσωπικά σε αυτή τη γη στο σώμα του ανθρώπου, ο ...
Added: 10.03.2011
Απόψεις: 208636x

Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;

Η προφητεία ότι ο Ιησούς είναι ο Μεσσίας προείπε

191_jezis.jpg Ατομικά βιβλία της Παλαιάς Διαθήκης γράφτηκαν κατά τα έτη 1400-425 π.Χ. και βρέθηκαν σε αυτά περίπου 60 έως 270 μεγάλα και μικρά προφητείες Μεσσίας σχετικά με τη γέννηση, τη ζωή και ...
Added: 24.10.2010
Απόψεις: 269053x

Ο μόνος δρόμος προς τον ουρανό

295_jedina_cesta_do_nebe.jpg Ο Ιησούς Χριστός έζησε, υπέφερε και πέθανε για να μας λυτρώσει. Ο Θεός επιτρέπει ο Υιός Του να έρθει από τον κόσμο της φήμης σε αυτό το πονηρό κόσμο της αμαρτίας, ...
Added: 13.12.2010
Απόψεις: 171984x

Σεμινάριο - Ανάπτυξη χαρακτήρα

479_seminar.jpg Ζούμε όπως ο Χριστός; Το ερώτημα που θα πρέπει να ζητήσει κάθε Χριστιανός, επειδή ο Ιησούς μας καλεί να ζήσουμε σαν κι αυτόν.Το σεμινάριο έχει ως στόχο να παρέχει το χτίσιμο ...
Added: 20.09.2011
Απόψεις: 137265x

Θυσίασε τα πάντα για να μας σώσει

445_jesus_christ.jpg Ο Θεός έκανε μέσω του Υιού Του Ιησού Χριστού γη μας και μας έδωσε ζωή. Κύριος Ιησούς Χριστός, ο Δημιουργός του άπειρου σύμπαντος. Μας έδωσε ζωή σε όλα όσα χρειαζόμαστε. Αυτός ...
Added: 04.07.2011
Απόψεις: 204466x

Μετανοείτε - είναι τώρα το πιο σημαντικό πράγμα!

484_pokani.jpg Matthew 4.17 - Από εκείνη τη στιγμή ο Ιησούς άρχισε να κηρύττει, "! Μετανοείτε Βασιλεία των Ουρανών είναι κοντά!"Όταν ο Ιησούς Χριστός και ο Ιωάννης ο Βαπτιστής κήρυττε ένα κοντινό βασιλεία ...
Added: 25.09.2011
Απόψεις: 227026x

El.AmazingHope.net - Ο Ιησούς Χριστός είναι ο Θεός ή η δημιουργία της; - Μέρος 2