El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Jebel el Lawz - Δικαίωμα Όρος Σινά, αρχαιολογικά ευρήματα

Βιβλική αρχαιολογία

328_01_vrchol_hory_sinaj.jpg

Jebel el Lawz - Δικαίωμα Όρος Σινά, αρχαιολογικά ευρήματα

Added: 04.02.2011
Απόψεις: 316671x
Θέματα: Βιβλική αρχαιολογία
PrintTisk
328_01_vrchol_hory_sinaj.jpg329_02_hora_sinaj_a_plan.jpg330_03_hora_jebel_el_lawz.jpg331_04_hora_sinaj.jpg332_04_hora_sinaj_prostranstvi.jpg333_05_panorama_hora_sinaj.jpg334_06_vrchol_hora_jebel_el_lawz.jpg335_07_vrchol_hory_sinaj.jpg336_08_skalni_rozsedlina_strom_eliasova_jeskyne.jpg337_09_eliasova_jeskyne.jpg338_10_hora-sinaj-oltar.jpg339_11_oltar_zlate_tele.jpg340_12_sinaj_oltar_zlate_tele.jpg341_13_sinaj_kruhy.jpg342_14_sinaj_kruhy.jpg343_15_mramorove_kameny.jpg345_17_sinaj_plot.jpg346_18_sinaj_rytiny.jpg347_19_sinaj_rytiny.jpg348_20_sinaj_rytiny.jpg

Σε ένα προηγούμενο άρθρο στο Όρος Σινά, μας λένε ότι η πραγματική Όρος Σινά στη Σαουδική Αραβία. Αυτή η ιστοσελίδα οδηγοί οδηγούν τόσο Βιβλική και αρχαιολογικά ευρήματα σε αυτό το site. Ας δούμε κάποια απτά στοιχεία που μας δείχνουν ότι το Jebel el Lawz είναι το πιο βιβλικό όρος Σινά.

Burnt κορυφή του όρους Σινά

Η κορυφή των βουνών της Jebel el Lawz είναι μαυρισμένο, καίγεται. Κάψτε τις φωτογραφίες που θα δεν υπάρχει πρόβλημα να διακρίνετε αντίθεση καίνε πάνω από το κάτω μέρος του βουνού είναι πολύ σαφής. Η Βίβλος μας λέει ότι ο Κύριος κατέβηκε πάνω Όρους Σινά στη φωτιά. Το βουνό ήταν καλυμμένη από καπνό και του καπνού αυξήθηκαν από το σαν καμίνι. Είναι ακόμα στην κορυφή του καμένου βουνού σαφώς μαυρίσει,.

Έξοδος 19,18 - Όρος Σινά ήταν όλα τυλιγμένα σε καπνό, επειδή ο Κύριος κατέβηκε πάνω στη φωτιά. Αυξήθηκε από αυτό σαν καπνός από το φούρνο και ολόκληρο το βουνό κούνησε ζωηρά.

Δευτερονόμιο 4,11-12 - Έτσι είστε κοντά και στάθηκε κάτω από το βουνό. Βουνό φωτιά έκαιγε με την ίδια ουρανούς, γύρω από σκοτεινά σύννεφα και σύννεφο. Στη συνέχεια, ο Λόρδος μίλησε σε σας από τη φωτιά.

Η Αγία Γραφή εξηγεί ότι το βουνό ήταν τυλιγμένη στον καπνό, η φωτιά έκαιγε με την ίδια ουρανούς. Έπρεπε να είναι πραγματικά συναρπαστικό και τρομακτικό θέαμα για τον λαό του Ισραήλ. Αυτή η εκδήλωση της δύναμης του Θεού, αφήνοντας το βουνό των ιχνών Jebel el Lawz της πυρκαγιάς μέχρι και σήμερα.

Παρεκκλήσι του Golden Calf

Ο λαός του Ισραήλ, έζησε πολλά χρόνια στη σκλαβιά στην Αίγυπτο. Εκεί δίδαξε το τελωνειακό παγανιστική των Αιγυπτίων και ανέλαβε τις συνήθειές τους, να μάθουν να λατρεύουν τα είδωλα της Αιγύπτου.

Στους πρόποδες του Τζεμπέλ ελ Lawz βρήκε ότι ένα μεγάλο λίθινο βωμό, στο οποίο είναι χαραγμένες με τα σχέδια των αιγυπτιακών ιερών ταύρων και μόσχων. Ron Wyatt, ο βωμός έδειξε Rejhardské Πανεπιστημίου αρχαιολόγος, ο οποίος αναγνώρισε αμέσως τη σημασία του. Στη Σαουδική Αραβία, κανείς δεν είναι άλλος site όπως αυτό.

Έξοδος 32,1 - Όταν ο κόσμος είδε ότι ο Μωυσής επέστρεψε από το βουνό και πολύ καιρό, συγκεντρώθηκαν γύρω από τον Aaron. "Έλα, μας κάνουν θεούς, πράγμα που θα μας οδηγήσει», προέτρεψε. "Ποιος ξέρει τι με το Μωυσή που μας έφεραν από την Αίγυπτο."

Έξοδος 32,4-5 - Δέκα από αυτούς πήρε το χρυσό, σε σχήμα και ρίχνει με τη μορφή ενός μόσχου. Στη συνέχεια δήλωσε: «Αυτός είναι ο Θεός σου, το Ισραήλ, που έφερε σοι από την Αίγυπτο!" Όταν ο Ααρών είδε το άγαλμα στάθηκε μπροστά από το βωμό. Στη συνέχεια ανακοινώθηκε, "Αύριο είναι η γιορτή!"

Έξοδος 32,5,8 - Σύντομα ακολούθησαν το δρόμο που εγώ τους διέταξε. Πέταξε ένα μοσχάρι και λάτρευαν τον, του πρόσφερε και είπε: "! Αυτό είναι ο θεός σου, Ισραήλ, που έφερε σοι από την Αίγυπτο"

Όπως η Βίβλος γράφτηκε πριν από την κορύφωση της Jebel el Lawz βρήκε ένα λίθινο βωμό με χαρακτικά της Αιγύπτου, η οποία διατηρήθηκε μέχρι και σήμερα να καταθέσει ως μάρτυρας σχετικά με τη βιβλική ιστορία.

Πέτρα κύκλους

Στην πορεία οι Ισραηλινοί βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες κύκλους πέτρα. Κοντά στα βουνά της Jebel el Lawz είναι ένα μεγάλο αριθμό κύκλων πετρών, οι οποίες βρίσκονται στη δυτική πλευρά του βουνού. Τι κύκλους πέτρα που εξυπηρετείται δεν είναι ακριβώς γνωστό. Ήταν πιθανό να κόψετε το στρατόπεδο. Αλλά η Αγία Γραφή μας λέει ότι ο λαός του Ισραήλ στρατοπέδευσε πριν από το Όρος Σινά, και δεν υπάρχει δεν κύκλους πέτρα. Κύκλοι της πέτρας θα μπορούσε να ανεγερθεί, προκειμένου να διατηρήσει τα ζώα επί τόπου, τα οποία θα μπορούσαν να φιλοξενούνται στη δυτική πλευρά του βουνού, ενώ οι άνθρωποι και το στρατόπεδό τους ήταν από την άλλη πλευρά, στα ανατολικά, το βουνό.

Σπηλιά του Ηλία και σχισμάδα βράχου

Στη δεξιά πλευρά από την κορυφή του Όρους Σινά υπάρχει ένα σπήλαιο που μπορείτε να δείτε στην εικόνα. Αυτό θα μπορούσε να αναφέρεται στο σπήλαιο, όπου η Αγία Γραφή ο Ηλίας πέρασε τη νύχτα.

1 Kings 19,8-9 - σηκώθηκε, έφαγαν και ήπιαν, και τη δύναμη των τροφίμων και στη συνέχεια πήγε για σαράντα μέρες και σαράντα νύχτες στο Χωρήβ το βουνό του Θεού. Εκεί μπήκε στο σπήλαιο και πέρασε τη νύχτα.

Στην κορυφή του σπηλαίου είναι δύο μεγάλες πέτρες. Μεταξύ αυτών ογκόλιθοι μεγαλώνει μόνος δέντρο. Είναι το μέρος όπου ο Μωυσής έκρυψε τα χέρια του;

Έξοδος 33,22 - Πότε θα δρόμο δόξα μου, να βάλετε σε μια βραχώδη σχισμή, και θα σας καλύψει με το χέρι μου μέχρι να έχουν περάσει.

Στρίβουμε από την Αγία Γραφή και να δούμε τι λέει το Κοράνι, αν υπάρχει μια ένδειξη για την πραγματική Όρος Σινά.

Mohammed γνώριζε αυτόν τον τομέα, και επισκέφθηκε της τουλάχιστον μία φορά κατά 631 να υπογράψουν μια συνθήκη ειρήνης μεταξύ της χριστιανικής ηγέτη της Άκαμπα και του εβραϊκού φυλές στην όαση του Al Maqnah, το οποίο είναι προσβάσιμο με τα πόδια από τα βουνά της Jebel el Lawz.

Κοράνιο γράφτηκε κατά τη διάρκεια της ζωής του Μωάμεθ (570-632), με τη μορφή με την οποία το Κοράνι που γνωρίζουμε σήμερα, συντάχθηκε μετά τον θάνατο του Μωάμεθ. Κοράνιο λέει για το δέντρο στο Όρος Σινά, το οποίο είναι ακόμα και σήμερα, και μπορείτε να δείτε στο photo gallery.

Sura αριθμός: 23, στίχος 20 - και το δέντρο που αναδύεται από το Όρος Σινά, και η οποία δίνει το λάδι και το χυμό, τρώγοντας τους ζωντανούς.

Quran δεν είναι χριστιανικό, φυσικά, έγκυρες, αλλά απλά να επισημάνω ότι, υπάρχει μια ένδειξη που θα μας βοηθήσει να εντοπίσουμε τα πραγματικά Όρος Σινά.

Όλα τα στοιχεία δείχνουν το γεγονός ότι αυτό το μέρος είναι πραγματικά όρος Χωρήβ, η οποία περιγράφεται αναλυτικά στην Αγία Γραφή.

Μετά από αυτό που Ron Wyatt, εφιστάται η προσοχή αυτού του τόπου το 1984, στη Σαουδική αρχών περιβάλλεται από μια ορεινή περιοχή του φράγματος σύρμα, υπήρχε εκτίθενται σε φύλακα του κτιρίου. Αυτή η περιοχή κηρύχθηκε σε αρχαιολογικό χώρο και είναι κλειστή για τον κόσμο.

Κατά την παρούσα χρονική στιγμή για να πιάσει την ταινία Η Έξοδος συνωμοσία. Αυτή η ομάδα έχει καταφέρει την επιτόπια επίσκεψη και τεκμηριώνεται διεξοδικά. Μπορούμε σύντομα προσβλέπουμε σε αυτή την ταινία, την οποία αποκαλύπτει την εκπληκτική αρχαιολογικές ανακαλύψεις.

Σε ένα άλλο άρθρο στο Όρος Σινά, θα δούμε περισσότερα στοιχεία και αντικείμενα που βρίσκονται εκεί.


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Βιβλική αρχαιολογία

Σόδομα και Γόμορα - Φλάβιο Ιώσηπο, Ιστορία του Ιουδαϊκού πολέμου

176_flavius_josephus.jpg Ποιος ήταν ο Φλάβιος Ιώσηπος;Iosephus ή Ιώσηπος γεννήθηκε περίπου το 37/38 χρόνια στην Ιερουσαλήμ, πέθανε γύρω στο έτος 100 στη Ρώμη. Το αρχικό όνομα Ιωσήφ Ben Matitjahu. Ήταν λόγιος και ιστορικός ...
Added: 13.10.2010
Απόψεις: 254561x

Ελλιμενισμός και ρυμούλκηση μενταγιόν πέτρες - Κιβωτός του Νώε

11_anchors_stone.jpg Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα της Κιβωτού του Νώε, το καλοκαίρι του 1977, Ron Wyatt, βρήκε τους γιούς του πολλές μαζικές αρχαίες πέτρες. Οι διαπερνούν Οι πέτρες αυτές, είναι η άγκυρα πέτρες. ...
Added: 22.07.2010
Απόψεις: 199730x

Ανακαλύφθηκε πριτσίνια και απολιθωμένο ξύλο - Κιβωτός του Νώε

44_nyt_1.jpg Στις 16 Σεπτέμβρη 1987 αναλύθηκαν ευρήματα που εντοπίστηκαν ως (επί της αμαξοστοιχίας ξύλινα δοκάρια). Εργαστήριο Galbraith στο Tennessee Knowville δοκιμάζονται στα δείγματα αυτά. Αποτέλεσμα της ανάλυσης έδειξαν ότι το δείγμα που ...
Added: 22.07.2010
Απόψεις: 202962x

Exodus - Ερυθρά Θάλασσα διάβαση

98_saudi_chariot_wheel.jpg Exodus - Βιβλική διάβαση της Ερυθράς Θάλασσας λαό του Ισραήλ.Στην Αγία Γραφή το βιβλίο της Εξόδου, θα βρείτε ένα από τα πιο συναρπαστικό ιστορίες. Αυτή η ιστορία μιλάει για την περιπέτεια ...
Added: 16.09.2010
Απόψεις: 375018x

Exodus - Όπως εκθέματα θα μπορούσε να επιβιώσει για 3.500 χρόνια;

112_exodus_kolo.jpg Πώς είναι δυνατόν να εκθέματα θα μπορούσε να διατηρήσει τη θάλασσα για 3.500 χρόνια μέχρι σήμερα;Τι είναι ένα κοράλλι και όταν συμβαίνει;Coral είναι ένα σημάδι για ορισμένα θαλάσσια cnidarians. Coral είναι ...
Added: 27.09.2010
Απόψεις: 163542x

El.AmazingHope.net - Jebel el Lawz - Δικαίωμα Όρος Σινά, αρχαιολογικά ευρήματα